- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.961
Kullan bence illaki faydası olurBen bu hamilelikte en fazla 3 kere balik yedim açıkçası pek yemedim aklıma da gelmedi iştahım azdı çünkü, Ceviz falan da sevmiyorum genel olarak Kuru yemis sevmem o yüzden dr omega verdi haftada 2 kullan demişti öyle de devam ettim ama az mi kullandım diye düşündüm siz hem cevis hem balik hem hap i hergun alınca
Ay baktım netten de asıl önemli olan bebek için son 3 aylik dönem diyor rahatladım, ben 26 haftalığım inşallah geç kalmış sayılmam bebeğin beyin gelişimi tamamlandı yazmıştı geçen gün artık tamamlanmış çok geç diye düşünmüştüm de öyle olsa omega son 3 aylık dönemde en gerekli demezdi herhalde evet başta da fazla almak iyi olurdu ama bakalım
Haklisin insanın içi almıyor bu hapi ya
Keske Kuru yemiş sevsem ama Ceviz falan da hiç sevmem , iştahım az diye balık da yemedim hiç ondan korktum az mı aldım hapı diye normalde beyin gelişimi tamamlanmış bebeğin ama yine de bu saatten sonra haftada 4 falan kullansam balık yağını faydası olur herhalde
Benim olmuştu. Doktora sormuştum, bebişin ayakları aşağıdaysa öyle iğne batması gibi hissedersin demişti. Nasıl olabilir, çok aşağıda hissediyorum diye şaşırmıştımKızlar rahim alt bölgede iğne batması gibi batma var ilk defa oluyor. Ara ara gelip geçiyor bi kaç dk sürüyor. Benzer birşey yaşayan var mı?
İllaki bir yer bulunur ya , doğum sonrası bebek egzersizlerine de çok iyi geliyor . Kullanımı bitince de havasını alıp koyarız bir kenarayaa canımm ben de duydum bunu doğuma da çok faydası varmış ama eve birde plates topu sokmak istemediğimden almadım bir o eksik evdekoca top nerede duracak diye almıyorum ay alsammı şimdi sana da iyi gelmiş
En sevdiğim konuu, küçük yaş grubuyla özel çalıştığım için bir odam tamamen oyuncak materyal odası. Ama ilk 1 yaş için olmazsa olmazlari yazacak olursak ; sert kapaklı ve hişır kitaplar , yumuşak farklı doku ve boyutlarda toplar . Hayvan figürleri (peluş değil) vardem markasını öneririm bazen indirime giriyor . Duyusal olarak doyuma ulaştıracak şeyler .ahşap tutamacli tak çıkar ve 2 parçalı yapbozlar Fazla sesli ve ışıklı oyuncaklardan uzak duralım.Kızlar 23 nisan geldi diye her yerde oyuncak indirimi var dayanamayıp aldım ben :) 2 tane baby mallda eğitici oyuncaklar indirimdeydi civilde de voyun halısı indirimde ama bi türlü almaya elim gitmedi bime a101e gelir alırım düşüncesiyle :) ilk 6 ay ne gibi oyuncaklar lazım fikrinizi bekliyorum :) çok pahalı yaw bu oyuncaklar öyle sepetleri dolduramam :)
İllaki bir yer bulunur ya , doğum sonrası bebek egzersizlerine de çok iyi geliyor . Kullanımı bitince de havasını alıp koyarız bir kenaraşuan kahvaltı sonrasi tvyi üstünde izliyorum mesela
En sevdiğim konuu, küçük yaş grubuyla özel çalıştığım için bir odam tamamen oyuncak materyal odası. Ama ilk 1 yaş için olmazsa olmazlari yazacak olursak ; sert kapaklı ve hişır kitaplar , yumuşak farklı doku ve boyutlarda toplar . Hayvan figürleri (peluş değil) vardem markasını öneririm bazen indirime giriyor . Duyusal olarak doyuma ulaştıracak şeyler .ahşap tutamacli tak çıkar ve 2 parçalı yapbozlar Fazla sesli ve ışıklı oyuncaklardan uzak duralım.
