- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.481
Ozaman alınacak listesine ekliyorum oğlumda bi memeyi emerken diğer meme boşa akıyordu o memeye geçince de zaten çok sütümde olmadığında süt bitiyordu herhalde emmeyi reddediyorduArkadaşım gözümün önünde 30 ml süt topladı sanıyorum 20 - 30 dakika kadar emzirdiği sırada, önermişti alacaktım zaten ama gözlerimle de şahit oldum.
Ben aldım o sebeple.
Ayrıca göğsün yara olmaması için aslında nemli kalması gerekiyormuş, kalkan yada gümüş kapak hiç bir yere değmeden keremle nemini koruduğu için işe yarıyor, hümüşün ayrıca iyileştirici özelliğinden bağımsız olarak çalışma prensipleri bu, plastik yasa gümüş bişi kesinlikle alınmalı bence. Ben delirdim o acıdan çok çektim o sebeple ne bulursam alırım heralde
Evet durmaz o konuda tamamız bu mochi de benim merak ettiğim bişi di tecrübe eden varsa diye sordum gerçekten işe yarıyormuşHaaaaa anladim canim ben de sandım aynı şeyden bahsediyoruz farklı bir çeşidi. Kiz zaten tecrübem sıfır kafamı karıştırdın
Tamam benim attığım kalkan sutyensiz durmaz yani hala aynı sonuctayiz ben de listeye ekleyeyim
Bu listeye ekliyorum dediğin attığın görsel kalkan değil de ne acaba göğüs pompası olarak falan mi geçiyor göğüs sütü toplama gibi mi yani adı ne o attığın görsel ürünün?Ozaman alınacak listesine ekliyorum oğlumda bi memeyi emerken diğer meme boşa akıyordu o memeye geçince de zaten çok sütümde olmadığında süt bitiyordu herhalde emmeyi reddediyordu
Evet pompa Google yada instagrama yazınca daha açıklamalı çıkıyorBu listeye ekliyorum dediğin attığın görsel kalkan değil de ne acaba göğüs pompası olarak falan mi geçiyor göğüs sütü toplama gibi mi yani adı ne o attığın görsel ürünün?
Ben pompa almayı düşünmüyorum belki ihtiyacım olmaz diye ama gogus kalkanı alsam ona da toplanır herhalde birini emzirirken Emzirme sutyenin tekini açsam diğerinde kalkan olsa ona sızar boşa gitmez demiEvet pompa Google yada instagrama yazınca daha açıklamalı çıkıyor
Bakayim buna tam böyle birsey arıyorum. Doğum sonrası almak zor geliyor.Bana doktorum Garmastan Pomat önermişti, eczanelerde satılıyor silmek gerekmiyor lanolin içerenle kremler gibi merhem formunda değil daha çok losyon gibi.
Bebeğe hiç bir zararı yok ayrıca ağzında pamukçuk af gibi yaraların oluşmasını da engelliyor demişti.
Ama kıvamı losyon gibi olduğu için hemen emiliyor ve silinmesi çok zor değildi.
Hemen almayıp gerek görürsen alırsın ben yeterli sütüm olmadığından ilk çocuğumda çok zorlanmıştım şimdi bu süt toplamayla alakalı ne varsa alasım geliyorBen pompa almayı düşünmüyorum belki ihtiyacım olmaz diye ama gogus kalkanı alsam ona da toplanır herhalde birini emzirirken Emzirme sutyenin tekini açsam diğerinde kalkan olsa ona sızar boşa gitmez demi
Anladim canim e bebek de favorilere ekledim duruma göre alırım belki kalkan toplamak için yeterli olur Emzirme sütyeni tek taraflı açılabiliyo bu sayede diğer göğüste kalkan sabit kalırken oburunden emzirip toplayabilirim sızani belki.. hiç deneyimim yok bu yüzden deneyerek öğreneceğim çünkü her kadının Emzirme serüveni farklı oluyormuş galiba kimine gerekli kimine gereksizHemen almayıp gerek görürsen alırsın ben yeterli sütüm olmadığından ilk çocuğumda çok zorlanmıştım şimdi bu süt toplamayla alakalı ne varsa alasım geliyor
Bi dürt ben öyle yapıyorum hareket etmeyince sonra ediyor bazen etmiyor dürtsem de tatlıda yesem yok yaniTamamdir deniyorum hemen dua edin lutfen
