Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kullan bence illaki faydası olur

Kızlar rahim alt bölgede iğne batması gibi batma var ilk defa oluyor. Ara ara gelip geçiyor bi kaç dk sürüyor. Benzer birşey yaşayan var mı?
Benim olmuştu. Doktora sormuştum, bebişin ayakları aşağıdaysa öyle iğne batması gibi hissedersin demişti. Nasıl olabilir, çok aşağıda hissediyorum diye şaşırmıştım 10 gün kadar sürüp geçmişti.

Insan vicdanen kendini sorumlu hissediyor yani en azından ben .. Balık ceviz yemezsem hapı az alırsam ya beyin gelişimi etkilenirse diye insan sorumlu hissediyor yani vicdanen rahat edemiyo

yaa canımm ben de duydum bunu doğuma da çok faydası varmış ama eve birde plates topu sokmak istemediğimden almadım bir o eksik evde koca top nerede duracak diye almıyorum ay alsammı şimdi sana da iyi gelmiş
İllaki bir yer bulunur ya , doğum sonrası bebek egzersizlerine de çok iyi geliyor . Kullanımı bitince de havasını alıp koyarız bir kenara şuan kahvaltı sonrasi tvyi üstünde izliyorum mesela

En sevdiğim konuu, küçük yaş grubuyla özel çalıştığım için bir odam tamamen oyuncak materyal odası. Ama ilk 1 yaş için olmazsa olmazlari yazacak olursak ; sert kapaklı ve hişır kitaplar , yumuşak farklı doku ve boyutlarda toplar . Hayvan figürleri (peluş değil) vardem markasını öneririm bazen indirime giriyor . Duyusal olarak doyuma ulaştıracak şeyler .ahşap tutamacli tak çıkar ve 2 parçalı yapbozlar Fazla sesli ve ışıklı oyuncaklardan uzak duralım.
Tummy time icin siyah beyaz kartları falan almak yerine pintereste yazıp çıktı alırsanız istediğiniz boyda çok uyguna mal etmiş olursunuz . Ben haftaya hazırlayacağım , paylaşabilirim .

Bunları aldım canım neden sonuç ilişkisi için iyiymiş diye duydum ay ne güzel tecrübelisin ya bizimle paylaş lütfen yaptığın yapacağın şeyleri siyah beyaz kartlarla ilgili çıktı almak çok mantıklı gerçekten neyseki onu almamıştım teşekkür ederim

Allahim ben bu midem yüzünden öleceğim sanırım. Kizlar haftalar ilerledikçe siz de göreceksiniz mideniz sanki ağzınıza çıkmış gibi oluyor .bugün de aynı hamileliğin basindaki gibi midem bulandı. Allahim lütfen şu haziran ayı bir an önce gelsin .2 kilo aldigim halde taşıyamıyorum

Bu konuda bizimle bilgi paylaş lütfen. Ben açıkçası ilk 6 ay için vs tummy kartları dışında oyuncak kullanması gerektiğini bile bilmiyordum.

Malesefff erkekler biraz dahs vurdum duymaz oluyolsr cidden

Bende sabah deli gibi mide yanmasıyla uyandım şurup fln bi işe yaramadı çok kötü oldum Bel ağrımı zaten söylemek bile istemiyorum
Göbekler tam anlamıyla bu ay çıktı şimdiden böyleysek bu sonra 2-2buçuk ayı nasıl atlatıcsz bilmiyorum zormuş cidden

Benimde bulanıyor maalesef. Bulantı ilacı kullanacağım bir müddet daha .
Günde 1 tane

Insan vicdanen kendini sorumlu hissediyor yani en azından ben .. Balık ceviz yemezsem hapı az alırsam ya beyin gelişimi etkilenirse diye insan sorumlu hissediyor yani vicdanen rahat edemiyo
Rahat ol canim, annelik böyle bir şey iste
Çocukta öyle bir durum olması için gerçekten kaliteli gıdaya ulaşamayacak kadar yoksunluk içinde olman gerek. Zaten herkes güzel şekilde besleniyor. Markete, manava, kasaba ugrayamayan insanlar var ne yazık ki.. onlar için bu vitaminler elzem olabilir. Ama rutin ihtiyaçlarını giderip kendini besleyebilen bir insanın çocuğu, zannetmiyorum ki hamilelikte ceviz ya da balığı haftada 2 degil de 2 haftada 1 yedi diye zeka geriliği yaşasın. Ya da bunları çok yiyince daha gelişmiş beyinle doğsun.
Yiyebiliyorsan tabii yiyeceksin. Yiyemeyecek durumdaysan ya da ilacını düzenli kullanamadiysan da stres yapmaya gerek yok. Göreceli uygulamalar bunlar.

Ben 2 haftada 1 de yemedim

Hışırılı kitaplardan aldım 6aylıkken fln ilgilisini cekiyomul öyle duydum , içi cıngıranklı toplardan aldımm , bide bu hayvan meyve sözlüklerinin olduğu kartlardan okadar daha

tabi kullan canım doğduktan sonrada çocuklara kullanılıyor daha zeki oluyorlarmış

Hışırılı kitaplardan aldım 6aylıkken fln ilgilisini cekiyomul öyle duydum , içi cıngıranklı toplardan aldımm , bide bu hayvan meyve sözlüklerinin olduğu kartlardan okadar daha
Hışırtılı ben de alıcam ama indirim bekliyorum kartlardan ben de ilk 100 hayvan VS bime gelmişti onları aldım ama Bi tanecik çıngırak alamadım henüz bebeiş dediğin çıngıraksız olur mu ayol

Ben 2 haftada 1 de yemedim
Balikla ceviz diyosan ben de yemiyorum. Benim ilacım da yok multivitaminim var onu da aklima geldikce iciyorum. Kizimda da böyleydi.
Hamilelikte o kadar cok ilac veriyorlar ki bazen onlari içerken suçlu hissediyorum.
Multivitamin
D vit
Magnezyum
Demir
Onu bunla içme, bunu yogurtla sütle kullanma, digerini yağ ile tüket, bunu portakal suyuyla al...
Ama yoğurt da yicen.. cok geç yemicen reflü yapıyor. Et ye ama yogurtla yersen demir mi kalsiyum mu emilecek? Çok meyve yeme şeker, ama az da yeme vitamin ve posa lazım......
Bu ne allasen, altı üstü hamileyim..
Yani bunlar olmasa hic birimiz zeki ve sağlıklı çocuk doguramıcaz?

Şimdi beni ilaç sektörünün yıllardır beynimize soktuğu reklam kampanyalari ile ilgili konusturacaksınız bak her şeye muhalif yaşlı teyzelere dönecem burda

Son aylar insan çok ağırlaşıyormus .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…