- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.261
evet raporumda strip yazıyor ama bu cihazın stribini de karşılar mı peki?daha önce ücretli almıştım diye hatırlıyorum.bi öncekii tedavi sürecimde kullanmıştım.raporun varsa yazdırmana gerek yok. Rapor varsa stripleri de içermesi lazım. E-devletten baksana. Ben dün e-devletten tüm ilaçlarımın bitiş tarihlerine baktım. Orda rapor da görünüyor ne aldın ne zaman tekrar alabilirsin hepsi mevcut. Açlık bir tık yüksekmiş ben 20 lerde giderken 90 lı sayılar cıkıyordu. 100 leri buldum geçtim. şimdi 30 vuruyorum90-98 arası çıkıyor. bugün 94 çıktı mesela. 1-2 birim artışla seninki normale döner bence.
Sizde baya tamamsınız :) bende tırnak makası ve yıkama süngeri almadığımı fark ettim. Birde hastane çıkışı için şunu alsam mı diyorum..Lcw kanz koleksiyonundanlohusa seti değil de gecelik aldım sadece zaten doğum yaz ayı olucak sabahlığa gerek yok bence.
bir de evde de giyebileceğim önü düğmeli pijamalardan aldım 2 tane.
e bebekten emzirme sütyeni aldım
bi de emzirme atleti alıcam kendime ha bi de lohusa tacı sipariş edicem :)
google dan baktım şimdi.Şikayet kısmındaki konuda deneme kabini yok yazıyor.Kizlaaar biriniz söyleyin ebebek mağazasında deneme kabini var mi
Accu check de var canım bende. Evet en iyisi o diyorlar. Ben onu baya kullanmıştım sonra yeni alayım diye bakınca şansıma optima çıkt. Onun striplerini karşılıyor diye devam ettim. Accu check bazen deniyorum aşağı yukarı aynı ölçüyorlar. Ama siz baya donanımlı kullanıyormuşsunuz. Allah kolaylık versincanım en iyi ölçümleri accu chek performa yapıyor neredeyse bire bir ama devlet sadece 40 tl karşılıyor kutu başına 90 tl ödüyoruz biz oğlum için ayrıca zaten inslin pompası ve şeker ölçüm sensörüde kullanıyoruz..
Yok diye biliyorum canim ben e bebekte hic kabin gormedim
Sagolun kizlar öğrenmiş oldumBende hiç görmedim
Ayy böbreğe çok sevindim gözün aydın. Haftasına göre de kilosu çok güzel maşallah.Kızlar günaydınŞeker yüklemesinden geliyorum Çilekli 75 lik içtim baştan aa güzel dedim sonra fenaydı Hiç dikkat etmeden gittim teste akşam iftara davetliydik yedim tatlıları testi etkiledi mi bilmem ama doğal takılıp gideyim bari dedim Akş 100 çıkmış, 1.saat 176 çıkmış 2.saat daha çıkmadı ama yüksek yani. Sanırım tatlıya o iğrenç şekerli şeyle veda etmiş oluyorum 3 gibi gelin dr la görüşün dediler ne dicek şimdi bana az ye camış mı dicek Ben kim diyet yapmak kim ya
Neyse onu boşverin de teyzeleri kızımın böbrekleri daha fazla büyümemiş 5-6 mm de kalmış gayet normal dedi 10 mm üstüne biz bişey var gözüyle bakıyoruz dedi çok şükür. 25+2 yim 26+0 çıktı ölçümlerde maşallah 919 gr olmuş suyu da iyiymiş Allah hepimize sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin.
Aynen bunu alcam %90 . Hani kimisi iki biberon fazla belki ihtiyaç olmaz dediği için bir tane mi alsam dedim ama bakalımyildizsavascisi canım sunada bak istersen, ben bundan aldım 2 tane biberon var 160 lik ve 240 lik 160 likda yavaş akış takılı geliyor 240 lik da hızlı akış ucu var, ayrıca Orta akış ucuda var set olarak geçiyor.2 biberon almayı dusunursen mantıklı herşeyi içinde.aventinde böyle seti var bildiğim kadarıyla o markayı düşünürsen.bende avent alacakdım sızdırma olayıni çok yazmışlar çekindim o yüzden kullanmadığım için detayını bilmiyorum tabiki hangisi nasildir.bu markadan da çok memnun kalan vardı.
