- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.001
Aldım demişim pardon alcam tabi ki daha almadım doğurmaya 1 hafta kalayı bekliyorumŞampuan ve deterjan baby me aldım. Biberon henüz almadim bu hafta sipariş etcem burada kizlar avent dedi hep ondan bakcam daha bakmadım bilmiyorum yeni doğan da biberon ucu falan değişiyor mu açıklamayı okuyup alicam emdiği de avent alcam inşallah
Aslında mustela düşünüyodum ama içerik olarak dalinde bile daha az kimyasal var yazmışlar onu eledim geriye dalinle sebamed düşünüyodum bayb me hiç aklıma gelmemiştiBen biberon lansinoh aldım ama tecrübem yok bir şey diyemem.. Şampuan ve deterjan çok araştırdım hiçbir şey içime sinmedi her şeyde sıkıntı var içeriği temiz olanlar temiz yıkamıyormuş bulaşık tabletlerinden tecrübeliyim en sonunda sıkıldım baby me alıcam hepsini alerji yapmazsa devam yaparsa şampuan olarak minoris veya weleda alırım sonra
benim yeğenler de çevremdeki çok bebekte dalin kullandı hiç sıkıntı da yaşanmadı aslındaBebek dedigin dalin kokmali ben onu bunu bilmem
Aslında ben aventin biberon setini alacaktım cam değil diye almadım tekli cam avent aldım oda akıtıyor filan yazmışlar su koydum içine akıtma yok ama ters çevirince kendi kendine akıyor damla damla biberon öyle mi olmalı yada çekince mi gelmeliBen cam değilde diğer türlüsünü aldım o ağır gelebilir ilerde bebek tutarkendeValla ben dalinden yana kullandım kokusuna bayılıyorum eğer bi konak durumu fln olursa ozaman bakıcsm çağresine
onu hiç duymamıştım e bebekte mi satılıyorBen weleda aldım ilk etap için ama fiyatı yüksek biraz . Bittiğinde direk incia ya geçeceğim , hem temiz hem fiyatı uygun. Dalin ya da Sebamed alacağınıza inciaya bakabilirsiniz bence .
biberon ucu da sıkıntılıymış pahalı diyolar uç alcağınıza direk yeni biberon alın filan yazmışlar bende çok bilgisizim hiç anlamadım iyimi kötü müŞampuan ve deterjan baby me aldım. Biberon henüz almadim bu hafta sipariş etcem burada kizlar avent dedi hep ondan bakcam daha bakmadım bilmiyorum yeni doğan da biberon ucu falan değişiyor mu açıklamayı okuyup alicam emdiği de avent alcam inşallah
Deterjanı al bari çamaşır yıkayacaz haftalar öncesinden hastane çanta hazır olmalı sen ebebekte %50 kıyafet indirimi vardı Bi baksana uygundu çoğu şeyAldım demişim pardon alcam tabi ki daha almadım doğurmaya 1 hafta kalayı bekliyorum
Mide sıkıntısı hiç çekmedim ama sırt ağrısı beni mahvetti.Hayır yani görünürde de öyle koca bi göbeğim yokBende sabah deli gibi mide yanmasıyla uyandım şurup fln bi işe yaramadı çok kötü oldumBel ağrımı zaten söylemek bile istemiyorum
Göbekler tam anlamıyla bu ay çıktı şimdiden böyleysek bu sonra 2-2buçuk ayı nasıl atlatıcsz bilmiyorum zormuş cidden
Yok yok almamDeterjanı al bari çamaşır yıkayacaz haftalar öncesinden hastane çanta hazır olmalı sen ebebekte %50 kıyafet indirimi vardı Bi baksana uygundu çoğu şey
Ben de evden çalışıyorum canim.Ben bir de ise gidiyorumevde olsam yatarım, midem bulansa kusacak miyim derdi olmaz .
Ben bunu aldım açıp incelemedim bileKizlar bu güzel mi emzik olarak . Ucu yok fotoğraflarda olsa da anlamam zatenalayım mı bunu ?
Cogumuzda tiroid problemi ve cilt problemleri var ,çocuklar hep alerjik . Aslında çoğunun sebebi kullandığımız kimyasal şeyler . O yüzden ne kadar geç tanişirsa vücutlari o kadar iyi ,illaki büyüdüklerinde maruz kalacaklarbenim yeğenler de çevremdeki çok bebekte dalin kullandı hiç sıkıntı da yaşanmadı aslında
onu hiç duymamıştım e bebekte mi satılıyor
Kenarları ağız kenarına oturup acıtır mi diye düşündüm ince gibi kenarları kalın silikon olsa sanki dedim şimdiden kıyamıyorum Allah im sen hevesimizi kursağımızda bırakma herkes kucağına alsın evladını burada vakti zamanında sağlıklaBen bunu aldım açıp incelemedim bile
Böylw olunca oğlumda ilerde beni unut diye korkuyomyoncambenim benim erkek kardeşim yok ama etrafımda gördüğüm erkeklerin çoğu evlenene kadar kardeş ve evlatlar sonra eşleriyle mutlu olmaya bakıyorlar bir bakıma haklılar herkes yeni kurduğu aileyi devam ettirme çabasında ama yerine ve adabına göre olmalı herşey ki genelde olmuyor işte İnfluencerlere de bakma onlara indirimli ve bedava geldiği için ne bulsalar almış gibi gösteriyorlar 3-4 tane beşik, her ay başka bir ana kucağı, yok mama sandalyesi aldım ama beğenmedim tekrar alayım yok yine beğenmedim bunu da alayım yani parayla almaya kalksa alamaz zaten bakıyorum eşleri normal maaşlı insanlar kendileri ev hanımı. Bazen diyorum bende profilimi açsam mı napsam 3 tane kızla baya ilgi çekerim heralde
Cidden yaaaa eşim şakasına artık seni vinçle kaldırıcsz diyoMide sıkıntısı hiç çekmedim ama sırt ağrısı beni mahvetti.Hayır yani görünürde de öyle koca bi göbeğim yokdediğin gibi son aylar nasıl geçicek böyle,korkuyorum
Dur ben atıyım sana ucunu bnde mavi yeşillisini aldım erkek diyeKizlar bu güzel mi emzik olarak . Ucu yok fotoğraflarda olsa da anlamam zatenalayım mı bunu ?
