Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynı dertten muzdaribim. Ama ben bir şey farkettim ki bazen çok bazen az oluyor, sanırım yediklerim etkiliyor.
Bazı geceler 3 saat o yanmadan uyuyamıyorum bazen gündüz inanılmaz oluyor bazı günler hiç olmuyor..
Pozisyon ve beslenme endeksli diye düşünmeye başladım cidden gün saydırıyor bu durum.
İlk gebeliğimde daha hafiftir bunda kay be kat fazla bebek çok hareketli ona yoruyorum.

Yandık valla bide sıcaklarda geliyor
Valla ben haziranın sonu gibi dogurmayi düşünüyorum. Onun gelmesini bekleyemeyecegim.26 haziran güzel bir tarih .Kendi bu tarihten önce gelirse bilemem ama çekecek takatim kalacağını sanmıyorum. Bir de benim bebeğim maşallah çok hareketli .son aylarda beni ne hale sokar bilemiyorum

Muhteşemsin ya
İnan kafam dönüyor ilaçlardan
Kuruyemis hiç sevmem badem Ceviz yemem,
İştahım az diye balığı da hep erteledim de erteledim bi de baktım ki 26 haftalık olmuşum
Vicdan yapıyorum ama canım da istemiyor.
Zaten ilaçları onla alma bunla al arasi bu kadar saat olsun kafam dönüyor

Kesinlikle katılıyorum. O hareket ettikçe benim içim bir tuhaf oluyor .Bu çocuk içeride şişeler falan mı oynuyor diyorum .sanki eliyle ayağıyla kazıyor beni

Ayni durum bendede var sogan yedigimde ozellikle cok oluyor bunu çözmüş oldum yemiycez artik mecbur

Ben de kullanmıyordum.
Ama kullanıcam . 1 tane aldım bile 2 saat once
İşimden gücümden geri kalıyorum tabii ki.
.çoğu gitti azı kaldı çok şükür
Ben bir de ise gidiyorum evde olsam yatarım, midem bulansa kusacak miyim derdi olmaz .

19 haziranda gelsin diye dua ediyorum bende babalar gunu hediyesi olarak vereyim babasina birazda o tasisin

Bakım ürünleri ve şampuan olarak hangi marka tercih ediyorsunuz? Çevrem dalin iyi hemde hesaplı diyor bazıları da sebamed iyi diyor tüm markalarda bebeğe göre değişen alerji durumu olduğunu biliyorum ama hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Birde avent cam biberon aldım 120 ml ama yorumlarda çok fazla akıttığı ve akışının çok hızlı olduğunu yazmışlar bebek çekmek için uğraşmıyor filan diye kullanan varmı değiştirmelimiyim?

Aldıkların gayet işlevsel , olmazsa olmazlardan foto ekledim , bu tarz küçük bir ayna alıp onu da tummy time setinin içine ekleyeceğim . 150 lira vermeye hiç gerek yok , setin içinde 7 kart varmış sadece . Ayna 15 lira bide çıktılar (30 resim 15 lira ) birde mukavva alıp onları şeffaf yapiskanla kaplarsak en fazla 40 liraya mal etmiş olunur . Hem kartlar bol olur

Bu konuda bizimle bilgi paylaş lütfen. Ben açıkçası ilk 6 ay için vs tummy kartları dışında oyuncak kullanması gerektiğini bile bilmiyordum.
Hayvanlar falan 6 ay sonrası için daha işlevsel oluyor ben genel 1 yaş için yazmıştım . Aslında evdeki çoğu araçtan o kadar güzel oyuncaklar yapılabiliyor ki . Bir kaç güne genel oyuncaklarla ilgili yazıp etiketlerim sizi de

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-18-11-51-52-21_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_2022-04-18-11-51-35-60_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 54
Tutma yeri ince olanlardan al elleri küçük ya tam kavrayabilecekleri şekilde takipte olalım indirim görünce buraya yazıp birbirimize haber verelim
Ozaman görürsek burdan hemen paslaşalım
Bence senin daha erken gelme ihtimali bile olabilir haziran ortaları fln olur gibi
Bana bile haziran sonu diyolar

