Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kız anneleri
İsimler netleşti mi?
Eva
Agda konusu konusulmustu gidenler oldumu acaba aksam icin randevu aldim boyle devam ederse ormana donecektim bir sorun olmaz umarim
Ben ilkinde de gittim ağdaya şimdi de gidiyorum. Lazere gitmiştim bu sefer o yüzden az çıkıyor iki ayda bir anca gidilevek kıvama geliyor ama ilkinde düzenli gidiyordum. Temiz oluyor ya diğer türlüsü çok zor

Evet bende gittim bugun ve bir sorun olmadi simdilik tertemiz

Benim doktor 28+0 haftası 1000-1200 normal dedi. Bizim çiko 1278 gramdı ama kuzeniminki 800 gram aynı haftadayız ve doktor normal demiş ona da. Bünye genetik vs. Çok takılmayın kilolara
Aynen bencede..bi bebek anne rahmine düştüğü an aslında doğacak kilosu belliymiş..bi anne en fazla yüzde 10 değiştirebilirmişbi doktordan dinlemiştim.

Eee ben biraz saldim kuzum dün ölçtüm tatlida hamur iside yemiştim 119 çıktı, ama sen yemedihin icin boyle cikmis , bi deneme yap istersen bir parça tatlı ye hele ne cikcak

Oh iyi yapmışsın güle güle kullan.
Ben de doğumgünü haftam şerefine robot süpürge aldım. Hep çocuklara mı çalışacağız? Evi komple süpürene kadar akşam oluyor neredeyse. Günlük toz gözüme batmaz en azından

Kız anneleri
İsimler netleşti mi?

Benim aklımda iki isim var ama eşim beğenmiyo.
Onun dediklerini de ben beğenmiyorum

Kızlar geç kaldım yazmakta bende son dk aldım ama hepsiburada da indirim kodları vardı instagramda gördüm 100 tlye 15 tl. 24 paket 60 lı baby turco yenidoğan ıslak mendil 115 tl ye geldi. Pakedi 4,7 tl gibi bir fiyat süper oldu ara ara bu kampanyalar oluyor instagramda indirim paylaşanları takip edin. Bugün markette sleepy yenidoğanın pakedini açmış biri bende açık görmüşken baktım bildiğin sulu mendil. Unibaby de çok farklı değildir. Hem onlar 40 lılar hem de çok pahallılar. Baby turco zeytinyağlı olduğu için kokusu kötüdür belki diye almak istemiyordum ama kokusuzun da çok farkı yok nihayetinde. Başka almam onlar bitince losyonlulara geçerim 18 pakette dalin var stokta
Alacak bir şey de kalmadı ama doğuma daha 3 ay var

Yaş riskinden daha çok kombine risk baz alınır genelde. O kaç çıktı?

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bizimde bugün kontrolümüz vardı geçen gün yorulmuştum cok o gün benimde hiç hareket etmedi bide kanama olunca cok korktum ama cok şükür gayet iyi bugün rahatladım resmen hemen telaşa kapılmayın arada oluyomş hatta yorulunca falan kısıtlanıyormş sanırım hareketler.. Bizim bebişin de maaşallahı var 27+4te 1380 gram 38 cm doktor tombik olcak dedi doktor Allah hepimize sağlık sıhhat versin inşallah

Bende senin gibi sıkıntılıyım sütyen sevmem. Lcw de emzirme atleti var göğüsleri açılıyor ince dolgulu. Atlet sütyen bir arada. Onlara bi bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…