Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar iki biberon gereksiz geldi bi tane alayım diyorum . 160 çok ufak sanki almışken 240 ml alayım dedim ama lansinoh 240 ml nin de akış hızı ortaymis yeni doğana uymaz sanırım 240 in yavaş akış kızı olanı yok galiba nasıl olacak şimdi?

Bugün ilaclarını yazdıran benim bu mesajı okuduktan sonraki sıfatı eşgalim nice olar

ama çok dogru hangisini ne zaman alsam da ama birbirlerinin etkisini azaltmasa derken derken bütün gün ilaçla gezer olduk kafalar bi milyon

Hala gec degil sende biter iş ,biseyler giy ve istekli dur yoksa kocana baksan önumuzdeki bi 5 ay daha olmuycak sana diyeyim
Dur ben bunu bu aralar bi düşüneyim kandırıyım
Valla direk aklıma o geldi gelmek isticek gibi inşallah öyle bi teklifde bulunmaz
Aynen gece bende çok kalkıyprum doğeu düzgün uyuyamıyorum , valla yardımcımız olsun cidden hamilelik zormuş
Anam Bunlarda iş yok sabahtan beri ben soyluyom ben dinliyom
yoncambenim yildizsavascisi
KU-RU-YUNNN
Tamam tamam ben halledicemhahahahaha

Beni yalnız birakma

Canım 240 küçük bebeğe çok büyük olur bence. İlk zaman 30ml içiyordu hatırlıyorum. 125 olanlar 1 yaşa kadar gider diye düşünerek ben 2 tane 125 aldım.

Canım 240 küçük bebeğe çok büyük olur bence. İlk zaman 30ml içiyordu hatırlıyorum. 125 olanlar 1 yaşa kadar gider diye düşünerek ben 2 tane 125 aldım.
Bu 125 yada 260 olanlar biberonun ucıyla alakalı değil değil büyüklüğü küçüklüyle alakalı.
Ben onu düşünerek 260 aldım ileriye dönük 2 tane almıyım dedim içine ona göre mama koyarım diye düşündüm

Merhabalar uzun olacak ama fikrinize ihtiyacım var.

Doktorum şeker takibi, idrar tahlili vs istemişti sonuçlar ve kontrol için gittiğimde doktorun olmadığını, covid olduğunu öğrendim ve başka bir doktora gittim aynı hastanede. O doktor bana karın çevresinin küçük olduğunu, kordonun kısa olduğunu söyledi neler yiyip içmem gerektiğini uzun uzun anlattı, sonuçlarımı değerlendirdi. 1 hafta önce kendi doktorum hiçbir şey söylememişti ama gerçi kontrollerde ultrason kağıdı da vermiyor iyi diyor sadece biraz rahat biri.

Sonuçları attım kendi doktoruma da, diğer doktorun söylediklerini de yazdım kaç gündür dönmedi bana 5 gün oldu. Takmıyor gibi geldi. Sorum şu, bu 2. Doktordan çok memnun kaldım ben ama bu saatten sonra doktor değiştirilir mi?

canım ben ilk oğlumda sebamed pişik kremi kullandım doğduktan sonra çok kilo aldı boğum boğumdu etleri bir kez pişerse önüne geçemem diye düşündüm ve özellikle yaz aylarında her alt açmada sürdüm hiç bir şey olmadı valla şimdi doktorlarda bi alemmm.. Anneciğinde haklı bence gerekirse pudra kullanırsın biz de öyle büyütülmüşüz sonuçta

son 36. haftada değiştiren kuzenim var canım zaten 2 hafta sonrada doğum yaptı bence içine sindiyse neden olmasın

Ben de evden çalışıyorum canim.
İş güç olmasa uzatırım ayaklarımı keyfime bakarım aynen

Hergün evi temizle
Yemek yap
Sonra kendi işlerini yap
valla evde olmak çok iyiydi.1 ay idari izindeydim ne karnım acıdı ne belim ağrıdı

Son bişey daha sorcam bebek yağıyla bebek losyonu arasındaki fark nedir her ikiside banyo sonrası sürülüyormuş ayrı ayrı almak gerekli mi farkı ne ki
Onu bende bilmiyorum çünkü ikisinde de kullanmadım duştan sonra aşırı acıkmış, uykuları gelmiş oluyorlar bir de üşürler korkusuyla hemen giydirmeye baktım öyle yağlayıp keyif yaptıracak vakit olmadı Ne faydası var bilmiyorum ama sürmemenin bir zararını görmedim. Evde bebe yağı var dalinin ama bildiğin sıvıyağ gibi bişey yapış yapış olur sanki sürünce bana sürülsün istemezdim şahsen bide tüylerini kalınlaştırır mı çocuğun bilemedim Losyon daha kremsi bir şey olmalı.

yildizsavascisi bizim ikinci olunca hazır yüklü baba formatı geliyo ilkinde kucağına alana kadar bi ışık alamamıştım ben de
O zaman normal benimkinin tavrı
Hmm 160 ml lansinoh iyi o zaman onun akis hızı yavaş, bunların ucu değişiyor demi 240 in da 160 inda akış hızı isteğe göre değişiyor mu ?
Ya ben de almışken 240 alayım içine az koyarım ilk zaman dedim ama akış bizi orta.. bunların isteğe göre akış hızı değişiyor mu bilmiyorum yani lansinoh 240 ml alsam onunki orta hiz ama ben yavaş hiz takabilir miyim bilmiyorum

Vallahi hiç olmadı adama nornam dokunuyorum benden az uzak dur diyo garibim ahahahaha anlayışta bi yere kadar demi
abowwww sen baya abartmışsın canım ya doktor sıkıntı görmüyorsa bencede hiç bir sakıncası yok ,,, şimdi doğuma kadar da yapmıcan bide doğumdan sonra 40 ın çıktı yok erken yok şöyle yok böyle derken anaammmm 1 yılı geçecek ben oğluma doğuma gittiğim sabahın gecesi bile yaptım kız sabahta doğuma girdim bazı doktorlar doğumu kolaylaştırdığını söylüyor gerçi bana pek yaramadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…