Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
aslında benim o kadar karışık ki canım.şimdi doktorum bana cihaz yazdı ,o zaman eczanenin elinde yok muydu bi sorun oldu bayerin bu cihazı kampanyalı ve iyi dediler 170 tl ye aldım tabi stribiyle beraber.ama hiç düşünmedim sonrasını stribi vs bilmiyodum çünkü,bir de sürecin bu kadar uzayacağını . aleti aldığım eczaneye gidip sorucam bakalım.
levemir flexpen kullanıyorum ben valla hiç anlamam uzun mu kısa mı

Bu içeriği temiz lafına alerji olacağım yakında Neden eskiden böyle şeyler yoktu. Neden dünya daha karmaşık hale geldi. Bizim suçumuz ne Ne yana dönsek böyle bir şeyler. Neye elimizi atsak kuruyor yahu. Ben bundan almamıştım neyseki ama şimdi içime kurt düştü ben de baby me almıştım. O nasıl acaba. Bir de ya ilk çocukta bundan kullandıysam.

Levemir uzun salınım bende gece levemir kullanıyorum. Gündüz Novarapid kullanıyorum hızlı salınım. Sor bakalım eczacıya bir yyol bulunur insaşşalh

Kızlar merhaba, dün gece kanamam oldu hastanede açıklığa bakıldı nst ye girdim bir anormallik görülmedi. Doktor önlem amaçlı yatış verdi ama ben hastanede huzursuz oldum kalmak istemedim sabaha kadar uyuyup uyanıp kanama takibi yaptım tekrarlamadı. Şimdi 13:30da doktoruma gidicem inşallah bir sıkıntımız yoktur. Sizlerde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu daha 29 haftalığız çok huzursuz oldum

Hayat kolaylaştıkça sağlıksızlaşmaya başladı napalım.
Ama zaten bu tarz şeyler bana çok gereksiz geliyor.
Kaynatmak daha hijyenik bana göre
Baby me bilemiyorum en güzeli hiç kullanmamak

Ben de baby me alıcam zaten kaynatcaz sterilize etcez ya

Kanama değil de kahverengi lekelenme oldu bende 2 gün o günden sonra istirahat şart dedi Dr 24. Haftadan beri evde yatıyorum iş felan yapma zorlanmış olabilirsin

Ay kızlar bugün aynı salak gibiyim sersem gibiyim bu tansiyon ilacımı yapıyor napıyor e ölçtüm 11-7,5 çıktı o da iyi bilmiyorum vala kafamı kaldıramıyorum

Ben ilk dört ay yaşadım ama nasıl biliyor musun Çeşme gibi progestan igne serum anca durdu allah sana da yardım etsin

Hayat kolaylaştıkça sağlıksızlaşmaya başladı napalım.
Ama zaten bu tarz şeyler bana çok gereksiz geliyor.
Kaynatmak daha hijyenik bana göre
Baby me bilemiyorum en güzeli hiç kullanmamak
Doğru diyorsun canım ama niye bize denk geldi ki bu Bende de sterilazasyon makinesi var ama yine de ilerde süt içince lazım olur diye düşümüştüm. Off off

Canım bende de sürekli oluyordu. Son 1 aydır olmadı. pregteron ve iğne kullandım sürekli yattım. İl sefer hastanede yattım. Sonrakilerde devamı gelmeyince gitmedim gece gece. Gündüz normal kontrole gittim.

başka ne alsak acaba :) ben bezlerini, deterjanımı, emzik, pompa, biberon, ıslak mendil, mustela yenidoğan setini, kıyafetlerini aldım. Ne kaldı diye araştırıyrum :) eksik varsa banada söyleyin lütfen :)
Ben dün kıyafet harici neler aldım diye baktım eksiklerimi göreyim diye minik bir liste yapayım sana ;
Bebek için: Şampuan, bebe yağı, losyon, pişik kremi, yıkarken kullanmak için yumuşak eldiven, banyo filesi, (kova vs kızımdan vardı), biberon, mochi, süt saklama kutusu ve poşeti, emzik, ateş ölçer (kızımdan vardı), havlu, müslin örtü kıyafet.

Kendim için : Gümüş göğüs kapağı, göğüs pedi, Lohusa pedi, depend, emzirmeye uygun iç çamaşırı 2 adet (ben onları çok sevmiyorum yayık ve deforme gösteriyor o yüzden çok alınması mantıklı değil), gecelik sabahlık set ve 2 gecelik, 1 pijama takımı.

Bunların dışında bebek bezi ( 1 ve 2 numara 48li 5er paket) , ıslak mendil, bebek temizleme pamuğu ( bana hiç zor gelmemişti pamuğu ıslatıp kullanmak, ıslak mendili sadece dışardayken kullandım yine öyle yaparım o yüzden ıslak mendili sadece 24 paket aldım pamuğu stoklamayı planlıyorum) alt açma organize çantası ve bir kaç çeşit nevresim aldım.

Bir tek aklımda valiz organizeri almak var onları çanta içinde kullanmak bana çok mantıklı geliyor bide şimdi iki çocuğun eşyalarını koyacağım yedek vs ayrı ayrı olmasından düzenli olmasından hoşlanırım bu indirimde onu kapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…