- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.541
Evde 3 kişiyizSen ne koycan yok mu aklında isim?
Evet tabiki, senin ikizlerin var iyi yaptın senEvet bende öyle duydum canım ama elektrikli pompa alınca belki gerek kalmaz diye..
Bende yarın gideceğim. Demir ilacını hiç düzenli içemedim hiç umudum yokGünaydın
Kan verdım demir ve tsh icin
Defne, Derin, Ada, Beren, Ece, Eda, Naz, Gökçe, Öykü, Öyküm, Eylül, Ezgi, Bilge, Asya, Alya favorilerim :))) Sen sorup duruyorsun sen karar verdin mi bakim
Hergün 1 tane içtim. Tok karina ama portakal suyu sıktım yanında hep.Bende yarın gideceğim. Demir ilacını hiç düzenli içemedim hiç umudum yok
Oo senin yükselmiştir bence daha ne yapacaksınHergün 1 tane içtim. Tok karina ama portakal suyu sıktım yanında hep.
İnşallah. Ama 1 tane aldım canimOo senin yükselmiştir bence daha ne yapacaksın
FerritinDemire kanda ne olarak bakılıyor adı ne testin ?
Paket alınca tam kan ve idrar istedi dr ama bakmamış mi ki demire ben de baktı sanıyordum değerler iyi diyinceFerritin
Bu görselde yok canım ferritin bakmamış sanırım.hgb de az çok fikir veren bir değer oda alt sınırda sanırım ama asıl ferritin değeri demir deposu görevi gören değer.Paket alınca tam kan ve idrar istedi dr ama bakmamış mi ki demire ben de baktı sanıyordum değerler iyi diyince
Aaaa bak şimdi gıcık oldum kadınaBu görselde yok canım ferritin bakmamış sanırım.hgb de az çok fikir veren bir değer oda alt sınırda sanırım ama asıl ferritin değeri demir deposu görevi gören değer.
Sağlık ocağında bakılıyor baktırabilirsnPaket alınca tam kan ve idrar istedi dr ama bakmamış mi ki demire ben de baktı sanıyordum değerler iyi diyince
Çok düşük değildir ama yinede baktır tabiki.brnde hgb değeri 11Aaaa bak şimdi gıcık oldum kadınahaftaya gidince isteyeyim bari
Hmm ekleyeyim alınacaklar listesine mademBn leke çıkartıcı, kosla aldım, bayb menin fln varmış kuzenim çıkartmıyo dedi kakayı fln, oyuzden kosla aldım koydum kenara
Ay dun çok korktum ben de plesenta ayrılması falan yazıyor nette hep en kötüsüCanım illa uzanıyorum ama dikkat de etmeye çalışıyorum
Listeye ekledim canım bi tek sutyen olmadan durmuyormuş o üzdü ben evde hiç sutyen takmam darlanirimBen ikisinde de sorun yaşamadım ama kalkan kullandım. Sürekli kullandım bence o fayda etti. Emzirme dışında ilk 10 gün hep kalkanı taktim. Bence alınmalı çünkü yara iyileşsin diye değil sadece daha çok yara olmasın diye kullanılıyor.
Gümüş kapak çok pahalı zatenBende çok araştırdım, herkes kalkan hava alıyo diye ona iyi diyolar gümüş kapağa iyi demiyolar kapalı olunca hava almayınca iyileşmiyormjş, bende oyzuden gümüş kapak yerine kalkanı tercih ettim. Hem akan sütüde orda toplanmış olur..
Dimi aynen ekledim listeye öbür ay alırım kısmetseBence kalkan yeterli banada sorarsanız zaten amaç bir yere değmemesi iyileşme için. Gümüşe o kadar vermek mantıklı gelmiyor banada.
Aaa o da tutar mı ki kalkanı vallahi çok iyi olur canım sagolasin bakayımBende senin gibi sıkıntılıyım sütyen sevmem. Lcw de emzirme atleti var göğüsleri açılıyor ince dolgulu. Atlet sütyen bir arada. Onlara bi bak.
Alayım dursun madem kenardaEk gıdada lazım ama kaka lekesinde de lazım olur. Elde soğuk suyla çitileyip bırakılsa bile yine de leke kalabilir makineye atmadan önce.
Uni baby kullanmıştım ben ilk çocukta..
Geçen hafta gittim 915gr dedi..
Erimez dimi kız biberonBen kaynattım şahsen :))) Ama sadece ilk seferde biberon uçlarını zaman zaman kaynattım. Ama genelde normal yıkayıp dezenfekte ettim.
Ben baby me çamaşır deterjanı aldım ama cidden o kadar da takılmıyorum çocuklar fanusta yetismeyecek diye düşünüyorum nice insanlar var durumu olmayıp alamayan çocukları da kapı gibi masaallahDün biraz araştırdım kötüymüş biberon emzik temizleyici sls varmış içeriğinde migrosa Just Green diye Bi markanınkini bulursam alıcam.. Baby me çamaşır deterjanı da pek iyi değilmiş dalinin sensitive sabun içerikli konsantre deterjanı daha temiz miş deterjan olarak onu almaya karar verdim
Haftaya hem dr randevum hem de tetenoz aşım var o zaman gidip hastane de baktirayim diyorum dr a derim hocam demire bakilmamış diye dr a da yuh yani tam kan alalım idrar alalım kultur alalım dedi demire bakmamis tovbe tövbeSağlık ocağında bakılıyor baktırabilirsn
Ben bir sürü şeye baktırdım
Bilemedim gittiğimde soylerim hocam demire bakmamışsiniz diyeÇok düşük değildir ama yinede baktır tabiki.brnde hgb değeri 112 tane demir hapina rağmen. Ferritin 16.
Benim oyum yalnız DENİZ ' den yanagünaydın kızlar ikinci isim konusunda hala kararsızlıklar yaşıyoruz oğlumun adı Deniz olacak kısmetse ama yanına hangisi daha kolay söylenir ve hoş durur sizce
Deniz Aden
Deniz Aren
Deniz Eren
Deniz Efe
Deniz Mavi
Deniz Ata
kızım olsaydı adını öykü yada masal koyacaktımDefne, Derin, Ada, Beren, Ece, Eda, Naz, Gökçe, Öykü, Öyküm, Eylül, Ezgi, Bilge, Asya, Alya favorilerim :))) Sen sorup duruyorsun sen karar verdin mi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?