Kesinlikle öyle bebekten bebeğe bile değişiyor aynı anne iki çocukta farklı şeyler yaşıyorAnladim canim e bebek de favorilere ekledim duruma göre alırım belki kalkan toplamak için yeterli olur Emzirme sütyeni tek taraflı açılabiliyo bu sayede diğer göğüste kalkan sabit kalırken oburunden emzirip toplayabilirim sızani belki.. hiç deneyimim yok bu yüzden deneyerek öğreneceğim çünkü her kadının Emzirme serüveni farklı oluyormuş galiba kimine gerekli kimine gereksiz☺ ama sizler sayesinde B planım oluyor işler ters giderse diye bilgi ediliyorum ❤
Benim de cok hareketsiz bir bebegim var. Yüreğim ağzımda iki gündür. Tatlı yiyorum ve ne kadar doğru bilmiyorum ama 10 15 saniye kadar karnımın uzerine yatıyorum. Ufaktan ses veriyor ama hiç arkadaşların anlattığı gibi güçlü tekmeler değilTamamdir deniyorum hemen dua edin lutfen
Böyle yazıyor diye ben sızanı toplar sanmıştımKesinlikle öyle bebekten bebeğe bile değişiyor aynı anne iki çocukta farklı şeyler yaşıyor
Kalkan süt toplamaya yardımcı olmaz bu arada ama ozaman duruma göre bir sürü seçenek var hangisi uygun gelirse edinirsin her yerde bulunacak şeyler
Çok iyi maşallah kız normalde 28 de 1 kilo olmalıymış26+2 de gitmistim 1.075 di
Canım pomadı bi daha araştır istersen..silmek gerekiyormuş ben okudum da..Banada doktorum onu önermişti kızımda..siliyordumBana doktorum Garmastan Pomat önermişti, eczanelerde satılıyor silmek gerekmiyor lanolin içerenle kremler gibi merhem formunda değil daha çok losyon gibi.
Bebeğe hiç bir zararı yok ayrıca ağzında pamukçuk af gibi yaraların oluşmasını da engelliyor demişti.
Ama kıvamı losyon gibi olduğu için hemen emiliyor ve silinmesi çok zor değildi.
Evet ama doktorum iri falan demediÇok iyi maşallah kız normalde 28 de 1 kilo olmalıymış
Hı yok iri de değil zayıf da değil tam iyi bence ..ben bu hagta gidemedim merak ettiğim için sordumEvet ama doktorum iri falan demedi
Suyum fazla biraz ondan olabilir belki , tatli seyler yeme dedi sadece az önce fistikli bi tatli var meshur ondan yedim
Aynen 28 de 1 kilo olmalıymış benim ki mi zayıfÇok iyi maşallah kız normalde 28 de 1 kilo olmalıymış
Sizde baya tamamsınız :) bende tırnak makası ve yıkama süngeri almadığımı fark ettim. Birde hastane çıkışı için şunu alsam mı diyorum..Lcw kanz koleksiyonundan
Eki Görüntüle 3051142
Canım ben de optima kullanıyorum. Benim açlık en fazla 78 çıkıyor tokluk değerim 100-110 u geçmiyor. Tabiki bir aydır diyetisyenle ilerliyorum ama illa pide yediğim hurma yediğim günler oldu. Bazen nasıl şekerim çıktı diyorum. Sana sormak istediğim az ölçüyor olamaz değil mi? Makinayı yeni aldım bu arada. Kafam çok karışık. Bugün ebe de kilo verdiğimi görünce çok ye demiyorum ama canın tatlı birşeyler isterse de ye arada hamilesin dedi. Kafam iyice çorba olduCanım normalde karşılıyor ama bazı markaları. eczane ye sormak lazım. Ben optima kullanıyorum 3 sene önce 25 TL fark vererek aldım. Ama biri evde dursun birini çantamda gezdiriyor diye 3 ay önce heosiburadsan 36 TL ye aynısından aldım. Bu cihazların stripleri pahalli asıl. Ama optimayi devlet karşılıyor. Striplerine hiç fark odemiyorum. Ama ucuna takılan lanset leri kendin alıyorsun. İnsülin igne ucu da aynı şekilde bazı markaları karşılıyor. Mesela nazfine vardı ondan fark vermiyordum. Ama o beni biraz acıttı. Bdfine aldım ondan biraz fark çıkıyor. İğne ucunu yazdirabilirsin. Cihazını değiştir bence optimayi karşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?