- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.141
Eşimin yöresinde topak kızartma diye sulu bi et yemeği var ona katılıyor bir sürü baharat tarçın vs istersen ona çevir yemeği çok lezzetlidir canım çekti şimdiEvveeet et yemeğine kimyon atıyorum diye tarçın attım..
Işığı açsana di mi, ne acelen var..
Eşime mesaj atayım bari, bu gün yepyeni tatlar deneyeceğiz diye..
O nasil doktor kiz , yazmasi lazimdi simdi kafama goremi alcam demedinmiKızlar doktor omega 3 al dedi hangisini tavsiye edersiniz
Azcikta bal koy osmanli mutfağına doğru hal alsinEvveeet et yemeğine kimyon atıyorum diye tarçın attım..
Işığı açsana di mi, ne acelen var..
Eşime mesaj atayım bari, bu gün yepyeni tatlar deneyeceğiz diye..
Ya diyorum ne dediğini bilmiyor yeni geldi bu bende şimdi eski doktoruma yazdım adam yazmış ocean plus al demişO nasil doktor kiz , yazmasi lazimdi simdi kafama goremi alcam demedinmi
Benimki İnnate diye bi balik vitamini ama doktorum onerdide aldım bi bak netten istersen
Klasik tip bebek tırnak makası almıştım ben sadece. Set değildi.Biraz büyüyünce ortoboy yetiskin tırnak makası da iş gördü. Bildiğin marketten aldım ama, bebek markalarindan degildi.Kızlar selam. Siz bebeğe tırnak bakım seti olarak ne aldınız? Chicco nun setinden memnun olmayan çok kişi gördüm. Öneri verebilecek tecrübeliler var mı
Wee almistim hala kullaniyorum kizimaKızlar selam. Siz bebeğe tırnak bakım seti olarak ne aldınız? Chicco nun setinden memnun olmayan çok kişi gördüm. Öneri verebilecek tecrübeliler var mı
Ne enterresan doktormus bu eski doktorun iyileşince bunun kapısinin onunden gecme benceYa diyorum ne dediğini bilmiyor yeni geldi bu bende şimdi eski doktoruma yazdım adam yazmış ocean plus al demiş
Alırken hiç onu düşünmedim yaaa benn onuda gtim ilkden 125 olanıda bilmiyodumTabi üç olayı farklı 125lik biberon ilk aldiginda az akisla geliyor sonra onun ucunu da değiştirirsin. Umarım hepinizin bebisleri emer biberona çok muhtaç kalmayız. Ama benim büyük essek sipasi emmeyince biberona muhtaç kaldık. 1 tane de yetmiyordu. Lansinoh yedek sistem 6 tane vardı. Sagip dolduruyordum. Sürekli dolapta tutuyordum onları. Gerektiği de baş geçiriliyordu. Gece sürekli uyanıp istiyor. Gece yikayamiyorsun mecbur ikinci 3. Biberon gerekiyor. Dr Brown almıştım o zaman. Ama lansinohlari da biberon gibi kullandım. Bebek küçük ama kendi tutabilir olunca 260lik eline verilmiyor kendisi tutamaz. Ya da ilk zaman 30ml içerken 260lik aşırı büyük olur.Bunları düşünerek 125lik 2 tane aldım. 260 ancak 1.5-2 yaşında kullanilir bence. Avent 125ml aldım. Süt sağma makinem lansinoh ama şimdiki genişletme uymadı o sebeble yedek şişeleri wee baby aldım. Onun başı uydu.
Kullanılmış biberonu kullanma canim .Alırken hiç onu düşünmedim yaaa benn onuda gtim ilkden 125 olanıda bilmiyodumOlmadı baktım biberonla takviye yapıyorum 125 de alırım , dediğin gibi inşallah gerek kalamzda işte ne olur ne olmaz aldık
Ben allahdan sür sağmamı tanıdıkdan hallettim vericek onda varmı biberon yada ne marka hiç bilmiyorum onlardada varsa onlarda idare eder herhalde beniii gerçi mamada vermesen süt sağsam biberonla vericem yine gerekli olucak gibi
Sizce ben simdi bunları sadece etiket sökmek için yerinden alıp tekrar katlayıp yerine kocayacak mıyımdırEki Görüntüle 3050331
Kız benim ki başka yere gitti sen beni karıştırdınNe enterresan doktormus bu eski doktorun iyileşince bunun kapısinin onunden gecme bence
Aynen o arada kaldımmm aslında gerçi alıcağım kişi dayım onlar temiz bakmıştır amaaa ne olur ne olmaz tabikideKullanılmış biberonu kullanma canim .
Içerik ne olursa olsun sonucta plastik
Istediği kadar temiz baksınAynen o arada kaldımmm aslında gerçi alıcağım kişi dayım onlar temiz bakmıştır amaaa ne olur ne olmaz tabikide
Ozman ben bitane daha alıyım biberon hangi markaysa ona uyumluIstediği kadar temiz baksın
Kullanılmış bir şey sonuçta. Yani ister pis ister temiz biri baksın önemli degil
Plâstik zamanla içeriği kullanıla kullanıla aşınmaya ugrar
Güle güle kullansın canım çok güzelBizim takimimizda hazirlanmis teyzeler sabirsizlaniyorum artik oglusumu suslemek icin
Merve den kızlara hayat niteliğinde dersler 101Kiz bana bakin herifleri kurutmuşsunuz kiz yazik demi
Bari 3 aydan sonra olaydi iyiydi
Hormonlarinizdami coşmuyor ben hic bisey olmasa kocamın elini tutmadan uyumam yaaazık kocamaa
Değistirilir neden olmasın? Genelde dogum yaptirmasini istedigin doktorlar son dakikak olmaması icin 34 35. Haftalarda bize gelirseniz iyi olur diyorlar. Ama son hafta gidip o doktorla doguranlar da mevcut.Merhabalar uzun olacak ama fikrinize ihtiyacım var.
Doktorum şeker takibi, idrar tahlili vs istemişti sonuçlar ve kontrol için gittiğimde doktorun olmadığını, covid olduğunu öğrendim ve başka bir doktora gittim aynı hastanede. O doktor bana karın çevresinin küçük olduğunu, kordonun kısa olduğunu söyledi neler yiyip içmem gerektiğini uzun uzun anlattı, sonuçlarımı değerlendirdi. 1 hafta önce kendi doktorum hiçbir şey söylememişti ama gerçi kontrollerde ultrason kağıdı da vermiyor iyi diyor sadece biraz rahat biri.
Sonuçları attım kendi doktoruma da, diğer doktorun söylediklerini de yazdım kaç gündür dönmedi bana 5 gün oldu. Takmıyor gibi geldi. Sorum şu, bu 2. Doktordan çok memnun kaldım ben ama bu saatten sonra doktor değiştirilir mi?
Aynen katılıyorum. Bugün başladım ben de resmen gece uykum kactı hic gitmek istemedimvalla evde olmak çok iyiydi.1 ay idari izindeydim ne karnım acıdı ne belim ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?