- 23 Ekim 2018
- 16.264
- 37.610
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.701
Yeni başladım zaten diyete tam anlamıylaSeni boyle hayal edecegim aklima gelmezdi be yavrum
Iki ölcumde bana düşük geldi hicmi şekerli yemiyorsun kiz bak yerlerde ha ben sana diyeyim bu sferde insulin düşer arada kaçamak yap
Dahiliye doktoru 2. Saati ölçmen yeterli 1e gerek yok dediAçlık 70in altına düşmemeli diyorlar. Ölçümlerimiz hemen hemen aynı baktım ben yükseltemiyorum kaçamak yapıyorum valla yarın randevum var . Doktora de diyeceğim . Uymama rağmen düşük gelince ben kaçamaklar yapıyorum diye bakalım ne diyecek
Birde tokluğu 2.saatte mi ölçüyorsun? Bana 1 saat sonra ölçmemi söyledi diyabet eğitimi veren kişi
Yoeum atmadımm amaaaaaa rahatladım artık bebişe bişi aldın diyeeeee valla çok sevindimmm devamı gelsin inşallah
Bence geç kalmadın istersen sağlık ocağına sorup yaptırabilirsin12 yıl oldu ozaman kaç doz oldum onu da net hatırlamıyorum soyledimde ebeye
Tek doz dedi doğumdan sonra Eylül de bir doz daha yaparız ömür boyu korur dedi iyi dedim
Ama burda 2. 3.gebelikteki arkadaşlara da yapılınca kafama takıldı
Ayyyy boşver çağırılıyosun, sonra bide seninde çağırman gerekiyor, hamile hamile çekilmiyo misafir ağırlamakBu arada ankara da kimsemiz yok keşke birileri de bizi davet etse diyorum memlekette olsak ederlerdi ne güzel olurdu hazır sofraya oturmak oyle hazır otursam yerim bence, ben kendim yapınca iştahım azalıyor galiba
Ayyyyy inşallah bendede olmazYani ilkinde baya kolu feda ettik sanmıştım 2.de hiçbişe anlamadım.
Bende ameliyatta paslı fln olur bıcak fln oyuzden ne olur ne olmaz en kötü 1kere olsun diyorum aşıBen hiç yaptırmadım
Ne olur ne olmazzzz yaptırıyım ozman2 doz oldum ben de
Gebeliğin üzerinden 6 yıl geçti
Bana bir kere hatırlatma dozu yapıldıYoeum atmadımm amaaaaaa rahatladım artık bebişe bişi aldın diyeeeee valla çok sevindimmm devamı gelsin inşallah
Bence geç kalmadın istersen sağlık ocağına sorup yaptırabilirsin
Ayyyy boşver çağırılıyosun, sonra bide seninde çağırman gerekiyor, hamile hamile çekilmiyo misafir ağırlamak
Ayyyyy inşallah bendede olmaz
Bende ameliyatta paslı fln olur bıcak fln oyuzden ne olur ne olmaz en kötü 1kere olsun diyorum aşı
Ne olur ne olmazzzz yaptırıyım ozman
Önceki hamileliğindemi yapılmıştı diğerleriiBana bir kere hatırlatma dozu yapıldı
2 doz hamilelikteYoeum atmadımm amaaaaaa rahatladım artık bebişe bişi aldın diyeeeee valla çok sevindimmm devamı gelsin inşallah
Bence geç kalmadın istersen sağlık ocağına sorup yaptırabilirsin
Ayyyy boşver çağırılıyosun, sonra bide seninde çağırman gerekiyor, hamile hamile çekilmiyo misafir ağırlamak
Ayyyyy inşallah bendede olmaz
Bende ameliyatta paslı fln olur bıcak fln oyuzden ne olur ne olmaz en kötü 1kere olsun diyorum aşı
Ne olur ne olmazzzz yaptırıyım ozman
Bende golden goat alıcam mamayı200 tl hediye çekimi bunları alarak değerlendirdimmmm 0-3 aylık dışarı çıkmalık pek bişi almamıştım onuda bu üstü alarak değerlerndirdim , inşallah mamayı doğru almışımdır
Ben ağrıdan korkuyodumda ağrı olmuyo diyince cesaretim geldi, geçen ilk dozda 1 hafta scısını çekenler olmuştu en azından bi yerm kesilse bişi olucğaına aşımı olayım daha iyi....
2 doz hamilelikte
3 doz hamilelikte sonra. Ben sadece 2 dozu istediğimi soyledım doktora.
Ameliyata gelene kadar parmağını bıçak keser, çivi batar.. O yüzden yaptırmak önemi bana Gore
Aaaaaa o iyimi ben bilmiyomBende golden goat alıcam mamayı
Ben de anlamam ılkinde kullanmadım .
Evet cnmÖnceki hamileliğindemi yapılmıştı diğerlerii
İnan anlamadım bendeBenim 7-8 önceydi son hamilelik yine de 2 tane yaptılar
Evet geçen gün benimde baya ağrıdı. Ama 2.de olmadıBen ağrıdan korkuyodumda ağrı olmuyo diyince cesaretim geldi, geçen ilk dozda 1 hafta scısını çekenler olmuştu en azından bi yerm kesilse bişi olucğaına aşımı olayım daha iyi
teşekkür ederim tek tek değerlendirmişsin.. Deniz ata bizde de aynı çağrışım yaptı ilkokulda dalga geçerler çocukla diye elendi.. Arenin anlamı en parlak kum evet çok güzel ama KV falan kuranda geçsin diyor oda geçmiyor ,, sanırım Aden olacak anlamı cennet bahçesiymişDeniz Aden = olabilir hoş
Deniz Aren = seçenekler içindeki en iyisi. Anlam olarak da hem deniz hem kum hoş bir ikili olmuş
Deniz Eren = bilemedim
Deniz Efe = eh işte
Deniz Mavi = cümle gibi olmuş, boğmuş
Deniz Ata = aslında hoş ama okur okumaz bende deniz atı çağrışımı yaptı
İzmirli misinizAnkara'da ısınır yakın zamanda biraz daha sabiiirrbugün İzmir'de kısa şort tişört giyen bile vardı , bende tişört üstüne ince gomlekliydim .
İnşallah severlerBen de anlamam ılkinde kullanmadım .
Keçi sütlü olduğu için alıcam
Ayy inşallahEvet geçen gün benimde baya ağrıdı. Ama 2.de olmadı
Benimki de erken vuruldu 17 ve 21 haftalar vurdularBenim 2. De çoktan oldu ya bizim sağlık ocağı çok erken halletti bu işi nedense2. Daha kolay geçiyor korkma.
İzmirli değilim ama uzun süredir İzmir deyizİzmirli misiniz
E ben ne yapayım ki şimdi iyice kafam karıştıNasıl tek doz yahu?
Tek ve iki doz ömür boyu korumazki. Normalde yapılan tek doz 5 yıl korur ama biz gebe olduğumuz için azaltılmış doz yapıyorlar. O yüzden tek doz korumaz mümkün değil.
Doğumdan sonra da süt veriyoruz ve azaltılmış olduğu için yine parça parça yapılıyor dozlar.
Ben 6 yıl önce doğum yaptım ilkindeki aynı prosedürü yine uyguluyorlar. Gebelikteki 2 dozu olup bırakırsam 3 yıl korurmuş anca. İkinci dozu olurken öyle dedi ebe..
Ben doğumdan sonra gitmeyi düşünmüyorum.
İlkinde 4 doz olmuştum sadece. İçim rahat etmedi iki dozu da oldum bu sefer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?