Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bugunde esimin amcasina davetliyiz
Yüzde yuz serbetli meşhur tatlidan yiecegim yine
Hep bu davetler yuzunden dikkat eremiyorum yoksaa hic yemem asla yemem
Bende hergün akşam midem yanıp karnım iyice gerilince diyorum tamam artık yeter saça sapan yediklerim yarından itibaren dikkat edip sağlıklı yiycem sabah öyle bi ac kalkıyorum ki akşamki düşündüğüm herşeyi unutuyorum

Biraz eklemeler yap portakal suyuda yukseltir ona ragmen yuksek cikmamis vucudun alisik degil birden dirençsiz kalirsin birden bire olmamali

Valla ya normalde canimin istemeyecgi şeyler istiyor gun sonu pişmanlık la beraber sabah uyandiginda yine ayni

Ya yanlış anlamasın lütfen kimse ama şu kuranda geçme işi bana çok saçma geliyor. Şeytan da kuranda geçiyor. Şeytan koyalım o zaman
Güzel bir anlamı olduktan sonra kuranda geçip geçmemesinin ne önemi var ki. Buğra mesela. Anlamı deve. Kuranda geçse ne olur geçmese ne olur anlam ortada

Ayyyy benim oğluma koyucağım isim için büyükler bi kuranda geçmiyo diye alevlendiler , ne benim adım ne eşimin adı kuranda geçmiyo Siz koymamışsınız biz niye koyalım dedik Ozman bilmiyoduk diyolar, eşimde bizde bilmiyoz ozman dedi

Ya yanlış anlamasın lütfen kimse ama şu kuranda geçme işi bana çok saçma geliyor. Şeytan da kuranda geçiyor. Şeytan koyalım o zaman
Mantıklı olanı çocuğa, güzel anlamı olan bir isim vermektir. Bizim insanimiz bunu da istediği gibi yorumladığı için eşimin ailesi dedi aynısını. Sizin bir daha çocuğunuz olursa siz Kuran da geçen koyarsiniz dedik

Ki eşimin de ablasının da adi Kuran da geçmiyor

Ahshshahaah çok iyi ya.

Melisa isminin gerçek anlamını bulun bana

Ana oğul otu şifalı bir bitki galiba

Melisa o kadar çok istiyorum ki ama anlamı kafamı cok karıstrııyor .

Hay mıtolojisine başlıcam

Nil
Melisa
Defne
Vera

Şuanda aklımda olanlar

Aynen. Benim kriterim belli. Anlamı ve söylenişi güzel olacak, yeni olsun diye zorlama olmayacak Buğlem/Esila/Almila vb. ve hayvan adı olmayacak
Ben beğendiğim ismin numerolojisine bakarım mutlaka

Mesela Kuran'da geçen bazı isimler de ağır geliyor kişiye. O ismin manasını kaldıramayıp tam tersi kişiliğe bürünüyorlar..

E ben ne yapayım ki şimdi iyice kafam karıştı

Valla sen yazınca benim de kafam karıştı. Bana 3 doz ve 5 doz diye anlattı ebe. İlkinde de böyle demişti. Ben 5 doz olmamıştım boşverip..

Ama okulda ve işyerinde falan yaptıklarında da bir sefer olunca 5 yıl koruyor dediler hep. Hiç ömürlük denmedi

Hepsi çok güzel ama Vera a101 in yağ markası direk aklıma yağ şişeleri geliyo Biminki de Sole

Kız aden koyma aden kız ismi hatta ben aden düşünüyordum bir ara

Erkekte cihangir den kopamadım
Kız da melısadan kopamıyorum

Tek solukta uzun isim

Beğeniyorsan koy gitsin yahu bırak anlamını. Kötü anlamı yok sonuçta.
Melisa güzel kafanı karıştırma o zaman

Mesela Bade güzel diyorum anlamı şarap diyorlar. Eee güzelmiş işte diyorum

Bir kuran kursu öğreticisi olarak size sonuna kadar katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…