- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.061
CanımsınMemleket nereesi , benimde babamlsr gidicek ama kafadan 1000tl mazot gidiyoabbowww onunla neler alınır
Al artık rica ediyorum ankaraya gelip seni zorla çıkartırcam aldırcsm çocuğa birşeylerçocuk çıplak kalıcak artık
Siz bi de yeni evlisiniz vay garibim hadi biz en azından 3 yıllık evliyizAyyyyy benimde olmadı korkuyom diye
Anladim ben de D vit ve demir kullaniyordum yanı sıra. Ama şu bi kaç gündür magnezyuma ihtiyac var galiba bugun saglik ocagina sordum magvital verdi artk. Regenesisle beraber magnezyum kullanan varsa ne kullanıyor diye merak ettim.D vitamini ve demir ilacı
Ben de gyno ve coledan d3 kullaniyrdum. Magosit vermiş sana demekki regenesise ek magnezyum lazım. Bu aralar sızı agrı var ellerde uyuşma var. Seninle hepsi aynı bi magnezyum kullanmiyordum. Saglik ocagina yazdirdim cevabin icin tesekkürlerRegenesis max, magosit ve gyno ferro sanol kullanıyorum ben..
Aslında coledan D3 vermişti ama onu hep unutuyorum
Vicdanen bencillik gibi geldi ya bi seu olursa diye bi kaybım olunca inan çok istekliyim ama kendime hakim oluyorum benimki asker gibi gün sayıyor 40 i cikinca direk ilişki serbest demi diyo geçenKiz bana bakin herifleri kurutmuşsunuz kiz yazik demi
Bari 3 aydan sonra olaydi iyiydi
Hormonlarinizdami coşmuyor ben hic bisey olmasa kocamın elini tutmadan uyumam yaaazık kocamaa
Yanaklarımdan ayak parmaklarıma kadar milim milim santim santim şiştim öyle söyleyeyimNereye gitmiş bu 20 kg
Maşallahh
20 kg yu gosterin hele bana nerdeymiş bu 20 kilo
Sorar tabi adam canima tak etti diyemiyo 40 ı soruyo garibimVicdanen bencillik gibi geldi ya bi seu olursa diye bi kaybım olunca inan çok istekliyim ama kendime hakim oluyorum benimki asker gibi gün sayıyor 40 i cikinca direk ilişki serbest demi diyo geçen
Aboooo soklardayim yazik admacagiza biz ilk zamanlar korkuyorduk ilk ogrendigimizde o zaman bile en fazla 3 gun durabiliyorduk yasak olunca birde daha dikkat cekici geliyor birde 1 yil boyunca hergun cocuk icin iliski olunca bosluga dusme hissi gelmisti bana tebrik ediyorumVicdanen bencillik gibi geldi ya bi seu olursa diye bi kaybım olunca inan çok istekliyim ama kendime hakim oluyorum benimki asker gibi gün sayıyor 40 i cikinca direk ilişki serbest demi diyo geçen
Valla ne biliyim eşimde bende korktuk uzak durdukkkk oakdarda uzak durmuyom canım sarılıyomKiz bana bakin herifleri kurutmuşsunuz kiz yazik demi
Bari 3 aydan sonra olaydi iyiydi
Hormonlarinizdami coşmuyor ben hic bisey olmasa kocamın elini tutmadan uyumam yaaazık kocamaa
Canımsın
Ya benim yanımda kimse yok ittiren ondan galiba durdukça duruyorum
Simdi normal ürünleri alıp kıyafeti de bayram sonu gidip toptan alayım diyorum nede olsa para verince bi gunde bile alınır diyorum hem ben çok bi sey almayacağım açıkçası çocuk büyüdükçe alayım diyorum mesela 9 ay hic almayacağım zamanla diyorum bilmiyorum hata mj ediyorum ama ben dolu dolu almayacağım kıyafeti ihtiyaca göre alırım diyorum ondan hallolur bayram sonu inşallah bi haftada
Biz gitmeyecektik ama esimin annesi yol parasını yarısını ben veririm demiş yoksa hayatta gitmem yakıt parası dunya para oldu ona bebeğe neler alınır hem bayramların bende hiç vbir tadı anlamı yok diğer günlerden. Kıyafet bile almicam çocuklara güzel bence bayram,
Aynennnn 10aylık evliyim 3 ay zaten hastalığımdam dolayı yapamadık, hastalığo yendim toplasan o 1 ay içinde oldu olan sonra hemen hamile kaldımSiz bi de yeni evlisiniz vay garibim hadi biz en azından 3 yıllık evliyiz
Maşallah olsun okadar fotoda belli olmuyoYanaklarımdan ayak parmaklarıma kadar milim milim santim santim şiştim öyle söyleyeyim
