- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.041
Yasak her zaman çekicidir bak deseler ki Ceviz yasak hiç sevmememe rağmen nasıl yemek isterimYa iste aksine canın istemese bile o an o yasak ya canın cok ister yemeyi
Sarılalım sarılalım sen eşittir ben demekSenin de ilk çocuk demi gel sarılalım
valla kız bebekte tehlikeli kanalları tıkayabilir yazmışlar şimdi baktım Google’dan bendeAnnem diyp pudra al bebek için, bende zararlıymış o dedim, kızdı bana, zaten bizim zamanımızda zararlı değil size kullandık, şimdi abuk subuk şeyler çıkarıyolar sen al dedievde bi pudra var gerekirse onu kullanıcam ben
Bide pişik kremide alsam her altını actığımda sürmicem oda zararlıymış yeni doğum yapmış kuzenim var doktoru herzman sürmeee demiş .
daha hiç izlemedim bu videoları akşama kadar evde oturup napıyorum ki ben diye şuan kendimi sorguluyorumYouTube da videolar canım sürekli aç izle aynı konulu bir sürü video izliyorum hatta ben çünkü her videoda başka bilgi ediniyorsun böylelikle üstündeki acemilik de hafifliyor gibi oluyor
Yaaaa al gitsin boşverOlmaz gidip mağazaya bakayım sonra vazgeçeyim bi ay daha erteleyeyim anca öyle içime siner ahahaha
Ben geçen hafta 1250 TL lik alışveriş yapmıştım bu hafta ordan kalan 250 TL lik hediye çekini kullandım iyi olduŞöyle işte 16 ₺ indirim oldu akşam bakayım mağazada da böyle olmuyorsa siteden alırım 16 ₺ bi sey değil ama insan verilen indirimi kullanmak istiyor250 TL ye mi ne 50 TL hediye çeki vardı bi ara sanırım o bitti
Gecen bayram için plan yapıyoruz eşimle memlekete gitmek için, bi baktım bayram sonu 29 hafta bitmeue yakın oluyor eee bayram sonu yavaştan yıkarız diyordum dedim ama daha hic bir şeyin olmadığını fark ettim ahahahwhwYaaaa al gitsin boşversen alamıcan bu gidişle
O bitmiş galiba artık çek yok kaçırdımBen geçen hafta 1250 TL lik alışveriş yapmıştım bu hafta ordan kalan 250 TL lik hediye çekini kullandım iyi oldu
Bende senin aldıklarını aldım aspiratör yedek uç filan
valla kız bebekte tehlikeli kanalları tıkayabilir yazmışlar şimdi baktım Google’dan bendee çevremde herkes kullanıyodu olayın altın kuralı pudra sanıyodum ben anneme şu tehlikeli bu zararlıymış o iyi değilmiş googlede yazıyor diyorum çok biliyor Google diyor eski nesili ikna etmek mümkün değil ama pudra almıcam ona karar verdim yani
Çok bilgili değilim bu konuda ama gördüğüm tüm bebek odalarında ayna yok raf ve süslemeler mevcutYardima ihtiyacım var bebek odasi icin sifonyerin ustune ayna mi takılmalı yoksa raf cerceve gibi suslemeler mi
Yani simdi 26 haftadir münasebet yokmu heeYasak her zaman çekicidir bak deseler ki Ceviz yasak hiç sevmememe rağmen nasıl yemek isterimesim ile münasebetimiz yok yasak gözüyle bakıyorum bebeği tehlikeye atmamak için bir kaybım olduğu için bu bana korkutucu geliyor ve esim de anlayışla karşıladı sagolsun bu yüzden ya sürekli üstüne atlamak istiyorum adamın ahahaha
Deneyimim yok ama ben hep raf görüyorumYardima ihtiyacım var bebek odasi icin sifonyerin ustune ayna mi takılmalı yoksa raf cerceve gibi suslemeler mi
Memleket nereesi , benimde babamlsr gidicek ama kafadan 1000tl mazot gidiyoGecen bayram için plan yapıyoruz eşimle memlekete gitmek için, bi baktım bayram sonu 29 hafta bitmeue yakın oluyor eee bayram sonu yavaştan yıkarız diyordum dedim ama daha hic bir şeyin olmadığını fark ettim ahahahwhw
Bende o dusunceseyim bakiyorum bi kac gundur nereseyse hic ayna yokÇok bilgili değilim bu konuda ama gördüğüm tüm bebek odalarında ayna yok raf ve süslemeler mevcut
Sen yeniden alışveriş yapmaya karar verene kadar kampanya yenilenir tekrar Çek olurO bitmiş galiba artık çek yok kaçırdım
bende bakım ürünleri içinde nemlendirici filan da alcam onla geçiririz durumuBen anneme laf vermemek için evdeki pudrayı göstericem aldım diye zaten bebeğe ben bakıcağım için kullanmam, belki güzel koksun diye arada boyun altına fln sürerim koltuk altına fln, bebeklerin biraz boyun arası koltuk altı kokuyo, nemlendiricide alcam hatta oyuzden
Ayyyyy benimde olmadı korkuyom diyeYani simdi 26 haftadir münasebet yokmu hee
Hicmi olmadi kiz
Vallahi hiç olmadıYani simdi 26 haftadir münasebet yokmu hee
Hicmi olmadi kiz
Bencede o daha iyi gibiSen yeniden alışveriş yapmaya karar verene kadar kampanya yenilenir tekrar Çek olur
bende bakım ürünleri içinde nemlendirici filan da alcam onla geçiririz durumu
Vardır bi sebebi diye düşündüm bende bebek odası incelerken. Elbise dolabı üstünde dahi ayna yokBende o dusunceseyim bakiyorum bi kac gundur nereseyse hic ayna yok
Benm ki model olarak genc odasi dolabin uzerinde ayna var ama sifonyerde yok yani ekletebiliyorduk ama +1000 tldi ve bana gereksiz geldi disardan daha uyguna malederim diye dusunmustum simdide raf takmak daha mantikli geliyorVardır bi sebebi diye düşündüm bende bebek odası incelerken. Elbise dolabı üstünde dahi ayna yok
Ayyyyy benimde olmadı korkuyom diye
Kiz bana bakin herifleri kurutmuşsunuz kiz yazik demiVallahi hiç olmadıadama nornam dokunuyorum benden az uzak dur diyo garibim ahahahaha anlayışta bi yere kadar demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?