Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya iste aksine canın istemese bile o an o yasak ya canın cok ister yemeyi
Yasak her zaman çekicidir bak deseler ki Ceviz yasak hiç sevmememe rağmen nasıl yemek isterim esim ile münasebetimiz yok yasak gözüyle bakıyorum bebeği tehlikeye atmamak için bir kaybım olduğu için bu bana korkutucu geliyor ve esim de anlayışla karşıladı sagolsun bu yüzden ya sürekli üstüne atlamak istiyorum adamın ahahaha

Senin de ilk çocuk demi gel sarılalım
Sarılalım sarılalım sen eşittir ben demek
valla kız bebekte tehlikeli kanalları tıkayabilir yazmışlar şimdi baktım Google’dan bende e çevremde herkes kullanıyodu olayın altın kuralı pudra sanıyodum ben anneme şu tehlikeli bu zararlıymış o iyi değilmiş googlede yazıyor diyorum çok biliyor Google diyor eski nesili ikna etmek mümkün değil ama pudra almıcam ona karar verdim yani
YouTube da videolar canım sürekli aç izle aynı konulu bir sürü video izliyorum hatta ben çünkü her videoda başka bilgi ediniyorsun böylelikle üstündeki acemilik de hafifliyor gibi oluyor
daha hiç izlemedim bu videoları akşama kadar evde oturup napıyorum ki ben diye şuan kendimi sorguluyorum

Yardima ihtiyacım var bebek odasi icin sifonyerin ustune ayna mi takılmalı yoksa raf cerceve gibi suslemeler mi

Ben geçen hafta 1250 TL lik alışveriş yapmıştım bu hafta ordan kalan 250 TL lik hediye çekini kullandım iyi oldu
Bende senin aldıklarını aldım aspiratör yedek uç filan

Ben anneme laf vermemek için evdeki pudrayı göstericem aldım diye zaten bebeğe ben bakıcağım için kullanmam, belki güzel koksun diye arada boyun altına fln sürerim koltuk altına fln, bebeklerin biraz boyun arası koltuk altı kokuyo, nemlendiricide alcam hatta oyuzden

Yani simdi 26 haftadir münasebet yokmu hee
Hicmi olmadi kiz

Memleket nereesi , benimde babamlsr gidicek ama kafadan 1000tl mazot gidiyo abbowww onunla neler alınır

Al artık rica ediyorum ankaraya gelip seni zorla çıkartırcam aldırcsm çocuğa birşeyler çocuk çıplak kalıcak artık

O bitmiş galiba artık çek yok kaçırdım
Sen yeniden alışveriş yapmaya karar verene kadar kampanya yenilenir tekrar Çek olur
bende bakım ürünleri içinde nemlendirici filan da alcam onla geçiririz durumu

Vardır bi sebebi diye düşündüm bende bebek odası incelerken. Elbise dolabı üstünde dahi ayna yok
Benm ki model olarak genc odasi dolabin uzerinde ayna var ama sifonyerde yok yani ekletebiliyorduk ama +1000 tldi ve bana gereksiz geldi disardan daha uyguna malederim diye dusunmustum simdide raf takmak daha mantikli geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…