Tövbe bir de temizleme ürünü mü varmışKızlar sanki biri bundan almıştı geçenlerde.
İçeriği temiz değilmiş malesef
Ben zaten kullanmam böyle bir sey de görünce atmak istedim
Sayfada bir sürü ürünün incelemesi varEki Görüntüle 3051143
Bence de deneme kabini olmalıgoogle dan baktım şimdi.Şikayet kısmındaki konuda deneme kabini yok yazıyor.
ama değişim süresi varmış ,eğer olmazsa değişim yaparsın
yıkama süngeri almadım,annem lif yaptı minik bi tane o yeter:)Sizde baya tamamsınız :) bende tırnak makası ve yıkama süngeri almadığımı fark ettim. Birde hastane çıkışı için şunu alsam mı diyorum..Lcw kanz koleksiyonundan
Eki Görüntüle 3051142
aynen canım öyle yap bence de:))Tövbe bir de temizleme ürünü mü varmışneler öğreniyorum
Bence de deneme kabini olmalı
Süre kısıtlı bayrama yetişmez değiştirme falan diye gidip almak istiyorum canim sadece bi tane alırım hafta sonu olmadı bayram sonu internetten alırım
Canım LCW den5-6 tane beğendiğini al kargodan çabuk gelir iadeyi mağazadan da yapabilirsin. Kargoya da verebilirsin. E-gebe de iade için mağazaya gitmen zor olur da.Ben tayt tsort düşünüyorum ama bakarım tabi gidince elbise de
E gebe hmm bu siteyi ilk kez duydum bakayım dicem Ama geldi olmadı iade ettim diyene kadar bayram gelir o yüzden bizzat gidip denemek istiyorum
Ha sızdıran cam mi , ben zaten plastik istiyorumAllah bilir de bir çocuk istiyorum ben canım tabi hayırlısı belki kararım değişir
Yani simdi ben anlamadım iki tane almayayım belki ihtiyaç olmaz bi yeter diyordum ama sen iki mi al diyorsun bi kucuk boy bi büyük boy
Kargodan geldi iade ettim suresi bayrama yetişmez diye bizzat almak istiyorum olmadı sadece bi tane alayım bayramdan sonra dediğin e gebe sitesine bakar ordan da alırım bi kac parça olmazsa iade ederim rahatça
Aynen öyle Pijama ile iyiyim ama alışveriş ya da başka bir sebeple dışarıya çıkmaya niyet edince ben altıma ne giysem diyorum sinirlerim bozuluyor üst oluyo da alta olan bir seyim yoktrendyol kalsın şimdilik bizzat denemek istiyorum diğer dediklerine bakayım canım çok teşekkür ederim
gebeliğin başlarında çok ağrıyodu ama şuan sıkıntım yok..Şu son bir kaç gündür sürekli baş ağrısı yaşıyorum kizlar sizde de var mi
1. saat 180nin altında sıkıntı yok. açlığın biraz yüksek. Muhtemelen dikkat et der.Kızlar günaydınŞeker yüklemesinden geliyorum Çilekli 75 lik içtim baştan aa güzel dedim sonra fenaydı Hiç dikkat etmeden gittim teste akşam iftara davetliydik yedim tatlıları testi etkiledi mi bilmem ama doğal takılıp gideyim bari dedim Akş 100 çıkmış, 1.saat 176 çıkmış 2.saat daha çıkmadı ama yüksek yani. Sanırım tatlıya o iğrenç şekerli şeyle veda etmiş oluyorum 3 gibi gelin dr la görüşün dediler ne dicek şimdi bana az ye camış mı dicek Ben kim diyet yapmak kim ya
Neyse onu boşverin de teyzeleri kızımın böbrekleri daha fazla büyümemiş 5-6 mm de kalmış gayet normal dedi 10 mm üstüne biz bişey var gözüyle bakıyoruz dedi çok şükür. 25+2 yim 26+0 çıktı ölçümlerde maşallah 919 gr olmuş suyu da iyiymiş Allah hepimize sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin.
