Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Seni boyle hayal edecegim aklima gelmezdi be yavrum

Iki ölcumde bana düşük geldi hicmi şekerli yemiyorsun kiz bak yerlerde ha ben sana diyeyim bu sferde insulin düşer arada kaçamak yap
Yeni başladım zaten diyete tam anlamıyla
Sabah yarım çay bardağı portakal suyu içmiştim aslında

Valla sorma aklımda sürekli ne yiyeceğim var menü oluşturmaya çalışıyorum falan çok yoruyor beynimi
Nerde yarım ekmek tostlar sandviçler

Dahiliye doktoru 2. Saati ölçmen yeterli 1e gerek yok dedi
Bakalım böyle giderse arada minik kaçamaklar eklenir diye umuyorum
Bitter çikolata falan olsun bari

Tekrar şeker yüklemesi yapılsa kaç çıkar acaba ben onu merak ediyorum belki de bu sefer çıkmıcak

yoncambenim aşk olsun bak bi şeyler aldım attım yorum yapmadın
Yoeum atmadımm amaaaaaa rahatladım artık bebişe bişi aldın diyeeeee valla çok sevindimmm devamı gelsin inşallah
Bence geç kalmadın istersen sağlık ocağına sorup yaptırabilirsin
Bu arada ankara da kimsemiz yok keşke birileri de bizi davet etse diyorum memlekette olsak ederlerdi ne güzel olurdu hazır sofraya oturmak oyle hazır otursam yerim bence, ben kendim yapınca iştahım azalıyor galiba
Ayyyy boşver çağırılıyosun, sonra bide seninde çağırman gerekiyor, hamile hamile çekilmiyo misafir ağırlamak
Yani ilkinde baya kolu feda ettik sanmıştım 2.de hiçbişe anlamadım.
Ayyyyy inşallah bendede olmaz
Ben hiç yaptırmadım
Bende ameliyatta paslı fln olur bıcak fln oyuzden ne olur ne olmaz en kötü 1kere olsun diyorum aşı
2 doz oldum ben de

Gebeliğin üzerinden 6 yıl geçti
Ne olur ne olmazzzz yaptırıyım ozman

Bana bir kere hatırlatma dozu yapıldı

....
2 doz hamilelikte
3 doz hamilelikte sonra. Ben sadece 2 dozu istediğimi soyledım doktora.

Ameliyata gelene kadar parmağını bıçak keser, çivi batar.. O yüzden yaptırmak önemi bana Gore

....

2 doz hamilelikte
3 doz hamilelikte sonra. Ben sadece 2 dozu istediğimi soyledım doktora.

Ameliyata gelene kadar parmağını bıçak keser, çivi batar.. O yüzden yaptırmak önemi bana Gore
Ben ağrıdan korkuyodumda ağrı olmuyo diyince cesaretim geldi, geçen ilk dozda 1 hafta scısını çekenler olmuştu en azından bi yerm kesilse bişi olucğaına aşımı olayım daha iyi

teşekkür ederim tek tek değerlendirmişsin.. Deniz ata bizde de aynı çağrışım yaptı ilkokulda dalga geçerler çocukla diye elendi.. Arenin anlamı en parlak kum evet çok güzel ama KV falan kuranda geçsin diyor oda geçmiyor ,, sanırım Aden olacak anlamı cennet bahçesiymiş

E ben ne yapayım ki şimdi iyice kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…