- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.721
Bibslerde çok tatlı duruyo bebeklerden yaaaa bende sırf görseli için alabilirim
Tamam aklımdaydı zaten ona da bakayım indirim bulunca alırım hemenBibs tasarımı ve yapısı eski bakkal emzıgone cok benzıyor . Hatta onlar kadar büyük değil emzik kısımları, gayet küçük yapılmış.
Bi tane bibs al ama kauçuk olandan :)
Ben hastanede direkt onu vericem
Yapamıyorum canım maalesef.Ama yapmaya çalışıyorum. Dersim olduğu günler, dışarıda olmam gereken günler aksıyor saatler.
Losyon ilk 2 ay yağ kullanılmıyormuş youtube da yenidoğan bakımı videoları izle arada ilk ay burun aspiratörü de kullanmıcazKizlar bebek için bebek yağı mi losyonu mu uygun?
Emzik alacagim kesinlikle. Çünkü biberon da aldım. Emzik ilk olarak ebebek in bir markası var. Yeni doğan için minicik ikili. Ondan başlayacağım. Sonra tutarsa avent alırım insEmzik konusunda ne düşünüyorsunuz ? Bazıları vermiyor damaklardan kaynaklı bazılarıda sonradan tutmaz anneyi emzik olarak kullanır rahat edemezsin diyolar çok kararsızım emzik almalımıyım almalıysam ne marka almalıyım nasıl oluyo onlar?
Bibs e benzer emzik gördüm . Nuk kaucukTamam aklımdaydı zaten ona da bakayım indirim bulunca alırım hemen
Bu emzikler her ay yeniliycez dimiBibs e benzer emzik gördüm . Nuk kaucuk
Bence hiç fark yoktur marka disinda.
Ben 2 hafta önce çektirdim 20 yaş dişimi. Ama doktorum da diş hekimim de bana 9 aya kadar acil durumlarda müdahale ediliyor demişti.Tüm gece diş agrisi çektim. 20 yaş disi cekilmesi lazim. Aradım ama dış hekimi cekim yapamayız şu süreçte idare edin dedi. İçmemek için direndim ama şimdi bir parol aldim umarım bir an önce toparlar.
4-6 hafta diyor. 2,5. 3 ay kullanırım vallaBu emzikler her ay yeniliycez dimi
Seytan diyo ye ye sonrada ölç yuksek degilse boyle devam et diyor körr şeytannAaaaa sizin yemekler tatlılar of of of.
Tabiki dikkat edemezsin aman etmede zatenAntakya mutfağına bayılırım
Yüreğime su serptin4-6 hafta diyor. 2,5. 3 ay kullanırım valla
jokerde indirimde şu an meselaGözüm korkmadı değil şimdi iyice ben alayım da dursun kesin
evet başka sitelere bakmamıştım bi inceleyim iyice
ben instagramda da bulamıyorum hamile giyim
O mağazalarda çeşit yok Trendyol Hepsiburada filan beğeniyorum ama beden yok napalım biz giyinmeyelim mi gönlümüze göre
Canım zaten ben aynısının slıkonlusunu aldım. İkisine de alıştırıcamYüreğime su serptin
Ben bundan aldım. Denedik güzel çekiyor. Kamerası dönebiliyor ekranı da bence büyükHanımlar bebek kamerası araştırıyorum ama o kadar çok marka model varki kafam karıştı benim için en önemli olan çekim gücü varmı aranızda alan veya almaya karar veren?
Aventi ne zaman vermek lazım peki bi de şu damaklı damaksız olayı nedir? E bebeğin ucuz emzikleri vardı 2lisi 30 tl onlardan falan olmaz mı bi süre sonra meselaCanım zaten ben aynısının slıkonlusunu aldım. İkisine de alıştırıcam
Bir müddet sonra silikonla devam edicem yola.
Amacım bu
Peki bu losyon gerekli mi yani olmazsa olmaz mı yoksa bebeğin cildi Kuru olursa mi alınmalı?Losyon ilk 2 ay yağ kullanılmıyormuş youtube da yenidoğan bakımı videoları izle arada ilk ay burun aspiratörü de kullanmıcaz
O kadarını hic bilmiyorum canim. Benim cocuk pek emzik kullandı sayılamazAventi ne zaman vermek lazım peki bi de şu damaklı damaksız olayı nedir? E bebeğin ucuz emzikleri vardı 2lisi 30 tl onlardan falan olmaz mı bi süre sonra mesela
Bugün bir videoda dinledim gerekliymiş kuruyormuş ciltleri ve losyon yapmazsan çatlıyormuş bazı boğum boğum olan yerleri ..Ben zeytinyağı düşünüyorum asidini aldırıp zeytinyağı sürerim belki losyonu daha araştırmadım kafama yatan bir şey bulursam alırımPeki bu losyon gerekli mi yani olmazsa olmaz mı yoksa bebeğin cildi Kuru olursa mi alınmalı?
Ben hıcbır şey kullanmadımBugün bir videoda dinledim gerekliymiş kuruyormuş ciltleri ve losyon yapmazsan çatlıyormuş bazı boğum boğum olan yerleri ..Ben zeytinyağı düşünüyorum asidini aldırıp zeytinyağı sürerim belki losyonu daha araştırmadım kafama yatan bir şey bulursam alırım
Demek ki bazı şeyleri ihtiyaç olunca almak lazımBen hıcbır şey kullanmadım
Hiçbirşey de olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?