- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.701
Ben ilk baş diş eti sızlamadı sandım
İnşallah geçer zorlamazYani cekilebilir ama idare et dedi hem kadın doğum hem dış hekimi biraz bekleyelim bakalım.
Tatlı gerçekten yiyince başlıyor diş ağrımaya. Çok enteresan bisiAlkolsüz olandan kullanıyorum bende birsey olmaz sanırım. Dün tatlı birseyler yedim ondan sonra oldu zaten muhtemelen o etkiledi.
Çok tşk ederim kuzumOooo çok geçmiş olsunnnn
Benim hassas bir dişim var özellikle ıslak saçla falan takılır üşürsem hemen zorluyor beniBen ilk baş diş eti sızlamadı sandım
Cunku ağzımda çürük yok.
Doktor o yüzden kalsıyum verdi . Sonra baktim minicik bir siyahlık var.
Dedim heralde bu ağrı yapıyor
İlk defa duydum böyle bir şeyiBenim hassas bir dişim var özellikle ıslak saçla falan takılır üşürsem hemen zorluyor beni
Çok şükür canım tabiki çoğu gitti ama ağız tadıyla bir gebelik yaşamadım. Hep korkuyla geçti az kaldı inşallah sanada geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım: Sık dişini, çoğu gitti azı kaldı. Ama insan her kanamada korkuyor yalan değil. Benim de oluyor sürekli kanamalarım. Plesenta yukarı çıktı ama miyom halen rahim ağzında. Aynı senin gibi iğne ilaç ve istirahat. Ne yapalım buna da şükür diyelim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi bu günler de geride kalacak.
Saol yavrum Allah razı olsunCok geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı inşallah
Simdi hasta bezi mi lohusa bezi mi almalıyız yoksa ikisini de mi almamız lazım
İnşallah kuzum Allah razı olsun rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallahAz kaldı, inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız hepimiz. Çok geçmiş olsun
O belki o nemli ortama olan hassasiyetinizden olabilir doktora danışmalısınız.Işte enteresanlik orada canimhem duvar diplerim karariyor hem de bizim agzimiz burnumuz kuruyor nasil bisi cozemedim .termometre olarak ne kullaniyosun,dediğin gibi yapicam önce evin nemini ölçmem lazim
Tecrubeli anneler,
Duz kafa yastığı ve reflu yatagi almali miyiz?
Bende onu dşcektim şimdi lcw Çark var diyeYEPRJSU6R3V
250/50
Aaaaa sizin yemekler tatlılar of of of.Evse olsam duzen olcakta ramazandan dolayi davetler bitmiyoreşimin amcalari çagriyor babannesine gidicez bugunre , kv ye gelenleer oluyor ee anteplide olunca 3 çesit agır yemek düşün üzerinede şerbetli tatlimizi biliyorsun
Evet 3. Trimester öncesi çektirmek gerekiyor, kaçırdığın için üzgünüm çok çektim ve gidip çektirince rahatşadımTüm gece diş agrisi çektim. 20 yaş disi cekilmesi lazim. Aradım ama dış hekimi cekim yapamayız şu süreçte idare edin dedi. İçmemek için direndim ama şimdi bir parol aldim umarım bir an önce toparlar.
Öyle mii bibs mi alayım bi tane deSlikon yerine ilk kaucuk ile tutmaya çalış bence . Bakkal emzıgone daha çok benziyor cunku kaucuklar
Bibslerde çok tatlı duruyo bebeklerden yaaaa bende sırf görseli için alabilirimÖyle mii bibs mi alayım bi tane de
Bibs tasarımı ve yapısı eski bakkal emzıgone cok benzıyor . Hatta onlar kadar büyük değil emzik kısımları, gayet küçük yapılmış.Öyle mii bibs mi alayım bi tane de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?