- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.101
Bugün ilaclarını yazdıran benim bu mesajı okuduktan sonraki sıfatı eşgalim nice olarBalikla ceviz diyosan ben de yemiyorum. Benim ilacım da yok multivitaminim var onu da aklima geldikce iciyorum. Kizimda da böyleydi.
Hamilelikte o kadar cok ilac veriyorlar ki bazen onlari içerken suçlu hissediyorum.
Multivitamin
D vit
Magnezyum
Demir
Onu bunla içme, bunu yogurtla sütle kullanma, digerini yağ ile tüket, bunu portakal suyuyla al...
Ama yoğurt da yicen.. cok geç yemicen reflü yapıyor. Et ye ama yogurtla yersen demir mi kalsiyum mu emilecek? Çok meyve yeme şeker, ama az da yeme vitamin ve posa lazım......
Bu ne allasen, altı üstü hamileyim..
Yani bunlar olmasa hic birimiz zeki ve sağlıklı çocuk doguramıcaz?
Şimdi beni ilaç sektörünün yıllardır beynimize soktuğu reklam kampanyalari ile ilgili konusturacaksınız bakher şeye muhalif yaşlı teyzelere dönecem burda
Dur ben bunu bu aralar bi düşüneyimHala gec degilsende biter iş ,biseyler giy ve istekli dur yoksa kocana baksan önumuzdeki bi 5 ay daha olmuycak sana diyeyim
Valla direk aklıma o geldi gelmek isticek gibi inşallah öyle bi teklifde bulunmazBak şimdiBana vicdan azabı çektirme
Doğumu kolay kılsın diye bebeğin erken doğsa da hayatta kalmasında sorun olmayan hafta deneyenilirim ahahahahama karnım burnumda esim ister mi sanmam çünkü daha şimdiden araya yastık koyuyo gece karnına vururum diye
Yok yok öyle huyları düzdür benimki babalık hissi henüz gelmedi zaten farkındayım
Canımsın ya
03 ve 3-6 ayı da çok almicam hızlı büyürler diye ihtiyaç halinde alırız inşallah yetmezse bakalım.ay sus kız deme bak benim de içimden geçti biliyor musun acaba gelmek ister mi diye ama eğer derse bile bayram dönüşü de bir süre annemlerde kalcam insallah doğuma buyur gel anne dicem mantıklı mı sence gerçi o ben de gelirim annenlere bile der inan öyle tuhaf huyları var ama inşallah teklif etmez ben de bundan korkuyorum geleyim de bi ay kalıp gideyim derse ondan yakıt parasının yarini vereyim bayramda gelin demiş olabilir aman Allah korusunasıl bayram dönüşü işlerim olacak alışveriş falan hiç çekemem onu
Aynen gece bende çok kalkıyprum doğeu düzgün uyuyamıyorum , valla yardımcımız olsun cidden hamilelik zormuşBen de öyleyim ya sağa dönerken bi ağrı sola dönerken başka bi ağrı,e hal böyle olunca uyku da bölünüyor.Allah yardımcımız olsun, son zamanlarımız da çok cefa çekmeden biter gider inşallah
Tamam tamam ben halledicemAnam Bunlarda iş yok sabahtan beri ben soyluyom ben dinliyom
yoncambenim yildizsavascisi
KU-RU-YUNNN
Beni yalnız birakmaDur ben bunu bu aralar bi düşüneyimkandırıyım
Valla direk aklıma o geldi gelmek isticek gibi inşallah öyle bi teklifde bulunmaz
Aynen gece bende çok kalkıyprum doğeu düzgün uyuyamıyorum , valla yardımcımız olsun cidden hamilelik zormuş
Tamam tamam ben halledicemhahahahaha
Ben bundan aldmKizlar bu güzel mi emzik olarak . Ucu yok fotoğraflarda olsa da anlamam zatenalayım mı bunu ?
Çok güzel olmuş güle gülle kullanmakda nasip olsunBizim takimimizda hazirlanmis teyzeler sabirsizlaniyorum artik oglusumu suslemek icin
Amin hepimize insallahÇok güzel olmuş güle gülle kullanmakda nasip olsun
Canım 240 küçük bebeğe çok büyük olur bence. İlk zaman 30ml içiyordu hatırlıyorum. 125 olanlar 1 yaşa kadar gider diye düşünerek ben 2 tane 125 aldım.Kizlar iki biberon gereksiz geldi bi tane alayım diyorum . 160 çok ufak sanki almışken 240 ml alayım dedim ama lansinoh 240 ml nin de akış hızı ortaymis yeni doğana uymaz sanırım 240 in yavaş akış kızı olanı yok galiba nasıl olacak şimdi?
