- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.941
Bilmediğim için işte ağzı tıkalı olursa kusmuk etkiler mi diye düşündümYani sanmıyorum. Öyle bir şey duymadım ben hiç.Benim oğlan çok az kullandı emzik sonra almadı. 1ay ancak.... Ama emzik kullananlar çok rahat ettiklerini söylüyor. Üstelik silikon kauçuk vs... Ne bulduysam denedim. Bütün markalardan aldım. Yok emmedi.
Vallahi öyle şimdi eşim dedi ki bi Kadayıf olsa da yesek e yapcaz mecbur eee yapınca ben yemeden nasıl durayım azcık azcık yerimAyni durumu bende yasiyorum
Ekmegi degistirdim ya , icinden 6 tane yedim duruyor buzlukta
Kendimi kasmadan ilerliycem ,yoksa stres oluyorm ozel biseyler yapinca
regenesis max kullanıyorum ,günde 1 kez canım
Ben Ceviz hiç yemiyorum daha doğrusu Kuru yemiş yemiyorum oldum olası sevmem eee balik da yemiyorum sezonu geçti..Benim iştahımı çok açıyor azaltayım mı diye sormuştum doktora o da balık ceviz vs tüketiyorsan azaltabilirsin dedi 2 3günde bir alıyorum şimdi
canım benim doktorum hergün mutlaka içmemi söyledi beyin gelişiminde çok faydalıymış benim balık hapım OMEPADK2 diye bir ismi var hemde günde 2 defa kullan dedi ama benim midemden geri geliyor balık hapları sanki bayat balık yemişim gibi oluyor o yüzden atlayarak içiyorumKizlar bana dr omegayi haftada iki kullan yeter demişti bi pazartesi bi cuma atıyorum siz her gün mü atıyorsunuz???
İçime dert oldu şimdi ben haftada iki içtim diye beyin gelişimi etkilenmiş midircanım benim doktorum hergün mutlaka içmemi söyledi beyin gelişiminde çok faydalıymış benim balık hapım OMEPADK2 diye bir ismi var hemde günde 2 defa kullan dedi ama benim midemden geri geliyor balık hapları sanki bayat balık yemişim gibi oluyor o yüzden atlayarak içiyorum
Vitamin konusunda doktorların önerileri farklı canım onu doktorunla bir görüş istersen bazılarına göre gerek yok bazılarına göre her gün alınmalı ben de çok ceviz yiyemiyorum ama bir balıkçıyla anlaştık haftada 2 eve pişmiş balık söylüyoruz çok kolay oluyor koku derdi yemek pişirme derdi de yokBilmediğim için işte ağzı tıkalı olursa kusmuk etkiler mi diye düşündüm
Vallahi öyle şimdi eşim dedi ki bi Kadayıf olsa da yesek e yapcaz mecbur eee yapınca ben yemeden nasıl durayım azcık azcık yerim
Ben Ceviz hiç yemiyorum daha doğrusu Kuru yemiş yemiyorum oldum olası sevmem eee balik da yemiyorum sezonu geçti..
Ama yine de haftada iki alıyorum acaba ben az mı kullanıyorum kizlar bebeği etkiler mi omega ilacını az almak
Valla bu instamomları takip edersem zaten batarım gereksiz şeyler var,İstamomları takip etme zaten tamamen alışveriş odaklilar. Ben birseyi önerince onlar alacaksam bile almıyorum. Diğer meselede de içinden geleni yap. Bende benzer şeyler yaşadım terapist bana sen elinden ve içinden geleni yap kimseyi mutlu etmeye uğraşma dedi sonra bıraktım. Şimdi aramız daha iyi her zamankinden. En güzeli ve temizi aslında mesafeli durmak. Kardeşimiz diye illa çok iyi olmayacağız.
Ahhh bu abim benim hep böyle yıllardır , evlenmeden önce annemler zorla götürüyoduda artık evlendim diye karışamıyolar biraz rahatladımCanım yazdıklarını okudum ve sana çok hak verdim.O kadar haklısın ki.dugunde gram takmak ne demek oluyor onu yabancılara yapıyoruz biz.Kardese de bu reva görülmez ama iş abin de bitiyor ,pasif kalmış gizliden para atmak ne demek ben olsam gizli atacağına hiç atma derdim.
En güzeli uzak durmak evet ama onlar senin yeğenin.Yine de yeğenin icin evlerine gidip yeğenlerimi görüp sevmeye geldim diyebilirsin
Kesin dediğin gibi gidersem ve onlar yine yapmassa yine pişman olucam, eşim ben sana demiştim dicekyoncambenim konuyu yeni okudum
Sanırım bende gitmezdim , eşinin agzina bakan bi abim varsa onlara mutluluklar diler her türlü mesafeyi koyardim
Gitsen bile bu saatten sonra ne abinin sana tavri değişecek, nede o gelin hatir bilecek ,bir pismanlik daha duymamak adina gitmem
Banada bu plastikler kokar gibi geliyo ciddenOioi markasına özenerek çıktı hepsi, Oioi o kadar pahalı ki bunlar ucuz kalıyor işte onu almak isteyip alamayanlar bunu tercih ediyor sanırım.
