- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.201
Ben internetten aldım evde denedim beğendim beğenmezsen mağazada değişim yapıyorlarE bebek de deneme kabini var mi yani giyebilir miyim yoksa paketli oluyor evde deneyip olmazsa iade mi oluyor
Yok ya o uzun iş gidip deneyip olmazsa direk almam . Ben daha önce hiç ebebek e girmedim deneme kabini var mi orada ?Ben internetten aldım evde denedim beğendim beğenmezsen mağazada değişim yapıyorlar
Tayt daha rahat olur benceLcw ye bi baktım geçen hamile reyonu çok döküntü gibiydi bi tane buldum tayt göbeği güzel oldu ama bacakları o kadar pot durdu ki çok kötü durdu sarmadı bacağı saraninda göbeği olmadı bilemedim ondan bi şans daha mı versem ..
Bir de pantolon mu tayt mı daha iyi olur acaba tayt bunaltıcı mı olur artık agirlasiriz diye
Bu hafta sonu bi daha gideyim madem lc de denedim onları ama hem kumaşı penye gibiydi tayt kumaşı gibi değildi hava almaz laylon polyester gibi hem de bacakları bol karnı tam oldu tam güzel olmadı. 8 kilo verdim bi gram da almadım belki ondan bilmiyorum hiç uygun bi seu bulamadım ama almam lazım olmadı pantolon alırım o zaten bacakta bol duracağı için sorun değil sagolasinTayt daha rahat olur bence
LCw fitilli hamile taytları güzel görünüyor ama ben kullanmadım.
Defactonun pantolonlarını kullanıyorum. Okul olmasa sadece tayt alırdım yine de
Kilo almadığın için büyük beden normal tayt da alabilirsin ya da pantolonBu hafta sonu bi daha gideyim madem lc de denedim onları ama hem kumaşı penye gibiydi tayt kumaşı gibi değildi hava almaz laylon polyester gibi hem de bacakları bol karnı tam oldu tam güzel olmadı. 8 kilo verdim bi gram da almadım belki ondan bilmiyorum hiç uygun bi seu bulamadım ama almam lazım olmadı pantolon alırım o zaten bacakta bol duracağı için sorun değil sagolasin
Bilmiyorum canım ona dikkat etmedimYok ya o uzun iş gidip deneyip olmazsa direk almam . Ben daha önce hiç ebebek e girmedim deneme kabini var mi orada ?
120 ml 0+ yazıyordu delik sayısına bakmadım ama buda uyumludur dimiBüyük oğlum hala dalin kullanıyor bunda da ya incia yada siveno düşünüyorum sonra daline geçerim
Ben aventin camlarinda akıtma problemi yaşamıştım kapağını iyi takmazsan kapak yerinden kaciriyor ama 125 ml 0 ayla uyumlu uc olanlar hızlı akisli değil benim memeden gelen sut daha hızlı akıyordu biberonlarin üzerinde delik sayıları yazıyor
Bnm doktorum günde 15 20 tane normal demişti ama düzenli gelirse haberleşelim dedi sol tarafa uzanıp beklemek daha iyi bazen yoruyoruz kendimizi ondan da oluyo
Ben boydan elbise düşünüyorum 10 kilo alınca taşıyor sağdan soldanGünaydın kizlar ,
Malum bayram geliyor giyecek üst var kilo almadım oluyor ama göbekten dolayı alt olmuyor pantolon veya tayt nereden aldınız benim de almam lazım evdeyim diye hep Pijama giyiyorum onlar bol ama insan içine giyecek bi şeyim yok
Yazılıyor sanırım, benim doktorum yazdıMorkahve canım günaydın.
şeker ölçüm cihazı stribini ve insülin iğne ucunu sgk karşılıyor mu?
endokrin doktorum 1 gün boyunca aç tok ölçüm istedi,stribim bitti,bayerin contour plus ts yi kullanıyorum.hatırladığım onu devlet karşılamıyodu.ama iğne ucunu yazdırabilirim belki sağlık ocağına
Normal tayt in bel kısmı özellikle korse yapılı oluyor aslinda denedim de göbeğimi rahatsız ettiKilo almadığın için büyük beden normal tayt da alabilirsin ya da pantolon
Pantolonu da ince seç ama bir tane kot aldım o bana ağır geliyor
Bi tane kumaşımsı almıştım o daha hafif ve rahat geliyor
Tamam canım bakayım hafta sonu burada e bebekte deneme kabini olup olmadığını bilenler varsa yazarsa sevinirimBilmiyorum canım ona dikkat etmedim
Ben boydan elbise düşünüyorum 10 kilo alınca taşıyor sağdan soldanbide ayak bileklerim toynak gibi kalın kalın oldu
Pantolonları lcw dan ve DeFactodan almıştım lcw nınkini daha çok beğendim iki yandan lastikli defactoda tek yandan vardı
Tayt değil pantolon aldın demi ben böyle efil efil bi pantolon istiyorum öyle bacağa oturan kalın kumaş değil bakalım inşallah bulurum lc nin tahtını hiç beğenmedim hava almaz bi kumaşti. Elbise giymeyi ben de düşündüm ama elbiselerim genelde kısa ve esimin annesi muhafazakar insanlar yanlarında öyle oturmayayim dedimBen boydan elbise düşünüyorum 10 kilo alınca taşıyor sağdan soldanbide ayak bileklerim toynak gibi kalın kalın oldu
Pantolonları lcw dan ve DeFactodan almıştım lcw nınkini daha çok beğendim iki yandan lastikli defactoda tek yandan vardı
iğne ucunu mu?Yazılıyor sanırım, benim doktorum yazdı
Dün yazdı ama sistem olmadığı için girmemişler alamadım henüz ama 7 madde yazmış iğne ucu da içinde diye düşündümiğne ucunu mu?
Kiz detaylara girip ekran görüntüsü al böyle ne aldığın hic belli değilKızlar ben bunları aldım, umarım memnun kalırım :/
Benimde kısa elbiseler ama ayak bileklerim kalınlaşınca görüntü kötü oldu o yüzden boydan elbise bakcam hem daha tatlı duruyo gibi geldi bana göbüşle sonuçta ilk gebelik olunca bi salına salına güzelce gezmek istiyor insanTayt değil pantolon aldın demi ben böyle efil efil bi pantolon istiyorum öyle bacağa oturan kalın kumaş değil bakalım inşallah bulurum lc nin tahtını hiç beğenmedim hava almaz bi kumaşti. Elbise giymeyi ben de düşündüm ama elbiselerim genelde kısa ve esimin annesi muhafazakar insanlar yanlarında öyle oturmayayim dedim
evet sonrasında da giyilir hem doğuma kadar efil efil yaz sıcaklarında diye düşündüm bendeyildizsavascisi evet elbise de düşünebilirsin daha rahat olur sıcaklarda ve daha güzel duruyor bence
anladım canım en iyisi bi eczaneye sorayım yazıyorsa ona göre giderim sağlık ocağınaDün yazdı ama sistem olmadığı için girmemişler alamadım henüz ama 7 madde yazmış iğne ucu da içinde diye düşündüm
M mrveyldzpndk aynen bende bi depend kilodu anladım diğerlerini çözemedim ne olduğunuKiz detaylara girip ekran görüntüsü al böyle ne aldığın hic belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?