Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Almadım ben. Yatağının altını yükselttım biraz aynı görevi gördü.
Düz kafa icin ise cocugun kafasını arada sırada hep sağa sola, sırt üstü olacak şekilde cevırdım
Yatağın baş kısmını yükseltiyoruz dimi canim
Yastik kullanılmıyor değil mi ilk zamanlarda,zaten baş kısmını yükselirsek gerekte kalmaz

Inşallah canim☺

Yatağın baş kısmını yükseltiyoruz dimi canim
Yastik kullanılmıyor değil mi ilk zamanlarda,zaten baş kısmını yükselirsek gerekte kalmaz
Yastık 3 yıl kullanmadım . Çocuk alışınca istemiyor zaten :)
Reflü de yoktu ama yine de baş kısmını hep yüksek tuttum. Yatağın altına kullanılmayan bir battaniye koydum ben. İnceydi.
Kusarsa genzine kaçması diye .

Zaten yastık istesem de kullanamaz mışım aşırı kafası terleyen bir bebekti
Şuan ilk uykuya daldığı zaman da aynı . Alerjik cunku biraz.

Evet benimde akşama kadar oldu dün gaz sıkışması mıydı acaba hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim

Emzik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Bazıları vermiyor damaklardan kaynaklı bazılarıda sonradan tutmaz anneyi emzik olarak kullanır rahat edemezsin diyolar çok kararsızım emzik almalımıyım almalıysam ne marka almalıyım nasıl oluyo onlar?

Avent ultra airlerden aldım 2li bi deneyeceğim tutmazsa bi müddet uğraşmam belki sonra bir de bibs denerim

Benim tecrübem yok etrafdan gördüğüm kadarıyla bence bunuda bebek kararlaştırıyor,
Bazı bebekler öyle bi doğuyoki aranıyo resmen etrafında meme, annenin memesi olmasada emzik istiyo belli ediyor,
Bazılarıda asla kabul etmiyor istemiyor..
ben yinede philps aventin 0-6 aylık emziğini aldım, isteyenn bir bebek olursa vericem

Sanırım sonrasında emziği bıraktırmakta sıkıntı bende bırakmamışım kolay kolay ama dediğin gibi yinede alıp koymak lazım kullanmasakta sanırım avent iki oldu öneri bunu kaydedeyim ben teşekkür ederim

Ben sırf gece biraz daha uyusun uyanmasın diye aldım alırsa tabiii almassa kısmet artık

Çok mantıklı geldi bu şekilde.Zaten amaç basın yukarıda olması.onu da kendim ayarlarım.Gerek görürsem de duruma göre alırım bebiş doğduktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…