Ben silikon dan ve plastikten hoşlanmıyorum bana sağlıklı gelmiyor, mika bir set almıştım alıp atma ihtimaline karşı önüne koyup onu yalnız bırakacağımda onu seçiyorum ama hep cam porselen kullandım hala öyle yapıyorum bir kaç sette aldım hatta onun için porselen ve cam
Geçen geldi gördümde almamıştım artık bidahaki geldiğinde alırımmmAcele etme canım bime geliyor tabi melamin o böyle ağır değil ama 12 tlydiondan 10 tane alırsın:) Bunlar ağır ya bebek alıp atamıyormuş filan napak başında dururuz
Aynen bende balık yiyeceğim günler ya da OMEGA içeriği olan yiyecekler tükettiğim gün içmiyorum . Genelde gün aşısı içiyorum .Benim iştahımı çok açıyor azaltayım mı diye sormuştum doktora o da balık ceviz vs tüketiyorsan azaltabilirsin dedi 2 3günde bir alıyorum şimdi
Birkaç gün önce yoga dersinde bunun konusu oldu , ebe oturuyorsanız çok artar , o yüzden eğer homeofis çalışıyorsanız pilates topunda oturun dedi . Hatta normal yemek yerken ya da TV izlerken bile pilates topunda oturun yaylanın dedi . Uyanınca benimde belim ağrıyordu bugün, bı 20 dk pilates topunda esnedim iyi geldi hemenbenim de pelvik gölgem ve kalça kemiklerim inanılmaz ağrıyor batma hissi ile birlikte bazen yürütmüyor özellikle de iş yapınca çok oturunca ve 5 dk. bile olsa sırt üstü yatınca ayağa kalkamıyorum.. Doktorum hamilelikte kemiklerdeki kıkırdaklar şişer şişince de kemiğe kaslara basınç yapar dedi magnorm verdi ama pek faydasını göremedim benim diğer hamileliğim de de böyle olmuştu sanırım yapıyla alakalı..
Şimdi semizotu mevsimi de geldi , onda da omega var , küçük balıklarda ,somonda bol var , cevizde ispanakta var . Hiç içinize dert olmasın , bazı doktorlar gereksiz bile görüyor omegayiİçime dert oldu şimdi ben haftada iki içtim diye beyin gelişimi etkilenmiş midir
yani karar senin :) annen de evlatlarının arası iyi olsun istiyor ama bu tek taraflı olmaz ki.Valla bu instamomları takip edersem zaten batarım gereksiz şeyler var,
Dediğin gibi şuanki mesafede dursam en iyisi böyle daha huzurluyum en azından
Ahhh bu abim benim hep böyle yıllardır , evlenmeden önce annemler zorla götürüyoduda artık evlendim diye karışamıyolar biraz rahatladım
Kesin dediğin gibi gidersem ve onlar yine yapmassa yine pişman olucam, eşim ben sana demiştim dicek
Banada bu plastikler kokar gibi geliyo ciddenAynen o mikadan alırım yanından dururum alıp atmasın diye artık yada dediğin gibi csmlardan ağırda olur elleyemez
Geçen geldi gördümde almamıştım artık bidahaki geldiğinde alırımmm
Aleyküm selamSelamlar
yok canım ben diğer oğlumda hiç balık hapı kullanmadım maşallahı var ... bende düzgün bir şekilde hiç içemedimki ağzımdan balıklar geri geliyor tüm hamileliğim boyunca 2. kutudayım düşünİçime dert oldu şimdi ben haftada iki içtim diye beyin gelişimi etkilenmiş midir
yaa canımm ben de duydum bunu doğuma da çok faydası varmış ama eve birde plates topu sokmak istemediğimden almadım bir o eksik evdeAynen bende balık yiyeceğim günler ya da OMEGA içeriği olan yiyecekler tükettiğim gün içmiyorum . Genelde gün aşısı içiyorum .
Birkaç gün önce yoga dersinde bunun konusu oldu , ebe oturuyorsanız çok artar , o yüzden eğer homeofis çalışıyorsanız pilates topunda oturun dedi . Hatta normal yemek yerken ya da TV izlerken bile pilates topunda oturun yaylanın dedi . Uyanınca benimde belim ağrıyordu bugün, bı 20 dk pilates topunda esnedim iyi geldi hemen
Şimdi semizotu mevsimi de geldi , onda da omega var , küçük balıklarda ,somonda bol var , cevizde ispanakta var . Hiç içinize dert olmasın , bazı doktorlar gereksiz bile görüyor omegayi
Bana oluyor karnım büyümeye başladığından beri.Kızlar rahim alt bölgede iğne batması gibi batma var ilk defa oluyor. Ara ara gelip geçiyor bi kaç dk sürüyor. Benzer birşey yaşayan var mı?
