- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.081
Bak şimdiUzulmelisin bencede bende uzuldum
Doğumu kolay kılsın diye bebeğin erken doğsa da hayatta kalmasında sorun olmayan hafta deneyenilirim ahahahahKız hiçbir şey olmaz.
Kanama olmadığı müddetçe aksine ilişki önerilir. Normal doğuma da destektir
Sana da eşine de yazık
Ben doktora da sormuştum bunu
Kanama yoksa hiçbir sıkıntı olmaz dedi
Boşuna duruyorsunuz bence
Yok yok öyle huyları düzdür benimki babalık hissi henüz gelmedi zaten farkındayımKocan da bıdı bıdı yapiyo mubenimki vicdan yaptırmaya çalışıyo bi de, ilaçlarını iç et ye şunu yutuver
Canımsın yaValla bi kaç arkadaşın olsa gider alırdım belki teksin galiba ankaradaBırdan yeni evli arkadaşlara seslenelim seninle arkadaş olsunlar beraber çıkın alışveriş yapın olmadı
Bencede 9 ay almana gerek yok 0-3-6 ay alsan yeter en azından 6 ay dişinmesin bayırda var gidip almak zorjnda kalmassın .
Ama dediğin gibi para olsa 1 günlük iş
İyi bari kv aklına gelmişte para vermeyi teklif etmiş gelceksiniz diye, inşallah sizinle birlikte eve gelmez
Ben de öyleyim ya sağa dönerken bi ağrı sola dönerken başka bi ağrı,e hal böyle olunca uyku da bölünüyor.Allah yardımcımız olsun, son zamanlarımız da çok cefa çekmeden biter gider inşallahBöylw olunca oğlumda ilerde beni unut diye korkuyomanasına düşkün olsun
Valla bu intamomlae benide çaydırıyo, tatlı bi bebişim olursa valla düşünüyorum bende en azından bi denicem olmassa kısmet
Cidden yaaaa eşim şakasına artık seni vinçle kaldırıcsz diyosağa sola dönerken bile kavimler göçü çekiyorum resmen çok zormuş yaaa , eeee bide diyolar son 2 ayda kilo alıyo , düşünemiyorum cidden yandık
Dur ben atıyım sana ucunu bnde mavi yeşillisini aldım erkek diye
Çok geçmiş olsun az kaldı inşallah atlatcaz canım sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallahŞu an 27+6 canım. Plensenta değil ama miyom kapatıyor rahim ağzını. Valla doğru diyorsun benim de hep korkuyla geçti. Son 2 haftadır bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Biraz rahatlamış hissediyorum artık. Çoğu gitti azı diye düşünüyorum artık.
Son bişey daha sorcam bebek yağıyla bebek losyonu arasındaki fark nedir her ikiside banyo sonrası sürülüyormuş ayrı ayrı almak gerekli mi farkı ne kiDuymadım cnm. Bepanthen, bepanthol evde hep bulundururum ben yaraya falan da iyi yağlı olanı. Sudocremi de eczacım önermişti koyu kıvamlı çok memnun kalmıştım o da yara yanık gibi şeylere de iyi geliyor.
Anam Bunlarda iş yok sabahtan beri ben soyluyom ben dinliyomKız hiçbir şey olmaz.
Kanama olmadığı müddetçe aksine ilişki önerilir. Normal doğuma da destektir
Sana da eşine de yazık
Ben doktora da sormuştum bunu
Kanama yoksa hiçbir sıkıntı olmaz dedi
Boşuna duruyorsunuz bence
Deme öyle 40 i cikinca olur benceHala gec degilsende biter iş ,biseyler giy ve istekli dur yoksa kocana baksan önumuzdeki bi 5 ay daha olmuycak sana diyeyim
Yaaa bende aldıkça daha da heves edecek miyim acabaSizce ben simdi bunları sadece etiket sökmek için yerinden alıp tekrar katlayıp yerine kocayacak mıyımdırEki Görüntüle 3050331
Deme öyle demeAnam Bunlarda iş yok sabahtan beri ben soyluyom ben dinliyom
yoncambenim yildizsavascisi
KU-RU-YUNNN
Olabilir canım benim de karnım sert doktorda o gün dedi hatta karnın gergin diye bu haftalarda normal dedi endişe etmeKarnimdaki sertlik devam ediyor yaklasik 3-4 dk sürüyor bir agri ve karnimda tas kesiliyor yalanci sanci dedikleri sey bumu acaba
bence çok tatlı görünüyorsunuz. Benimde 29. hafta +15 :) göğüsler basen ayaklarım her yerim kilo aldı aslında :)
Regenesis de magnezyum yok o zaman anladm. Ben inceledm de bazisini anlayamadm. Doktora sordum saglik ocagindaki yazdı magnezyumu.Magnezyum ve demir kullanıyorum yaninda
kalsiyum magnezyum demir
Sizce ben simdi bunları sadece etiket sökmek için yerinden alıp tekrar katlayıp yerine kocayacak mıyımdırEki Görüntüle 3050331 daha bir çorap almayan ben
Kız maşallah benim karın meydan da yok 2 kilo almışımbence çok tatlı görünüyorsunuz. Benimde 29. hafta +15 :) göğüsler basen ayaklarım her yerim kilo aldı aslında :)
Ben de her gün 1 tane regenesis max aliyrmKizlar bana dr omegayi haftada iki kullan yeter demişti bi pazartesi bi cuma atıyorum siz her gün mü atıyorsunuz???
ay birde sizin doğum tarihi ne dendi acaba? aramızda bir gün var bana 1 temmuz cuma gününe randevu verildi. İnş öncesinde gelmez::)
ben onuda ara ara yaşadım. Bebek ayakları ile rahime vurunca o hissi algılamışsınız demişti doktorumKızlar kasıkta batma yaşayan var mı bi sancı girip çıkıyor normal mi acaba daha cumartesi doktora gittim enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi o agrı yapar mı
Umarım öyledirben onuda ara ara yaşadım. Bebek ayakları ile rahime vurunca o hissi algılamışsınız demişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?