Heee biberon olayını şimdi anladım canım teşekkür ederimCanım LCW den5-6 tane beğendiğini al kargodan çabuk gelir iadeyi mağazadan da yapabilirsin. Kargoya da verebilirsin. E-gebe de iade için mağazaya gitmen zor olur da.
Biberonu 2 al demiyorum. 1 tane ilk etapta 125- ya da 160 filan al. Daha sonra ihtiyaç olursa büyük alırsın. Benim çocuğa 2 yaşa kadar 160 lar yetti. 2 yaştan sonra mama bitip normal süre geçince 260lık aldım. O da sütü çok içiyordu. Çoğu çocuk o kadar içmez. benim arkadaş 160lık üstüne çıkmadı mesela. Çocuk 2 yaştan sonra bıraktı içmeyi. 260lık fazla büyük olur. Belki hiç gerek duymayacaksın o kadar büyüğe.
Catliyor başım ya şu bi kaç gündür inşallah tansiyon sorunum yokturgebeliğin başlarında çok ağrıyodu ama şuan sıkıntım yok..
bu arada duştan sonra ayaklarını soğuk suyla yıka çıkmadan, iyi geliyor baş ağrısına:)
kan hacmimiz arttığı için baş ağrısı yapabiliyomuş
Canım başka marka mı ki strip? Belki bir kısmını karşılayabilir. Ama daha önce cihazına göre yazılmıştır diye düşünüyorum. Bence bir kısmını karşılar. Ben sabah 18 Öğlen 18 akşam 18 gece 30 vuruyorum. Ama bazı markalarda günde bir vuruluyor. Senin ki uzun salınım demek. Benim ki hızlı salınım ama kısa süreli. :) 24 se 26 filan yapabilir muhtemelen. Rica ederim ne demek. Birbirimize destek olmak için buradayız. Hepimiz birbirbirimizden bir şeyler öğreniyoruz.evet raporumda strip yazıyor ama bu cihazın stribini de karşılar mı peki?daha önce ücretli almıştım diye hatırlıyorum.bi öncekii tedavi sürecimde kullanmıştım.
ben de bu hafta işte bakayım bi dedim 100 leri görünce doktora yazdım,sen de dedin ya dozları artırıcaz diye yoksa aklıma bile gelmezdi saol valla:)
senin iyiymiş,suan sabah 12 akşam 24 vuruyorum bakalım nasıl olucak yeni doz
eczaneye gidip bi ölçtür istersen canımHeee biberon olayını şimdi anladım canım teşekkür ederim
Egebe nin açık mağazası yokmuş sadece online hizmet veriyormuş sitesinde öyle yazıyor aynen o suan uzun iş ben lc defacto penti den bakayım
Catliyor başım ya şu bi kaç gündür inşallah tansiyon sorunum yoktur
Akşam 22 de tatlı yedim bide su gece yarısına kadar içtim o etkiledi sanırım1. saat 180nin altında sıkıntı yok. açlığın biraz yüksek. Muhtemelen dikkat et der.
Cok yokuş ya inerim de geri çıkamameczaneye gidip bi ölçtür istersen canım
tansiyon da olabilir
Hadi gözün aydın üzme artik kendiniKızlar günaydınŞeker yüklemesinden geliyorum Çilekli 75 lik içtim baştan aa güzel dedim sonra fenaydı Hiç dikkat etmeden gittim teste akşam iftara davetliydik yedim tatlıları testi etkiledi mi bilmem ama doğal takılıp gideyim bari dedim Akş 100 çıkmış, 1.saat 176 çıkmış 2.saat daha çıkmadı ama yüksek yani. Sanırım tatlıya o iğrenç şekerli şeyle veda etmiş oluyorum 3 gibi gelin dr la görüşün dediler ne dicek şimdi bana az ye camış mı dicek Ben kim diyet yapmak kim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?