- 6 Ağustos 2021
- 514
- 1.611
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.681
Ben üstüme gömlek bile almadım en yakın zamanda defacto'ya gidilecek. TeşekkürlerAnkara'da ısınır yakın zamanda biraz daha sabiiirrbugün İzmir'de kısa şort tişört giyen bile vardı , bende tişört üstüne ince gomlekliydim .
Bende bana göre şeker yok ama suyum fazla diye kafama takiyorum çok celişkili bi durum yasiyorum yav ne yiyecegimi biliyorum ne yemeyecgimi , 10 mayista randevum var onda belli olur insalalh daha fazla artmamistiradını yazmadım ama ben de şerbetli tatli yedimhergun kendime söz veriyorum insülin direnci için dikkat edeceğim diye ama tutamıyorum kendimi . Yemekte iştah sıfır ama tatli ve meyve de sınırım yok
Ayy dikkat et cok korkarim oyle kazalardan , bişey olmamistir korkma yogurt falan ye 1 kase kendine gelirsin bebişte harektliyse sorun olmazArkadaşlar biraz önce banyoyu yıkarken çamaşır makinesine değdim elektrik çarptı .
Böyle elim dirsegime kadar titredi hemen çektim ama acayip korkuyorum.
Ben hiç yaptırmadımSağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
Kuzum şekere dikkat et bak şeker den dolayı diyet yapınca benim suyum bugün normal çıktı Antep tatlıları yiyip durmaBende bana göre şeker yok ama suyum fazla diye kafama takiyorum çok celişkili bi durum yasiyorum yav ne yiyecegimi biliyorum ne yemeyecgimi , 10 mayista randevum var onda belli olur insalalh daha fazla artmamistir
Seni boyle hayal edecegim aklima gelmezdi be yavrumSlm kızlar,
Bugün ölçüm yapmaya başladım.
Öğlen açlık 67
Tokluk 2. Saat 92
Şimdi sürekli böyle düşük çıkarsa yakın bir zamanda karpuz yiyebilir miyim
Yok yok şaka bir yana diyet listesi güncellenir mi araya tatlı kaçamaklar katılır mı?
Deniz Aden = olabilir hoşgünaydın kızlar ikinci isim konusunda hala kararsızlıklar yaşıyoruz oğlumun adı Deniz olacak kısmetse ama yanına hangisi daha kolay söylenir ve hoş durur sizce
Deniz Aden
Deniz Aren
Deniz Eren
Deniz Efe
Deniz Mavi
Deniz Ata
Kiz bana diyorlar senin bebe su ikizi olabilir bisey olmaz ye diyorlarKuzum şekere dikkat et bak şeker den dolayı diyet yapınca benim suyum bugün normal çıktı Antep tatlıları yiyip durma
Sağol olumlu düşüncelerin içinCanım senin diğer değerlerin çok iyiymiş. Hiç takılma yaş riskine. O mecbur çıkacak.Hiç moralini de bozma bak benim yaş riski 1/66 diğer değerlerim de seninkinden düşük yani.
Ben de bol şeker tatli yiyorum ki şekerim yükselsin suyum artsın malum sınırdaKiz bana diyorlar senin bebe su ikizi olabilir bisey olmaz ye diyorlar
Eşimin halasida suyu fazlaymis ama seker cikmadi doktor bu su ikizi demis amaan herkesler bisey diyor başlayacam suyunada selinede artik
En son ne zaman kontrole gittin bebekte gelişim geriliği yoksa niye sorun olsun kiKızlar size bi sey söylemek istiyorum..
Ben psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum hiç kilo almadım artık bu durumdan korkuyorum gram bile almadım.. Bi terslik mi var ki .
Ya uygulamada haftada 200 ila 400 gram alırsınız diyor ama ben 10 gram bile almadım kusmuyorum sabah kahvaltı aksam yemeği yiyorum öğle yemeği pek yemem aciktikca bi şeyler atistiririm ama iştahım yok.. korkmalı miyim kizlar ben neden -8 kiloda kalıp gram dahi almıyorum.. bebeğim için riskli bir durum mu bu bilmiyorum
Bende okur okumaz "Deniz Ata bak "gibi dedim icimdenDeniz Aden = olabilir hoş
Deniz Aren = seçenekler içindeki en iyisi. Anlam olarak da hem deniz hem kum hoş bir ikili olmuş
Deniz Eren = bilemedim
Deniz Efe = eh işte
Deniz Mavi = cümle gibi olmuş, boğmuş
Deniz Ata = aslında hoş ama okur okumaz bende deniz atı çağrışımı yaptı
Sağlıkla gelsin inşallahBende 34,5 umKalp atışını gördük bismillah bi başladılar amniyosentez en garantisi yok korkarsan nifty var demeye. Zaten plansız bir gebelik Allah korkumdan aldırmamışım bir de down sendromlu falan olacak diye son gebeliğimin tadını çıkaramıyorum. İkili test sonucunu aldım risk düşük yazıyor hastaneden ağlayarak bir çıkışım var kesin kötü sonuç çıktı demiştir görenler o kadar korkup kasılmışım. Dr diyor ense burun vs normal ama yine de olabilir. Benim bildiğim bir de down da bacak ve kolları kısa oluyormuş bizimkinin maşallah 1 hafta önde yani kaç yıllık dr lar bi bakışta anlamaları lazım artık neyden şüphe edeceklerini ama para almak için mi yapıyorlar anlamıyorum. 3 lü benim 800 lerde mi ne risk çıktı perinatoloji hala orta risk diyor böbrekleri de biraz büyük çıktı diğer herşey normal bence sorun yok deyip arkadan bana sayfa sayfa imza attırdılar amniyosentez istemediğim için. Ben artık Allaha sığındım olmuşum 6 aylık hiçbir testte çıkmayıp hasta doğan da oluyor kesin hasta denip sağlıklı olan da.
Açlık 70in altına düşmemeli diyorlar. Ölçümlerimiz hemen hemen aynı baktım ben yükseltemiyorum kaçamak yapıyorum valla yarın randevum var . Doktora de diyeceğim . Uymama rağmen düşük gelince ben kaçamaklar yapıyorum diye bakalım ne diyecekSlm kızlar,
Bugün ölçüm yapmaya başladım.
Öğlen açlık 67
Tokluk 2. Saat 92
Şimdi sürekli böyle düşük çıkarsa yakın bir zamanda karpuz yiyebilir miyim
Yok yok şaka bir yana diyet listesi güncellenir mi araya tatlı kaçamaklar katılır mı?
Su artmasına havuç suyu çok faydalıymış canımBen de bol şeker tatli yiyorum ki şekerim yükselsin suyum artsın malum sınırda
İçiyorum kuzumSu artmasına havuç suyu çok faydalıymış canım
BeyazFikrinize ihtiyacım varfazla inceliyorum her şeyi sanırım
1.si dolabın tüllerinden beyaz olan mı pembe olan mı güzel? Beyazı kısa yapmış perdenin düzelttireceğim
2.yatağın ek yerleri su yeşili. Sizce onu da beyaza boyamalı mıyım ? Yoksa çok sırıtmıyor mu ?
Gebeliğin üzerinden 6 yıl geçtiBenim ilk gebeliğim belki dediğin gibi 2. Gebeliklerde tek dozdur gerekmiyodur 5 yıl içinde sanırım olduysa yetiyomuş
Demekli 2. Baya rahat geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?