Ben biberon lansinoh aldım ama tecrübem yok bir şey diyemem.. Şampuan ve deterjan çok araştırdım hiçbir şey içime sinmedi her şeyde sıkıntı var içeriği temiz olanlar temiz yıkamıyormuş bulaşık tabletlerinden tecrübeliyim en sonunda sıkıldım baby me alıcam hepsini alerji yapmazsa devam yaparsa şampuan olarak minoris veya weleda alırım sonra

Bebek dedigin dalin kokmali ben onu bunu bilmem

Ben cam değilde diğer türlüsünü aldım o ağır gelebilir ilerde bebek tutarkende Valla ben dalinden yana kullandım kokusuna bayılıyorum eğer bi konak durumu fln olursa ozaman bakıcsm çağresine

Ben weleda aldım ilk etap için ama fiyatı yüksek biraz . Bittiğinde direk incia ya geçeceğim , hem temiz hem fiyatı uygun. Dalin ya da Sebamed alacağınıza inciaya bakabilirsiniz bence .

Şampuan ve deterjan baby me aldım. Biberon henüz almadim bu hafta sipariş etcem burada kizlar avent dedi hep ondan bakcam daha bakmadım bilmiyorum yeni doğan da biberon ucu falan değişiyor mu açıklamayı okuyup alicam emdiği de avent alcam inşallah

Günaydın kızlar Yarın şeker yüklemem var diğerlerinde 140 falan çıkmıştı dr da önemli değil demişti diye hatırlıyorum ki bir sorun da yaşamamıştım bakalım bunda neler olacak deli gibi yediğim ve hızla kilo aldığım için ben yüksek çıkar diye düşünüyorum ama geçenlerde bi sürü çikolata yedikten sonra verdiğim testte hangi akla hizmetse açlık kan şekerine de bakılmıştı 100 dü Bugün tatlı yemicem ama ekmekten falan da kısamam ne varsa o çıkar artık napim

Böbrek durumunu merak ediyorum günlerdir rüyalarım karma karışık uykularım bölük bölük çok huzursuzum hiç hamileliğimin tadını çıkaramıyorum hep bir korku sıkıntı eskiden böyle kapısından girdiğin dr amniyosentez yapalım nifty yapalım demezdi detaylı bile yoktu giderdik 5 dk bakar iyi der gönderirdi bizde iyi diye mutlu mesut hamilelik yaşardık hatta yurtdışında ultrasona 2-3 kez ancak giriliyor diye biliyorum böyle herşeyi bilmek çok kötü hele de yaş ilerleyince herşeyin daha farkında olunca araştırınca Benim için dua edin iyi olsun herşey...

yoncambenim benim erkek kardeşim yok ama etrafımda gördüğüm erkeklerin çoğu evlenene kadar kardeş ve evlatlar sonra eşleriyle mutlu olmaya bakıyorlar bir bakıma haklılar herkes yeni kurduğu aileyi devam ettirme çabasında ama yerine ve adabına göre olmalı herşey ki genelde olmuyor işte İnfluencerlere de bakma onlara indirimli ve bedava geldiği için ne bulsalar almış gibi gösteriyorlar 3-4 tane beşik, her ay başka bir ana kucağı, yok mama sandalyesi aldım ama beğenmedim tekrar alayım yok yine beğenmedim bunu da alayım yani parayla almaya kalksa alamaz zaten bakıyorum eşleri normal maaşlı insanlar kendileri ev hanımı. Bazen diyorum bende profilimi açsam mı napsam 3 tane kızla baya ilgi çekerim heralde

Ben hamileliğimin başında elenatal kullandım 2 no.ya geçecekken dr değiştirdim ve o dr bana ne gerek var bu pahallı hapa devletin verdiklerinden yazıcam dedi o günden beri de gyno ferro sanol ve decavit içiyorum. Bir de d vit damla var ama hep unutuyorum onu içmeyi. Balık yağı hiçbir hamileliğimde verilmedi balığı da pek sevmem iki çocuğumda gayet akıllılar maşallah. Dr vermedi verse alırdım ama zorlanıyorsam içmezdim

Aynen canım ben de instagramda birkaç sayfa takip ediyorum yumurta kolileri tuvalet kağıdı ruloları kağıt tabaklardan ne güzel şeyler yapıyorlar onları yapmaya çalışıcam tabi hayaller hayatlar bir de şu çoklu duyuya hitap etme etkinlik materyalleri VS uygun bulunca bizi de bilgilendir alırız biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…