Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Emziğe alıştırmayınca sıkıntısı çok oluyor mu dedikleri gibi anneyi emzik niyetine kullanıyor mu

İnşallah iyi gelir bizimkilere de. E bebekte biberon emzik tam set buldum ondan alayım diyorum avent
Kızım beni emzik yapmıştı, gece boyu ağzından çıktığı an meme itfaiye siteni gibi ağlardı
bence çok tatlı görünüyorsunuz. Benimde 29. hafta +15 :) göğüsler basen ayaklarım her yerim kilo aldı aslında :)
Veririz ya şu bebişler sağlıkla gelsin de

Ben önceki çocuktan kalan kullanilmislari bile attım.
Kullanılmamış uçlar vardı onları sakladım bir tek ama onlarda sağlam mı bilmiyorum belki curumustur.
Kızım hiç biberon almamıştı, mama hiç içmedi zaten bir kaç kez süt denemiştim memeyi bıraktıktan sonra içmemişti uç aldım biberonı kullanacağım ben bişi olmamıştır diye ama

Kızlar lens kullanan var mı aranızda ? Hemen batma yapıyor çıkarıyorum . Birde Gözüm bu ara çok sulanıyor az önce uyukladım (lens yoktu gözümde Tabiki) koltukta bi anca gözlerimi açamadım açınca bulanık gördüm yıkayınca geçti ama korktum

Ben kullanıyorum. Geçen ben de uyandım tek gözüm bulanik görüyordu. Ama lens yoktu 9nla ilgili değildir tahminim. Ama batma yok bende belki süresi dolmustur lensinin. Batma yapınca ben değiştiriyorum. Bazen çiziliveriyor makyaj malzemelerinden filan o zaman batıyor. İyice yıkamayı dene. Hangi solüsyonu kullanıyorsun bilmiyorum o da değiştirilebilir. Ben biotrue kullanıyorum. Ondan memnunum.

Güle güle kullansın canım çok güzel
Aldığın siteyi ve fiyatını paylaşır mısın rica etsem
İnsta bebe giyim sayfanin ismi ben 6 nisanda siparis vermistim 290 tl di 11 nisanda zamlanmis 350 olmus kumasini da gelince soyleyeyim ama yaptiran arkadaslarim memnun sayfadan

Odemden dolayi son aylarda olabiliyormuş. Ben de lens kullanıyorum hamilelige özgü bir sıkıntı yaşamadım ama normal zamandaki gibi arada batıyor.

Lens kullanmıyorum ama bulanık görmeler normal diyordu bir videoda. Olabiliyormuş.

Valla nasıl büyüdüler yaaaaa , ekim grubundan , temmuz grubuna geldik, şimdi büyüdüler az kaldı
Sen nasılsın yoksun bayadır
Evet yaa biraz oğlumla inzivada gibiyiz Bol bol uykuyla geçiyo sabahları öğlen güzel bir kahvaltı gün boyu tekmeler saymaca konuşmaca sohbet etmece Şekerimiz var birazcık 160-180 arası seyrediyor dikkat etmeye çalışıyorum ama bu çocukta bize çekmiş galiba çok obur doymuyorum asla Allahtan henüz 6 kilo aldım Öyle işte geceleri çiş mesaimiz var saat başı tuvalet İyiyim diyelim genel olarak maşallah bize Sizde durumlar nasılll ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…