Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Paket alınca tam kan ve idrar istedi dr ama bakmamış mi ki demire ben de baktı sanıyordum değerler iyi diyince
Bu görselde yok canım ferritin bakmamış sanırım.hgb de az çok fikir veren bir değer oda alt sınırda sanırım ama asıl ferritin değeri demir deposu görevi gören değer.

Paket alınca tam kan ve idrar istedi dr ama bakmamış mi ki demire ben de baktı sanıyordum değerler iyi diyince
Sağlık ocağında bakılıyor baktırabilirsn
Ben bir sürü şeye baktırdım

Bn leke çıkartıcı, kosla aldım, bayb menin fln varmış kuzenim çıkartmıyo dedi kakayı fln, oyuzden kosla aldım koydum kenara
Hmm ekleyeyim alınacaklar listesine madem
Canım illa uzanıyorum ama dikkat de etmeye çalışıyorum
Ay dun çok korktum ben de plesenta ayrılması falan yazıyor nette hep en kötüsü
Listeye ekledim canım bi tek sutyen olmadan durmuyormuş o üzdü ben evde hiç sutyen takmam darlanirim
Gümüş kapak çok pahalı zaten
Bence kalkan yeterli banada sorarsanız zaten amaç bir yere değmemesi iyileşme için. Gümüşe o kadar vermek mantıklı gelmiyor banada.
Dimi aynen ekledim listeye öbür ay alırım kısmetse
Bende senin gibi sıkıntılıyım sütyen sevmem. Lcw de emzirme atleti var göğüsleri açılıyor ince dolgulu. Atlet sütyen bir arada. Onlara bi bak.
Aaa o da tutar mı ki kalkanı vallahi çok iyi olur canım sagolasin bakayım
Alayım dursun madem kenarda
Ben kaynattım şahsen :))) Ama sadece ilk seferde biberon uçlarını zaman zaman kaynattım. Ama genelde normal yıkayıp dezenfekte ettim.
Erimez dimi kız biberon ben de bi kez dezenfekte olsun diye yıkayıp ardından normal yıkayıp geçerim öyle ozel yıkama suyu kullanmam galiba
Ben baby me çamaşır deterjanı aldım ama cidden o kadar da takılmıyorum çocuklar fanusta yetismeyecek diye düşünüyorum nice insanlar var durumu olmayıp alamayan çocukları da kapı gibi masaallah
Sağlık ocağında bakılıyor baktırabilirsn
Ben bir sürü şeye baktırdım
Haftaya hem dr randevum hem de tetenoz aşım var o zaman gidip hastane de baktirayim diyorum dr a derim hocam demire bakilmamış diye dr a da yuh yani tam kan alalım idrar alalım kultur alalım dedi demire bakmamis tovbe tövbe
Çok düşük değildir ama yinede baktır tabiki.brnde hgb değeri 11 2 tane demir hapina rağmen. Ferritin 16.
Bilemedim gittiğimde soylerim hocam demire bakmamışsiniz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…