Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ozaman alınacak listesine ekliyorum oğlumda bi memeyi emerken diğer meme boşa akıyordu o memeye geçince de zaten çok sütümde olmadığında süt bitiyordu herhalde emmeyi reddediyordu

Evet durmaz o konuda tamamız bu mochi de benim merak ettiğim bişi di tecrübe eden varsa diye sordum gerçekten işe yarıyormuş

Ozaman alınacak listesine ekliyorum oğlumda bi memeyi emerken diğer meme boşa akıyordu o memeye geçince de zaten çok sütümde olmadığında süt bitiyordu herhalde emmeyi reddediyordu
Bu listeye ekliyorum dediğin attığın görsel kalkan değil de ne acaba göğüs pompası olarak falan mi geçiyor göğüs sütü toplama gibi mi yani adı ne o attığın görsel ürünün?

Bakayim buna tam böyle birsey arıyorum. Doğum sonrası almak zor geliyor.

Ben pompa almayı düşünmüyorum belki ihtiyacım olmaz diye ama gogus kalkanı alsam ona da toplanır herhalde birini emzirirken Emzirme sutyenin tekini açsam diğerinde kalkan olsa ona sızar boşa gitmez demi
Hemen almayıp gerek görürsen alırsın ben yeterli sütüm olmadığından ilk çocuğumda çok zorlanmıştım şimdi bu süt toplamayla alakalı ne varsa alasım geliyor

Hemen almayıp gerek görürsen alırsın ben yeterli sütüm olmadığından ilk çocuğumda çok zorlanmıştım şimdi bu süt toplamayla alakalı ne varsa alasım geliyor
Anladim canim e bebek de favorilere ekledim duruma göre alırım belki kalkan toplamak için yeterli olur Emzirme sütyeni tek taraflı açılabiliyo bu sayede diğer göğüste kalkan sabit kalırken oburunden emzirip toplayabilirim sızani belki.. hiç deneyimim yok bu yüzden deneyerek öğreneceğim çünkü her kadının Emzirme serüveni farklı oluyormuş galiba kimine gerekli kimine gereksiz ☺ ama sizler sayesinde B planım oluyor işler ters giderse diye bilgi ediliyorum ❤

Kesinlikle öyle bebekten bebeğe bile değişiyor aynı anne iki çocukta farklı şeyler yaşıyor
Kalkan süt toplamaya yardımcı olmaz bu arada ama ozaman duruma göre bir sürü seçenek var hangisi uygun gelirse edinirsin her yerde bulunacak şeyler

Tamamdir deniyorum hemen dua edin lutfen
Benim de cok hareketsiz bir bebegim var. Yüreğim ağzımda iki gündür. Tatlı yiyorum ve ne kadar doğru bilmiyorum ama 10 15 saniye kadar karnımın uzerine yatıyorum. Ufaktan ses veriyor ama hiç arkadaşların anlattığı gibi güçlü tekmeler değil

Böyle yazıyor diye ben sızanı toplar sanmıştım

Eklentiler

• Screenshot_20220419-224828_ebebek.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 56
Canım pomadı bi daha araştır istersen..silmek gerekiyormuş ben okudum da..Banada doktorum onu önermişti kızımda..siliyordum

Kızlar bu arada bu kalkan ve pompa işlerini biraz doğumdan sonraya bırakmak lazım..mesela benim ilk gebeliğimde göğüs uçlarım maşallah hiç yara falan olmadı acımadı..kişiye göre değişir özellikle ilkğebelikse belli olmaz..mesela o mochi var ya odaöyla benbigöğüsümü emzirirken diğer ğöğsümden hiç süt gelmezdi..sadece manuel el pompası ile sağardım boşaltırdım..şimdi ikiz diye mecburelektrikli aldım..

Sizde baya tamamsınız :) bende tırnak makası ve yıkama süngeri almadığımı fark ettim. Birde hastane çıkışı için şunu alsam mı diyorum..Lcw kanz koleksiyonundan

Eki Görüntüle 3051142

Ben aldım bundan çok tatlı
Ama hastane çıkışı değil 3-6 ay aldım. Lcw kalıpları normal zaten e bebek gibi küçük değil. Direk giyemez yani. Kısa kollu badisi de var

Canım ben de optima kullanıyorum. Benim açlık en fazla 78 çıkıyor tokluk değerim 100-110 u geçmiyor. Tabiki bir aydır diyetisyenle ilerliyorum ama illa pide yediğim hurma yediğim günler oldu. Bazen nasıl şekerim çıktı diyorum. Sana sormak istediğim az ölçüyor olamaz değil mi? Makinayı yeni aldım bu arada. Kafam çok karışık. Bugün ebe de kilo verdiğimi görünce çok ye demiyorum ama canın tatlı birşeyler isterse de ye arada hamilesin dedi. Kafam iyice çorba oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…