Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Deniz Aden

Deniz Aren kulağa güzel geliyor. Ama Aren de unisex gibi

Sağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
ilk dozu aynı gün olmuşduk seninle, ikincisini ben 24 de oldum.sıfır ağrı hiç bişey olmadı üstünede yattım kolumuda kaldırdım acıyormu diye hiç acımadı :)

Kızlar size bi sey söylemek istiyorum..
Ben psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum hiç kilo almadım artık bu durumdan korkuyorum gram bile almadım.. Bi terslik mi var ki .
Ya uygulamada haftada 200 ila 400 gram alırsınız diyor ama ben 10 gram bile almadım kusmuyorum sabah kahvaltı aksam yemeği yiyorum öğle yemeği pek yemem aciktikca bi şeyler atistiririm ama iştahım yok.. korkmalı miyim kizlar ben neden -8 kiloda kalıp gram dahi almıyorum.. bebeğim için riskli bir durum mu bu bilmiyorum

Beni niye bu kadar ileriye attılar anlamadım ayyy inş acımaz
Onu bende anlamadım heryer başka bişey söylüyor zamanı için ama zararı olsa vurmazlar zaten bir bildikleri vardır muhakkak. Acımaz acımaz sanmıyorum ilk dozlar daha acılı olur zaten genellikle.

Canım bebeğin kilosu iyiyse sıkıntı yapma. Ne güzel almamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…