Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hey maşalllah bebişimize aynen tombik olucak gibi

Hey maşalllah bebişimize aynen tombik olucak gibi
Valla sanırım gruptaki en tombik benimki kız hiç yediklerime de öyle dikkat etmedm şmdiye kadar normal hayatıma devam ettim sadece kahve cok içerdim şmdi sütlü kahve içiyrm o süt yarıyo sanırım anlamadm gtti gerçi bizim biraz da genetik galiba

Kizlar bu biberon emzik temizleyici gerekli mi ben suyla yıkanıyor sanıyordum listeye ekleyeyim mi ??
Bir de leke çıkarıcı sanırım ek gıdaya geçince gerekliymis onu da almadım doğru mu yaptım ?

Ek gıdada lazım ama kaka lekesinde de lazım olur. Elde soğuk suyla çitileyip bırakılsa bile yine de leke kalabilir makineye atmadan önce.
Uni baby kullanmıştım ben ilk çocukta..

Kızlar 27.hagtada kontrole giden varmı bebişiniz kaç kilo olmuş ?

Geçen hafta gittim 915gr dedi..

Evet okudum ama bende cok takilanlardan degilim yumusatici kullanmayin diyorlar ama onuda aldim bebek yagida kullanicam sampuanda dalin ve uni baby aldim mustela falan almadim cokta sakinmamak lazim diye dusunuyorum

Şampuana ve deterjana bir şey diyemem az çok belli zaten içerikleri. Ama yumuşatıcı gibi çok koku yayan şeylerden daha çok sakınmak lazım bebeği bence..
Ben parfüm deodorant kullanmayı bile bırakmıştım baya süre..
Şimdi kullanıyorum ama doğumdan sonra yine bırakacağım mecbur

Ben kaynattım şahsen :))) Ama sadece ilk seferde biberon uçlarını zaman zaman kaynattım. Ama genelde normal yıkayıp dezenfekte ettim.

Canım elektronik cihaz bu tabi hata verme olasılığı da var ama il zamanlar benimde aşırı düşüktü. açlıklar 70-80 arası tokluklar bile bazen 80-90 çıktığı oldu. Ben zaten ölçümlerimi yazıyorum doktora göstermek için. Çok düşük acaba hata olabilir mi dedim. Hemşireye söyle kontrol etsin dedi. Diyabet hemşirem dedi ki sağlık ocağında açlık şekerini ölçtürmeye git tam kan aldıkları sırada cihazını çıkar ölç iki sonucu karşılaştır dedi. Denedim 10 br fark etti. Benim evde 3 farklı cihaz var hepsiyle aynı anda ölçtüm 2-3 br. fark vardı. Ama bunlar fark değil doğru bence dedi hemşirem. yine içime sinmedi. Bugün bana bırak dedi kendileri hastane yatan hastalara bir benim cihazla bir de kendi cihazları ile ölçmüşler bir sıkıntı yok dedi. Normal ölçüyor. Bu durumda ben insülini düşürdüm. Eğer ölçümlerin doğruysa diyetini gevşetebilirsin. Eğer diyetle birlikte çok aktifsen diyetini gevşetebilirsin yine. Ben okula gittiğim zamanlar hep düşük çıkıyor. Evde hareketsiz olduğumda yüksek çıkıyor.

Eee ben biraz saldim kuzum dün ölçtüm tatlida hamur iside yemiştim 119 çıktı, ama sen yemedihin icin boyle cikmis , bi deneme yap istersen bir parça tatlı ye hele ne cikcak
Ama senin zaten öyle çok çıkmamıştı galiba dimi? Benim 190 çıkıp bu kadar düşük olması garip. yarın bir deneme yapıcam bakayım kaç çıkacak. Ssvd için gçrüştüğüm doktor da 50 mh tek başına birşey ifade etmez bir hafta diyet sonra 75 lik yaptır demişti de ben yaptırmadım. Şimdi de geçti zamanı

Çok teşekkür ederim ya valla mükemmel açıklamışsın. Ben de sağlık ocağında yeni kan verdim. O da 70 küsürlerdeydi hatta doktor şekerin biraz düşük dedi şaşırdım. Ama dediğin gibi hem spor yapıyorum hem de çok hareketliyim. Belki o sebeple dengeleniyor olabilir. Diyetisyen de bir hafta daha devam sonra açıcam diyetini biraz dedi. Bakalım nasıl olacak. Arada istediklerimi yesem bana yeter

o Zaman gevşet diyeti. O kadar hareketliysen çok sıkmana gerek yok. Ben okula gittiğim günler gevşetiyorum. Yoksa birden düşüveriyor. Normal diyetime göre yediğimde öğlen yemeğinden 2 saat sonra bir bakıyorum 50lere düşmüş Sonra şekerli çay içmek ya da kuru üzüm filan yemek zorunda kalıyorum.

Denicem gevşeterek benim o kadar düşmedi ama 2 saat sonra genelde 80-90 civarı çıkıyor. Gerçi ben ölçümü 1 saate göre yapıyorum. Yani yemek yemeğe başladıktan bir saat sonrası. Tatlı yicem yarın sonra ölçücem bakalım

Olsun tompikden zarar gelmez sana kilo aldırır belki okadar oyyy

Bende 1 saatte yapıyorum ama düştüğü zaman hissediyorum içim titremeye başlıyor hafit ter basıyor.

O mochi diğer memeden akanı biriktirmiyor ki yalnızca, vakumlayarak tutturduğun için bebeğin memesini taklit edip sütte çekiyor.
Manuel pompadan performansı daha iyi öyle söyliyeyim

Son düzenleme:
O mochi diğer memeden akanı biriktirmiyor ki yalnızca, vakumlayarak tutturduğun için bebeğin memesini taklit edip sütte çekiyor.
Manuel pompadan performansı daha iyi öyle söyliyeyim
Evet bende öyle duydum canım ama elektrikli pompa alınca belki gerek kalmaz diye..

Yok kız ben baby me almıştım. Ama o nasıl bilmiyorum Bilen varsa söylesin bakem
Dün biraz araştırdım kötüymüş biberon emzik temizleyici sls varmış içeriğinde migrosa Just Green diye Bi markanınkini bulursam alıcam.. Baby me çamaşır deterjanı da pek iyi değilmiş dalinin sensitive sabun içerikli konsantre deterjanı daha temiz miş deterjan olarak onu almaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…