Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba bayanlar herkes iyidir umarım bebişlerde iyidir. 26+4 haftalık olduk 2-3 gündür yorgun hissediyorum kendimi şekerden dolayı yürüyüş verdi doktor ama biraz yürüsem belim ve ayaklarım ağrıyor sizde durumlar nasıl normal mi bunlar çalışıyorum da ondna da yoruluyorum sanırım pazartesi günü sabah işyerinde tansiyonum düştü bayılmışım çok şükür şuan iyiyiz bebekte iyi hayırlısı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim Bebek isimlerinden konuşulmuş bizde katar verdik oğlumuzun adı Kuzey olacak inşallah daha önce tetonoz aşımın bütün dozlarını olmuştum sağlık ocağına gittiğimde 10 yok koruyor olmana gerek yok dendi o yüzden olmadım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın

Bu ne arkadas herşey niye böyle yaaaa niye adam gibi yapmazlar böyle şeyleri. Herşeyi fellik fellik araştırmamız mi lazım
AY ben düne kadar bakmamıştım içim rahat baby me alıcaktım bu içerik paylaşan instagram sayfasında gördüm ama hoş o sayfalara bile güvenim yok da neyse zaten ilk den bir defa iyi olduğunu düşündüğüm şeylerden alırım sonrası Allah kerim kızların da daha önce dediği gibi sürdürülebilir değil bu yaşam tarzı benim için organik yaşamak fazla masraflı

Onu bende anlamadım heryer başka bişey söylüyor zamanı için ama zararı olsa vurmazlar zaten bir bildikleri vardır muhakkak. Acımaz acımaz sanmıyorum ilk dozlar daha acılı olur zaten genellikle.
Ayyy inşallahh
Hiç acımadı ilki de pek acımamıştı benim
Belkide vuran kişiyle alakalıdır hafifse acımıyodur sonrada Bazılarınkş ağır bazılarınkş hafif geçiyo ilki benimde hafifdi

Ayyy inşallahh

Belkide vuran kişiyle alakalıdır hafifse acımıyodur sonrada Bazılarınkş ağır bazılarınkş hafif geçiyo ilki benimde hafifdi
Belki de canım korkma git bak geçen burda okudum Bi hamile kadın elini biraz derin kesti korktu falan böyle şeyler yaşanabiliyor zaten ilk dozu olmuşsun

Bugün gittik, ve fetal dna istemediğimizi söyledik. Yaradana sığınıp. Allah tüm yavrulara sağlık sıhhat nasip etsin, Bizimki de icinde. Düşünmüyorum, stres yapmayacağım sanırım, sonuçta dediğin gibi tamamen ıstatistik. Ama dün baya üzüldüm.

Allah razı olsun, isteyen herkese nasip olsun ve herkes sagliklica kavuşsun inşallah. Yaptırmak istemediğimizi söyledik fetal dna, Allah pişman etmesin.

Karın çevresi geride olan var mı benim 6 gün geride hadi beni motive edin
Benimki de 5 6 gün falan geride. Doktor bişey demedi.
Doktorun ne diyor bu duruma ?

Yaşımız ve çıkan riskimiz aynı.
aslında çok dert edilecek bir yükseklik değil ama Ben hamileliği şüpheyle geçirmemek adına yaptırdım. Testte bir şey yok, sadece maliyetli.
Birşey çıkmamasına sevindim, Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun. Bugün gittik ve yaptırmak istemediğimizi söyledik. Rabbim pişman etmesin.

Sağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
Canim bana tek doz dedi 2.hamileliklerde tek doz vuruyoruz dedi
Hatta başka sağlık ocağında ebe olan arkadaşima sordum bana böyle dediler diye bizde öyle yapıyoruz dedi
Siz 2.dozlar için arayınca kafam karıştı

Önemli olan bebeğin kilosu canım..fakat şöyledebişey var azbeslendiğin içinde bebek senin depolardan alıyor olabilir..benim ilk roğumumda bende ilk 5 ay hiç kilo almamıştım..son iki ay almıştım ama sen acıkmayı ve iştahının gelmesini beklersen yanlış yaparsın..günde 3 öğün ve 3 ara öğün..2 porziyon meyve bunları kesin yemelisin bence son zaman yersen alırsın

Kombine risk diye birşey yazmıyor.
Down: 1/27300
Trisomi 18/13: 1/69900
Yaş riski: 1/229

Yazması lazım normalde. Burada yaptıran herkesin yazıyordu. Ama sonucun kötü değil bence..

Ben 38 yaşındayım. Yaş riskim 1/148 çıktı. İlk kontrole gittiğim doktor dörtlü tarama istedi yaptırmadım. Ultrason sonuçlarım da normaldi.
Sonra gittiğim doktor ikili tarama raporuma bakıp kombine risk baz alınır dedi. O da 1/2687 çıkmıştı..
Detaylı ultrasonda da sorun yoktu zaten..

Raporun resmini atsana buraya sen mi farketmiyorsun acaba?
İsmini falan karartıp atarsan sorun olmaz..

Canım üzülme ben de 28 olucam Allah izin verirse 2 kilo aldım beni dışarda gören vala hamile demez çocuk iyiyse sıkıntı yok süt iç bebe bisküvisi karıştır şekerin falan yoksa son aylarda alınır zaten

Maya ya da Asya koyacaktım. Asya’da netleştik
Asya bizim de seçeneklerde

Şimdiye kadar devlete gittim sordum boş boş bakıyorlar olabilir falan diyordu, haftaya özele gidince soracağım dr a henüz bilgi almadım bu konuda
Ya içim almıyor desem daha doğru zaten tüm gün evde tekim öğle yemeği gereksiz geliyor meyve yiyorum sorun yok ama şekerden dolayı abartmıyorum bana kalsa bi kasa meyve yerim . Meyve den başka yemeğe karşı iştahım hiç yok inşallah ben de alırım son iki ay bakalım

İnsülin direncim var Süt içiyorum inşallah biz de alırız ya sütüm olmayacak diye korkuyorum bu zayıflıktan

Kizlaaaaar bakin hele ben bi şeyler aldım hadi bismillah
Iki şey sormak istiyorum ilki bu aspiratör çok kalın görünüyor bebisin minicik burnuna sığmaz ki ucu başka markanın ki daha mı ufak ucluydu??
İkincisi de bu baby me köpük şampuan çok ağır kokuyor ilac gibi, dalin falan çok güzel kokardı acaba bu ürünü kullanan oldu mu değiştireyim mi ???

Eklentiler

• 20220420_135833.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…