- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.221
Ayy çok güzel olmuş, güle güle kullansın inşallahBizim takimimizda hazirlanmis teyzeler sabirsizlaniyorum artik oglusumu suslemek icin
Trendyol da dalin 12 adet ıslak mendil 56 lı olandan 79,90 tl sipariş verdim benKızlar günaydın trendyol dan ıslak mendil alan oldu mu??
üçünden ben de aldım..depend,mochi göğüs pompası,lansinoh göğüs çatlak kremi:)Kızlar ben bunları aldım, umarım memnun kalırım :/
Kargon geldi mi canım sıkıntısız.. Son kullanma tarihleri nasılTrendyol da dalin 12 adet ıslak mendil 56 lı olandan 79,90 tl sipariş verdim benpaketi 6,66 tl ye denk geliyor daline göre iyi fiyat bence
ödem olmadığını nerden anlıyoruz ki?Bu soru benim de aklımda var ama ödemim de yokmuş.Nerde peki o sular? Üstelik 3-3,5 lt suya rağmen idrarım hala sarı renk
başka ne alsak acaba :) ben bezlerini, deterjanımı, emzik, pompa, biberon, ıslak mendil, mustela yenidoğan setini, kıyafetlerini aldım. Ne kaldı diye araştırıyrum :) eksik varsa banada söyleyin lütfen :)üçünden ben de aldım..depend,mochi göğüs pompası,lansinoh göğüs çatlak kremi:)
2 si kargoda gelir bugün yarın.
Acaba terle mi atiyorsunuzBu soru benim de aklımda var ama ödemim de yokmuş.Nerde peki o sular? Üstelik 3-3,5 lt suya rağmen idrarım hala sarı renk
Deterjan almadım henüz ,unibaby sıvı deterjan almayı düşünüyorum.başka ne alsak acaba :) ben bezlerini, deterjanımı, emzik, pompa, biberon, ıslak mendil, mustela yenidoğan setini, kıyafetlerini aldım. Ne kaldı diye araştırıyrum :) eksik varsa banada söyleyin lütfen :)
90 civariGünaydın güzel anneler
Evde şeker ölçümü yapacağım
1. Tokluk 140ın 2. Si 120nin altında olmalı dedi doktor. Ama açlığı hatırlamıyorum. Kaçın altında olması gerekiyor ?
Ben LCW den aldım. Eskiden de vardı. Bir de e-gebe nin sitesinden aldım. Çok uygun almıştım e-gebe den 39 TL ye ama büyük geldi. Normalde giydihiniz bedende alın yaziyordu. Ben bir beden büyük aldım.Günaydın kizlar ,
Malum bayram geliyor giyecek üst var kilo almadım oluyor ama göbekten dolayı alt olmuyor pantolon veya tayt nereden aldınız benim de almam lazım evdeyim diye hep Pijama giyiyorum onlar bol ama insan içine giyecek bi şeyim yok
Canım aventin cam sızdırıyor demişler. Ben plastik olandan aldım. Gece gece düşürürum kırarım.Korkuyorum ya ne yapayım
Bizim kıyafet hiç yok bu yüzden son anda toplu kıyafet alışverişi yapacağım. Ondan kıyafet hariç şeyleri şimdi almaya başlıyorum
Avent e de damlatiyor akışı yavaş yazan bile çok demişler bilemedim neyse onu öbür ay alayım biberonun öbür aya erteledim avent ve lansinoh arasında kaldım çünkü az daha bakayım
Nemlemdirici de bi sonraki aya kaldı bu ay 500 ₺ lik alışveriş yaptım bi kısmında öbür ayaama aklımda olsun nivea
Ufak boy da alsam büyük boy da alsam değişiyor yani ben büyük boy alacaktım ucu orta hiz akış diye emin olamadım ama ona yavaş hiz akış da takabilirim alıp o zaman tamam canım çok teşekkür ederim galiba önden bi ufak alırım baktım sütüm yok bi de büyük alırım ne yapayım iki tane alacaktım ama belki de hiç ihtiyaç olmayacak diye düşündüm şimdi. Duruma göre artık fiyatı artar belki pahalanir ama şimdiden alıp hiç işime yaramazsa da zarar ederim aynı kapıya çıkıyor
Cok tesekkur ederm canım öbür ay artık ya avent ya lansinoh alacağım bakalımama 2 ye şimdilik 1 tane ufak boy almak daha mantıklı anladığım kadarıyla.
Tabi ki canım
LCw her mağazada aynı şey yok. Ben internetten 4-5 tane aldım. Denedim beğenmediklerimi geri yolladım.Lcw ye bi baktım geçen hamile reyonu çok döküntü gibiydi bi tane buldum tayt göbeği güzel oldu ama bacakları o kadar pot durdu ki çok kötü durdu sarmadı bacağı saraninda göbeği olmadı bilemedim ondan bi şans daha mı versem ..
Bir de pantolon mu tayt mı daha iyi olur acaba tayt bunaltıcı mı olur artık agirlasiriz diye
Ayyy evet ya giymeye bişey bulamıyor insan ben tüm gün evde pijamayla çok mutluyum ama dışarıya çıkacağım gün kasvet basıyor .Günaydın kizlar ,
Malum bayram geliyor giyecek üst var kilo almadım oluyor ama göbekten dolayı alt olmuyor pantolon veya tayt nereden aldınız benim de almam lazım evdeyim diye hep Pijama giyiyorum onlar bol ama insan içine giyecek bi şeyim yok
Canım normalde karşılıyor ama bazı markaları. eczane ye sormak lazım. Ben optima kullanıyorum 3 sene önce 25 TL fark vererek aldım. Ama biri evde dursun birini çantamda gezdiriyor diye 3 ay önce heosiburadsan 36 TL ye aynısından aldım. Bu cihazların stripleri pahalli asıl. Ama optimayi devlet karşılıyor. Striplerine hiç fark odemiyorum. Ama ucuna takılan lanset leri kendin alıyorsun. İnsülin igne ucu da aynı şekilde bazı markaları karşılıyor. Mesela nazfine vardı ondan fark vermiyordum. Ama o beni biraz acıttı. Bdfine aldım ondan biraz fark çıkıyor. İğne ucunu yazdirabilirsin. Cihazını değiştir bence optimayi karşılıyor.Morkahve canım günaydın.
şeker ölçüm cihazı stribini ve insülin iğne ucunu sgk karşılıyor mu?
endokrin doktorum 1 gün boyunca aç tok ölçüm istedi,stribim bitti,bayerin contour plus ts yi kullanıyorum.hatırladığım onu devlet karşılamıyodu.ama iğne ucunu yazdırabilirim belki sağlık ocağına
lohusa seti değil de gecelik aldım sadece zaten doğum yaz ayı olucak sabahlığa gerek yok bence.Oyuncak işine girmedim henüz, devamlı okudum ilk aylar neler yapılmalı diye. Zeka kartları, oyun halısı, ayna, çıngırak falan önermişler bilemedim. Birrde daha kendime hiç bir şey almadım, ne emzirme sütyeni ne lohusa seti vs :)
Alt bacağımızın daha kalın bölgelerine parmağımızı bastıracakmışız. Çukurlaşma oluşuyorsa ödem var demekmiş.ödem olmadığını nerden anlıyoruz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?