Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uzulmelisin bencede bende uzuldum
Bak şimdi Bana vicdan azabı çektirme
Doğumu kolay kılsın diye bebeğin erken doğsa da hayatta kalmasında sorun olmayan hafta deneyenilirim ahahahah ama karnım burnumda esim ister mi sanmam çünkü daha şimdiden araya yastık koyuyo gece karnına vururum diye
Kocan da bıdı bıdı yapiyo mu benimki vicdan yaptırmaya çalışıyo bi de, ilaçlarını iç et ye şunu yutuver
Yok yok öyle huyları düzdür benimki babalık hissi henüz gelmedi zaten farkındayım
Canımsın ya
03 ve 3-6 ayı da çok almicam hızlı büyürler diye ihtiyaç halinde alırız inşallah yetmezse bakalım.ay sus kız deme bak benim de içimden geçti biliyor musun acaba gelmek ister mi diye ama eğer derse bile bayram dönüşü de bir süre annemlerde kalcam insallah doğuma buyur gel anne dicem mantıklı mı sence gerçi o ben de gelirim annenlere bile der inan öyle tuhaf huyları var ama inşallah teklif etmez ben de bundan korkuyorum geleyim de bi ay kalıp gideyim derse ondan yakıt parasının yarini vereyim bayramda gelin demiş olabilir aman Allah korusun asıl bayram dönüşü işlerim olacak alışveriş falan hiç çekemem onu

Ben de öyleyim ya sağa dönerken bi ağrı sola dönerken başka bi ağrı,e hal böyle olunca uyku da bölünüyor.Allah yardımcımız olsun, son zamanlarımız da çok cefa çekmeden biter gider inşallah

Çok geçmiş olsun az kaldı inşallah atlatcaz canım sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah

Duymadım cnm. Bepanthen, bepanthol evde hep bulundururum ben yaraya falan da iyi yağlı olanı. Sudocremi de eczacım önermişti koyu kıvamlı çok memnun kalmıştım o da yara yanık gibi şeylere de iyi geliyor.
Son bişey daha sorcam bebek yağıyla bebek losyonu arasındaki fark nedir her ikiside banyo sonrası sürülüyormuş ayrı ayrı almak gerekli mi farkı ne ki

Hala gec degil sende biter iş ,biseyler giy ve istekli dur yoksa kocana baksan önumuzdeki bi 5 ay daha olmuycak sana diyeyim
Deme öyle 40 i cikinca olur bence
Sizce ben simdi bunları sadece etiket sökmek için yerinden alıp tekrar katlayıp yerine kocayacak mıyımdır Eki Görüntüle 3050331
Yaaa bende aldıkça daha da heves edecek miyim acaba
Anam Bunlarda iş yok sabahtan beri ben soyluyom ben dinliyom
yoncambenim yildizsavascisi
KU-RU-YUNNN
Deme öyle deme

Karnimdaki sertlik devam ediyor yaklasik 3-4 dk sürüyor bir agri ve karnimda tas kesiliyor yalanci sanci dedikleri sey bumu acaba

Kızlar kasıkta batma yaşayan var mı bi sancı girip çıkıyor normal mi acaba daha cumartesi doktora gittim enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi o agrı yapar mı

Kızlar kasıkta batma yaşayan var mı bi sancı girip çıkıyor normal mi acaba daha cumartesi doktora gittim enfeksiyon var dedi antibiyotik verdi o agrı yapar mı
ben onuda ara ara yaşadım. Bebek ayakları ile rahime vurunca o hissi algılamışsınız demişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…