Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
adını yazmadım ama ben de şerbetli tatli yedim hergun kendime söz veriyorum insülin direnci için dikkat edeceğim diye ama tutamıyorum kendimi . Yemekte iştah sıfır ama tatli ve meyve de sınırım yok
Bende bana göre şeker yok ama suyum fazla diye kafama takiyorum çok celişkili bi durum yasiyorum yav ne yiyecegimi biliyorum ne yemeyecgimi , 10 mayista randevum var onda belli olur insalalh daha fazla artmamistir

Arkadaşlar biraz önce banyoyu yıkarken çamaşır makinesine değdim elektrik çarptı .
Böyle elim dirsegime kadar titredi hemen çektim ama acayip korkuyorum .
Ayy dikkat et cok korkarim oyle kazalardan , bişey olmamistir korkma yogurt falan ye 1 kase kendine gelirsin bebişte harektliyse sorun olmaz

Bende bana göre şeker yok ama suyum fazla diye kafama takiyorum çok celişkili bi durum yasiyorum yav ne yiyecegimi biliyorum ne yemeyecgimi , 10 mayista randevum var onda belli olur insalalh daha fazla artmamistir
Kuzum şekere dikkat et bak şeker den dolayı diyet yapınca benim suyum bugün normal çıktı Antep tatlıları yiyip durma

Seni boyle hayal edecegim aklima gelmezdi be yavrum

Iki ölcumde bana düşük geldi hicmi şekerli yemiyorsun kiz bak yerlerde ha ben sana diyeyim bu sferde insulin düşer arada kaçamak yap

Deniz Aden = olabilir hoş
Deniz Aren = seçenekler içindeki en iyisi. Anlam olarak da hem deniz hem kum hoş bir ikili olmuş
Deniz Eren = bilemedim
Deniz Efe = eh işte
Deniz Mavi = cümle gibi olmuş, boğmuş
Deniz Ata = aslında hoş ama okur okumaz bende deniz atı çağrışımı yaptı

Kuzum şekere dikkat et bak şeker den dolayı diyet yapınca benim suyum bugün normal çıktı Antep tatlıları yiyip durma
Kiz bana diyorlar senin bebe su ikizi olabilir bisey olmaz ye diyorlar
Eşimin halasida suyu fazlaymis ama seker cikmadi doktor bu su ikizi demis amaan herkesler bisey diyor başlayacam suyunada selinede artik

Canım senin diğer değerlerin çok iyiymiş. Hiç takılma yaş riskine. O mecbur çıkacak. Hiç moralini de bozma bak benim yaş riski 1/66 diğer değerlerim de seninkinden düşük yani.
Sağol olumlu düşüncelerin için Hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza insallahhh

En son ne zaman kontrole gittin bebekte gelişim geriliği yoksa niye sorun olsun ki

Bende okur okumaz "Deniz Ata bak "gibi dedim icimden

Sağlıkla gelsin inşallah Bize burun, ense, kol, bacak boyları hakkında detayli bilgi veren olmadı, ama eger sorun olsaydı herhalde ordan da tuttururlardi. Allah hayırlı, sağlıklı evlatlarımızı kucağımiza almayı nasip etsin

Açlık 70in altına düşmemeli diyorlar. Ölçümlerimiz hemen hemen aynı baktım ben yükseltemiyorum kaçamak yapıyorum valla yarın randevum var . Doktora de diyeceğim . Uymama rağmen düşük gelince ben kaçamaklar yapıyorum diye bakalım ne diyecek
Birde tokluğu 2.saatte mi ölçüyorsun? Bana 1 saat sonra ölçmemi söyledi diyabet eğitimi veren kişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…