- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.021
Güle güle kullansınAynısından bende aldım yeni burda avent ultra air diye okumuştum memnun olanlardan aklımda öyle kalmış yani
Aslında gidip alayım diyorum da internetteki ile fiyatı aynı mıdır ?Allah allah belkide desenliler fazla gitmiyodur bak sende bende direk düzlere bakıyoruz çünkü baktım e bebekde herşeyi aynı bazıları desenliydi, içine sinmiyosa direk e bebeğe git al, yada eczanelerdedenolur desensiz satarlar
Aynı aynı tabikide satış fiyatı bu farklı olmazAslında gidip alayım diyorum da internetteki ile fiyatı aynı mıdır ?
Pudra hiç kullanmadım ben pişik kremi kullandım hep sudocrem veya bepantholBende baktım şimdi e bebekte filan da var fiyatı da sebamed le aynı hemen hemen bişey daha sorcam alt değişiminde pudra kullanılıyor ya onun markası önemli mi
Öyle mi hep kullanıyorlar diye görmüştüm neden kullanılmamalı kiPudra kullanılmamalı diye biliyordum
Mesela şimdi bilmem kaç TL Ürün ekleyince kulak çubuğu 6 TL baby me ürünleri indirimli oldu bunun aynısı ebebek mağazasında da oluyor mu yoksa İnternete özel mi oluyor ona emin olamadımAynı aynı tabikide satış fiyatı bu farklı olmaz
Evet dimi bende gariplik yokmuş demekkiÖnceden de yazmıştım dalin zaten ablalarından dolayı evde stoklu olduğundan onunla başlarım dokunursa o zaman değiştiririm. İlk kızımda chicconun setini almıştım şampuanı da vardı bitince daline geçmiştim. İkincide galiba nivea almıştım ilk sonra daline geçmiştim. Bir ara jhonson baby aldım o alerji yapmıştı ama her çocuk farklı. O yüzden şampuan küçük bir şişe alın stoklamayın bence. Dalin kokusuna bende bayılıyorum yumuşatıcısını da aldım ıslak mendilini de hatta bıcı bıcı kokulu kolonyası da evde hep stokludur.
Büyük kıza artık başka şampuan denesem diyorum ama hangi şampuana başlasak bilemiyorum ben bıttım sabuncuyum onuda mı alıştırsam napsamEşim sebamed şampuan kullanıyor fiyatlar uçmuş.
Biberon ben ilk kızımda avent kullandım ucu çok sert anne memesiyle yakın değil bence ve hızlı akıtıyor gerçekten nitekim sütüm de çok olmayınca bırakmıştı beni. İkincide yine avent aldım o da anne memesine benzemediği için biberonu hemen anlayıp itiyordu diliyle almadı hiç biberon. Bu kez lansinoh aldım daha yumuşak farklı bir yapısı var. Ama bu kez mama vermeye kararlı olduğumdan 1 tane de avent aldım yedek. Cam pek kullanışlı değil ağır olduğu için çocuk tutamıyor ve kırılma ihtimali var.
