Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
yildizsavascisi canım sunada bak istersen, ben bundan aldım 2 tane biberon var 160 lik ve 240 lik 160 likda yavaş akış takılı geliyor 240 lik da hızlı akış ucu var, ayrıca Orta akış ucuda var set olarak geçiyor.2 biberon almayı dusunursen mantıklı herşeyi içinde.aventinde böyle seti var bildiğim kadarıyla o markayı düşünürsen.bende avent alacakdım sızdırma olayıni çok yazmışlar çekindim o yüzden kullanmadığım için detayını bilmiyorum tabiki hangisi nasildir.bu markadan da çok memnun kalan vardı.

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-19-12-06-13-539_com.solidict.ebebek.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 63
evet raporumda strip yazıyor ama bu cihazın stribini de karşılar mı peki?daha önce ücretli almıştım diye hatırlıyorum.bi öncekii tedavi sürecimde kullanmıştım.
ben de bu hafta işte bakayım bi dedim 100 leri görünce doktora yazdım,sen de dedin ya dozları artırıcaz diye yoksa aklıma bile gelmezdi saol valla:)
senin iyiymiş,suan sabah 12 akşam 24 vuruyorum bakalım nasıl olucak yeni doz

Sizde baya tamamsınız :) bende tırnak makası ve yıkama süngeri almadığımı fark ettim. Birde hastane çıkışı için şunu alsam mı diyorum..Lcw kanz koleksiyonundan

Accu check de var canım bende. Evet en iyisi o diyorlar. Ben onu baya kullanmıştım sonra yeni alayım diye bakınca şansıma optima çıkt. Onun striplerini karşılıyor diye devam ettim. Accu check bazen deniyorum aşağı yukarı aynı ölçüyorlar. Ama siz baya donanımlı kullanıyormuşsunuz. Allah kolaylık versin

Yok diye biliyorum canim ben e bebekte hic kabin gormedim

Bende hiç görmedim
Sagolun kizlar öğrenmiş oldum
Ayy böbreğe çok sevindim gözün aydın. Haftasına göre de kilosu çok güzel maşallah.
Valla tatli yiyorum ya az önce dondurma gömdüm
Aynen bunu alcam %90 . Hani kimisi iki biberon fazla belki ihtiyaç olmaz dediği için bir tane mi alsam dedim ama bakalım

Tövbe bir de temizleme ürünü mü varmış neler öğreniyorum
google dan baktım şimdi.Şikayet kısmındaki konuda deneme kabini yok yazıyor.
ama değişim süresi varmış ,eğer olmazsa değişim yaparsın
Bence de deneme kabini olmalı
Süre kısıtlı bayrama yetişmez değiştirme falan diye gidip almak istiyorum canim sadece bi tane alırım hafta sonu olmadı bayram sonu internetten alırım

Sizde baya tamamsınız :) bende tırnak makası ve yıkama süngeri almadığımı fark ettim. Birde hastane çıkışı için şunu alsam mı diyorum..Lcw kanz koleksiyonundan

Eki Görüntüle 3051142
yıkama süngeri almadım,annem lif yaptı minik bi tane o yeter:)
hastane çıkışı da çok tatlıymış,ben de bi 10 lu bi 5li takım aldım

aynen canım öyle yap bence de:))

Canım LCW den5-6 tane beğendiğini al kargodan çabuk gelir iadeyi mağazadan da yapabilirsin. Kargoya da verebilirsin. E-gebe de iade için mağazaya gitmen zor olur da.
Biberonu 2 al demiyorum. 1 tane ilk etapta 125- ya da 160 filan al. Daha sonra ihtiyaç olursa büyük alırsın. Benim çocuğa 2 yaşa kadar 160 lar yetti. 2 yaştan sonra mama bitip normal süre geçince 260lık aldım. O da sütü çok içiyordu. Çoğu çocuk o kadar içmez. benim arkadaş 160lık üstüne çıkmadı mesela. Çocuk 2 yaştan sonra bıraktı içmeyi. 260lık fazla büyük olur. Belki hiç gerek duymayacaksın o kadar büyüğe.

Şu son bir kaç gündür sürekli baş ağrısı yaşıyorum kizlar sizde de var mi
gebeliğin başlarında çok ağrıyodu ama şuan sıkıntım yok..
bu arada duştan sonra ayaklarını soğuk suyla yıka çıkmadan, iyi geliyor baş ağrısına:)
kan hacmimiz arttığı için baş ağrısı yapabiliyomuş

1. saat 180nin altında sıkıntı yok. açlığın biraz yüksek. Muhtemelen dikkat et der.

Heee biberon olayını şimdi anladım canım teşekkür ederim
Egebe nin açık mağazası yokmuş sadece online hizmet veriyormuş sitesinde öyle yazıyor aynen o suan uzun iş ben lc defacto penti den bakayım
Catliyor başım ya şu bi kaç gündür inşallah tansiyon sorunum yoktur

Canım başka marka mı ki strip? Belki bir kısmını karşılayabilir. Ama daha önce cihazına göre yazılmıştır diye düşünüyorum. Bence bir kısmını karşılar. Ben sabah 18 Öğlen 18 akşam 18 gece 30 vuruyorum. Ama bazı markalarda günde bir vuruluyor. Senin ki uzun salınım demek. Benim ki hızlı salınım ama kısa süreli. :) 24 se 26 filan yapabilir muhtemelen. Rica ederim ne demek. Birbirimize destek olmak için buradayız. Hepimiz birbirbirimizden bir şeyler öğreniyoruz.

eczaneye gidip bi ölçtür istersen canım
tansiyon da olabilir

Hadi gözün aydın üzme artik kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…