- 23 Ekim 2018
- 16.269
- 37.625
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.501
Söylemiştim ama tekrar söyliyimKız anneleri
İsimler netleşti mi?
Ara sıra söyleriz. Unutuyoruz sonucta ☺Söylemiştim ama tekrar söyliyim
Defne
Yok kız korkma onu ilerde kapatır..bol bol kaşar kuruyemiş yoğurt süt tüket bol bol dinlen..benim kızım daha zayıftı bu hagtalarAynen 28 de 1 kilo olmalıymış benim ki mi zayıf
Sen karar verdin mi ?Ara sıra söyleriz. Unutuyoruz sonucta ☺
Benim doktor 28+0 haftası 1000-1200 normal dedi. Bizim çiko 1278 gramdıÇok iyi maşallah kız normalde 28 de 1 kilo olmalıymış
EvaKız anneleri
İsimler netleşti mi?
Ben ilkinde de gittim ağdaya şimdi de gidiyorum. Lazere gitmiştim bu sefer o yüzden az çıkıyor iki ayda bir anca gidilevek kıvama geliyor ama ilkinde düzenli gidiyordum. Temiz oluyor ya diğer türlüsü çok zorAgda konusu konusulmustu gidenler oldumu acaba aksam icin randevu aldim boyle devam ederse ormana donecektim bir sorun olmaz umarim
Evet bende gittim bugun ve bir sorun olmadi simdilikEva
Ben ilkinde de gittim ağdaya şimdi de gidiyorum. Lazere gitmiştim bu sefer o yüzden az çıkıyor iki ayda bir anca gidilevek kıvama geliyor ama ilkinde düzenli gidiyordum. Temiz oluyor ya diğer türlüsü çok zor
Kasılma olduğunu nasıl anladın ?Çok şükür ama bebegin hareketlerinin azalmasids sorunmus kasilmalarimda vardi bir gideyim hastaneye
Aynen bencede..bi bebek anne rahmine düştüğü an aslında doğacak kilosu belliymiş..bi anne en fazla yüzde 10 değiştirebilirmişbi doktordan dinlemiştim.Benim doktor 28+0 haftası 1000-1200 normal dedi. Bizim çiko 1278 gramdıama kuzeniminki 800 gram aynı haftadayız ve doktor normal demiş ona da. Bünye genetik vs. Çok takılmayın kilolara
Eee ben biraz saldim kuzumCanım ben de optima kullanıyorum. Benim açlık en fazla 78 çıkıyor tokluk değerim 100-110 u geçmiyor. Tabiki bir aydır diyetisyenle ilerliyorum ama illa pide yediğim hurma yediğim günler oldu. Bazen nasıl şekerim çıktı diyorum. Sana sormak istediğim az ölçüyor olamaz değil mi? Makinayı yeni aldım bu arada. Kafam çok karışık. Bugün ebe de kilo verdiğimi görünce çok ye demiyorum ama canın tatlı birşeyler isterse de ye arada hamilesin dedi. Kafam iyice çorba oldu
Boyle kramp gibi cekilme gibi bir his oluyor ve dokundugumda karnim da tas gibi oluyorKasılma olduğunu nasıl anladın ?
Nasıl bi belirti veya his tarifler misin ?
Bizim ismimiz belli Göktuğ Ayaz olucakOğlan anaları isim bulamadi heralde , sesiniz niye çıkmıyo gı , doguncami koyacaniz
Kiz analarına bakın utanın
NotBende daha isim bulamadim)
Kendime 3 lü çelik saklama kabı
Gelince bayıldım hemen anneme de sıparıs verdım.
Karacada indirim vardı bir de emaye 3 lü saklama kabı aldım
Kütahya porselen de indirim vardı çay fincanı seti aldım
Trendyoldan dolap düzenleyiciler aldım.
Bunların hepsini 2 gün önce aldım. Hepsi bugün geldi 1 tanesi hariç
Gördüğünüz üzre kendime çalışıyorum
Kız anneleri
İsimler netleşti mi?
Benim de bazı günler çok hareketsiz oluyor ama o zamanlar bir yerleri gelişiyor benceBebegim bugun hareket etmiyor cok korkuyorum hastaneye gidipte kotu bisey duymaktan
Merhaba, dönüş yaparsanız mesaja çok sevinirim; yaşım 39 ve yaş riskim 1/229 çıktı, doktor sınırda olduğumu ve fetal dna önerdiğini söyledi. Moralim alt üst, fikrinizi ya da yaşadıklarınızı söylerseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Bende senin gibi sıkıntılıyım sütyen sevmem. Lcw de emzirme atleti var göğüsleri açılıyor ince dolgulu. Atlet sütyen bir arada. Onlara bi bak.Bu plastik göğüs kalkanı sutyen olmadan durmaz mi peki ben evde sutyen takmayı düşünmüyorum oldum olası sevmem evde hic takmam sadece dışarı çıkarken sutyen kullanırım sutyensiz sabit kalmaz mı göğüs ucunda? Atlet ile olmaz mı kizlae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?