- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.181
Oyyyy maşallahEvet yaa biraz oğlumla inzivada gibiyizBol bol uykuyla geçiyo sabahları öğlen güzel bir kahvaltı gün boyu tekmeler saymaca konuşmaca sohbet etmece Şekerimiz var birazcık 160-180 arası seyrediyor dikkat etmeye çalışıyorum ama bu çocukta bize çekmiş galiba çok obur doymuyorum asla Allahtan henüz 6 kilo aldım Öyle işte geceleri çiş mesaimiz var saat başı tuvalet İyiyim diyelim genel olarak maşallah bize Sizde durumlar nasılll ??
Evet anne olmanın hamileyken zor yanları varmış malesef☺ Olsun sağlıkla gelsinler de çok bekledik bugünleriOyyyy maşallaholsun tombiş olur belki bişi olmaz aç çocukdsn korkmıcan yesin en güzelide cidden tekmelerini hissetmek yoksa bel ağrılarınyada dediğin gibi geceleri çiş mesaileri çekilcek dert değil
Ama 6kilo bence gayet iyi gidiyosun ben 10u geçmişimdir basenlerim fln büyüdü
Bizdede durumlar stabil bu aralar hastane mevzusu olmadığı için beklemedeyiz
gelincede yazarsan buraya çok iyi olur bende ona göre sipariş veririmİnsta bebe giyim sayfanin ismi ben 6 nisanda siparis vermistim 290 tl di 11 nisanda zamlanmis 350 olmus kumasini da gelince soyleyeyim ama yaptiran arkadaslarim memnun sayfadan
Tabii mutlaka yazicamgelincede yazarsan buraya çok iyi olur bende ona göre sipariş veririm
Bu soru benim de aklımda var ama ödemim de yokmuş.kızlar ben bir ton su içiyorum ama o kadar içmeye çok tuvalete çıkmıyorum .idrar testim de temiz çıktı hiçbir şey yok .ödem falan mı topluyorum acaba ?
Büyük oğlum hala dalin kullanıyor bunda da ya incia yada siveno düşünüyorum sonra daline geçerimBakım ürünleri ve şampuan olarak hangi marka tercih ediyorsunuz? Çevrem dalin iyi hemde hesaplı diyor bazıları da sebamed iyi diyor tüm markalarda bebeğe göre değişen alerji durumu olduğunu biliyorum ama hangisini tercih etmeliyim sizce ?
Birde avent cam biberon aldım 120 ml ama yorumlarda çok fazla akıttığı ve akışının çok hızlı olduğunu yazmışlar bebek çekmek için uğraşmıyor filan diye kullanan varmı değiştirmelimiyim?
Bnm doktorum günde 15 20 tane normal demişti ama düzenli gelirse haberleşelim dedi sol tarafa uzanıp beklemek daha iyi bazen yoruyoruz kendimizi ondan da oluyoKarnimdaki sertlik devam ediyor yaklasik 3-4 dk sürüyor bir agri ve karnimda tas kesiliyor yalanci sanci dedikleri sey bumu acaba
90 canımGünaydın güzel anneler
Evde şeker ölçümü yapacağım
1. Tokluk 140ın 2. Si 120nin altında olmalı dedi doktor. Ama açlığı hatırlamıyorum. Kaçın altında olması gerekiyor ?
Ben dün aldım canım 60 li 24 paket 128 ₺ ye ama gece sipariş verdim şimdi baktım fiyatı artmışKızlar günaydın trendyol dan ıslak mendil alan oldu mu??