Şu nalet vajinusmusuda yenmişsin,ara verilirmi dogumdan sonra zorlanmazsin insallahValla ne biliyim eşimde bende korktuk uzak durdukkkk oakdarda uzak durmuyom canım sarılıyom
Aynennnn 10aylık evliyim 3 ay zaten hastalığımdam dolayı yapamadık, hastalığo yendim toplasan o 1 ay içinde oldu olan sonra hemen hamile kaldımyazık kocişimeeee yaaaa vallaaa oyuzden üzülüyom biraz
Maşallah olsun okadar fotoda belli olmuyo
Yaaa öyle demeyin üzülüyorum siz böyle dedikçe eşimeAboooo soklardayim yazik admacagiza biz ilk zamanlar korkuyorduk ilk ogrendigimizde o zaman bile en fazla 3 gun durabiliyorduk yasak olunca birde daha dikkat cekici geliyor birde 1 yil boyunca hergun cocuk icin iliski olunca bosluga dusme hissi gelmisti bana tebrik ediyorum
Uzulmelisin bencede bende uzuldumYaaa öyle demeyin üzülüyorum siz böyle dedikçe eşime
Aynen orda hata yaptımmm biraz alışmalıydımmm öyle düşünmeliydim çocuğu , çok okuyorum doğumdan sonra tekrar tetikledi yine yapamıyorum diyeŞu nalet vajinusmusuda yenmişsin,ara verilirmi dogumdan sonra zorlanmazsin insallah
Kız hiçbir şey olmaz.Yaaa öyle demeyin üzülüyorum siz böyle dedikçe eşime
Kocan da bıdı bıdı yapiyo muMuhteşemsin ya
İnan kafam dönüyor ilaçlardan
Kuruyemis hiç sevmem badem Ceviz yemem,
İştahım az diye balığı da hep erteledim de erteledim bi de baktım ki 26 haftalık olmuşum
Vicdan yapıyorum ama canım da istemiyor.
Zaten ilaçları onla alma bunla al arasi bu kadar saat olsun kafam dönüyor
Valla bi kaç arkadaşın olsa gider alırdım belki teksin galiba ankaradaCanımsın
Ya benim yanımda kimse yok ittiren ondan galiba durdukça duruyorum
Simdi normal ürünleri alıp kıyafeti de bayram sonu gidip toptan alayım diyorum nede olsa para verince bi gunde bile alınır diyorum hem ben çok bi sey almayacağım açıkçası çocuk büyüdükçe alayım diyorum mesela 9 ay hic almayacağım zamanla diyorum bilmiyorum hata mj ediyorum ama ben dolu dolu almayacağım kıyafeti ihtiyaca göre alırım diyorum ondan hallolur bayram sonu inşallah bi haftada
Biz gitmeyecektik ama esimin annesi yol parasını yarısını ben veririm demiş yoksa hayatta gitmem yakıt parası dunya para oldu ona bebeğe neler alınır hem bayramların bende hiç vbir tadı anlamı yok diğer günlerden. Kıyafet bile almicam çocuklara güzel bence bayram,
Duymadım cnm. Bepanthen, bepanthol evde hep bulundururum ben yaraya falan da iyi yağlı olanı. Sudocremi de eczacım önermişti koyu kıvamlı çok memnun kalmıştım o da yara yanık gibi şeylere de iyi geliyor.Az önce bi arkadaşım iva natura diye bi pişik kremi önerdi kantaron yağı filan varmış içinde hiç duymuşmuydun yada en bilindik ve iyi diye bepantol filan mı almak lazım
Ayy sakın okuma oyle seyleri, kafanda yer eder falan bakma derimAynen orda hata yaptımmm biraz alışmalıydımmm öyle düşünmeliydim çocuğu , çok okuyorum doğumdan sonra tekrar tetikledi yine yapamıyorum diyeİnşallah öyle bişi yaşamam
Vajinismusken insan çok değişik şeyler düşünüyo, hiç çocuğum olamıcak diye üzülüyodum, millet yapıyoda olmuyo ben hiç yapamıyorum diyodum
Çok şükür yendim
Artık doğumdan sonra bi 4-5sene çocuk düşünmem ozman kocişle ilgilenicem çocukla ne kadar olucaksa okdar anca
Bana kalsa hala olurda bebeğin hareketlerini ultrasonda bzimki görüyo ya korkuyoAyy sakın okuma oyle seyleri, kafanda yer eder falan bakma derim
Kiz hamile oldun evet cok şükür ama niye kestinz diyom ben sana haftada bir olmadi 2 haftada bir olabilirdi neyse siz daha iyi bilirsiniz yav
Hala gec degilBana kalsa hala olurda bebeğin hareketlerini ultrasonda bzimki görüyo ya korkuyo
Sezeryandan sonrada dikişlerimdende korkar o acır karnım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?