- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.641
Ben ikisinin bir arada olduğu hem anne yani hem de reflu yatagi aldım .Bilmiyorum nasıl olacak kullanınca göreceğimTecrubeli anneler,
Duz kafa yastığı ve reflu yatagi almali miyiz?
Yatağın baş kısmını yükseltiyoruz dimi canimAlmadım ben. Yatağının altını yükselttım biraz aynı görevi gördü.
Düz kafa icin ise cocugun kafasını arada sırada hep sağa sola, sırt üstü olacak şekilde cevırdım
Inşallah canim☺Yok ayy bebek doğmadan yatmadan düz kafa olmadan yastık almaya bencevğerek yok..her uyuduıunda bi tarafa gelecek şekilde yatırıp sortınada dönmemesi için battaniye ile destek cerdiğin zaman çocuk düz kafa falan olmaz..inşaallah gerek de kalmaz
Hayırlı olsun canim , bebis gelmeden alman cok iyi olduSabah sabah iki ara bi derece ehliyetide kazandımmmm rahatladım
Çocuk doğmadan aldım
Ateşimede versinler bi ehliyet sınavda oda tekmeledi
Ben de bimden almıştım anne ayni yatağı.Ben ikisinin bir arada olduğu hem anne yani hem de reflu yatagi aldım .Bilmiyorum nasıl olacak kullanınca göreceğim
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Gri - ebebek
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı Gri uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Yastık 3 yıl kullanmadım . Çocuk alışınca istemiyor zaten :)Yatağın baş kısmını yükseltiyoruz dimi canim
Yastik kullanılmıyor değil mi ilk zamanlarda,zaten baş kısmını yükselirsek gerekte kalmaz
Gerçekden öyle en azından o doğduğunda bana rahatlık olucak arabaHayırlı olsun canim , bebis gelmeden alman cok iyi oldu
Evet benimde akşama kadar oldu dün gaz sıkışması mıydı acaba hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederimBenim oluyor korkma bazen bebek yapıyor bazen bebek yokken de oluyor gibi ya da ben hissetmiyorum hareketini geçen dr söyledim o da anlam veremedi gaz sancısı sızısı gibi hatta 2 gün sürdü anlık acıyordu ama sürekli oluyordu
Bakalım ne kadar oldu bebişGünaydın kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum
Bugün kontrol günü 4haftadan sonra oğluşu göreceğiz
Avent ultra airlerden aldım 2li bi deneyeceğim tutmazsa bi müddet uğraşmam belki sonra bir de bibs denerimEmzik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Bazıları vermiyor damaklardan kaynaklı bazılarıda sonradan tutmaz anneyi emzik olarak kullanır rahat edemezsin diyolar çok kararsızım emzik almalımıyım almalıysam ne marka almalıyım nasıl oluyo onlar?
Benim tecrübem yok etrafdan gördüğüm kadarıyla bence bunuda bebek kararlaştırıyor,Emzik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Bazıları vermiyor damaklardan kaynaklı bazılarıda sonradan tutmaz anneyi emzik olarak kullanır rahat edemezsin diyolar çok kararsızım emzik almalımıyım almalıysam ne marka almalıyım nasıl oluyo onlar?
Bu anne memesine benzer filan diyolar ucu ondan mıAvent ultra airlerden aldım 2li bi deneyeceğim tutmazsa bi müddet uğraşmam belki sonra bir de bibs denerim
Sanırım sonrasında emziği bıraktırmakta sıkıntı bende bırakmamışım kolay kolayBenim tecrübem yok etrafdan gördüğüm kadarıyla bence bunuda bebek kararlaştırıyor,
Bazı bebekler öyle bi doğuyoki aranıyo resmen etrafında meme, annenin memesi olmasada emzik istiyo belli ediyor,
Bazılarıda asla kabul etmiyor istemiyor..
ben yinede philps aventin 0-6 aylık emziğini aldım, isteyenn bir bebek olursa vericem
Ben sırf gece biraz daha uyusun uyanmasın diye aldımSanırım sonrasında emziği bıraktırmakta sıkıntı bende bırakmamışım kolay kolayama dediğin gibi yinede alıp koymak lazım kullanmasakta sanırım avent iki oldu öneri bunu kaydedeyim ben teşekkür ederim
Kiz dur yeni başladık 2 dilim kesmezdi, kesemedide zaten4 dilim çok bence 2ye düşür
Çok mantıklı geldi bu şekilde.Zaten amaç basın yukarıda olması.onu da kendim ayarlarım.Gerek görürsem de duruma göre alırım bebiş doğduktan sonra.Yastık 3 yıl kullanmadım . Çocuk alışınca istemiyor zaten :)
Reflü de yoktu ama yine de baş kısmını hep yüksek tuttum. Yatağın altına kullanılmayan bir battaniye koydum ben. İnceydi.
Kusarsa genzine kaçması diye .
Zaten yastık istesem de kullanamaz mışım aşırı kafası terleyen bir bebekti
Şuan ilk uykuya daldığı zaman da aynı . Alerjik cunku biraz.
Aynen canım. Havalar da sıcak olacak zatenÇok mantıklı geldi bu şekilde.Zaten amaç basın yukarıda olması.onu da kendim ayarlarım.Gerek görürsem de duruma göre alırım bebiş doğduktan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?