Kargon gelince Bi bilgilendirir misin bizi de kokusu nasıl ve eksik paket VS sorun oldu mu diyeBen dün aldım canım 60 li 24 paket 128 ₺ ye ama gece sipariş verdim şimdi baktım fiyatı artmış
Ben E bebekten aldım panelli çok iyi çıktı memnunumGünaydın kizlar ,
Malum bayram geliyor giyecek üst var kilo almadım oluyor ama göbekten dolayı alt olmuyor pantolon veya tayt nereden aldınız benim de almam lazım evdeyim diye hep Pijama giyiyorum onlar bol ama insan içine giyecek bi şeyim yok
Teşekkür ederim90 canım
Korkuyorum ya ne yapayımabowwww sen baya abartmışsın canım ya doktor sıkıntı görmüyorsa bencede hiç bir sakıncası yok ,,, şimdi doğuma kadar da yapmıcan bide doğumdan sonra 40 ın çıktı yok erken yok şöyle yok böyle derken anaammmm 1 yılı geçecekben oğluma doğuma gittiğim sabahın gecesi bile yaptım kız sabahta doğuma girdim bazı doktorlar doğumu kolaylaştırdığını söylüyor gerçi bana pek yaramadı ama
Bizim kıyafet hiç yok bu yüzden son anda toplu kıyafet alışverişi yapacağım. Ondan kıyafet hariç şeyleri şimdi almaya başlıyorumBen daha birşey almadım. 1 ay kala alırım. Bezini biberonunu kremi şampuanı
Avent e de damlatiyor akışı yavaş yazan bile çok demişler bilemedim neyse onu öbür ay alayım biberonun öbür aya erteledim avent ve lansinoh arasında kaldım çünkü az daha bakayımYaaa kuzenim pişik kremini her seferinde sürmüş, doktoru vajina yapışıklığı olmuş her sefermi kullanıyosun demiş. Oda evet demiş 1 ay kullanma demiş öyle her seferinde.
Bende herseferde kullanmam ama zeytinyağı fln kullanırım diye düşündüm..
Aynen yaaa pudra bizde bişi olmamış şimdide olmaz herhaldedursun ne olur ne olmaz severim pıdrayı ben
Aynen ucunda bi değişiklik yoksa bencede büyük iyi en azından bidaha almassın, zaten sen elinde tutucan ayarlarsın
260 ml phlips avent aldım ben canım, philips aveti herkes çok övüyo, emzikdede biberondada onu tercih ettim hep.
Ben son 1 ay ağırlaşırım diye bitirdim arabada yok sıkıntı olurdu şuan keyfine alıcam
Nemlemdirici de bi sonraki aya kaldı bu ay 500 ₺ lik alışveriş yaptım bi kısmında öbür ayaBen niveanın nemlendirici losyonunu alıcam
Ufak boy da alsam büyük boy da alsam değişiyor yani ben büyük boy alacaktım ucu orta hiz akış diye emin olamadım ama ona yavaş hiz akış da takabilirim alıp o zaman tamam canım çok teşekkür ederim galiba önden bi ufak alırım baktım sütüm yok bi de büyük alırım ne yapayım iki tane alacaktım ama belki de hiç ihtiyaç olmayacak diye düşündüm şimdi. Duruma göre artık fiyatı artar belki pahalanir ama şimdiden alıp hiç işime yaramazsa da zarar ederim aynı kapıya çıkıyorTabi değişiyor ayrı uç alacaksın.
Cok tesekkur ederm canım öbür ay artık ya avent ya lansinoh alacağım bakalımAventin hem küçüğünü kullandim meme reddi yasamadik anne memesine yakin diye tercih etmistim6 aydan sonrada büyüğüne geçtim akiş hizi falanda gayet iyiydi
Tabi ki canımKargon gelince Bi bilgilendirir misin bizi de kokusu nasıl ve eksik paket VS sorun oldu mu diye
De facto ya da LCw bakabilirsinGünaydın kizlar ,
Malum bayram geliyor giyecek üst var kilo almadım oluyor ama göbekten dolayı alt olmuyor pantolon veya tayt nereden aldınız benim de almam lazım evdeyim diye hep Pijama giyiyorum onlar bol ama insan içine giyecek bi şeyim yok
E bebek de deneme kabini var mi yani giyebilir miyim yoksa paketli oluyor evde deneyip olmazsa iade mi oluyorBen E bebekten aldım panelli çok iyi çıktı memnunum
Lcw ye bi baktım geçen hamile reyonu çok döküntü gibiydi bi tane buldum tayt göbeği güzel oldu ama bacakları o kadar pot durdu ki çok kötü durdu sarmadı bacağı saraninda göbeği olmadı bilemedim ondan bi şans daha mı versem ..De facto ya da LCw bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?