- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.981
Yandık valla bide sıcaklarda geliyorSon aylar insan çok ağırlaşıyormus .
Tutma yeri ince olanlardan al elleri küçük ya tam kavrayabilecekleri şekilde takipte olalım indirim görünce buraya yazıp birbirimize haber verelimAynennnnn eline veririz sallar dururbende bi ara alıyım ondan
Aynı dertten muzdaribim. Ama ben bir şey farkettim ki bazen çok bazen az oluyor, sanırım yediklerim etkiliyor.Allahim ben bu midem yüzünden öleceğim sanırım. Kizlar haftalar ilerledikçe siz de göreceksiniz mideniz sanki ağzınıza çıkmış gibi oluyor .bugün de aynı hamileliğin basindaki gibi midem bulandı. Allahim lütfen şu haziran ayı bir an önce gelsin .2 kilo aldigim halde taşıyamıyorum
Ben de kullanmıyordum.Ben bırakmıştım 2 aydır icmiyordum nerden geldi buu
Valla ben haziranın sonu gibi dogurmayi düşünüyorum. Onun gelmesini bekleyemeyecegim.26 haziran güzel bir tarih .Kendi bu tarihten önce gelirse bilemem ama çekecek takatim kalacağını sanmıyorum. Bir de benim bebeğim maşallah çok hareketli .son aylarda beni ne hale sokar bilemiyorumYandık valla bide sıcaklarda geliyor
Muhteşemsin yaBalikla ceviz diyosan ben de yemiyorum. Benim ilacım da yok multivitaminim var onu da aklima geldikce iciyorum. Kizimda da böyleydi.
Hamilelikte o kadar cok ilac veriyorlar ki bazen onlari içerken suçlu hissediyorum.
Multivitamin
D vit
Magnezyum
Demir
Onu bunla içme, bunu yogurtla sütle kullanma, digerini yağ ile tüket, bunu portakal suyuyla al...
Ama yoğurt da yicen.. cok geç yemicen reflü yapıyor. Et ye ama yogurtla yersen demir mi kalsiyum mu emilecek? Çok meyve yeme şeker, ama az da yeme vitamin ve posa lazım......
Bu ne allasen, altı üstü hamileyim..
Yani bunlar olmasa hic birimiz zeki ve sağlıklı çocuk doguramıcaz?
Şimdi beni ilaç sektörünün yıllardır beynimize soktuğu reklam kampanyalari ile ilgili konusturacaksınız bakher şeye muhalif yaşlı teyzelere dönecem burda
Kesinlikle katılıyorum. O hareket ettikçe benim içim bir tuhaf oluyor .Bu çocuk içeride şişeler falan mı oynuyor diyorum .sanki eliyle ayağıyla kazıyor beniAynı dertten muzdaribim. Ama ben bir şey farkettim ki bazen çok bazen az oluyor, sanırım yediklerim etkiliyor.
Bazı geceler 3 saat o yanmadan uyuyamıyorum bazen gündüz inanılmaz oluyor bazı günler hiç olmuyor..
Pozisyon ve beslenme endeksli diye düşünmeye başladım cidden gün saydırıyor bu durum.
İlk gebeliğimde daha hafiftir bunda kay be kat fazla bebek çok hareketli ona yoruyorum.
Ayni durum bendede var sogan yedigimde ozellikle cok oluyor bunu çözmüş oldum yemiycez artik mecburAynı dertten muzdaribim. Ama ben bir şey farkettim ki bazen çok bazen az oluyor, sanırım yediklerim etkiliyor.
Bazı geceler 3 saat o yanmadan uyuyamıyorum bazen gündüz inanılmaz oluyor bazı günler hiç olmuyor..
Pozisyon ve beslenme endeksli diye düşünmeye başladım cidden gün saydırıyor bu durum.
İlk gebeliğimde daha hafiftir bunda kay be kat fazla bebek çok hareketli ona yoruyo
Ben bir de ise gidiyorumBen de kullanmıyordum.
Ama kullanıcam . 1 tane aldım bile 2 saat once
İşimden gücümden geri kalıyorum tabii ki.
.çoğu gitti azı kaldı çok şükür
19 haziranda gelsin diye dua ediyorum bendeValla ben haziranın sonu gibi dogurmayi düşünüyorum. Onun gelmesini bekleyemeyecegim.26 haziran güzel bir tarih .Kendi bu tarihten önce gelirse bilemem ama çekecek takatim kalacağını sanmıyorum. Bir de benim bebeğim maşallah çok hareketli .son aylarda beni ne hale sokar bilemiyorum
Aldıkların gayet işlevsel , olmazsa olmazlardanKiki Renkli Halkalar | Babymall
Altıgen Renkli Halkalar Farklı renkler de ve farklı ölçülerde olan 5 adet altıgen halka, 1 tanesinde olan boncuklar salladıkça ses çıkartır Aynı zamanda çıngırak olarak kullanabilirsiniz. Miniklerin renkleri ve şekilleri tanımasına yardımcı olur. Yaş Grubu : 0-3 Yaş Kutu Ölçüleri : 20,5 x 19,5 x...www.babymall.com.tr Lc Eğitici Kaplar | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/kanz-egitici-kaplar-knz-30798www.babymall.com.tr
Bunları aldım canım neden sonuç ilişkisi için iyiymiş diye duydum ay ne güzel tecrübelisin ya bizimle paylaş lütfen yaptığın yapacağın şeyleri siyah beyaz kartlarla ilgili çıktı almak çok mantıklı gerçekten neyseki onu almamıştımteşekkür ederim
Hayvanlar falan 6 ay sonrası için daha işlevsel oluyor ben genel 1 yaş için yazmıştım . Aslında evdeki çoğu araçtan o kadar güzel oyuncaklar yapılabiliyor ki . Bir kaç güne genel oyuncaklarla ilgili yazıp etiketlerim sizi deBu konuda bizimle bilgi paylaş lütfen. Ben açıkçası ilk 6 ay için vs tummy kartları dışında oyuncak kullanması gerektiğini bile bilmiyordum.
