Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Memeye değen kısım silikon malzeme olduğu için tshirtin içinde düşmeden durabilir sütyensiz. Yapışır gibi oluyor. Alınca dene. Diğer kapak gibi yerler sert plastik. Silikon malzeme tene yapışır biraz.

Sadece Deniz olsa daha güzel olur. Ama illa iki isim dersen Deniz Ata veya Deniz Eren

Deniz tek başına harika ama uniseks bir isim olduğu için ikinci bir isim sart gibi. Deniz Eren kulağıma daha hoş geldi

Ben de verdim pazartesi. Tsh iyi de ferritin 17, Hgb de düşük çıkmış. Demir bir kullanıyordum artacak sanırım. Bir de aç karnına içilmesi gerekmiyor muydu? Tok içiyormuşsun ya ben de tersi diye biliyorum

Daha önce konuşuldu ama unutmuş olabilirsin. Aç karına iç bakalım çözelti demiri
Geceye kadar seni ne hale getiriyor gör
Hiç içmemekten iyidir napalim. Aç karına içemiyorum. İçtiğim de o gün zehirledim sandım önce.
Doktora soyledım yemeklerden 2 saat sonra alabilirsin dedi. Öyle yapiyorum genelde.

Bu ne arkadas herşey niye böyle yaaaa niye adam gibi yapmazlar böyle şeyleri. Herşeyi fellik fellik araştırmamız mi lazım

Kızlar güne krampla başladım korkulu rüyamdi sonunda oldu. Her sabah korkuyla geriniyordum. Oysaki 2 magnezyum iciyorum. Bakalım yarın doktorum ne diycek. Bana 1 ay sonra gel dedi. Ben en son 8 Mart'da gitmiştim. Ama 18 Mart'da perintolologa gittim diye bir ay onun üstüne bekledim iş güç derken dün doktorun sekreteri aradineredeyim diye merak etmişler. Yarın gidicem inşallah. Belki kalsiyum filan verecekti. Ben niye böyle geciktim ki

Morkahve Günaydın canım
Dün eczaneye sordum,rapor varsa strip yazılıyor dedi.Sabah yazdırdım 2 kutu strip, 1 kutu iğne ucu,d vitamini 150 tl tuttu.striplerin yüzde 40 ını karşılıyomuş devlet.Allahtan 2,5 ay daha kullanıp bırakıcam yoksa değiştirirdim şeker aletini..Sgk karşılamasa bi 250 tutardı demek ki

Ben 1 tane kullanıyorum
Üşeniyorum kullanmaya 2 taneyi. Gece bacağıma kramp gırdı

Ben ilk sefer kaynattim sonra bir daha kaynatmadim. Normal yikadim. Erimesdi ben ilk çocukta emizirme atleti,emzirme sütyeni ve alttan çıtçıtlı emzirme atleti almışım. Siyah ve krem. Şimdi bile onları giyiyorum.

kramp benim korkulu rüyam öyle bi acı olamazben bi tane içiyorum doktora söyledim krampları, hiç 2 tane kullan falan demedi..
ne güzel arayıp sormuşlar bak,1 ay olmuş hem de :)

Günaydın canım iyi bari sevindim. Benim iğne ucunun bir kutusu 60tl farkla dün eşim 120 TL verip gelmiş iki kutuya. Bendeki stripler karşılanıyor ama iğne ucuna bak maşallah. Demek karşılamada dediğin gibi kaç vericez

kramp benim korkulu rüyam öyle bi acı olamazben bi tane içiyorum doktora söyledim krampları, hiç 2 tane kullan falan demedi..
ne güzel arayıp sormuşlar bak,1 ay olmuş hem de :)
Valla 1 ayı geçirdim öyle merak ettik nerdesiniz diyorlar niye 2 tane kullan demiyor ki senin doktorun

valla ya gerçekten ne kadar pahalı , ama sağlık için mecburuz işte :)
doğuma kadar dimi senin de?

Valla 1 ayı geçirdim öyle merak ettik nerdesiniz diyorlar niye 2 tane kullan demiyor ki senin doktorun
bilmem ki:)söyledim kramplarım oluyor diye normal dedi.
ee onu biz de biliyoruz:)))
çok şükür ki 2 kez oldu son zamanlarda yok.Farkettim ki ne zaman bacaklarım üşüse o zaman kramp giriyor.
Sadece sağ göğüs kafesim ağrıyor son günlerde.bebişin bi tarfları kaburgama değiyor sanırım,nefesim kesiliyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…