Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Teşekkür ederim Şubat indirimlerinde erken diye düşünüp bakmamıştım ama fiyatlar gerçekten artmış

Aynı saatlerde yapmak mı lazım ki acaba ben sabh kahvaltıyı biraz geç yaptım açlık hemen 91 çıktı tokluk normaldi
Aslinda evet aynı saatlerede yapılsa daha düzenli olur. Ben sabah erken kalktığımda acligim normal oluyor. Biraz geç kalkayim yükseliyor. Ama iş güç olunca saati ayarlamak çok zor

Kontrolden geldim bebiş 1550gram 40cm olmuş, kilosu normal ama boyu uzun dedi doktorum benim bebek o hastane çıkışlarına 0-3aylık kıyafetlere falan giremeyecek galiba
Maşallah.
Ben de önümüzdeki hafta icin gitmeyi dusunuyorum. Pazartesi kan tahlili yaptırıp sonra gidicem

Erkek miydi canim? 40 cm erkek olur heralde

Şu an 27+6 canım. Plensenta değil ama miyom kapatıyor rahim ağzını. Valla doğru diyorsun benim de hep korkuyla geçti. Son 2 haftadır bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Biraz rahatlamış hissediyorum artık. Çoğu gitti azı diye düşünüyorum artık.

Boğum bogum dedin de
O boğum boğum olan bebek bizde olmadı. O yüzden o duyguyu bılemıyorum
Bebek doğsun alırsınız yine alacaklarınızı

Trendyoldan alcam ama acelesi yok onun sanırım her zaman indirim oluyor
Anladim canim teşekkürler leke çıkarıcı galiba ek gıdaya geçince lazım olurmuş onu şimdilik almayayım o zaman. Öksürük içinde cidden çok çektim 2 ay falan sürdü cok yoruldum yıprandım Allah kimseye yaşatmasın
Bana 168 ile bile normal dedi her dr un görüşü farklı galiba farklı görüşleri var
Hmm baby me temiz içerik diyorlar ondan alsam mı diyordum ama bilemedim

Bana 168 ile bile normal dedi her dr un görüşü farklı galiba farklı görüşleri var
Dikkat et bakalim kontrolün ne zaman , ben galiba bu ayin 28 de gidicem suyumda azalmi olcakmi diye diyete basladim
Seninde suyun sınırdaydı nasil seker riski cikiyor buda tuhaf

Bibsin öyle bir sıkıntısı var ya hiç ekonomik olmuyor. Çünkü şiştiği için istesen de kullanamıyorsun. Bence direkt aventle başla almazsa bibs sipariş verirsin görüntüye kanma derim ben
Yaaaa sterilize etmekten yıpranıyor heralde valla ben de öyle düşünmüştüm bakalım doğuma kadar takip ederim indirimli bulursam bi tane de ondan alırım olmadı doğumdan sonra denerim biraz da ucuz emzik denerim sonra

Hemen alma doğumdan sonra al hele baby me ürünlerinin açılınca bile 14 gün iade garantisi var onları kesin doğum sonrasına bırak tabi acil öncelikli olmayanlardan bahsediyorum :)

Doğrudur canim doktora sormak lazım.
Şimdi bilmeden daha fazla nemli bi ortam oluşur falan o daha sıkıntı.en iyisi evin nem durumunu ölçüp o şekilde karar vermek

Dikkat et bakalim kontrolün ne zaman , ben galiba bu ayin 28 de gidicem suyumda azalmi olcakmi diye diyete basladim
Seninde suyun sınırdaydı nasil seker riski cikiyor buda tuhaf
Valla dr diyet der dikkat et der ya da endokrinoloji ye yönlendirir diye düşündüm ama direk normal dedi . Bayram öncesi cuma gitcem canım kontrole ki dr yola çıkıp çıkarmayacağıma karar versin . Ya ben hep suyumun fazla olmasından korktum şekerim var diye ama suyum az ben de anlamadım bu işi
Hemen alma doğumdan sonra al hele baby me ürünlerinin açılınca bile 14 gün iade garantisi var onları kesin doğum sonrasına bırak tabi acil öncelikli olmayanlardan bahsediyorum :)
Losyon beklesin şimdilik o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…