Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladım canım.zaten doğuma kadar kullanıcam ya insülini ,alayım diyorum stribi bir kerelik daha cihazı değiştirmekle uğraşmaktansa.
iğne ucunu sağlık ocağı yazar mı peki?

Biraz düşük ama sıkıntı yaratmaz. Bu aylarda yükseklik problem çünkü

Anladım canım.zaten doğuma kadar kullanıcam ya insülini ,alayım diyorum stribi bir kerelik daha cihazı değiştirmekle uğraşmaktansa.
iğne ucunu sağlık ocağı yazar mı peki?
Yazamayabilir. Benim raporum var. Eczaneden direk alıyorum. Yazdirmiyorum. Rapor olunca sağlık ocağı yazar ama yoksa yazamayabilir. Bir arayıp sor bence.

Bütün gün yatıyorum riskli gebelik sınıfında olduğum için 0 aktivite. Ankaradayım hava da henüz tam ısınmadı. Terleyecek bir ortam ve durum da yok ama
O zaman sular nereye gitti ama bende benzer durumdayım ödem yok. Şu çok içiyorum. Hareket etmiyorum. Ama bazen oturduğum yerde terliyorum.

canım USG makinesine göre ölçümler değişebilir belki hemen üzüntüye kapılma ayrıca bazı bebekler biraz ileri bazılarıda geriden gider sonra ki haftalarda toparlar bence kendi doktorunla bir görüş gerekirse başka bir hastaneye git usg makinesi kaliteli bir yere

Öyle çok fazla bir gerilik durumu yok bence canım. 1 hafta önden 1 hafta geriden çok dert etmiyor doktorlar normal buluyorlar. Mesela benim ilk çocukta hep 1 hafta önden gidiyordu. Sonra tam haftasına düştü. Şimdi kızımda 4 gün ilerden gidiyordu sonra tam haftasına düştü hatta gecen ay baş çevresi 5 gün geriden çıktı. Perşembe gidicem doktora bakalım son durum ne bilmiyorum.

canım en iyi ölçümleri accu chek performa yapıyor neredeyse bire bir ama devlet sadece 40 tl karşılıyor kutu başına 90 tl ödüyoruz biz oğlum için ayrıca zaten inslin pompası ve şeker ölçüm sensörüde kullanıyoruz..

Yazamayabilir. Benim raporum var. Eczaneden direk alıyorum. Yazdirmiyorum. Rapor olunca sağlık ocağı yazar ama yoksa yazamayabilir. Bir arayıp sor bence.
benim de raporu var,insülinlerimi raporlu aldım.
İş çıkışı eczaneye uğrarım orada görülür zaten .Yazdır derse yazdırırım .
Dün doktoruma yazdım 1 gün boyunca yoğun bakalım dedi.sabah öğle akşam açlık ve yemeklerden bi saaat sonra tokluk şeklinde.
Sağlık ocağında 99,evde 102 ve 105 çıktı sabah açlığım.doktor hafif yüksek dedi.
1 gün boyunca ölçüm yapıp göndericem ,ona göre doz ayarlaması yapar en azından

raporun varsa yazdırmana gerek yok. Rapor varsa stripleri de içermesi lazım. E-devletten baksana. Ben dün e-devletten tüm ilaçlarımın bitiş tarihlerine baktım. Orda rapor da görünüyor ne aldın ne zaman tekrar alabilirsin hepsi mevcut. Açlık bir tık yüksekmiş ben 20 lerde giderken 90 lı sayılar cıkıyordu. 100 leri buldum geçtim. şimdi 30 vuruyorum90-98 arası çıkıyor. bugün 94 çıktı mesela. 1-2 birim artışla seninki normale döner bence.

Canım benim tokluk hep normal çıkıyor Bi kere 140 çıktı ama açlık 3 gündür 91 96 90 insülin başlar mı sence arada 86 ve 80 çıkmış açlıklar

yildizsavascisi evet elbise de düşünebilirsin daha rahat olur sıcaklarda ve daha güzel duruyor bence
Ben tayt tsort düşünüyorum ama bakarım tabi gidince elbise de
E gebe hmm bu siteyi ilk kez duydum bakayım dicem Ama geldi olmadı iade ettim diyene kadar bayram gelir o yüzden bizzat gidip denemek istiyorum
Ha sızdıran cam mi , ben zaten plastik istiyorum Allah bilir de bir çocuk istiyorum ben canım tabi hayırlısı belki kararım değişir
Yani simdi ben anlamadım iki tane almayayım belki ihtiyaç olmaz bi yeter diyordum ama sen iki mi al diyorsun bi kucuk boy bi büyük boy
LCw her mağazada aynı şey yok. Ben internetten 4-5 tane aldım. Denedim beğenmediklerimi geri yolladım.
Kargodan geldi iade ettim suresi bayrama yetişmez diye bizzat almak istiyorum olmadı sadece bi tane alayım bayramdan sonra dediğin e gebe sitesine bakar ordan da alırım bi kac parça olmazsa iade ederim rahatça
Aynen öyle Pijama ile iyiyim ama alışveriş ya da başka bir sebeple dışarıya çıkmaya niyet edince ben altıma ne giysem diyorum sinirlerim bozuluyor üst oluyo da alta olan bir seyim yok trendyol kalsın şimdilik bizzat denemek istiyorum diğer dediklerine bakayım canım çok teşekkür ederim

Kızlar günaydın Şeker yüklemesinden geliyorum Çilekli 75 lik içtim baştan aa güzel dedim sonra fenaydı Hiç dikkat etmeden gittim teste akşam iftara davetliydik yedim tatlıları testi etkiledi mi bilmem ama doğal takılıp gideyim bari dedim Akş 100 çıkmış, 1.saat 176 çıkmış 2.saat daha çıkmadı ama yüksek yani. Sanırım tatlıya o iğrenç şekerli şeyle veda etmiş oluyorum 3 gibi gelin dr la görüşün dediler ne dicek şimdi bana az ye camış mı dicek Ben kim diyet yapmak kim ya

Neyse onu boşverin de teyzeleri kızımın böbrekleri daha fazla büyümemiş 5-6 mm de kalmış gayet normal dedi 10 mm üstüne biz bişey var gözüyle bakıyoruz dedi çok şükür. 25+2 yim 26+0 çıktı ölçümlerde maşallah 919 gr olmuş suyu da iyiymiş Allah hepimize sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin.

Benim 1. Tokluk 220 çıkmıştı
Ben de diyet yapıcam aynen ben kim diyet kim aslında ama mecbur yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…