Tummy time icin siyah beyaz kartları falan almak yerine pintereste yazıp çıktı alırsanız istediğiniz boyda çok uyguna mal etmiş olursunuz . Ben haftaya hazırlayacağım , paylaşabilirim .
Bu konuda bizimle bilgi paylaş lütfen. Ben açıkçası ilk 6 ay için vs tummy kartları dışında oyuncak kullanması gerektiğini bile bilmiyordum.İllaki bir yer bulunur ya , doğum sonrası bebek egzersizlerine de çok iyi geliyor . Kullanımı bitince de havasını alıp koyarız bir kenaraşuan kahvaltı sonrasi tvyi üstünde izliyorum mesela
En sevdiğim konuu, küçük yaş grubuyla özel çalıştığım için bir odam tamamen oyuncak materyal odası. Ama ilk 1 yaş için olmazsa olmazlari yazacak olursak ; sert kapaklı ve hişır kitaplar , yumuşak farklı doku ve boyutlarda toplar . Hayvan figürleri (peluş değil) vardem markasını öneririm bazen indirime giriyor . Duyusal olarak doyuma ulaştıracak şeyler .ahşap tutamacli tak çıkar ve 2 parçalı yapbozlar Fazla sesli ve ışıklı oyuncaklardan uzak duralım.
Tummy time icin siyah beyaz kartları falan almak yerine pintereste yazıp çıktı alırsanız istediğiniz boyda çok uyguna mal etmiş olursunuz . Ben haftaya hazırlayacağım , paylaşabilirim .
Malesefff erkekler biraz dahs vurdum duymaz oluyolsr ciddenyani karar senin :) annen de evlatlarının arası iyi olsun istiyor ama bu tek taraflı olmaz ki.
abinin de huyu böyle demek ki ama karının sözüne de bu denli bakılmaz kii
en kötüsü de bu işte ya biz kadınlar olarak yine bazı şeyleri tolere ediyoruz ailemiz diye ama onlar düşünmüyorlar elin adamı ne der ,ne düşünür diye
Bende sabah deli gibi mide yanmasıyla uyandım şurup fln bi işe yaramadı çok kötü oldumAllahim ben bu midem yüzünden öleceğim sanırım. Kizlar haftalar ilerledikçe siz de göreceksiniz mideniz sanki ağzınıza çıkmış gibi oluyor .bugün de aynı hamileliğin basindaki gibi midem bulandı. Allahim lütfen şu haziran ayı bir an önce gelsin .2 kilo aldigim halde taşıyamıyorum
Benimde bulanıyor maalesef. Bulantı ilacı kullanacağım bir müddet daha .Allahim ben bu midem yüzünden öleceğim sanırım. Kizlar haftalar ilerledikçe siz de göreceksiniz mideniz sanki ağzınıza çıkmış gibi oluyor .bugün de aynı hamileliğin basindaki gibi midem bulandı. Allahim lütfen şu haziran ayı bir an önce gelsin .2 kilo aldigim halde taşıyamıyorum
Rahat ol canim, annelik böyle bir şey isteInsan vicdanen kendini sorumlu hissediyor yani en azından ben .. Balık ceviz yemezsem hapı az alırsam ya beyin gelişimi etkilenirse diye insan sorumlu hissediyor yani vicdanen rahat edemiyo
Ben 2 haftada 1 de yemedimRahat ol canim, annelik böyle bir şey iste
Çocukta öyle bir durum olması için gerçekten kaliteli gıdaya ulaşamayacak kadar yoksunluk içinde olman gerek. Zaten herkes güzel şekilde besleniyor. Markete, manava, kasaba ugrayamayan insanlar var ne yazık ki.. onlar için bu vitaminler elzem olabilir. Ama rutin ihtiyaçlarını giderip kendini besleyebilen bir insanın çocuğu, zannetmiyorum ki hamilelikte ceviz ya da balığı haftada 2 degil de 2 haftada 1 yedi diye zeka geriliği yaşasın. Ya da bunları çok yiyince daha gelişmiş beyinle doğsun.
