- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.581
yüzde bi milyon katılıyorum:)))ilaca bin şükür,,ki ben tedaviden önce ilaç kullanmayı da bırakmıştım değerler normale dönünceVallahi değil deselerde bırakırım ben yeter artıkmis gibi ilacima dönerim. Yeter yahu
Bulantı ilacını tekrar başladım zaten. Günde 1 tane alıyorum.Ben iki kullandığım halde girdiüşenme kramp çok kötü
gerçekten Allah yardımcın olsun .. ilk 4 aya kadar bulantım vardı ilaçsız idare edecek ama yaşam kalitemi de düşürecek kadar çok şükür geçtiBulantı ilacını tekrar başladım zaten. Günde 1 tane alıyorum.
Git gitSağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
Aynen canım. Heleki takviyelerı alınca daha çok bulanıyor. O yüzden kullanmak zorundayım. İşlerimi de hallediyorum bu sayede. Gereksiz de yemek yememiş oluyorum.gerçekten Allah yardımcın olsun .. ilk 4 aya kadar bulantım vardı ilaçsız idare edecek ama yaşam kalitemi de düşürecek kadar çok şükür geçtidaha sürse ne yapardım bilmiyorum mecbur katlanılıyor ama çok zor
Aynen ben de de yapmadı 2.doz ağrıGit git
Yetmez tek doz
Ben hatta kalanını tamamlıcam bi 5 sene rahatsın hamile de kalsan olmayacaksın
2. Doz bende hiç ağrı yapmadı
İlk gün biraz yaptı o kadar
Bir önceki çok ağrımıştı bu korktuğum gibi olmadı şükür
Benimde ilki yapmamıştı ağrı bu yapar diye biraz tırsıyomGit git
Yetmez tek doz
Ben hatta kalanını tamamlıcam bi 5 sene rahatsın hamile de kalsan olmayacaksın
2. Doz bende hiç ağrı yapmadı
İlk gün biraz yaptı o kadar
Bir önceki çok ağrımıştı bu korktuğum gibi olmadı şükür
Bundan aldım vala bende
Tabiki canım ben de aynı düşünüyorum ben de ilk dönem için alıcam sonra normale döndürcez tabi bulursam alırım bulamazsam ben de baby me alırımHmm ekleyeyim alınacaklar listesine madem
Ay dun çok korktum ben de plesenta ayrılması falan yazıyor nette hep en kötüsü
Listeye ekledim canım bi tek sutyen olmadan durmuyormuş o üzdü ben evde hiç sutyen takmam darlanirim
Gümüş kapak çok pahalı zaten
Dimi aynen ekledim listeye öbür ay alırım kısmetse
Aaa o da tutar mı ki kalkanı vallahi çok iyi olur canım sagolasin bakayım
Alayım dursun madem kenarda
Erimez dimi kız biberonben de bi kez dezenfekte olsun diye yıkayıp ardından normal yıkayıp geçerim öyle ozel yıkama suyu kullanmam galiba
Ben baby me çamaşır deterjanı aldım ama cidden o kadar da takılmıyorum çocuklar fanusta yetismeyecek diye düşünüyorum nice insanlar var durumu olmayıp alamayan çocukları da kapı gibi masaallah
Haftaya hem dr randevum hem de tetenoz aşım var o zaman gidip hastane de baktirayim diyorum dr a derim hocam demire bakilmamış diye dr a da yuh yani tam kan alalım idrar alalım kultur alalım dedi demire bakmamis tovbe tövbe
Bilemedim gittiğimde soylerim hocam demire bakmamışsiniz diye
Benim haptı. Öyle kolay oluyor tabii. Çözelti hali muhtemelen berbattır.Daha önce konuşuldu ama unutmuş olabilirsin. Aç karına iç bakalım çözelti demiri
Geceye kadar seni ne hale getiriyor gör
Hiç içmemekten iyidir napalim. Aç karına içemiyorum. İçtiğim de o gün zehirledim sandım önce.
Doktora soyledım yemeklerden 2 saat sonra alabilirsin dedi. Öyle yapiyorum genelde.
Canım iğne ucu dediğiniz ne lanset miGünaydın canım iyi barisevindim. Benim iğne ucunun bir kutusu 60tl farkla dün eşim 120 TL verip gelmiş iki kutuya. Bendeki stripler karşılanıyor ama iğne ucuna bak maşallah. Demek karşılamada dediğin gibi kaç vericez
Benim ilkinde hafif kol ağrısı oldu 3 4 gün. Bunda çok daha hafif kol ağrısıyla bitirdim. Yaptır çıksın aklındanBenimde ilki yapmamıştı ağrı bu yapar diye biraz tırsıyomolmadı yaptırıyım dediğin gibi 5sene düşünmem
Hapta kullandımBenim haptı. Öyle kolay oluyor tabii. Çözelti hali muhtemelen berbattır.
Anladım. İnşallah sorunsuz atlatırız.
Benim ilkde hiç bişi olmadı demekki 2.ler hiç bişi olmuyoBenim ilkinde hafif kol ağrısı oldu 3 4 gün. Bunda çok daha hafif kol ağrısıyla bitirdim. Yaptır çıksın aklından
Bu hafta sağlık ocağına gidersen en azından 1tane yaparlar bence ben 20-28. Haftalar dedilerBen tetenoz yaptiramadim bir turlu hecti galiba artik
Ay inşallah. Hiç sevmem çünkü sutyen takmayı evdeMemeye değen kısım silikon malzeme olduğu için tshirtin içinde düşmeden durabilir sütyensiz. Yapışır gibi oluyor. Alınca dene. Diğer kapak gibi yerler sert plastik. Silikon malzeme tene yapışır biraz.
Sadece Deniz olsa daha güzel olur. Ama illa iki isim dersen Deniz Ata veya Deniz Eren
Ben bilmiyor sizin dilBen ilk sefer kaynattim sonra bir daha kaynatmadim. Normal yikadim. Erimesdiben ilk çocukta emizirme atleti,emzirme sütyeni ve alttan çıtçıtlı emzirme atleti almışım. Siyah ve krem. Şimdi bile onları giyiyorum.
İnanır mısın haftaya perşembe gitcem ben de kara kara düşünüyorum duygular karşılıklı ahahahaSağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
Ben yarin 28+6 oluyorum amaBenim ilkde hiç bişi olmadı demekki 2.ler hiç bişi olmuyogidiyim ozaman
Bu hafta sağlık ocağına gidersen en azından 1tane yaparlar bence ben 20-28. Haftalar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?