Valla bir şeyler okumuştum ama hatırlamıyorum inan ki iyi bir şey değilmiş diye hatırladığım için de almak aklıma bile gelmedi zaten kız bebeklerde daha dikkatli olunmalı sanırım pudra toz şeklinde ya alerji mi yapıyordu akciğerleri ne mi doluyordu tam hatırlamıyorum işte gerek yok ki bez değiştirirken hemen kapatma pişik kremi sür biraz havalandır sorun kalmaz E bebeğin yenidoğan bakımı videosu var 10lu onları Bi izleÖyle mi hep kullanıyorlar diye görmüştüm neden kullanılmamalı ki
Ben desenli desensiz çok dikkat etmedim çünkü bi ultra air vardı birde ultra air animals vardı bu ikisi arasındaki farkı çözmeye çalışırken gerisine çok bakamadım nitekim farkı da çözemedim hala aklımda bi bilen aydınlatsa keşkeGüle güle kullansındesenli ve desensiz olanların ucu aynı galiba ben desensiz istedim de kalmamış o yüzden bunu sepete ekledim
Az önce bi arkadaşım iva natura diye bi pişik kremi önerdi kantaron yağı filan varmış içinde hiç duymuşmuydun yada en bilindik ve iyi diye bepantol filan mı almak lazımPudra hiç kullanmadım ben pişik kremi kullandım hep sudocrem veya bepanthol
Bende ne düz bakıyormuşum anca girip sepete bi kaç bişey ekleyip yorumları okuyorum sadece başka da uygulamayı kullanmayı çözemedimValla bir şeyler okumuştum ama hatırlamıyorum inan ki iyi bir şey değilmiş diye hatırladığım için de almak aklıma bile gelmedi zaten kız bebeklerde daha dikkatli olunmalı sanırım pudra toz şeklinde ya alerji mi yapıyordu akciğerleri ne mi doluyordu tam hatırlamıyorum işte gerek yok ki bez değiştirirken hemen kapatma pişik kremi sür biraz havalandır sorun kalmaz E bebeğin yenidoğan bakımı videosu var 10lu onları Bi izle
Baktım e bebeğee baby kulak cubuğu zaten 8 tl diyoMesela şimdi bilmem kaç TL Ürün ekleyince kulak çubuğu 6 TL baby me ürünleri indirimli oldu bunun aynısı ebebek mağazasında da oluyor mu yoksa İnternete özel mi oluyor ona emin olamadım
Senin de ilk çocuk demi gel sarılalımBen desenli desensiz çok dikkat etmedim çünkü bi ultra air vardı birde ultra air animals vardı bu ikisi arasındaki farkı çözmeye çalışırken gerisine çok bakamadım nitekim farkı da çözemedim hala aklımda bi bilen aydınlatsa keşke
Annem diyp pudra al bebek için, bende zararlıymış o dedim, kızdı bana, zaten bizim zamanımızda zararlı değil size kullandık, şimdi abuk subuk şeyler çıkarıyolar sen al dediÖyle mi hep kullanıyorlar diye görmüştüm neden kullanılmamalı ki
Şöyle işte 16 ₺ indirim oldu akşam bakayım mağazada da böyle olmuyorsa siteden alırım 16 ₺ bi sey değil ama insan verilen indirimi kullanmak istiyorBaktım e bebeğee baby kulak cubuğu zaten 8 tl diyo2 tl bişi olmaz ama benim bildiğim interntte indirim varsa e bebek mağzasındada oluyor
Mesela ben baby jem almışım kulak cubuğnu internet sitesinde 13 tl diyo ben mağazada 10tl almışım
YouTube da videolar canım sürekli aç izle aynı konulu bir sürü video izliyorum hatta ben çünkü her videoda başka bilgi ediniyorsun böylelikle üstündeki acemilik de hafifliyor gibi oluyorBende ne düz bakıyormuşum anca girip sepete bi kaç bişey ekleyip yorumları okuyorum sadece başka da uygulamayı kullanmayı çözemedimalmayım ozaman bende pudra
Aynen 2 gün önce bitti sanırım ama dediim gibi e bebekdede vardır indirim kesin ama ordada gisicen kasaya bakıcan daha sıkıntıŞöyle işte 16 ₺ indirim oldu akşam bakayım mağazada da böyle olmuyorsa siteden alırım 16 ₺ bi sey değil ama insan verilen indirimi kullanmak istiyor250 TL ye mi ne 50 TL hediye çeki vardı bi ara sanırım o bitti
Olmaz gidip mağazaya bakayım sonra vazgeçeyim bi ay daha erteleyeyim anca öyle içime siner ahahahaAynen 2 gün önce bitti sanırım ama dediim gibi e bebekdede vardır indirim kesin ama ordada gisicen kasaya bakıcan daha sıkıntı
Bende senin aldıklarımı aldım aspiratör olarakal gitsin ozman yaa düşünmeee
Ya iste aksine canın istemese bile o an o yasak ya canın cok ister yemeyiBilmediğim için işte ağzı tıkalı olursa kusmuk etkiler mi diye düşündüm
Vallahi öyle şimdi eşim dedi ki bi Kadayıf olsa da yesek e yapcaz mecbur eee yapınca ben yemeden nasıl durayım azcık azcık yerim
Ben Ceviz hiç yemiyorum daha doğrusu Kuru yemiş yemiyorum oldum olası sevmem eee balik da yemiyorum sezonu geçti..
Ama yine de haftada iki alıyorum acaba ben az mı kullanıyorum kizlar bebeği etkiler mi omega ilacını az almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?