Ozaman görürsek burdan hemen paslaşalımTutma yeri ince olanlardan al elleri küçük ya tam kavrayabilecekleri şekilde takipte olalım indirim görünce buraya yazıp birbirimize haber verelim
Bence senin daha erken gelme ihtimali bile olabilirValla ben haziranın sonu gibi dogurmayi düşünüyorum. Onun gelmesini bekleyemeyecegim.26 haziran güzel bir tarih .Kendi bu tarihten önce gelirse bilemem ama çekecek takatim kalacağını sanmıyorum. Bir de benim bebeğim maşallah çok hareketli .son aylarda beni ne hale sokar bilemiyorum
Ben biberon lansinoh aldım ama tecrübem yok bir şey diyemem.. Şampuan ve deterjan çok araştırdım hiçbir şey içime sinmedi her şeyde sıkıntı var içeriği temiz olanlar temiz yıkamıyormuş bulaşık tabletlerinden tecrübeliyim en sonunda sıkıldım baby me alıcam hepsini alerji yapmazsa devam yaparsa şampuan olarak minoris veya weleda alırım sonraBakım ürünleri ve şampuan olarak hangi marka tercih ediyorsunuz? Çevrem dalin iyi hemde hesaplı diyor bazıları da sebamed iyi diyor tüm markalarda bebeğe göre değişen alerji durumu olduğunu biliyorum ama hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Birde avent cam biberon aldım 120 ml ama yorumlarda çok fazla akıttığı ve akışının çok hızlı olduğunu yazmışlar bebek çekmek için uğraşmıyor filan diye kullanan varmı değiştirmelimiyim?
Bebek dedigin dalin kokmali ben onu bunu bilmemBakım ürünleri ve şampuan olarak hangi marka tercih ediyorsunuz? Çevrem dalin iyi hemde hesaplı diyor bazıları da sebamed iyi diyor tüm markalarda bebeğe göre değişen alerji durumu olduğunu biliyorum ama hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Birde avent cam biberon aldım 120 ml ama yorumlarda çok fazla akıttığı ve akışının çok hızlı olduğunu yazmışlar bebek çekmek için uğraşmıyor filan diye kullanan varmı değiştirmelimiyim?
Ben cam değilde diğer türlüsünü aldım o ağır gelebilir ilerde bebek tutarkendeBakım ürünleri ve şampuan olarak hangi marka tercih ediyorsunuz? Çevrem dalin iyi hemde hesaplı diyor bazıları da sebamed iyi diyor tüm markalarda bebeğe göre değişen alerji durumu olduğunu biliyorum ama hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Ben weleda aldım ilk etap için ama fiyatı yüksek biraz . Bittiğinde direk incia ya geçeceğim , hem temiz hem fiyatı uygun. Dalin ya da Sebamed alacağınıza inciaya bakabilirsiniz bence .Bakım ürünleri ve şampuan olarak hangi marka tercih ediyorsunuz? Çevrem dalin iyi hemde hesaplı diyor bazıları da sebamed iyi diyor tüm markalarda bebeğe göre değişen alerji durumu olduğunu biliyorum ama hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Şampuan ve deterjan baby me aldım. Biberon henüz almadim bu hafta sipariş etcem burada kizlar avent dedi hep ondan bakcam daha bakmadım bilmiyorum yeni doğan da biberon ucu falan değişiyor mu açıklamayı okuyup alicam emdiği de avent alcam inşallahBakım ürünleri ve şampuan olarak hangi marka tercih ediyorsunuz? Çevrem dalin iyi hemde hesaplı diyor bazıları da sebamed iyi diyor tüm markalarda bebeğe göre değişen alerji durumu olduğunu biliyorum ama hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Aynen canım ben de instagramda birkaç sayfa takip ediyorum yumurta kolileri tuvalet kağıdı ruloları kağıt tabaklardan ne güzel şeyler yapıyorlar onları yapmaya çalışıcam tabi hayaller hayatlarAldıkların gayet işlevsel , olmazsa olmazlardanfoto ekledim , bu tarz küçük bir ayna alıp onu da tummy time setinin içine ekleyeceğim . 150 lira vermeye hiç gerek yok , setin içinde 7 kart varmış sadece . Ayna 15 lira bide çıktılar (30 resim 15 lira ) birde mukavva alıp onları şeffaf yapiskanla kaplarsak en fazla 40 liraya mal etmiş olunur . Hem kartlar bol olur
Hayvanlar falan 6 ay sonrası için daha işlevsel oluyor ben genel 1 yaş için yazmıştım . Aslında evdeki çoğu araçtan o kadar güzel oyuncaklar yapılabiliyor ki . Bir kaç güne genel oyuncaklarla ilgili yazıp etiketlerim sizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?