Bu 125 yada 260 olanlar biberonun ucıyla alakalı değil değil büyüklüğü küçüklüyle alakalı.Canım 240 küçük bebeğe çok büyük olur bence. İlk zaman 30ml içiyordu hatırlıyorum. 125 olanlar 1 yaşa kadar gider diye düşünerek ben 2 tane 125 aldım.
canım ben ilk oğlumda sebamed pişik kremi kullandım doğduktan sonra çok kilo aldı boğum boğumdu etleri bir kez pişerse önüne geçemem diye düşündüm ve özellikle yaz aylarında her alt açmada sürdüm hiç bir şey olmadı valla şimdi doktorlarda bi alemmm.. Anneciğinde haklı bence gerekirse pudra kullanırsın biz de öyle büyütülmüşüz sonuçtaAnnem diyp pudra al bebek için, bende zararlıymış o dedim, kızdı bana, zaten bizim zamanımızda zararlı değil size kullandık, şimdi abuk subuk şeyler çıkarıyolar sen al dedievde bi pudra var gerekirse onu kullanıcam ben
Bide pişik kremide alsam her altını actığımda sürmicem oda zararlıymış yeni doğum yapmış kuzenim var doktoru herzman sürmeee demiş .
son 36. haftada değiştiren kuzenim var canım zaten 2 hafta sonrada doğum yaptı bence içine sindiyse neden olmasınMerhabalar uzun olacak ama fikrinize ihtiyacım var.
Doktorum şeker takibi, idrar tahlili vs istemişti sonuçlar ve kontrol için gittiğimde doktorun olmadığını, covid olduğunu öğrendim ve başka bir doktora gittim aynı hastanede. O doktor bana karın çevresinin küçük olduğunu, kordonun kısa olduğunu söyledi neler yiyip içmem gerektiğini uzun uzun anlattı, sonuçlarımı değerlendirdi. 1 hafta önce kendi doktorum hiçbir şey söylememişti ama gerçi kontrollerde ultrason kağıdı da vermiyor iyi diyor sadece biraz rahat biri.
Sonuçları attım kendi doktoruma da, diğer doktorun söylediklerini de yazdım kaç gündür dönmedi bana 5 gün oldu. Takmıyor gibi geldi. Sorum şu, bu 2. Doktordan çok memnun kaldım ben ama bu saatten sonra doktor değiştirilir mi?
valla evde olmak çok iyiydi.1 ay idari izindeydim ne karnım acıdı ne belim ağrıdıBen de evden çalışıyorum canim.
İş güç olmasa uzatırım ayaklarımı keyfime bakarım aynen
Hergün evi temizle
Yemek yap
Sonra kendi işlerini yap
yani olabilir bile ama benim 38. haftam o tarihlere geliyorOzaman görürsek burdan hemen paslaşalım
Bence senin daha erken gelme ihtimali bile olabilirhaziran ortaları fln olur gibi
Bana bile haziran sonu diyolar
Onu bende bilmiyorum çünkü ikisinde de kullanmadım duştan sonra aşırı acıkmış, uykuları gelmiş oluyorlar bir de üşürler korkusuyla hemen giydirmeye baktım öyle yağlayıp keyif yaptıracak vakit olmadıSon bişey daha sorcam bebek yağıyla bebek losyonu arasındaki fark nedir her ikiside banyo sonrası sürülüyormuş ayrı ayrı almak gerekli mi farkı ne ki
O zaman normal benimkinin tavrıyildizsavascisi bizim ikinci olunca hazır yüklü baba formatı geliyo ilkinde kucağına alana kadar bi ışık alamamıştım ben de
Hmm 160 ml lansinoh iyi o zaman onun akis hızı yavaş, bunların ucu değişiyor demi 240 in da 160 inda akış hızı isteğe göre değişiyor mu ?Canım 240 küçük bebeğe çok büyük olur bence. İlk zaman 30ml içiyordu hatırlıyorum. 125 olanlar 1 yaşa kadar gider diye düşünerek ben 2 tane 125 aldım.
Ya ben de almışken 240 alayım içine az koyarım ilk zaman dedim ama akış bizi orta.. bunların isteğe göre akış hızı değişiyor mu bilmiyorum yani lansinoh 240 ml alsam onunki orta hiz ama ben yavaş hiz takabilir miyim bilmiyorumBu 125 yada 260 olanlar biberonun ucıyla alakalı değil değil büyüklüğü küçüklüyle alakalı.
Ben onu düşünerek 260 aldım ileriye dönük 2 tane almıyım dedim içine ona göre mama koyarım diye düşündüm
abowwww sen baya abartmışsın canım ya doktor sıkıntı görmüyorsa bencede hiç bir sakıncası yok ,,, şimdi doğuma kadar da yapmıcan bide doğumdan sonra 40 ın çıktı yok erken yok şöyle yok böyle derken anaammmm 1 yılı geçecekVallahi hiç olmadıadama nornam dokunuyorum benden az uzak dur diyo garibim ahahahaha anlayışta bi yere kadar demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?