Sanki batırıp çıkarıyorlar. Bir kaç dk sürüyor. Şimdi baktım kağan Kocatepe çatı kemikleri genişlerken olur demiş. Ya da bebiş sinir uçlarına baskı yapıyormuşBana oluyor karnım büyümeye başladığından beri.
Bende sancı sızı gibi oluyordu anlık saniyelik ama sık sık dr a da söyledim bi anlam veremedi gaz sancısı olabilir bebeğin yaptığı baskılar olabilir am sen yine de dr gittiğinde söyle sorSanki batırıp çıkarıyorlar. Bir kaç dk sürüyor. Şimdi baktım kağan Kocatepe çatı kemikleri genişlerken olur demiş. Ya da bebiş sinir uçlarına baskı yapıyormuş
Ben multivitamin kullanıyorum bir de demir hapı. Ikisini de düzenli içmiyorum. Aklima gelince diyim. Kızımda da aynıydı hatta onda kullandigim vitamin de böyle pahalı artistik bir şey degildi. Zehir gibi beyni var maşallahİçime dert oldu şimdi ben haftada iki içtim diye beyin gelişimi etkilenmiş midir
Ben bu hamilelikte en fazla 3 kere balik yedim açıkçası pek yemedim aklıma da gelmedi iştahım azdı çünkü, Ceviz falan da sevmiyorum genel olarak Kuru yemis sevmem o yüzden dr omega verdi haftada 2 kullan demişti öyle de devam ettim ama az mi kullandım diye düşündüm siz hem cevis hem balik hem hap i hergun alıncaVitamin konusunda doktorların önerileri farklı canım onu doktorunla bir görüş istersen bazılarına göre gerek yok bazılarına göre her gün alınmalı ben de çok ceviz yiyemiyorum ama bir balıkçıyla anlaştık haftada 2 eve pişmiş balık söylüyoruz çok kolay oluyor koku derdi yemek pişirme derdi de yokAnkarada balık ekmek satan yerler de çok onlardan da eve söyleyebilirsin haftada bir iki
Ay baktım netten de asıl önemli olan bebek için son 3 aylik dönem diyor rahatladım, ben 26 haftalığım inşallah geç kalmış sayılmam bebeğin beyin gelişimi tamamlandı yazmıştı geçen gün artık tamamlanmış çok geç diye düşünmüştüm de öyle olsa omega son 3 aylık dönemde en gerekli demezdi herhalde evet başta da fazla almak iyi olurdu ama bakalımAynen bende balık yiyeceğim günler ya da OMEGA içeriği olan yiyecekler tükettiğim gün içmiyorum . Genelde gün aşısı içiyorum .
Birkaç gün önce yoga dersinde bunun konusu oldu , ebe oturuyorsanız çok artar , o yüzden eğer homeofis çalışıyorsanız pilates topunda oturun dedi . Hatta normal yemek yerken ya da TV izlerken bile pilates topunda oturun yaylanın dedi . Uyanınca benimde belim ağrıyordu bugün, bı 20 dk pilates topunda esnedim iyi geldi hemen
Şimdi semizotu mevsimi de geldi , onda da omega var , küçük balıklarda ,somonda bol var , cevizde ispanakta var . Hiç içinize dert olmasın , bazı doktorlar gereksiz bile görüyor omegayi
Haklisin insanın içi almıyor bu hapi yayok canım ben diğer oğlumda hiç balık hapı kullanmadım maşallahı var ... bende düzgün bir şekilde hiç içemedimki ağzımdan balıklar geri geliyor tüm hamileliğim boyunca 2. kutudayım düşün
Aynen. Gecenlerde karnim sık sık taş gibi olmaya basladi, üzerine bu batmalar bir de bebek vajinama dogru tekmeleyip duruyordu. Korkup doktora gittim cikmaya mi çalışıyo bu velet yolsa diyeSanki batırıp çıkarıyorlar. Bir kaç dk sürüyor. Şimdi baktım kağan Kocatepe çatı kemikleri genişlerken olur demiş. Ya da bebiş sinir uçlarına baskı yapıyormuş
Ayyy sagol canimmm ne bileyim korktum beyin gelişimi zekasını etkiler diye hapı az alıyorum ama işte yediğime de dikkat etmiyorum ne balık ne Ceviz hic içim almıyorBen multivitamin kullanıyorum bir de demir hapı. Ikisini de düzenli içmiyorum. Aklima gelince diyim. Kızımda da aynıydı hatta onda kullandigim vitamin de böyle pahalı artistik bir şey degildi. Zehir gibi beyni var maşallahki öyle yediklerine çok dikkat eden, ben hamileyim şunları yemeliyim diyen biri değilim. Istahli da degilim.
Bazı doktorlar hamilelikte hiçbir türlü ilaç kullanımını uygun bulmuyor. Içlerinde bir sürü yan madde var. Sadece vitamin eksikliginde ve ciddi bir risk/durum varsa öneriyorlar. Takılma yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?