Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oyyyy maşallah olsun tombiş olur belki bişi olmaz aç çocukdsn korkmıcan yesin en güzelide cidden tekmelerini hissetmek yoksa bel ağrılarınyada dediğin gibi geceleri çiş mesaileri çekilcek dert değil
Ama 6kilo bence gayet iyi gidiyosun ben 10u geçmişimdir basenlerim fln büyüdü
Bizdede durumlar stabil bu aralar hastane mevzusu olmadığı için beklemedeyiz

Evet anne olmanın hamileyken zor yanları varmış malesef☺ Olsun sağlıkla gelsinler de çok bekledik bugünleri ❤ Çok sevindim sizin prensin de iyi olmasına Bizi üzmeden gelsinler inşallah hayırlısıyla

İnsta bebe giyim sayfanin ismi ben 6 nisanda siparis vermistim 290 tl di 11 nisanda zamlanmis 350 olmus kumasini da gelince soyleyeyim ama yaptiran arkadaslarim memnun sayfadan
gelincede yazarsan buraya çok iyi olur bende ona göre sipariş veririm

kızlar ben bir ton su içiyorum ama o kadar içmeye çok tuvalete çıkmıyorum .idrar testim de temiz çıktı hiçbir şey yok .ödem falan mı topluyorum acaba ?
Bu soru benim de aklımda var ama ödemim de yokmuş. Nerde peki o sular? Üstelik 3-3,5 lt suya rağmen idrarım hala sarı renk

Günaydın güzel anneler

Evde şeker ölçümü yapacağım
1. Tokluk 140ın 2. Si 120nin altında olmalı dedi doktor. Ama açlığı hatırlamıyorum. Kaçın altında olması gerekiyor ?

Büyük oğlum hala dalin kullanıyor bunda da ya incia yada siveno düşünüyorum sonra daline geçerim
Ben aventin camlarinda akıtma problemi yaşamıştım kapağını iyi takmazsan kapak yerinden kaciriyor ama 125 ml 0 ayla uyumlu uc olanlar hızlı akisli değil benim memeden gelen sut daha hızlı akıyordu biberonlarin üzerinde delik sayıları yazıyor
Karnimdaki sertlik devam ediyor yaklasik 3-4 dk sürüyor bir agri ve karnimda tas kesiliyor yalanci sanci dedikleri sey bumu acaba
Bnm doktorum günde 15 20 tane normal demişti ama düzenli gelirse haberleşelim dedi sol tarafa uzanıp beklemek daha iyi bazen yoruyoruz kendimizi ondan da oluyo

Ben E bebekten aldım panelli çok iyi çıktı memnunum

Korkuyorum ya ne yapayım
Ben daha birşey almadım. 1 ay kala alırım. Bezini biberonunu kremi şampuanı
Bizim kıyafet hiç yok bu yüzden son anda toplu kıyafet alışverişi yapacağım. Ondan kıyafet hariç şeyleri şimdi almaya başlıyorum
Avent e de damlatiyor akışı yavaş yazan bile çok demişler bilemedim neyse onu öbür ay alayım biberonun öbür aya erteledim avent ve lansinoh arasında kaldım çünkü az daha bakayım
Ben niveanın nemlendirici losyonunu alıcam
Nemlemdirici de bi sonraki aya kaldı bu ay 500 ₺ lik alışveriş yaptım bi kısmında öbür aya ama aklımda olsun nivea
Tabi değişiyor ayrı uç alacaksın.
Ufak boy da alsam büyük boy da alsam değişiyor yani ben büyük boy alacaktım ucu orta hiz akış diye emin olamadım ama ona yavaş hiz akış da takabilirim alıp o zaman tamam canım çok teşekkür ederim galiba önden bi ufak alırım baktım sütüm yok bi de büyük alırım ne yapayım iki tane alacaktım ama belki de hiç ihtiyaç olmayacak diye düşündüm şimdi. Duruma göre artık fiyatı artar belki pahalanir ama şimdiden alıp hiç işime yaramazsa da zarar ederim aynı kapıya çıkıyor
Aventin hem küçüğünü kullandim meme reddi yasamadik anne memesine yakin diye tercih etmistim 6 aydan sonrada büyüğüne geçtim akiş hizi falanda gayet iyiydi
Cok tesekkur ederm canım öbür ay artık ya avent ya lansinoh alacağım bakalım ama 2 ye şimdilik 1 tane ufak boy almak daha mantıklı anladığım kadarıyla.
Kargon gelince Bi bilgilendirir misin bizi de kokusu nasıl ve eksik paket VS sorun oldu mu diye
Tabi ki canım

De facto ya da LCw bakabilirsin
Lcw ye bi baktım geçen hamile reyonu çok döküntü gibiydi bi tane buldum tayt göbeği güzel oldu ama bacakları o kadar pot durdu ki çok kötü durdu sarmadı bacağı saraninda göbeği olmadı bilemedim ondan bi şans daha mı versem ..
Bir de pantolon mu tayt mı daha iyi olur acaba tayt bunaltıcı mı olur artık agirlasiriz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…