Boyle desensiz istiyorum bende ama ebebek de tükenmiş desenlisi var ikisi de aynı mı acaba uç olarakBöylw olunca oğlumda ilerde beni unut diye korkuyomanasına düşkün olsun
Valla bu intamomlae benide çaydırıyo, tatlı bi bebişim olursa valla düşünüyorum bende en azından bi denicem olmassa kısmet
Cidden yaaaa eşim şakasına artık seni vinçle kaldırıcsz diyosağa sola dönerken bile kavimler göçü çekiyorum resmen çok zormuş yaaa , eeee bide diyolar son 2 ayda kilo alıyo , düşünemiyorum cidden yandık
Dur ben atıyım sana ucunu bnde mavi yeşillisini aldım erkek diye
Aynı aynı ben e bebeğe gidip almıştım, bu mavininde desenliside vardı, ben düzünü aldım, alırken 0-6 ay al hepsi aynı oluyo zatenBoyle desensiz istiyorum bende ama ebebek de tükenmiş desenlisi var ikisi de aynı mı acaba uç olarak
Bende baktım şimdi e bebekte filan da var fiyatı da sebamed le aynı hemen hemen bişey daha sorcam alt değişiminde pudra kullanılıyor ya onun markası önemli miCogumuzda tiroid problemi ve cilt problemleri var ,çocuklar hep alerjik . Aslında çoğunun sebebi kullandığımız kimyasal şeyler . O yüzden ne kadar geç tanişirsa vücutlari o kadar iyi ,illaki büyüdüklerinde maruz kalacaklar
İncia internette var trendyoldada hepsiburdada . Bende Deodorant ini kullanıyorum sivenoyla dönüşümlü
Hah tamam o zaman canım ilk fotodan istedim tükenmiş desenli olanı alayım dedim ikiside aynıdır herhalde.Aynı aynı ben e bebeğe gidip almıştım, bu mavininde desenliside vardı, ben düzünü aldım, alırken 0-6 ay al hepsi aynı oluyo zaten
Pudra kullanılmamalı diye biliyordumBende baktım şimdi e bebekte filan da var fiyatı da sebamed le aynı hemen hemen bişey daha sorcam alt değişiminde pudra kullanılıyor ya onun markası önemli mi
Aynısından bende aldım yeni burda avent ultra air diye okumuştum memnun olanlardan aklımda öyle kalmış yaniKizlar bu güzel mi emzik olarak . Ucu yok fotoğraflarda olsa da anlamam zatenalayım mı bunu ?
Önceden de yazmıştım dalin zaten ablalarından dolayı evde stoklu olduğundan onunla başlarım dokunursa o zaman değiştiririm. İlk kızımda chicconun setini almıştım şampuanı da vardı bitince daline geçmiştim. İkincide galiba nivea almıştım ilk sonra daline geçmiştim. Bir ara jhonson baby aldım o alerji yapmıştı ama her çocuk farklı. O yüzden şampuan küçük bir şişe alın stoklamayın bence. Dalin kokusuna bende bayılıyorum yumuşatıcısını da aldım ıslak mendilini de hatta bıcı bıcı kokulu kolonyası da evde hep stokludur.Bakım ürünleri ve şampuan olarak hangi marka tercih ediyorsunuz? Çevrem dalin iyi hemde hesaplı diyor bazıları da sebamed iyi diyor tüm markalarda bebeğe göre değişen alerji durumu olduğunu biliyorum ama hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Birde avent cam biberon aldım 120 ml ama yorumlarda çok fazla akıttığı ve akışının çok hızlı olduğunu yazmışlar bebek çekmek için uğraşmıyor filan diye kullanan varmı değiştirmelimiyim?
Allah allah belkide desenliler fazla gitmiyodur bak sende bende direk düzlere bakıyoruz çünkü baktım e bebekde herşeyi aynı bazıları desenliydi, içine sinmiyosa direk e bebeğe git al, yada eczanelerdedenolur desensiz satarlarHah tamam o zaman canım ilk fotodan istedim tükenmiş desenli olanı alayım dedim ikiside aynıdır herhalde.
Sadece Philips in kendi sitesine baktım desenli olanın üretimi durduruldu yazıyor o beni biraz ürküttü neden üretimi durduruldu ki demekki bir sorun var diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?