- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.281
Muhtemelen öyle olmuştur.Akşam 22 de tatlı yedim bide su gece yarısına kadar içtim o etkiledi sanırım
aslında benim o kadar karışık ki canım.şimdi doktorum bana cihaz yazdı ,o zaman eczanenin elinde yok muydu bi sorun oldu bayerin bu cihazı kampanyalı ve iyi dediler 170 tl ye aldım tabi stribiyle beraber.ama hiç düşünmedim sonrasını stribi vs bilmiyodum çünkü,bir de sürecin bu kadar uzayacağını . aleti aldığım eczaneye gidip sorucam bakalım.Canım başka marka mı ki strip? Belki bir kısmını karşılayabilir. Ama daha önce cihazına göre yazılmıştır diye düşünüyorum. Bence bir kısmını karşılar. Ben sabah 18 Öğlen 18 akşam 18 gece 30 vuruyorum. Ama bazı markalarda günde bir vuruluyor. Senin ki uzun salınım demek. Benim ki hızlı salınım ama kısa süreli. :) 24 se 26 filan yapabilir muhtemelen. Rica ederim ne demek. Birbirimize destek olmak için buradayız. Hepimiz birbirbirimizden bir şeyler öğreniyoruz.
yavaş yavaş çıkarsın canım ha gayret:)Cok yokuş ya inerim de geri çıkamam
Bu içeriği temiz lafına alerji olacağım yakındaKızlar sanki biri bundan almıştı geçenlerde.
İçeriği temiz değilmiş malesef
Ben zaten kullanmam böyle bir sey de görünce atmak istedim
Sayfada bir sürü ürünün incelemesi varEki Görüntüle 3051143
Levemir uzun salınım bende gece levemir kullanıyorum. Gündüz Novarapid kullanıyorum hızlı salınım. Sor bakalım eczacıya bir yyol bulunur insaşşalhaslında benim o kadar karışık ki canım.şimdi doktorum bana cihaz yazdı ,o zaman eczanenin elinde yok muydu bi sorun oldu bayerin bu cihazı kampanyalı ve iyi dediler 170 tl ye aldım tabi stribiyle beraber.ama hiç düşünmedim sonrasını stribi vs bilmiyodum çünkü,bir de sürecin bu kadar uzayacağını . aleti aldığım eczaneye gidip sorucam bakalım.
levemir flexpen kullanıyorum ben valla hiç anlamam uzun mu kısa mı
Hayat kolaylaştıkça sağlıksızlaşmaya başladı napalım.Bu içeriği temiz lafına alerji olacağım yakındaNeden eskiden böyle şeyler yoktu. Neden dünya daha karmaşık hale geldi. Bizim suçumuz ne Ne yana dönsek böyle bir şeyler. Neye elimizi atsak kuruyor yahu. Ben bundan almamıştım neyseki ama şimdi içime kurt düştü ben de baby me almıştım. O nasıl acaba. Bir de ya ilk çocukta bundan kullandıysam.
Kabin yok canım ama ben ordan aldığım ürünü aynı avmdeki lcw kabininde denedim olmadı hemen iade etmiştimKizlaaar biriniz söyleyin ebebek mağazasında deneme kabini var mi
Ben de baby me alıcam zaten kaynatcaz sterilize etcez yaBu içeriği temiz lafına alerji olacağım yakındaNeden eskiden böyle şeyler yoktu. Neden dünya daha karmaşık hale geldi. Bizim suçumuz ne Ne yana dönsek böyle bir şeyler. Neye elimizi atsak kuruyor yahu. Ben bundan almamıştım neyseki ama şimdi içime kurt düştü ben de baby me almıştım. O nasıl acaba. Bir de ya ilk çocukta bundan kullandıysam.
Kanama değil de kahverengi lekelenme oldu bende 2 gün o günden sonra istirahat şart dedi Dr 24. Haftadan beri evde yatıyorum iş felan yapma zorlanmış olabilirsinKızlar merhaba, dün gece kanamam oldu hastanede açıklığa bakıldı nst ye girdim bir anormallik görülmedi. Doktor önlem amaçlı yatış verdi ama ben hastanede huzursuz oldum kalmak istemedimsabaha kadar uyuyup uyanıp kanama takibi yaptım tekrarlamadı. Şimdi 13:30da doktoruma gidicem inşallah bir sıkıntımız yoktur. Sizlerde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu daha 29 haftalığız çok huzursuz oldum
inşallah canım:)Levemir uzun salınım bende gece levemir kullanıyorum. Gündüz Novarapid kullanıyorum hızlı salınım. Sor bakalım eczacıya bir yyol bulunur insaşşalh
Çok acıkmışsın demekkiBen de onu anlamadım. Yüksek çıkar mı diye beklerken düşük çıkması...
Ben ilk dört ay yaşadım ama nasıl biliyor musun Çeşme gibi progestan igne serum anca durdu allah sana da yardım etsinKızlar merhaba, dün gece kanamam oldu hastanede açıklığa bakıldı nst ye girdim bir anormallik görülmedi. Doktor önlem amaçlı yatış verdi ama ben hastanede huzursuz oldum kalmak istemedimsabaha kadar uyuyup uyanıp kanama takibi yaptım tekrarlamadı. Şimdi 13:30da doktoruma gidicem inşallah bir sıkıntımız yoktur. Sizlerde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu daha 29 haftalığız çok huzursuz oldum
Doğru diyorsun canım ama niye bize denk geldi ki buHayat kolaylaştıkça sağlıksızlaşmaya başladı napalım.
Ama zaten bu tarz şeyler bana çok gereksiz geliyor.
Kaynatmak daha hijyenik bana göre
Baby me bilemiyorum en güzeli hiç kullanmamak
Cok mantıklı ama nakit almalı ki karta iade falan amaaanKabin yok canım ama ben ordan aldığım ürünü aynı avmdeki lcw kabininde denedim olmadı hemen iade etmiştim
Canım bende de sürekli oluyordu. Son 1 aydır olmadı. pregteron ve iğne kullandım sürekli yattım. İl sefer hastanede yattım. Sonrakilerde devamı gelmeyince gitmedim gece gece. Gündüz normal kontrole gittim.Kızlar merhaba, dün gece kanamam oldu hastanede açıklığa bakıldı nst ye girdim bir anormallik görülmedi. Doktor önlem amaçlı yatış verdi ama ben hastanede huzursuz oldum kalmak istemedimsabaha kadar uyuyup uyanıp kanama takibi yaptım tekrarlamadı. Şimdi 13:30da doktoruma gidicem inşallah bir sıkıntımız yoktur. Sizlerde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu daha 29 haftalığız çok huzursuz oldum
Ben hep cam kullandım yine cam aldim ama sonuçta ezikler kaynatıliyor oda kaynatilabilir bence.Kizlar plastik biberon kaynatılmaz demi direk yıkayıp geçeceğiz demi
Ben dün kıyafet harici neler aldım diye baktım eksiklerimi göreyim diye minik bir liste yapayım sana ;başka ne alsak acaba :) ben bezlerini, deterjanımı, emzik, pompa, biberon, ıslak mendil, mustela yenidoğan setini, kıyafetlerini aldım. Ne kaldı diye araştırıyrum :) eksik varsa banada söyleyin lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?