Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aldım demişim pardon alcam tabi ki daha almadım doğurmaya 1 hafta kalayı bekliyorum

Aslında mustela düşünüyodum ama içerik olarak dalinde bile daha az kimyasal var yazmışlar onu eledim geriye dalinle sebamed düşünüyodum bayb me hiç aklıma gelmemişti
Bebek dedigin dalin kokmali ben onu bunu bilmem
benim yeğenler de çevremdeki çok bebekte dalin kullandı hiç sıkıntı da yaşanmadı aslında
Ben cam değilde diğer türlüsünü aldım o ağır gelebilir ilerde bebek tutarkende Valla ben dalinden yana kullandım kokusuna bayılıyorum eğer bi konak durumu fln olursa ozaman bakıcsm çağresine
Aslında ben aventin biberon setini alacaktım cam değil diye almadım tekli cam avent aldım oda akıtıyor filan yazmışlar su koydum içine akıtma yok ama ters çevirince kendi kendine akıyor damla damla biberon öyle mi olmalı yada çekince mi gelmeli
Ben weleda aldım ilk etap için ama fiyatı yüksek biraz . Bittiğinde direk incia ya geçeceğim , hem temiz hem fiyatı uygun. Dalin ya da Sebamed alacağınıza inciaya bakabilirsiniz bence .
onu hiç duymamıştım e bebekte mi satılıyor
biberon ucu da sıkıntılıymış pahalı diyolar uç alcağınıza direk yeni biberon alın filan yazmışlar bende çok bilgisizim hiç anlamadım iyimi kötü mü

Mide sıkıntısı hiç çekmedim ama sırt ağrısı beni mahvetti.Hayır yani görünürde de öyle koca bi göbeğim yokdediğin gibi son aylar nasıl geçicek böyle,korkuyorum

Deterjanı al bari çamaşır yıkayacaz haftalar öncesinden hastane çanta hazır olmalı sen ebebekte %50 kıyafet indirimi vardı Bi baksana uygundu çoğu şey
Yok yok almam Ay cidden annem almış bi kaç şey bendekileri al öyle basla dedi hani alınan şeyleri alma diye ama gidip alamadım ondan bekliyorum bu yüzden kıyafet hariç diğer ürünleri almaya karar verdim sagol canim düşüncen yeter

benim yeğenler de çevremdeki çok bebekte dalin kullandı hiç sıkıntı da yaşanmadı aslında

onu hiç duymamıştım e bebekte mi satılıyor
Cogumuzda tiroid problemi ve cilt problemleri var ,çocuklar hep alerjik . Aslında çoğunun sebebi kullandığımız kimyasal şeyler . O yüzden ne kadar geç tanişirsa vücutlari o kadar iyi ,illaki büyüdüklerinde maruz kalacaklar
İncia internette var trendyoldada hepsiburdada . Bende Deodorant ini kullanıyorum sivenoyla dönüşümlü

Ben bunu aldım açıp incelemedim bile
Kenarları ağız kenarına oturup acıtır mi diye düşündüm ince gibi kenarları kalın silikon olsa sanki dedim şimdiden kıyamıyorum Allah im sen hevesimizi kursağımızda bırakma herkes kucağına alsın evladını burada vakti zamanında sağlıkla

Böylw olunca oğlumda ilerde beni unut diye korkuyom anasına düşkün olsun
Valla bu intamomlae benide çaydırıyo, tatlı bi bebişim olursa valla düşünüyorum bende en azından bi denicem olmassa kısmet
Mide sıkıntısı hiç çekmedim ama sırt ağrısı beni mahvetti.Hayır yani görünürde de öyle koca bi göbeğim yokdediğin gibi son aylar nasıl geçicek böyle,korkuyorum
Cidden yaaaa eşim şakasına artık seni vinçle kaldırıcsz diyo sağa sola dönerken bile kavimler göçü çekiyorum resmen çok zormuş yaaa , eeee bide diyolar son 2 ayda kilo alıyo , düşünemiyorum cidden yandık
Kizlar bu güzel mi emzik olarak . Ucu yok fotoğraflarda olsa da anlamam zaten alayım mı bunu ?
Dur ben atıyım sana ucunu bnde mavi yeşillisini aldım erkek diye

Eklentiler

• 8250448F-6849-4443-8BB6-A45D4A07093D.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 3FB20866-600E-4D88-8341-6FED07AD2B96.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 82
Boyle desensiz istiyorum bende ama ebebek de tükenmiş desenlisi var ikisi de aynı mı acaba uç olarak

Bende baktım şimdi e bebekte filan da var fiyatı da sebamed le aynı hemen hemen bişey daha sorcam alt değişiminde pudra kullanılıyor ya onun markası önemli mi

Aynı aynı ben e bebeğe gidip almıştım, bu mavininde desenliside vardı, ben düzünü aldım, alırken 0-6 ay al hepsi aynı oluyo zaten
Hah tamam o zaman canım ilk fotodan istedim tükenmiş desenli olanı alayım dedim ikiside aynıdır herhalde.
Sadece Philips in kendi sitesine baktım desenli olanın üretimi durduruldu yazıyor o beni biraz ürküttü neden üretimi durduruldu ki demekki bir sorun var diye düşündüm

Eklentiler

• Screenshot_20220418-123826_ebebek.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_20220418-124039_Chrome.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 80
Kizlar bu güzel mi emzik olarak . Ucu yok fotoğraflarda olsa da anlamam zaten alayım mı bunu ?
Aynısından bende aldım yeni burda avent ultra air diye okumuştum memnun olanlardan aklımda öyle kalmış yani

Eklentiler

• 3AF4E920-97BA-43B7-824E-AA5566610F9A.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 7C3F4022-A8E4-4BEE-900A-6CC4BE7D705F.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 94
Önceden de yazmıştım dalin zaten ablalarından dolayı evde stoklu olduğundan onunla başlarım dokunursa o zaman değiştiririm. İlk kızımda chicconun setini almıştım şampuanı da vardı bitince daline geçmiştim. İkincide galiba nivea almıştım ilk sonra daline geçmiştim. Bir ara jhonson baby aldım o alerji yapmıştı ama her çocuk farklı. O yüzden şampuan küçük bir şişe alın stoklamayın bence. Dalin kokusuna bende bayılıyorum yumuşatıcısını da aldım ıslak mendilini de hatta bıcı bıcı kokulu kolonyası da evde hep stokludur.
Büyük kıza artık başka şampuan denesem diyorum ama hangi şampuana başlasak bilemiyorum ben bıttım sabuncuyum onuda mı alıştırsam napsam Eşim sebamed şampuan kullanıyor fiyatlar uçmuş.

Biberon ben ilk kızımda avent kullandım ucu çok sert anne memesiyle yakın değil bence ve hızlı akıtıyor gerçekten nitekim sütüm de çok olmayınca bırakmıştı beni. İkincide yine avent aldım o da anne memesine benzemediği için biberonu hemen anlayıp itiyordu diliyle almadı hiç biberon. Bu kez lansinoh aldım daha yumuşak farklı bir yapısı var. Ama bu kez mama vermeye kararlı olduğumdan 1 tane de avent aldım yedek. Cam pek kullanışlı değil ağır olduğu için çocuk tutamıyor ve kırılma ihtimali var.

Allah allah belkide desenliler fazla gitmiyodur bak sende bende direk düzlere bakıyoruz çünkü baktım e bebekde herşeyi aynı bazıları desenliydi, içine sinmiyosa direk e bebeğe git al, yada eczanelerdedenolur desensiz satarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…