- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.121
Bende öyle yaptım bana da yaramadı. Ama öneriyorlarabowwww sen baya abartmışsın canım ya doktor sıkıntı görmüyorsa bencede hiç bir sakıncası yok ,,, şimdi doğuma kadar da yapmıcan bide doğumdan sonra 40 ın çıktı yok erken yok şöyle yok böyle derken anaammmm 1 yılı geçecekben oğluma doğuma gittiğim sabahın gecesi bile yaptım kız sabahta doğuma girdim bazı doktorlar doğumu kolaylaştırdığını söylüyor gerçi bana pek yaramadı ama
Ben daha birşey almadım. 1 ay kala alırım. Bezini biberonunu kremi şampuanıyoncambenim sen hangi marka aldın biberon ?
evet canım öneriyor doktorlar .. benim doktorum zaten her kontrolde yapacakları sıralarken veya yapılmayacakları ilişki olayınıda söylüyor serbest diye ..Bende öyle yaptım bana da yaramadı. Ama öneriyorlar
Ben iftardan sonra değil ama sahurdan sonra idrara çıkmaktan uyuyamıyorum. Sahurda bir lt falan içiyorum dur.kızlar ben bir ton su içiyorum ama o kadar içmeye çok tuvalete çıkmıyorum .idrar testim de temiz çıktı hiçbir şey yok .ödem falan mı topluyorum acaba ?
Vala ben değiştirecem benim doktorum da başka yere gitti gelen doktor da berbat bende doktor arıyorumMerhabalar uzun olacak ama fikrinize ihtiyacım var.
Doktorum şeker takibi, idrar tahlili vs istemişti sonuçlar ve kontrol için gittiğimde doktorun olmadığını, covid olduğunu öğrendim ve başka bir doktora gittim aynı hastanede. O doktor bana karın çevresinin küçük olduğunu, kordonun kısa olduğunu söyledi neler yiyip içmem gerektiğini uzun uzun anlattı, sonuçlarımı değerlendirdi. 1 hafta önce kendi doktorum hiçbir şey söylememişti ama gerçi kontrollerde ultrason kağıdı da vermiyor iyi diyor sadece biraz rahat biri.
Sonuçları attım kendi doktoruma da, diğer doktorun söylediklerini de yazdım kaç gündür dönmedi bana 5 gün oldu. Takmıyor gibi geldi. Sorum şu, bu 2. Doktordan çok memnun kaldım ben ama bu saatten sonra doktor değiştirilir mi?
İçinize sinmeyen bir durum varsa değiştirilir ki kızım da son 1 ay degistirdim ve çok da memnun kaldımMerhabalar uzun olacak ama fikrinize ihtiyacım var.
Doktorum şeker takibi, idrar tahlili vs istemişti sonuçlar ve kontrol için gittiğimde doktorun olmadığını, covid olduğunu öğrendim ve başka bir doktora gittim aynı hastanede. O doktor bana karın çevresinin küçük olduğunu, kordonun kısa olduğunu söyledi neler yiyip içmem gerektiğini uzun uzun anlattı, sonuçlarımı değerlendirdi. 1 hafta önce kendi doktorum hiçbir şey söylememişti ama gerçi kontrollerde ultrason kağıdı da vermiyor iyi diyor sadece biraz rahat biri.
Sonuçları attım kendi doktoruma da, diğer doktorun söylediklerini de yazdım kaç gündür dönmedi bana 5 gün oldu. Takmıyor gibi geldi. Sorum şu, bu 2. Doktordan çok memnun kaldım ben ama bu saatten sonra doktor değiştirilir mi?
Yaaa kuzenim pişik kremini her seferinde sürmüş, doktoru vajina yapışıklığı olmuş her sefermi kullanıyosun demiş. Oda evet demiş 1 ay kullanma demiş öyle her seferinde.canım ben ilk oğlumda sebamed pişik kremi kullandım doğduktan sonra çok kilo aldı boğum boğumdu etleri bir kez pişerse önüne geçemem diye düşündüm ve özellikle yaz aylarında her alt açmada sürdüm hiç bir şey olmadı valla şimdi doktorlarda bi alemmm.. Anneciğinde haklı bence gerekirse pudra kullanırsın biz de öyle büyütülmüşüz sonuçta
Aynen ucunda bi değişiklik yoksa bencede büyük iyi en azından bidaha almassın, zaten sen elinde tutucan ayarlarsınYa ben de almışken 240 alayım içine az koyarım ilk zaman dedim ama akış bizi orta.. bunların isteğe göre akış hızı değişiyor mu bilmiyorum yani lansinoh 240 ml alsam onunki orta hiz ama ben yavaş hiz takabilir miyim bilmiyorum
260 ml phlips avent aldım ben canım, philips aveti herkes çok övüyo, emzikdede biberondada onu tercih ettim hep.yoncambenim sen hangi marka aldın biberon ?
Ben son 1 ay ağırlaşırım diye bitirdim arabada yok sıkıntı olurdu şuan keyfine alıcamBen daha birşey almadım. 1 ay kala alırım. Bezini biberonunu kremi şampuanı
Ben niveanın nemlendirici losyonunu alıcamBana çekerse cildi Kuru olur diye ben de almak istiyorum ama benek yağı mi losyonu mu alayım karar veremedim
Tabi değişiyor ayrı uç alacaksın.O zaman normal benimkinin tavrı
Hmm 160 ml lansinoh iyi o zaman onun akis hızı yavaş, bunların ucu değişiyor demi 240 in da 160 inda akış hızı isteğe göre değişiyor mu ?
Ya ben de almışken 240 alayım içine az koyarım ilk zaman dedim ama akış bizi orta.. bunların isteğe göre akış hızı değişiyor mu bilmiyorum yani lansinoh 240 ml alsam onunki orta hiz ama ben yavaş hiz takabilir miyim bilmiyorum
Aventin hem küçüğünü kullandim meme reddi yasamadik anne memesine yakin diye tercih etmistimKizlar BİBERONDA Philips avent mi Lansinoh mu ???????????
Tabi üç olayı farklı 125lik biberon ilk aldiginda az akisla geliyor sonra onun ucunu da değiştirirsin. Umarım hepinizin bebisleri emer biberona çok muhtaç kalmayız. Ama benim büyük essek sipasi emmeyince biberona muhtaç kaldık. 1 tane de yetmiyordu. Lansinoh yedek sistem 6 tane vardı. Sagip dolduruyordum. Sürekli dolapta tutuyordum onları. Gerektiği de baş geçiriliyordu. Gece sürekli uyanıp istiyor. Gece yikayamiyorsun mecbur ikinci 3. Biberon gerekiyor. Dr Brown almıştım o zaman. Ama lansinohlari da biberon gibi kullandım. Bebek küçük ama kendi tutabilir olunca 260lik eline verilmiyor kendisi tutamaz. Ya da ilk zaman 30ml içerken 260lik aşırı büyük olur.Bu 125 yada 260 olanlar biberonun ucıyla alakalı değil değil büyüklüğü küçüklüyle alakalı.
Ben onu düşünerek 260 aldım ileriye dönük 2 tane almıyım dedim içine ona göre mama koyarım diye düşündüm
Ben bittik demiyorumBi ev süpürüp silmek işkence gibimi olur eğil dogrul yavrumun kemiklerini hissettim resmen karnim sertlesti bi aravalla şimdiden boyleyse haziran 1 itibaren bittik allah yardimcimiz olsun
Yedik aynenBen bittik demiyorumyedik benmde bugun surekli sertlesiyor kemiklerini hiseddiyorum bende hosuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?