- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.641
Olur canım vücut kendini hazırlar karnın falan da mı yokİnsülin direncim var Süt içiyorum inşallah biz de alırız ya sütüm olmayacak diye korkuyorum bu zayıflıktan
Canım senin diğer değerlerin çok iyiymiş. Hiç takılma yaş riskine. O mecbur çıkacak.Kombine risk diye birşey yazmıyor.
Down: 1/27300
Trisomi 18/13: 1/69900
Yaş riski: 1/229
Suyum azdı sınırın bi tık altında o yüzden karnım da pek yok dr suyun sınırda olduğu için karnin ufak demiştiOlur canım vücut kendini hazırlar karnın falan da mı yok
Beyaz olan daha güzel benceFikrinize ihtiyacım varfazla inceliyorum her şeyi sanırım
1.si dolabın tüllerinden beyaz olan mı pembe olan mı güzel? Beyazı kısa yapmış perdenin düzelttireceğim
2.yatağın ek yerleri su yeşili. Sizce onu da beyaza boyamalı mıyım ? Yoksa çok sırıtmıyor mu ?
Benim 2. De çoktan oldu ya bizim sağlık ocağı çok erken halletti bu işi nedenseSağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
Beyaz olan daha güzel benceyeşiller çok belli değil boyamana gerek yok bence Güle güle kullansın.
Perdeleri de su yeşili yapFikrinize ihtiyacım varfazla inceliyorum her şeyi sanırım
1.si dolabın tüllerinden beyaz olan mı pembe olan mı güzel? Beyazı kısa yapmış perdenin düzelttireceğim
2.yatağın ek yerleri su yeşili. Sizce onu da beyaza boyamalı mıyım ? Yoksa çok sırıtmıyor mu ?
Köpük şampuanı temiz içerikli dediler Bi elini yüzünü yıkasana kokusu nasıl göz yakıyor mu? Ürün kullanılsa bile 1 hafta içinde değişim yapabilirsin mağazadanKizlaaaaar bakin hele ben bi şeyler aldım hadi bismillah
Iki şey sormak istiyorum ilki bu aspiratör çok kalın görünüyor bebisin minicik burnuna sığmaz ki ucu başka markanın ki daha mı ufak ucluydu??
İkincisi de bu baby me köpük şampuan çok ağır kokuyor ilac gibi, dalin falan çok güzel kokardı acaba bu ürünü kullanan oldu mu değiştireyim mi ???
Döverim seniKızlar size bi sey söylemek istiyorum..
Ben psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum hiç kilo almadım artık bu durumdan korkuyorum gram bile almadım.. Bi terslik mi var ki .
Ya uygulamada haftada 200 ila 400 gram alırsınız diyor ama ben 10 gram bile almadım kusmuyorum sabah kahvaltı aksam yemeği yiyorum öğle yemeği pek yemem aciktikca bi şeyler atistiririm ama iştahım yok.. korkmalı miyim kizlar ben neden -8 kiloda kalıp gram dahi almıyorum.. bebeğim için riskli bir durum mu bu bilmiyorum
Var 4 günKarın çevresi geride olan var mı benim 6 gün geride hadi beni motive edin
anaaaZeynep ismini rüyamda söylediler..Hz Ömer'in kızının adını koy dediler. Çölün ortasındaydım.sonra internetten baktım kızının adı Zeynep miş
Değiştirmek sorun değil gider değiştiririm de ne ile degistircem bu marka temiz içerikli ve köpük kolay diye tercih etmiştim..Köpük şampuanı temiz içerikli dediler Bi elini yüzünü yıkasana kokusu nasıl göz yakıyor mu? Ürün kullanılsa bile 1 hafta içinde değişim yapabilirsin mağazadan
Niye yahu ne yaptımDöverim seni
Benim ilk gebeliğim belki dediğin gibi 2. Gebeliklerde tek dozdur gerekmiyodur 5 yıl içinde sanırım olduysa yetiyomuşCanim bana tek doz dedi 2.hamileliklerde tek doz vuruyoruz dedi
Hatta başka sağlık ocağında ebe olan arkadaşima sordum bana böyle dediler diye bizde öyle yapıyoruz dedi
Siz 2.dozlar için arayınca kafam karıştı
Demekli 2. Baya rahat geçiyorBenim 2. De çoktan oldu ya bizim sağlık ocağı çok erken halletti bu işi nedense2. Daha kolay geçiyor korkma.
Losyonu babydream alabilirsin rossman danDeğiştirmek sorun değil gider değiştiririm de ne ile degistircem bu marka temiz içerikli ve köpük kolay diye tercih etmiştim..
Kokusu çok ağır geldi nedense ilac gibi, gözüme sürmedim deneyeyim ama elime sürdüm benim cildim zaten çok Kuru daha da kuruttu losyon kullanmak gerek duş sonrası bebeğe sanırım
Niye yahu ne yaptım
Bende 34,5 umMerhaba, dönüş yaparsanız mesaja çok sevinirim; yaşım 39 ve yaş riskim 1/229 çıktı, doktor sınırda olduğumu ve fetal dna önerdiğini söyledi. Moralim alt üst, fikrinizi ya da yaşadıklarınızı söylerseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
12 yıl oldu ozaman kaç doz oldum onu da net hatırlamıyorum soyledimde ebeyeBenim ilk gebeliğim belki dediğin gibi 2. Gebeliklerde tek dozdur gerekmiyodur 5 yıl içinde sanırım olduysa yetiyomuş
Demekli 2. Baya rahat geçiyor
Hafta sonu zatn hamile tayt almaya gidicem o zaman ebebek e sorcam bununla sadece sac yıkanır vücudu yıkamak için ayrı ürün var derse anam babam klasik dalin ile degistiricem köpük kolay olur dediler diye aldım ama 0 aylık bebeğe saça ayrı dus jeli ayrı almam saçma yani sorayım da ona göre karar veririmLosyonu babydream alabilirsin rossman dan
Yeryüzüne düşen "Hamileyken kilo almadığına üzülen" ilk hamile tanesiDeğiştirmek sorun değil gider değiştiririm de ne ile degistircem bu marka temiz içerikli ve köpük kolay diye tercih etmiştim..
Kokusu çok ağır geldi nedense ilac gibi, gözüme sürmedim deneyeyim ama elime sürdüm benim cildim zaten çok Kuru daha da kuruttu losyon kullanmak gerek duş sonrası bebeğe sanırım
Niye yahu ne yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?