- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.721
Bende hergün akşam midem yanıp karnım iyice gerilince diyorum tamam artık yeter saça sapan yediklerim yarından itibaren dikkat edip sağlıklı yiycem sabah öyle bi ac kalkıyorum ki akşamki düşündüğüm herşeyi unutuyorumBugunde esimin amcasina davetliyiz
Yüzde yuz serbetli meşhur tatlidan yiecegim yine
Hep bu davetler yuzunden dikkat eremiyorum yoksaa hic yemem asla yemem
Biraz eklemeler yap portakal suyuda yukseltir ona ragmen yuksek cikmamis vucudun alisik degil birden dirençsiz kalirsin birden bire olmamaliYeni başladım zaten diyete tam anlamıyla
Sabah yarım çay bardağı portakal suyu içmiştim aslında
Valla sorma aklımda sürekli ne yiyeceğim var menü oluşturmaya çalışıyorum falan çok yoruyor beynimi
Nerde yarım ekmek tostlar sandviçler
Valla ya normalde canimin istemeyecgi şeyler istiyor gun sonu pişmanlık la beraber sabah uyandiginda yine ayniBende hergün akşam midem yanıp karnım iyice gerilince diyorum tamam artık yeter saça sapan yediklerim yarından itibaren dikkat edip sağlıklı yiycem sabah öyle bi ac kalkıyorum ki akşamki düşündüğüm herşeyi unutuyorum
Ya yanlış anlamasın lütfen kimse ama şu kuranda geçme işi bana çok saçma geliyor. Şeytan da kuranda geçiyor. Şeytan koyalım o zamanteşekkür ederim tek tek değerlendirmişsin.. Deniz ata bizde de aynı çağrışım yaptı ilkokulda dalga geçerler çocukla diye elendi.. Arenin anlamı en parlak kum evet çok güzel ama KV falan kuranda geçsin diyor oda geçmiyor ,, sanırım Aden olacak anlamı cennet bahçesiymiş
Ayyyy benim oğluma koyucağım isim için büyükler bi kuranda geçmiyo diye alevlendiler , ne benim adım ne eşimin adı kuranda geçmiyoYa yanlış anlamasın lütfen kimse ama şu kuranda geçme işi bana çok saçma geliyor. Şeytan da kuranda geçiyor. Şeytan koyalım o zaman
Güzel bir anlamı olduktan sonra kuranda geçip geçmemesinin ne önemi var ki. Buğra mesela. Anlamı deve. Kuranda geçse ne olur geçmese ne olur anlam ortada
Mantıklı olanı çocuğa, güzel anlamı olan bir isim vermektir. Bizim insanimiz bunu da istediği gibi yorumladığı içinYa yanlış anlamasın lütfen kimse ama şu kuranda geçme işi bana çok saçma geliyor. Şeytan da kuranda geçiyor. Şeytan koyalım o zaman
Ki eşimin de ablasının da adi Kuran da geçmiyorAyyyy benim oğluma koyucağım isim için büyükler bi kuranda geçmiyo diye alevlendiler , ne benim adım ne eşimin adı kuranda geçmiyoSiz koymamışsınız biz niye koyalım dedik Ozman bilmiyoduk diyolar, eşimde bizde bilmiyoz ozman dedi
Ahshshahaah çok iyi ya.Ayyyy benim oğluma koyucağım isim için büyükler bi kuranda geçmiyo diye alevlendiler , ne benim adım ne eşimin adı kuranda geçmiyoSiz koymamışsınız biz niye koyalım dedik Ozman bilmiyoduk diyolar, eşimde bizde bilmiyoz ozman dedi
Herkes çok biliyorr yaaa yeminleeee ama kimse kendine bakmıyorKi eşimin de ablasının da adi Kuran da geçmiyor
Ahshshahaah çok iyi ya.
Mantıklı olanı çocuğa, güzel anlamı olan bir isim vermektir. Bizim insanimiz bunu da istediği gibi yorumladığı içineşimin ailesi dedi aynısını. Sizin bir daha çocuğunuz olursa siz Kuran da geçen koyarsiniz dedik
Acile gittim bı sıkıntı yok çok şükürAyy dikkat et cok korkarim oyle kazalardan , bişey olmamistir korkma yogurt falan ye 1 kase kendine gelirsin bebişte harektliyse sorun olmaz
E ben ne yapayım ki şimdi iyice kafam karıştı
Hepsi çok güzel ama Vera a101 in yağ markası direk aklıma yağ şişeleri geliyoMelisa isminin gerçek anlamını bulun bana
Ana oğul otu şifalı bir bitki galiba
Melisa o kadar çok istiyorum ki ama anlamı kafamı cok karıstrııyor .
Hay mıtolojisine başlıcam
Nil
Melisa
Defne
Vera
Şuanda aklımda olanlar
Hepsi çok güzel ama Vera a101 in yağ markası direk aklıma yağ şişeleri geliyoBiminki de Sole
Kız aden koyma aden kız ismi hatta ben aden düşünüyordum bir arateşekkür ederim tek tek değerlendirmişsin.. Deniz ata bizde de aynı çağrışım yaptı ilkokulda dalga geçerler çocukla diye elendi.. Arenin anlamı en parlak kum evet çok güzel ama KV falan kuranda geçsin diyor oda geçmiyor ,, sanırım Aden olacak anlamı cennet bahçesiymiş
Erkekte cihangir den kopamadım
Kız da melısadan kopamıyorum
Tek solukta uzun isim
Beğeniyorsan koy gitsin yahu bırak anlamını. Kötü anlamı yok sonuçta.
Melisa güzel kafanı karıştırma o zaman
Mesela Bade güzel diyorum anlamı şarap diyorlar. Eee güzelmiş işte diyorum
Bir kuran kursu öğreticisi olarak size sonuna kadar katılıyorum.Ya yanlış anlamasın lütfen kimse ama şu kuranda geçme işi bana çok saçma geliyor. Şeytan da kuranda geçiyor. Şeytan koyalım o zaman
Güzel bir anlamı olduktan sonra kuranda geçip geçmemesinin ne önemi var ki. Buğra mesela. Anlamı deve. Kuranda geçse ne olur geçmese ne olur anlam ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?