Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evveeet et yemeğine kimyon atıyorum diye tarçın attım..
Işığı açsana di mi, ne acelen var..
Eşime mesaj atayım bari, bu gün yepyeni tatlar deneyeceğiz diye..
Eşimin yöresinde topak kızartma diye sulu bi et yemeği var ona katılıyor bir sürü baharat tarçın vs istersen ona çevir yemeği çok lezzetlidir canım çekti şimdi

Kızlar selam. Siz bebeğe tırnak bakım seti olarak ne aldınız? Chicco nun setinden memnun olmayan çok kişi gördüm. Öneri verebilecek tecrübeliler var mı

O nasil doktor kiz , yazmasi lazimdi simdi kafama goremi alcam demedinmi
Benimki İnnate diye bi balik vitamini ama doktorum onerdide aldım bi bak netten istersen
Ya diyorum ne dediğini bilmiyor yeni geldi bu bende şimdi eski doktoruma yazdım adam yazmış ocean plus al demiş

Kızlar selam. Siz bebeğe tırnak bakım seti olarak ne aldınız? Chicco nun setinden memnun olmayan çok kişi gördüm. Öneri verebilecek tecrübeliler var mı
Klasik tip bebek tırnak makası almıştım ben sadece. Set değildi.Biraz büyüyünce ortoboy yetiskin tırnak makası da iş gördü. Bildiğin marketten aldım ama, bebek markalarindan degildi.

Alırken hiç onu düşünmedim yaaa benn onuda gtim ilkden 125 olanıda bilmiyodum Olmadı baktım biberonla takviye yapıyorum 125 de alırım , dediğin gibi inşallah gerek kalamzda işte ne olur ne olmaz aldık
Ben allahdan sür sağmamı tanıdıkdan hallettim vericek onda varmı biberon yada ne marka hiç bilmiyorum onlardada varsa onlarda idare eder herhalde beniii gerçi mamada vermesen süt sağsam biberonla vericem yine gerekli olucak gibi

Kullanılmış biberonu kullanma canim .

Içerik ne olursa olsun sonucta plastik

Eklentiler

• IMG20220418195640.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 103
Aynen o arada kaldımmm aslında gerçi alıcağım kişi dayım onlar temiz bakmıştır amaaa ne olur ne olmaz tabikide
Istediği kadar temiz baksın
Kullanılmış bir şey sonuçta. Yani ister pis ister temiz biri baksın önemli degil
Plâstik zamanla içeriği kullanıla kullanıla aşınmaya ugrar

Kiz bana bakin herifleri kurutmuşsunuz kiz yazik demi
Bari 3 aydan sonra olaydi iyiydi
Hormonlarinizdami coşmuyor ben hic bisey olmasa kocamın elini tutmadan uyumam yaaazık kocamaa
Merve den kızlara hayat niteliğinde dersler 101

Bu arada bende çok dokunsal ve asla uzak duramayan biriyim ve hormonlardanda değil hep böyleyim

Değistirilir neden olmasın? Genelde dogum yaptirmasini istedigin doktorlar son dakikak olmaması icin 34 35. Haftalarda bize gelirseniz iyi olur diyorlar. Ama son hafta gidip o doktorla doguranlar da mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…