- 14 Haziran 2021
- 139
- 181
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.741
Ben bundan aldım. Denedik güzel çekiyor. Kamerası dönebiliyor ekranı da bence büyük
Weewell WMV865 4.3 İnç Dijital Bebek İzleme Cihazı - ebebek
Weewell WMV865 4.3 İnç Dijital Bebek İzleme Cihazı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben e bebek te şubat indiriminde 1000 liraya almıştım. Artmış tabi
Aslinda evet aynı saatlerede yapılsa daha düzenli olur. Ben sabah erken kalktığımda acligim normal oluyor. Biraz geç kalkayim yükseliyor. Ama iş güç olunca saati ayarlamak çok zorAynı saatlerde yapmak mı lazım ki acaba ben sabh kahvaltıyı biraz geç yaptım açlık hemen 91 çıktı tokluk normaldi
Maşallah.Kontrolden geldim bebiş 1550gram 40cm olmuş, kilosu normal ama boyu uzun dedi doktorum benim bebek o hastane çıkışlarına 0-3aylık kıyafetlere falan giremeyecek galiba
Tamam canım dikkat etmeye çalışayım ben deAslinda evet aynı saatlerede yapılsa daha düzenli olur. Ben sabah erken kalktığımda acligim normal oluyor. Biraz geç kalkayim yükseliyor. Ama iş güç olunca saati ayarlamak çok zor
Şu an 27+6 canım. Plensenta değil ama miyom kapatıyor rahim ağzını. Valla doğru diyorsun benim de hep korkuyla geçti. Son 2 haftadır bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Biraz rahatlamış hissediyorum artık. Çoğu gitti azı diye düşünüyorum artık.Çok şükür canım tabiki çoğu gitti ama ağız tadıyla bir gebelik yaşamadım. Hep korkuyla geçti az kaldı inşallah sanada geçmiş olsunsenin kaç haftalık şuan plasenta rahim ağzını kapatıyor mu
Boğum bogum dedin deBugün bir videoda dinledim gerekliymiş kuruyormuş ciltleri ve losyon yapmazsan çatlıyormuş bazı boğum boğum olan yerleri ..Ben zeytinyağı düşünüyorum asidini aldırıp zeytinyağı sürerim belki losyonu daha araştırmadım kafama yatan bir şey bulursam alırım
Trendyoldan alcam ama acelesi yok onun sanırım her zaman indirim oluyoryildizsavascisi istersen buna bak canım
Anladim canim teşekkürler leke çıkarıcı galiba ek gıdaya geçince lazım olurmuş onu şimdilik almayayım o zaman. Öksürük içinde cidden çok çektim 2 ay falan sürdü cok yoruldum yıprandım Allah kimseye yaşatmasınBen çamaşır deterjanını aldım. Evet temiz içerikli diye biliyorum.
Vermiyolar valla. Hava için ventolin falan verin bari dedim ıhıh. Burun spreyi bile zararlı diye vermedi doktor..
3 aylık bile değildim hasta olduğumda. Tereyağlı pekmezler, sarımsaklı sütler, pastiller neler denedim. Yine de 1 hafta öksürmekten uyku uyuyamadım.
Zencefil ıhlamur da bir yere kadar iyi geliyor. Sıcak su içip zencefilli pastille yumuşatırdım gece nöbet gelince
Bana 168 ile bile normal dedi her dr un görüşü farklı galiba farklı görüşleri varKizlar sonucum cikmis simdi aradilar
Açlık 71
Yüklemeden sonra 133
Doktorum dikkat et sınırda diyor hamur isi tatli şeyler yeme bi muddet diyor ama bence normal gibi sonuçlar öyle suyumu artiracak bi durum yok sanki ama artmış işte velet
Hmm baby me temiz içerik diyorlar ondan alsam mı diyordum ama bilemedimBugün bir videoda dinledim gerekliymiş kuruyormuş ciltleri ve losyon yapmazsan çatlıyormuş bazı boğum boğum olan yerleri ..Ben zeytinyağı düşünüyorum asidini aldırıp zeytinyağı sürerim belki losyonu daha araştırmadım kafama yatan bir şey bulursam alırım
Dikkat et bakalim kontrolün ne zaman , ben galiba bu ayin 28 de gidicem suyumda azalmi olcakmi diye diyete basladimBana 168 ile bile normal dedi her dr un görüşü farklı galiba farklı görüşleri var
Aynen erkek baba tarafı da uzun eşim de 190cm zaten bekliyoduk uzun olmasını ama bu kadar erken değilMaşallah.
