- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.621
Hiç acımadı ilki de pek acımamıştı benimBenimde ilki yapmamıştı ağrı bu yapar diye biraz tırsıyomolmadı yaptırıyım dediğin gibi 5sene düşünmem
AY ben düne kadar bakmamıştım içim rahat baby me alıcaktım bu içerik paylaşan instagram sayfasında gördüm ama hoş o sayfalara bile güvenim yok da neyseBu ne arkadas herşey niye böyle yaaaaniye adam gibi yapmazlar böyle şeyleri. Herşeyi fellik fellik araştırmamız mi lazım
Benim 10 gün geride. ciddi ciddi kafayı takmıştım ama beslenmeme dikkat ediyorum şimdi. İnşallah yakalarlar haftalarını minnaklarKarın çevresi geride olan var mı benim 6 gün geride hadi beni motive edin
Ayyy inşallahhOnu bende anlamadım heryer başka bişey söylüyor zamanı içinama zararı olsa vurmazlar zaten bir bildikleri vardır muhakkak. Acımaz acımaz sanmıyorum ilk dozlar daha acılı olur zaten genellikle.
Belkide vuran kişiyle alakalıdır hafifse acımıyodur sonradaHiç acımadı ilki de pek acımamıştı benim
Belki de canım korkma git bak geçen burda okudum Bi hamile kadın elini biraz derin kesti korktu falan böyle şeyler yaşanabiliyor zaten ilk dozu olmuşsunAyyy inşallahh
Belkide vuran kişiyle alakalıdır hafifse acımıyodur sonradaBazılarınkş ağır bazılarınkş hafif geçiyo ilki benimde hafifdi
Bugün gittik, ve fetal dna istemediğimizi söyledik. Yaradana sığınıp. Allah tüm yavrulara sağlık sıhhat nasip etsin, Bizimki de icinde. Düşünmüyorum, stres yapmayacağım sanırım, sonuçta dediğin gibi tamamen ıstatistik. Ama dün baya üzüldüm.Benim yaşım da 41 bana yaş riski 1/66 çıktı ikili testte. Doktorum yaş riskine hiç takılmadı. Ama kombine risk 1/570 çıktı yüksek sayılabilir istersen amniyosentez ya da fetal DNA dusunebilirsin dedi. Ben tercih etmedim o zaman 4lu test yapalım ve ayrıntılı da iyi bakalım dedi. 4lu de yaş riskim 1/100 çıktı. Diğer riskte düşmüştü. Ayrıntılı ultrason da da bu rahatsızlıklara işaret eden bir şey çıkmadı. Fetal DNA da yaptırmadım. Ama bu durum seni endişelendirecekse yaptır. Bir arkadsim da aynı şeyi yaşadı. Stres yuzunden erken doğum yaptı. Çocuk saglikliydi ama erken doğduğu için 2 ay hastanede kaldı. Ben biraz soğukkanlılık böyle konulardastres yapmayacağımi düşünerek yaptırmadım. Bir şey olduğunu da sanmıyorum. Sonuçta bu testler istatistiki sonuçlar.
Allah razı olsun, isteyen herkese nasip olsun ve herkes sagliklica kavuşsun inşallah. Yaptırmak istemediğimizi söyledik fetal dna, Allah pişman etmesin.Korkmayın rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin içiniz ferah olsun yine söylüyorum yaşa takılmayın 35 yaştan sonrasi için makine zaten riskli çıkarıyor önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiği
Rabbim korktuğuna ugratmasin inşallah sağlıkla bebeğini kucağına al arkadaşım
Benimki de 5 6 gün falan geride. Doktor bişey demedi.Karın çevresi geride olan var mı benim 6 gün geride hadi beni motive edin
Doktorun ne diyor bu duruma ?Kızlar size bi sey söylemek istiyorum..
Ben psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum hiç kilo almadım artık bu durumdan korkuyorum gram bile almadım.. Bi terslik mi var ki .
Ya uygulamada haftada 200 ila 400 gram alırsınız diyor ama ben 10 gram bile almadım kusmuyorum sabah kahvaltı aksam yemeği yiyorum öğle yemeği pek yemem aciktikca bi şeyler atistiririm ama iştahım yok.. korkmalı miyim kizlar ben neden -8 kiloda kalıp gram dahi almıyorum.. bebeğim için riskli bir durum mu bu bilmiyorum
Kombine risk diye birşey yazmıyor.Yaş riskinden daha çok kombine risk baz alınır genelde. O kaç çıktı?
