- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.561
Benim oyum yalnız DENİZ ' den yana
çok güzel canım ismiyle sağlıkla gelsinler inşallah.. ama zühre ve zümra daha güzel gibiBen ikizlerimeZeynep Zümra ismini vermeyi uygun buldum..İnşaallah sağlıcakla kavuşuruz da isimleri ile yaşarlar..
Ben de verdim pazartesi. Tsh iyi de ferritin 17, Hgb de düşük çıkmış. Demir bir kullanıyordum artacak sanırım. Bir de aç karnına içilmesi gerekmiyor muydu? Tok içiyormuşsun ya ben de tersi diye biliyorumGünaydın
Kan verdım demir ve tsh icin
Haaaaa anladim canim ben de sandım aynı şeyden bahsediyoruz farklı bir çeşidi. Kiz zaten tecrübem sıfır kafamı karıştırdın
Tamam benim attığım kalkan sutyensiz durmaz yani hala aynı sonuctayiz ben de listeye ekleyeyim
günaydın kızlar ikinci isim konusunda hala kararsızlıklar yaşıyoruz oğlumun adı Deniz olacak kısmetse ama yanına hangisi daha kolay söylenir ve hoş durur sizce
Deniz Aden
Deniz Aren
Deniz Eren
Deniz Efe
Deniz Mavi
Deniz Ata
Deniz tek başına harikagünaydın kızlar ikinci isim konusunda hala kararsızlıklar yaşıyoruz oğlumun adı Deniz olacak kısmetse ama yanına hangisi daha kolay söylenir ve hoş durur sizce
Deniz Aden
Deniz Aren
Deniz Eren
Deniz Efe
Deniz Mavi
Deniz Ata
Ben de verdim pazartesi. Tsh iyi de ferritin 17, Hgb de düşük çıkmış. Demir bir kullanıyordum artacak sanırım. Bir de aç karnına içilmesi gerekmiyor muydu? Tok içiyormuşsun ya ben de tersi diye biliyorum
Sadece " deniz"günaydın kızlar ikinci isim konusunda hala kararsızlıklar yaşıyoruz oğlumun adı Deniz olacak kısmetse ama yanına hangisi daha kolay söylenir ve hoş durur sizce
Deniz Aden
Deniz Aren
Deniz Eren
Deniz Efe
Deniz Mavi
Deniz Ata
Bu ne arkadas herşey niye böyle yaaaaDün biraz araştırdım kötüymüş biberon emzik temizleyici sls varmış içeriğinde migrosa Just Green diye Bi markanınkini bulursam alıcam.. Baby me çamaşır deterjanı da pek iyi değilmiş dalinin sensitive sabun içerikli konsantre deterjanı daha temiz miş deterjan olarak onu almaya karar verdim
Ben 1 tane kullanıyorumKızlar güne krampla başladımkorkulu rüyamdi sonunda oldu. Her sabah korkuyla geriniyordum. Oysaki 2 magnezyum iciyorum. Bakalım yarın doktorum ne diycek. Bana 1 ay sonra gel dedi. Ben en son 8 Mart'da gitmiştim. Ama 18 Mart'da perintolologa gittim diye bir ay onun üstüne bekledim iş güç derken dün doktorun sekreteri aradi neredeyim diye merak etmişler. Yarın gidicem inşallah. Belki kalsiyum filan verecekti. Ben niye böyle geciktim ki
Ben ilk sefer kaynattim sonra bir daha kaynatmadim. Normal yikadim. ErimesdiHmm ekleyeyim alınacaklar listesine madem
Ay dun çok korktum ben de plesenta ayrılması falan yazıyor nette hep en kötüsü
Listeye ekledim canım bi tek sutyen olmadan durmuyormuş o üzdü ben evde hiç sutyen takmam darlanirim
Gümüş kapak çok pahalı zaten
Dimi aynen ekledim listeye öbür ay alırım kısmetse
Aaa o da tutar mı ki kalkanı vallahi çok iyi olur canım sagolasin bakayım
Alayım dursun madem kenarda
Erimez dimi kız biberonben de bi kez dezenfekte olsun diye yıkayıp ardından normal yıkayıp geçerim öyle ozel yıkama suyu kullanmam galiba
Ben baby me çamaşır deterjanı aldım ama cidden o kadar da takılmıyorum çocuklar fanusta yetismeyecek diye düşünüyorum nice insanlar var durumu olmayıp alamayan çocukları da kapı gibi masaallah
Haftaya hem dr randevum hem de tetenoz aşım var o zaman gidip hastane de baktirayim diyorum dr a derim hocam demire bakilmamış diye dr a da yuh yani tam kan alalım idrar alalım kultur alalım dedi demire bakmamis tovbe tövbe
Bilemedim gittiğimde soylerim hocam demire bakmamışsiniz diye
kramp benim korkulu rüyam öyle bi acı olamazKızlar güne krampla başladımkorkulu rüyamdi sonunda oldu. Her sabah korkuyla geriniyordum. Oysaki 2 magnezyum iciyorum. Bakalım yarın doktorum ne diycek. Bana 1 ay sonra gel dedi. Ben en son 8 Mart'da gitmiştim. Ama 18 Mart'da perintolologa gittim diye bir ay onun üstüne bekledim iş güç derken dün doktorun sekreteri aradi neredeyim diye merak etmişler. Yarın gidicem inşallah. Belki kalsiyum filan verecekti. Ben niye böyle geciktim ki
Günaydın canım iyi bariMorkahve Günaydın canım
Dün eczaneye sordum,rapor varsa strip yazılıyor dedi.Sabah yazdırdım 2 kutu strip, 1 kutu iğne ucu,d vitamini 150 tl tuttu.striplerin yüzde 40 ını karşılıyomuş devlet.Allahtan 2,5 ay daha kullanıp bırakıcam yoksa değiştirirdim şeker aletini..Sgk karşılamasa bi 250 tutardı demek ki
Valla 1 ayı geçirdimkramp benim korkulu rüyam öyle bi acı olamazben bi tane içiyorum doktora söyledim krampları, hiç 2 tane kullan falan demedi..
ne güzel arayıp sormuşlar bak,1 ay olmuş hem de :)
Bence tek Deniz de çok güzel. Ama içlerinden Deniz Efe iyi geldi bana. Ben efe ismini severim.tek deniz olmasın unisex olduğu için bide erkek ismi olsun dediydikk
valla ya gerçekten ne kadar pahalı , ama sağlık için mecburuz işte :)Günaydın canım iyi barisevindim. Benim iğne ucunun bir kutusu 60tl farkla dün eşim 120 TL verip gelmiş iki kutuya. Bendeki stripler karşılanıyor ama iğne ucuna bak maşallah. Demek karşılamada dediğin gibi kaç vericez
Ben iki kullandığım halde girdiBen 1 tane kullanıyorum
Üşeniyorum kullanmaya 2 taneyi. Gece bacağıma kramp gırdı
Vallahi değil deselerde bırakırım ben yeter artıkvalla ya gerçekten ne kadar pahalı , ama sağlık için mecburuz işte :)
doğuma kadar dimi senin de?
bilmem ki:)söyledim kramplarım oluyor diye normal dedi.Valla 1 ayı geçirdimöyle merak ettik nerdesiniz diyorlar niye 2 tane kullan demiyor ki senin doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?