- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.661
Evse olsam duzen olcakta ramazandan dolayi davetler bitmiyorTabi tabi, miden küçülüyor ya da alışıyor biraz, tahıllı beslenmeye karbonhidrat azaltmaya başlayınca da az acıkıyodun, şeker tüketimi azalınca canın gitgide daha az istiyor falan.
Güzel bir döngü
Teşekkür ederim umarım işimize yararBen de bimden almıştım anne ayni yatağı.
Bu şekilde ikisinin bi arada olması iyiymiş.gule güle kullanin
Doğru canimAynen canım. Havalar da sıcak olacak zaten
Bunalmasın bebişler
Benimkide inşallah almaz ama alırsada kullancam artıkBen sırf gece biraz daha uyusun uyanmasın diye aldımalırsa tabiii almassa kısmet artık
Göğüs pompası avent tekli elektrikli almıştımDoğru canim
Peki gogus pompası almalı miyim?eksik bi kaç şey kaldı
Ana kucağı
Göğüs pompası
Göğüs kremi
Bunları da alırsam tamamdır
Tşört tayt tamamdır benımDün akşamdan beri hamile elbisesi bakıyorum . Bayram geliyor ve obez halimle ne giyeceğimi düşünüyorum
2 tane aldımEmzik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Bazıları vermiyor damaklardan kaynaklı bazılarıda sonradan tutmaz anneyi emzik olarak kullanır rahat edemezsin diyolar çok kararsızım emzik almalımıyım almalıysam ne marka almalıyım nasıl oluyo onlar?
Herkesin önerdiği ilk emzik bu o yüzden aldım bebeklerin çoğu bunu tutuyormuşBu anne memesine benzer filan diyolar ucu ondan mı
Bulunduğum ilde bütün heryeri koca çarşıları gezdim bulamadım internette aradığım model beden yok 38 beden hamile mi olur ya ben 48 bedene gidiyorumDün akşamdan beri hamile elbisesi bakıyorum . Bayram geliyor ve obez halimle ne giyeceğimi düşünüyorum
Emziğe alıştırmayınca sıkıntısı çok oluyor mu dedikleri gibi anneyi emzik niyetine kullanıyor mu2 tane aldım
Emzıge de alışsın istiyorum. Kızımda gercekten cok yıprandım.
Bibs marka
Kauçuk ve slikon
Çok ta şey yapmamak gerek ...
İnşallah iyi gelir bizimkilere de. E bebekte biberon emzik tam set buldum ondan alayım diyorum aventHerkesin önerdiği ilk emzik bu o yüzden aldım bebeklerin çoğu bunu tutuyormuş
Yıprandım işte diyorum yaEmziğe alıştırmayınca sıkıntısı çok oluyor mu dedikleri gibi anneyi emzik niyetine kullanıyor mu
İnşallah iyi gelir bizimkilere de. E bebekte biberon emzik tam set buldum ondan alayım diyorum avent
Bi müddet takip et indirim bulunca al bence diğer siteleri de takip etEmziğe alıştırmayınca sıkıntısı çok oluyor mu dedikleri gibi anneyi emzik niyetine kullanıyor mu
İnşallah iyi gelir bizimkilere de. E bebekte biberon emzik tam set buldum ondan alayım diyorum avent
Instagramda Güzel desenler modeller var ama maalesef ben de şahıs sayfalarının asla almak istemiyorum iade olayı yok sadece değişim var.Bulunduğum ilde bütün heryeri koca çarşıları gezdim bulamadım internette aradığım model beden yok 38 beden hamile mi olur ya ben 48 bedene gidiyorumsadece tek istediğim ekose kareli bi hamile elbisesiydi bulamadım
Slikon yerine ilk kaucuk ile tutmaya çalış bence . Bakkal emzıgone daha çok benziyor cunku kaucuklarAvent ultra airlerden aldım 2li bi deneyeceğim tutmazsa bi müddet uğraşmam belki sonra bir de bibs denerim
İlk bebekte aman dedim vermeyeyim ne gerek var emsin bol bol. O kadar zorladı ki disarda vs ilk tutmayinca tutmadi bir daha annem cok uğrasti ama olmadi. Sonra ikincide hastanede emzik verdimEmzik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Bazıları vermiyor damaklardan kaynaklı bazılarıda sonradan tutmaz anneyi emzik olarak kullanır rahat edemezsin diyolar çok kararsızım emzik almalımıyım almalıysam ne marka almalıyım nasıl oluyo onlar?
Gözüm korkmadı değil şimdi iyice ben alayım da dursun kesinYıprandım işte diyorum ya
Hiç-bir yerde hıcbır sekilde rahat yoktu. Gece gündüz ağlıyordu
Hiç durmuyordu
evet başka sitelere bakmamıştım bi inceleyim iyiceBi müddet takip et indirim bulunca al bence diğer siteleri de takip et
ben instagramda da bulamıyorum hamile giyimInstagramda Güzel desenler modeller var ama maalesef ben de şahıs sayfalarının asla almak istemiyorum iade olayı yok sadece değişim var.
LcW ,defacto Mağazalarında da çeşit olmuyor ben de internetten alacağım Trendyol bile bitik benim gözümde
Hamile giyim denince anca don sütyen çıkıyor .
slopet çok sevıyorum ama hem toto hem göbek olunca o bıle çirkin geliyor gözüme .
Bende hiç vermek istemiyodum ama cahilin gözü pektir malum hiç şimdi cahil cesaretine gerek yok diye düşündüm biran alayım da tutarsa emerİlk bebekte aman dedim vermeyeyim ne gerek var emsin bol bol. O kadar zorladı ki disarda vs ilk tutmayinca tutmadi bir daha annem cok uğrasti ama olmadi. Sonra ikincide hastanede emzik verdim7 ay civarı bıraktı. Uykuya vs emzikle geçiyordu. Şimdi yine vereceğim tutmazsa farklı markada dener uğraşırım çok rahat ettiriyor.
Off hic deme şöyle hem rahat hem şık ne magzadan ne internetten bisey bulamadimDün akşamdan beri hamile elbisesi bakıyorum . Bayram geliyor ve obez halimle ne giyeceğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?