Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aslında gidip alayım diyorum da internetteki ile fiyatı aynı mıdır ?

Evet dimi bende gariplik yokmuş demekki ben mi öyle algılıyorum olması gereken bu mu acaba diye düşündüm ama ters çevirince pıt pıt hemen damlıyor hiç çekmeye uğraşmaya ihtiyaç yok gerek yok gibi böyle durumda çocuk anneyi niye emsin uğraşsın ki diye düşündüm lansinoh akışı nasıl ?
Sebamed bakıyorum da cidden çok uçuk fiyatlar birer tane alıp denesem diyorum bi bide yaramazsa elimde patlıcak

Öyle mi hep kullanıyorlar diye görmüştüm neden kullanılmamalı ki
Valla bir şeyler okumuştum ama hatırlamıyorum inan ki iyi bir şey değilmiş diye hatırladığım için de almak aklıma bile gelmedi zaten kız bebeklerde daha dikkatli olunmalı sanırım pudra toz şeklinde ya alerji mi yapıyordu akciğerleri ne mi doluyordu tam hatırlamıyorum işte gerek yok ki bez değiştirirken hemen kapatma pişik kremi sür biraz havalandır sorun kalmaz E bebeğin yenidoğan bakımı videosu var 10lu onları Bi izle

Güle güle kullansın desenli ve desensiz olanların ucu aynı galiba ben desensiz istedim de kalmamış o yüzden bunu sepete ekledim
Ben desenli desensiz çok dikkat etmedim çünkü bi ultra air vardı birde ultra air animals vardı bu ikisi arasındaki farkı çözmeye çalışırken gerisine çok bakamadım nitekim farkı da çözemedim hala aklımda bi bilen aydınlatsa keşke

Bende ne düz bakıyormuşum anca girip sepete bi kaç bişey ekleyip yorumları okuyorum sadece başka da uygulamayı kullanmayı çözemedim almayım ozaman bende pudra

Mesela şimdi bilmem kaç TL Ürün ekleyince kulak çubuğu 6 TL baby me ürünleri indirimli oldu bunun aynısı ebebek mağazasında da oluyor mu yoksa İnternete özel mi oluyor ona emin olamadım
Baktım e bebeğee baby kulak cubuğu zaten 8 tl diyo 2 tl bişi olmaz ama benim bildiğim interntte indirim varsa e bebek mağzasındada oluyor

Mesela ben baby jem almışım kulak cubuğnu internet sitesinde 13 tl diyo ben mağazada 10tl almışım

Senin de ilk çocuk demi gel sarılalım

Öyle mi hep kullanıyorlar diye görmüştüm neden kullanılmamalı ki
Annem diyp pudra al bebek için, bende zararlıymış o dedim, kızdı bana, zaten bizim zamanımızda zararlı değil size kullandık, şimdi abuk subuk şeyler çıkarıyolar sen al dedi evde bi pudra var gerekirse onu kullanıcam ben
Bide pişik kremide alsam her altını actığımda sürmicem oda zararlıymış yeni doğum yapmış kuzenim var doktoru herzman sürmeee demiş .

Şöyle işte 16 ₺ indirim oldu akşam bakayım mağazada da böyle olmuyorsa siteden alırım 16 ₺ bi sey değil ama insan verilen indirimi kullanmak istiyor 250 TL ye mi ne 50 TL hediye çeki vardı bi ara sanırım o bitti

Eklentiler

• Screenshot_20220418-125902_ebebek.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 53
Bende ne düz bakıyormuşum anca girip sepete bi kaç bişey ekleyip yorumları okuyorum sadece başka da uygulamayı kullanmayı çözemedim almayım ozaman bende pudra
YouTube da videolar canım sürekli aç izle aynı konulu bir sürü video izliyorum hatta ben çünkü her videoda başka bilgi ediniyorsun böylelikle üstündeki acemilik de hafifliyor gibi oluyor

Aynen 2 gün önce bitti sanırım ama dediim gibi e bebekdede vardır indirim kesin ama ordada gisicen kasaya bakıcan daha sıkıntı
Bende senin aldıklarımı aldım aspiratör olarak al gitsin ozman yaa düşünmeee

Olmaz gidip mağazaya bakayım sonra vazgeçeyim bi ay daha erteleyeyim anca öyle içime siner ahahaha

Ya iste aksine canın istemese bile o an o yasak ya canın cok ister yemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…