Ben de önümüzdeki hafta icin gitmeyi dusunuyorum. Pazartesi kan tahlili yaptırıp sonra gidicem
Erkek miydi canim? 40 cm erkek olur heralde
Bibsin öyle bir sıkıntısı var ya hiç ekonomik olmuyor. Çünkü şiştiği için istesen de kullanamıyorsun. Bence direkt aventle başla almazsa bibs sipariş verirsinBu emzikler her ay yeniliycez dimi
Yaaaa sterilize etmekten yıpranıyor heralde valla ben de öyle düşünmüştüm bakalım doğuma kadar takip ederim indirimli bulursam bi tane de ondan alırım olmadı doğumdan sonra denerim biraz da ucuz emzik denerim sonraBibsin öyle bir sıkıntısı var ya hiç ekonomik olmuyor. Çünkü şiştiği için istesen de kullanamıyorsun. Bence direkt aventle başla almazsa bibs sipariş verirsingörüntüye kanma derim ben
Aynen canım bazı şeyleri almadım ben ihtiyaca göre alıcamBoğum bogum dedin de
O boğum boğum olan bebek bizde olmadı. O yüzden o duyguyu bılemıyorum
Bebek doğsun alırsınız yine alacaklarınızı
Hemen alma doğumdan sonra al hele baby me ürünlerinin açılınca bile 14 gün iade garantisi var onları kesin doğum sonrasına bırak tabi acil öncelikli olmayanlardan bahsediyorum :)Trendyoldan alcam ama acelesi yok onun sanırım her zaman indirim oluyor
Anladim canim teşekkürler leke çıkarıcı galiba ek gıdaya geçince lazım olurmuş onu şimdilik almayayım o zaman. Öksürük içinde cidden çok çektim 2 ay falan sürdü cok yoruldum yıprandım Allah kimseye yaşatmasın
Bana 168 ile bile normal dedi her dr un görüşü farklı galiba farklı görüşleri var
Hmm baby me temiz içerik diyorlar ondan alsam mı diyordum ama bilemedim
Doğrudur canim doktora sormak lazım.O belki o nemli ortama olan hassasiyetinizden olabilir doktora danışmalısınız.
Medisana marka benim kullandığım çok çok memnunum, şu model
Medisana Oda İçi Dijital Termometre Nem Göstergesi - ebebek
Medisana Oda İçi Dijital Termometre Nem Göstergesi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bizim ve eş tarafı da uzun.Aynen erkek baba tarafı da uzun eşim de 190cm zaten bekliyoduk uzun olmasını ama bu kadar erken değil
Valla dr diyet der dikkat et der ya da endokrinoloji ye yönlendirir diye düşündüm ama direk normal dedi . Bayram öncesi cuma gitcem canım kontrole ki dr yola çıkıp çıkarmayacağıma karar versin . Ya ben hep suyumun fazla olmasından korktum şekerim var diye ama suyum az ben de anlamadım bu işiDikkat et bakalim kontrolün ne zaman , ben galiba bu ayin 28 de gidicem suyumda azalmi olcakmi diye diyete basladim
Seninde suyun sınırdaydı nasil seker riski cikiyor buda tuhaf
Losyon beklesin şimdilik o zamanHemen alma doğumdan sonra al hele baby me ürünlerinin açılınca bile 14 gün iade garantisi var onları kesin doğum sonrasına bırak tabi acil öncelikli olmayanlardan bahsediyorum :)
Ben de böyle şeyleri erken alıyım ki daha gerekli olsan şeylerden fırsat kalmaz diye düşündümTeşekkür ederim Şubat indirimlerinde erken diye düşünüp bakmamıştım ama fiyatlar gerçekten artmış
Bana çok nornal geldi. Doktorun söylediği garip.Kızlar kontrolüm vardı bugün bebek 26+6 karın çevresi 26 bacak 26+2 kilosu da 912 gram çok mu az ya doktor öyle büyük bi bebek bekleme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?