- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.601
Yok canım değil. İnsülinin iğne ucu.Canım iğne ucu dediğiniz ne lanset mi
Deniz Adengünaydın kızlar ikinci isim konusunda hala kararsızlıklar yaşıyoruz oğlumun adı Deniz olacak kısmetse ama yanına hangisi daha kolay söylenir ve hoş durur sizce
Deniz Aden
Deniz Aren
Deniz Eren
Deniz Efe
Deniz Mavi
Deniz Ata
Benim de geride canım dr olabilir dediKarın çevresi geride olan var mı benim 6 gün geride hadi beni motive edin
İlkdem bi tırstımda napıyım gidelim bariİnanır mısın haftaya perşembe gitcem ben de kara kara düşünüyorum duygular karşılıklı ahahaha
Bende 28+2 im sağlık ocağını ara sor istersenBen yarin 28+6 oluyorum ama
Deniz Aren kulağa güzel geliyor. Ama Aren de unisex gibigünaydın kızlar ikinci isim konusunda hala kararsızlıklar yaşıyoruz oğlumun adı Deniz olacak kısmetse ama yanına hangisi daha kolay söylenir ve hoş durur sizce
Deniz Aden
Deniz Aren
Deniz Eren
Deniz Efe
Deniz Mavi
Deniz Ata
Benim de 1 hafta geride. Çok iri bir bebek olmayacak dedi Dr. Başka da sıkıntı yok. Sağlığı yerinde olsun daKarın çevresi geride olan var mı benim 6 gün geride hadi beni motive edin
Ben de 28+1 de gitcem haftaya inşallah ilki ağrıdı diye korkuyorumİlkdem bi tırstımda napıyım gidelim bariyarın gidicem
Bende 28+2 im sağlık ocağını ara sor istersen
bence sağlık ocağına veya doktoruna sor tetenoz aşısı toplam da 4 doz zaten 4 doz tamamlanınca 10 yıl koruması oluyormuş o yüzden yine yapabilirler..Ben tetenoz yaptiramadim bir turlu hecti galiba artik
Deniz Erengünaydın kızlar ikinci isim konusunda hala kararsızlıklar yaşıyoruz oğlumun adı Deniz olacak kısmetse ama yanına hangisi daha kolay söylenir ve hoş durur sizce
Deniz Aden
Deniz Aren
Deniz Eren
Deniz Efe
Deniz Mavi
Deniz Ata
canım yetmez koruması bile olmaz toplam da 4 doz tamamlanıyor başladın madem bitir bence ol aşınıSağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
Bana da öyle dedi çok iri bi bebek bekleme dedi bayramdan 2 gün önce bi daha giderim bakim ne diyecek umarım geri kalmamıştırBenim de 1 hafta geride. Çok iri bir bebek olmayacak dedi Dr. Başka da sıkıntı yok. Sağlığı yerinde olsun da
Benim de pazar günü kontrolüm var. Bakalım ne durumdayız.Bana da öyle dedi çok iri bi bebek bekleme dedi bayramdan 2 gün önce bi daha giderim bakim ne diyecek umarım geri kalmamıştır
ilk dozu aynı gün olmuşduk seninle, ikincisini ben 24 de oldum.sıfır ağrı hiç bişey olmadı üstünede yattım kolumuda kaldırdım acıyormu diye hiç acımadı :)Sağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
Maya ya da Asya koyacaktım. Asya’da netleştikKız anneleri
İsimler netleşti mi?
Beni niye bu kadar ileriye attılar anlamadımilk dozu aynı gün olmuşduk seninle, ikincisini ben 24 de oldum.sıfır ağrı hiç bişey olmadı üstünede yattım kolumuda kaldırdım acıyormu diye hiç acımadı :)
Onu bende anlamadım heryer başka bişey söylüyor zamanı içinBeni niye bu kadar ileriye attılar anlamadımayyy inş acımaz
Canım bebeğin kilosu iyiyse sıkıntı yapma. Ne güzel almamissinKızlar size bi sey söylemek istiyorum..
Ben psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum hiç kilo almadım artık bu durumdan korkuyorum gram bile almadım.. Bi terslik mi var ki .
Ya uygulamada haftada 200 ila 400 gram alırsınız diyor ama ben 10 gram bile almadım kusmuyorum sabah kahvaltı aksam yemeği yiyorum öğle yemeği pek yemem aciktikca bi şeyler atistiririm ama iştahım yok.. korkmalı miyim kizlar ben neden -8 kiloda kalıp gram dahi almıyorum.. bebeğim için riskli bir durum mu bu bilmiyorum
Ata Deniz şeklinde olabilirgünaydın kızlar ikinci isim konusunda hala kararsızlıklar yaşıyoruz oğlumun adı Deniz olacak kısmetse ama yanına hangisi daha kolay söylenir ve hoş durur sizce
Deniz Aden
Deniz Aren
Deniz Eren
Deniz Efe
Deniz Mavi
Deniz Ata
Sabah aldım bundan ben gelince Bi tanesini açıp bakıcam hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?