Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bibslerde çok tatlı duruyo bebeklerden yaaaa bende sırf görseli için alabilirim
Tamam aklımdaydı zaten ona da bakayım indirim bulunca alırım hemen

Emzik alacagim kesinlikle. Çünkü biberon da aldım. Emzik ilk olarak ebebek in bir markası var. Yeni doğan için minicik ikili. Ondan başlayacağım. Sonra tutarsa avent alırım ins kızım da kullandim iki yıl. Emzik benim için büyük kolaylık

Tüm gece diş agrisi çektim. 20 yaş disi cekilmesi lazim. Aradım ama dış hekimi cekim yapamayız şu süreçte idare edin dedi. İçmemek için direndim ama şimdi bir parol aldim umarım bir an önce toparlar.
Ben 2 hafta önce çektirdim 20 yaş dişimi. Ama doktorum da diş hekimim de bana 9 aya kadar acil durumlarda müdahale ediliyor demişti.

jokerde indirimde şu an mesela

Hanımlar bebek kamerası araştırıyorum ama o kadar çok marka model varki kafam karıştı benim için en önemli olan çekim gücü varmı aranızda alan veya almaya karar veren?

Hanımlar bebek kamerası araştırıyorum ama o kadar çok marka model varki kafam karıştı benim için en önemli olan çekim gücü varmı aranızda alan veya almaya karar veren?
Ben bundan aldım. Denedik güzel çekiyor. Kamerası dönebiliyor ekranı da bence büyük

Ben e bebek te şubat indiriminde 1000 liraya almıştım. Artmış tabi

Canım zaten ben aynısının slıkonlusunu aldım. İkisine de alıştırıcam
Bir müddet sonra silikonla devam edicem yola.

Amacım bu
Aventi ne zaman vermek lazım peki bi de şu damaklı damaksız olayı nedir? E bebeğin ucuz emzikleri vardı 2lisi 30 tl onlardan falan olmaz mı bi süre sonra mesela

Aventi ne zaman vermek lazım peki bi de şu damaklı damaksız olayı nedir? E bebeğin ucuz emzikleri vardı 2lisi 30 tl onlardan falan olmaz mı bi süre sonra mesela
O kadarını hic bilmiyorum canim. Benim cocuk pek emzik kullandı sayılamaz
Avent sothie kullanıyordum 2 liydi onlar zaten
Çocuk 5 ay sadece beşikte aldı o kadar.

Peki bu losyon gerekli mi yani olmazsa olmaz mı yoksa bebeğin cildi Kuru olursa mi alınmalı?
Bugün bir videoda dinledim gerekliymiş kuruyormuş ciltleri ve losyon yapmazsan çatlıyormuş bazı boğum boğum olan yerleri ..Ben zeytinyağı düşünüyorum asidini aldırıp zeytinyağı sürerim belki losyonu daha araştırmadım kafama yatan bir şey bulursam alırım

Ben hıcbır şey kullanmadım
Hiçbirşey de olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…