Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bulantı ilacını tekrar başladım zaten. Günde 1 tane alıyorum.
gerçekten Allah yardımcın olsun .. ilk 4 aya kadar bulantım vardı ilaçsız idare edecek ama yaşam kalitemi de düşürecek kadar çok şükür geçti daha sürse ne yapardım bilmiyorum mecbur katlanılıyor ama çok zor

Sağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
Git git
Yetmez tek doz
Ben hatta kalanını tamamlıcam bi 5 sene rahatsın hamile de kalsan olmayacaksın
2. Doz bende hiç ağrı yapmadı
İlk gün biraz yaptı o kadar
Bir önceki çok ağrımıştı bu korktuğum gibi olmadı şükür

Aynen canım. Heleki takviyelerı alınca daha çok bulanıyor. O yüzden kullanmak zorundayım. İşlerimi de hallediyorum bu sayede. Gereksiz de yemek yememiş oluyorum.

Allaha şükür ki ile yarıyor bulantı ilacı :)

Aynen ben de de yapmadı 2.doz ağrı

Benimde ilki yapmamıştı ağrı bu yapar diye biraz tırsıyom olmadı yaptırıyım dediğin gibi 5sene düşünmem

Tabiki canım ben de aynı düşünüyorum ben de ilk dönem için alıcam sonra normale döndürcez tabi bulursam alırım bulamazsam ben de baby me alırım

Benim haptı. Öyle kolay oluyor tabii. Çözelti hali muhtemelen berbattır.

Anladım. İnşallah sorunsuz atlatırız.

Benim ilkinde hafif kol ağrısı oldu 3 4 gün. Bunda çok daha hafif kol ağrısıyla bitirdim. Yaptır çıksın aklından
Benim ilkde hiç bişi olmadı demekki 2.ler hiç bişi olmuyo gidiyim ozaman
Ben tetenoz yaptiramadim bir turlu hecti galiba artik
Bu hafta sağlık ocağına gidersen en azından 1tane yaparlar bence ben 20-28. Haftalar dediler

Ay inşallah. Hiç sevmem çünkü sutyen takmayı evde
Ben ilk sefer kaynattim sonra bir daha kaynatmadim. Normal yikadim. Erimesdi ben ilk çocukta emizirme atleti,emzirme sütyeni ve alttan çıtçıtlı emzirme atleti almışım. Siyah ve krem. Şimdi bile onları giyiyorum.
Ben bilmiyor sizin dil
Sağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
İnanır mısın haftaya perşembe gitcem ben de kara kara düşünüyorum duygular karşılıklı ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…