Yiyebiliyorsan tabii yiyeceksin. Yiyemeyecek durumdaysan ya da ilacını düzenli kullanamadiysan da stres yapmaya gerek yok. Göreceli uygulamalar bunlar.
Hışırılı kitaplardan aldım 6aylıkken fln ilgilisini cekiyomul öyle duydum , içi cıngıranklı toplardan aldımm , bide bu hayvan meyve sözlüklerinin olduğu kartlardan okadar dahaKızlar 23 nisan geldi diye her yerde oyuncak indirimi var dayanamayıp aldım ben :) 2 tane baby mallda eğitici oyuncaklar indirimdeydi civilde de voyun halısı indirimde ama bi türlü almaya elim gitmedi bime a101e gelir alırım düşüncesiyle :) ilk 6 ay ne gibi oyuncaklar lazım fikrinizi bekliyorum :) çok pahalı yaw bu oyuncaklar öyle sepetleri dolduramam :)
tabi kullan canım doğduktan sonrada çocuklara kullanılıyor daha zeki oluyorlarmışBen bu hamilelikte en fazla 3 kere balik yedim açıkçası pek yemedim aklıma da gelmedi iştahım azdı çünkü, Ceviz falan da sevmiyorum genel olarak Kuru yemis sevmem o yüzden dr omega verdi haftada 2 kullan demişti öyle de devam ettim ama az mi kullandım diye düşündüm siz hem cevis hem balik hem hap i hergun alınca
Ay baktım netten de asıl önemli olan bebek için son 3 aylik dönem diyor rahatladım, ben 26 haftalığım inşallah geç kalmış sayılmam bebeğin beyin gelişimi tamamlandı yazmıştı geçen gün artık tamamlanmış çok geç diye düşünmüştüm de öyle olsa omega son 3 aylık dönemde en gerekli demezdi herhalde evet başta da fazla almak iyi olurdu ama bakalım
Haklisin insanın içi almıyor bu hapi ya
Keske Kuru yemiş sevsem ama Ceviz falan da hiç sevmem , iştahım az diye balık da yemedim hiç ondan korktum az mı aldım hapı diye normalde beyin gelişimi tamamlanmış bebeğin ama yine de bu saatten sonra haftada 4 falan kullansam balık yağını faydası olur herhalde
Hışırtılı ben de alıcam ama indirim bekliyorumHışırılı kitaplardan aldım 6aylıkken fln ilgilisini cekiyomul öyle duydum , içi cıngıranklı toplardan aldımm , bide bu hayvan meyve sözlüklerinin olduğu kartlardan okadar daha
Ben bırakmıştım 2 aydır icmiyordum nerden geldi buuBenimde bulanıyor maalesef. Bulantı ilacı kullanacağım bir müddet daha .
Günde 1 tane
Balikla ceviz diyosan ben de yemiyorum. Benim ilacım da yok multivitaminim var onu da aklima geldikce iciyorum. Kizimda da böyleydi.Ben 2 haftada 1 de yemedim
Aynennnnn eline veririz sallar dururHışırtılı ben de alıcam ama indirim bekliyorumkartlardan ben de ilk 100 hayvan VS bime gelmişti onları aldım ama Bi tanecik çıngırak alamadım henüz bebeiş dediğin çıngıraksız olur mu ayol
Son aylar insan çok ağırlaşıyormus .Bende sabah deli gibi mide yanmasıyla uyandım şurup fln bi işe yaramadı çok kötü oldumBel ağrımı zaten söylemek bile istemiyorum
Göbekler tam anlamıyla bu ay çıktı şimdiden böyleysek bu sonra 2-2buçuk ayı nasıl atlatıcsz bilmiyorum zormuş cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?