Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim 7-8 önceydi son hamilelik yine de 2 tane yaptılar

Yeryüzüne düşen "Hamileyken kilo almadığına üzülen" ilk hamile tanesi
Kiz öyle deme vallahi korkuyorum sütüm olmazsa bu zayıflıktan diye. Bi de bebek gelişmezse direncsis kalır doğum sonrası çok yıpranırsam falan bi cok sorun geliyor aklıma
Uygulamada 200 ila 400 gram alınmalı diyor ben sabitim bi terslik var gibi hissediyorum

Beyaz daha hoş duruyor

Sütün olmasının kiloyla alakası yok. Sütü yapan psikoloji dinlenme gibi şeyler. Şimdiden strese sokma. Zaten olmayacaksa olmaz o süt sen ne yaparsan yap.

Nasıl tek doz yahu?

Tek ve iki doz ömür boyu korumazki. Normalde yapılan tek doz 5 yıl korur ama biz gebe olduğumuz için azaltılmış doz yapıyorlar. O yüzden tek doz korumaz mümkün değil.
Doğumdan sonra da süt veriyoruz ve azaltılmış olduğu için yine parça parça yapılıyor dozlar.

Ben 6 yıl önce doğum yaptım ilkindeki aynı prosedürü yine uyguluyorlar. Gebelikteki 2 dozu olup bırakırsam 3 yıl korurmuş anca. İkinci dozu olurken öyle dedi ebe..

Ben doğumdan sonra gitmeyi düşünmüyorum.
İlkinde 4 doz olmuştum sadece. İçim rahat etmedi iki dozu da oldum bu sefer..

Süt üretimiyle kilonun alakası yok. Ben 14 kilo almıştım 8 kilo doğumda gitti. Ama hiç bereketli sütüm olmadı. Emzirdim sağdım ama mama takviyesi de yaptık..
Sütü etkileyen şey su, uyku, düzenli emzirme ve psikoloji..

Merhaba kızlar herkesin günü güzel geçiyordur umarım . Bugün hava güzel olunca biraz mağza dolaştım , defactoda tatlı hamile elbiseleri vardı, tam bunları giyme havaları başlıyor

Eklentiler

• IMG20220420141401.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG20220420141549.webp
    87,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG20220420141556.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG20220420141403.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG20220420141604.webp
    103,9 KB · Görüntüleme: 79
Sütün olmasının kiloyla alakası yok. Sütü yapan psikoloji dinlenme gibi şeyler. Şimdiden strese sokma. Zaten olmayacaksa olmaz o süt sen ne yaparsan yap.

Ay sagolun kizlar ben de hep yemekle ilgili sanıyorum annem hep darliyo Kuru erige döndün sütün olmayacak böyle giderse diye
Merhaba kızlar herkesin günü güzel geçiyordur umarım . Bugün hava güzel olunca biraz mağza dolaştım , defactoda tatlı hamile elbiseleri vardı, tam bunları giyme havaları başlıyor
Ben hâlâ polar pijama ile bile donuyorum, "tam bunları giyme havası" dediğin ne zaman başlıyor yaaa

Bugunde esimin amcasina davetliyiz
Yüzde yuz serbetli meşhur tatlidan yiecegim yine
Hep bu davetler yuzunden dikkat eremiyorum yoksaa hic yemem asla yemem
adını yazmadım ama ben de şerbetli tatli yedim hergun kendime söz veriyorum insülin direnci için dikkat edeceğim diye ama tutamıyorum kendimi . Yemekte iştah sıfır ama tatli ve meyve de sınırım yok

Ankara'da ısınır yakın zamanda biraz daha sabiiirr bugün İzmir'de kısa şort tişört giyen bile vardı , bende tişört üstüne ince gomlekliydim .

Besleyici şeyler yemek önemli ama senin vücudundaki yağın sütüne faydası yok. Protein ve vitamin alımı önemli.
İncirin süt yapma özelliği var. Ben kuru incir çayı falan içerdim mesela. Ama benim açımdan pek sürdürülebilir bir şey değil böyle şeyler. İlk haftalar yapıp bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…