Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evse olsam duzen olcakta ramazandan dolayi davetler bitmiyor eşimin amcalari çagriyor babannesine gidicez bugunre , kv ye gelenleer oluyor ee anteplide olunca 3 çesit agır yemek düşün üzerinede şerbetli tatlimizi biliyorsun

Doğru canim
Peki gogus pompası almalı miyim?eksik bi kaç şey kaldı
Ana kucağı
Göğüs pompası
Göğüs kremi
Bunları da alırsam tamamdır
Göğüs pompası avent tekli elektrikli almıştım
6 ay hem emzirdim hem sağdım.
Ama bunda o kadar enerjim olacağını düşünmüyorum
Göğüs kremi boşuna aldım ben.cunku sürdükten sonra çocuğu eksilebiliyorsun sorun olmuyor öyle hatırlıyorum. Ama benim içine sinmedi 3 kez kullanmışımdır en fazla.
Göğüsü silmeden çocuğu emzirmedim
Doğal olarak bir anlamı kalmıyordu bana Gore.

O yüzden krem almayacağım
Ana kucağı benimki durmamıstı içinde başkasına vermiştim:)

2 tane aldım
Emzıge de alışsın istiyorum. Kızımda gercekten cok yıprandım.
Bibs marka
Kauçuk ve slikon

Çok ta şey yapmamak gerek ...

Dün akşamdan beri hamile elbisesi bakıyorum . Bayram geliyor ve obez halimle ne giyeceğimi düşünüyorum
Bulunduğum ilde bütün heryeri koca çarşıları gezdim bulamadım internette aradığım model beden yok 38 beden hamile mi olur ya ben 48 bedene gidiyorum sadece tek istediğim ekose kareli bi hamile elbisesiydi bulamadım

2 tane aldım
Emzıge de alışsın istiyorum. Kızımda gercekten cok yıprandım.
Bibs marka
Kauçuk ve slikon

Çok ta şey yapmamak gerek ...
Emziğe alıştırmayınca sıkıntısı çok oluyor mu dedikleri gibi anneyi emzik niyetine kullanıyor mu
Herkesin önerdiği ilk emzik bu o yüzden aldım bebeklerin çoğu bunu tutuyormuş
İnşallah iyi gelir bizimkilere de. E bebekte biberon emzik tam set buldum ondan alayım diyorum avent

Emziğe alıştırmayınca sıkıntısı çok oluyor mu dedikleri gibi anneyi emzik niyetine kullanıyor mu

İnşallah iyi gelir bizimkilere de. E bebekte biberon emzik tam set buldum ondan alayım diyorum avent
Yıprandım işte diyorum ya
Hiç-bir yerde hıcbır sekilde rahat yoktu. Gece gündüz ağlıyordu
Hiç durmuyordu

Instagramda Güzel desenler modeller var ama maalesef ben de şahıs sayfalarının asla almak istemiyorum iade olayı yok sadece değişim var.

LcW ,defacto Mağazalarında da çeşit olmuyor ben de internetten alacağım Trendyol bile bitik benim gözümde
Hamile giyim denince anca don sütyen çıkıyor .
slopet çok sevıyorum ama hem toto hem göbek olunca o bıle çirkin geliyor gözüme .

İlk bebekte aman dedim vermeyeyim ne gerek var emsin bol bol. O kadar zorladı ki disarda vs ilk tutmayinca tutmadi bir daha annem cok uğrasti ama olmadi. Sonra ikincide hastanede emzik verdim 7 ay civarı bıraktı. Uykuya vs emzikle geçiyordu. Şimdi yine vereceğim tutmazsa farklı markada dener uğraşırım çok rahat ettiriyor.

Yıprandım işte diyorum ya
Hiç-bir yerde hıcbır sekilde rahat yoktu. Gece gündüz ağlıyordu
Hiç durmuyordu
Gözüm korkmadı değil şimdi iyice ben alayım da dursun kesin
Bi müddet takip et indirim bulunca al bence diğer siteleri de takip et
evet başka sitelere bakmamıştım bi inceleyim iyice
ben instagramda da bulamıyorum hamile giyim
O mağazalarda çeşit yok Trendyol Hepsiburada filan beğeniyorum ama beden yok napalım biz giyinmeyelim mi gönlümüze göre

Bende hiç vermek istemiyodum ama cahilin gözü pektir malum hiç şimdi cahil cesaretine gerek yok diye düşündüm biran alayım da tutarsa emer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…