Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kombine risk diye birşey yazmıyor.
Down: 1/27300
Trisomi 18/13: 1/69900
Yaş riski: 1/229
Canım senin diğer değerlerin çok iyiymiş. Hiç takılma yaş riskine. O mecbur çıkacak. Hiç moralini de bozma bak benim yaş riski 1/66 diğer değerlerim de seninkinden düşük yani.

Fikrinize ihtiyacım varfazla inceliyorum her şeyi sanırım
1.si dolabın tüllerinden beyaz olan mı pembe olan mı güzel? Beyazı kısa yapmış perdenin düzelttireceğim
2.yatağın ek yerleri su yeşili. Sizce onu da beyaza boyamalı mıyım ? Yoksa çok sırıtmıyor mu ?

Eklentiler

• D78A46DF-8ADE-4F4D-B06E-08CC195292AB.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 113
Beyaz olan daha güzel bence yeşiller çok belli değil boyamana gerek yok bence Güle güle kullansın.

Perdeleri de su yeşili yap

Köpük şampuanı temiz içerikli dediler Bi elini yüzünü yıkasana kokusu nasıl göz yakıyor mu? Ürün kullanılsa bile 1 hafta içinde değişim yapabilirsin mağazadan

Döverim seni

Köpük şampuanı temiz içerikli dediler Bi elini yüzünü yıkasana kokusu nasıl göz yakıyor mu? Ürün kullanılsa bile 1 hafta içinde değişim yapabilirsin mağazadan
Değiştirmek sorun değil gider değiştiririm de ne ile degistircem bu marka temiz içerikli ve köpük kolay diye tercih etmiştim..
Kokusu çok ağır geldi nedense ilac gibi, gözüme sürmedim deneyeyim ama elime sürdüm benim cildim zaten çok Kuru daha da kuruttu losyon kullanmak gerek duş sonrası bebeğe sanırım
Niye yahu ne yaptım

Benim ilk gebeliğim belki dediğin gibi 2. Gebeliklerde tek dozdur gerekmiyodur 5 yıl içinde sanırım olduysa yetiyomuş
Benim 2. De çoktan oldu ya bizim sağlık ocağı çok erken halletti bu işi nedense 2. Daha kolay geçiyor korkma.
Demekli 2. Baya rahat geçiyor

Losyonu babydream alabilirsin rossman dan

Bende 34,5 um Kalp atışını gördük bismillah bi başladılar amniyosentez en garantisi yok korkarsan nifty var demeye. Zaten plansız bir gebelik Allah korkumdan aldırmamışım bir de down sendromlu falan olacak diye son gebeliğimin tadını çıkaramıyorum. İkili test sonucunu aldım risk düşük yazıyor hastaneden ağlayarak bir çıkışım var kesin kötü sonuç çıktı demiştir görenler o kadar korkup kasılmışım. Dr diyor ense burun vs normal ama yine de olabilir. Benim bildiğim bir de down da bacak ve kolları kısa oluyormuş bizimkinin maşallah 1 hafta önde yani kaç yıllık dr lar bi bakışta anlamaları lazım artık neyden şüphe edeceklerini ama para almak için mi yapıyorlar anlamıyorum. 3 lü benim 800 lerde mi ne risk çıktı perinatoloji hala orta risk diyor böbrekleri de biraz büyük çıktı diğer herşey normal bence sorun yok deyip arkadan bana sayfa sayfa imza attırdılar amniyosentez istemediğim için. Ben artık Allaha sığındım olmuşum 6 aylık hiçbir testte çıkmayıp hasta doğan da oluyor kesin hasta denip sağlıklı olan da.

Benim ilk gebeliğim belki dediğin gibi 2. Gebeliklerde tek dozdur gerekmiyodur 5 yıl içinde sanırım olduysa yetiyomuş

Demekli 2. Baya rahat geçiyor
12 yıl oldu ozaman kaç doz oldum onu da net hatırlamıyorum soyledimde ebeye
Tek doz dedi doğumdan sonra Eylül de bir doz daha yaparız ömür boyu korur dedi iyi dedim
Ama burda 2. 3.gebelikteki arkadaşlara da yapılınca kafama takıldı

Losyonu babydream alabilirsin rossman dan
Hafta sonu zatn hamile tayt almaya gidicem o zaman ebebek e sorcam bununla sadece sac yıkanır vücudu yıkamak için ayrı ürün var derse anam babam klasik dalin ile degistiricem köpük kolay olur dediler diye aldım ama 0 aylık bebeğe saça ayrı dus jeli ayrı almam saçma yani sorayım da ona göre karar veririm dalinle büyüdü tüm yeğenlerim içeriği falan çok kasmıcam amaaan
Ama bununla hem vücut hem Sac yıkanır derse değiştirmem denerim bakalım ama cildi çok kuruluyor mutlaka losyon almam lazım kıyamam çocuk Kuru üzüme döner yoksa

Yeryüzüne düşen "Hamileyken kilo almadığına üzülen" ilk hamile tanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…