Birşey çıkmamasına sevindim, Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun. Bugün gittik ve yaptırmak istemediğimizi söyledik. Rabbim pişman etmesin.Yaşımız ve çıkan riskimiz aynı.
aslında çok dert edilecek bir yükseklik değil ama Ben hamileliği şüpheyle geçirmemek adına yaptırdım. Testte bir şey yok, sadece maliyetli.
Zeynep ismini rüyamda söylediler..Hz Ömer'in kızının adını koy dediler. Çölün ortasındaydım.sonra internetten baktım kızının adı Zeynep mişçok güzel canım ismiyle sağlıkla gelsinler inşallah.. ama zühre ve zümra daha güzel gibi
Canim bana tek doz dedi 2.hamileliklerde tek doz vuruyoruz dediSağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
Önemli olan bebeğin kilosu canım..fakat şöyledebişey var azbeslendiğin içinde bebek senin depolardan alıyor olabilir..benim ilk roğumumda bende ilk 5 ay hiç kilo almamıştım..son iki ay almıştım ama sen acıkmayı ve iştahının gelmesini beklersen yanlış yaparsın..günde 3 öğün ve 3 ara öğün..2 porziyon meyve bunları kesin yemelisinKızlar size bi sey söylemek istiyorum..
Ben psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum hiç kilo almadım artık bu durumdan korkuyorum gram bile almadım.. Bi terslik mi var ki .
Ya uygulamada haftada 200 ila 400 gram alırsınız diyor ama ben 10 gram bile almadım kusmuyorum sabah kahvaltı aksam yemeği yiyorum öğle yemeği pek yemem aciktikca bi şeyler atistiririm ama iştahım yok.. korkmalı miyim kizlar ben neden -8 kiloda kalıp gram dahi almıyorum.. bebeğim için riskli bir durum mu bu bilmiyorum
Kombine risk diye birşey yazmıyor.
Down: 1/27300
Trisomi 18/13: 1/69900
Yaş riski: 1/229
Benimki de 5 6 gün falan geride. Doktor bişey demedi.
Doktorun ne diyor bu duruma ?
Canım üzülme ben de 28 olucam Allah izin verirse 2 kilo aldım beni dışarda gören vala hamile demez çocuk iyiyse sıkıntı yok süt iç bebe bisküvisi karıştır şekerin falan yoksa son aylarda alınır zatenKızlar size bi sey söylemek istiyorum..
Asya bizim de seçeneklerdeMaya ya da Asya koyacaktım. Asya’da netleştik
Şimdiye kadar devlete gittim sordum boş boş bakıyorlar olabilir falan diyordu, haftaya özele gidince soracağım dr a henüz bilgi almadım bu konudaBenimki de 5 6 gün falan geride. Doktor bişey demedi.
Doktorun ne diyor bu duruma ?
Ya içim almıyor desem daha doğru zaten tüm gün evde tekim öğle yemeği gereksiz geliyor meyve yiyorum sorun yok ama şekerden dolayı abartmıyorum bana kalsa bi kasa meyve yerim . Meyve den başka yemeğe karşı iştahım hiç yok inşallah ben de alırım son iki ay bakalımÖnemli olan bebeğin kilosu canım..fakat şöyledebişey var azbeslendiğin içinde bebek senin depolardan alıyor olabilir..benim ilk roğumumda bende ilk 5 ay hiç kilo almamıştım..son iki ay almıştım ama sen acıkmayı ve iştahının gelmesini beklersen yanlış yaparsın..günde 3 öğün ve 3 ara öğün..2 porziyon meyve bunları kesin yemelisinbence son zaman yersen alırsın
İnsülin direncim var Süt içiyorum inşallah biz de alırız ya sütüm olmayacak diye korkuyorum bu zayıflıktanCanım üzülme ben de 28 olucam Allah izin verirse 2 kilo aldım beni dışarda gören vala hamile demez çocuk iyiyse sıkıntı yok süt iç bebe bisküvisi karıştır şekerin falan yoksa son aylarda alınır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?