Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar.. bir bir bucuk ay kadar önce carpintim vardi ya o zaman doktorlar ferritin yani demirin düsük dedilerdi. Demir ilacina baslamistim. Pazartesi de saglik ocagina kan verdim bi bakiyim ne alemde yukselmis mi dedim. Simdi tahlile bakiyorum ferritin var bi de demir var. Bu ikisini ayni saniyordum ne fark var bilen beni aydınlatabilir mi

Eşin çok haklı banada geçen kayinvaldem tutmuş elif koyun elif çok güzel diyor tamam güzel olabilir ama bakalım biz begendikmi içimize sindimi, kendisi 30 kusur yıl önce 2 çocuğunada değişik isim koymuş bize akıl veriyor şimdiki akli olsa elif koyarmis, koysandin o zaman Allah Allah diyesim geliyor da neyse diyorum sakin ol

bilmiyorum valla
Vera d
Ferritin demir bağlama kapasitesi olabilir

Kayınvalidem Bi kere bana benim adımı koyacaksınız ben nenesiyim felan filan dedi ben de annesiyim kusura bakma eski isimleri koymam ben dedim o gün bugündür beni sevmez şu an görüşmüyoruz

Ferrtin değeri önemli olan asıl kan deposunu gosteren değer o. Demir başka o depo değilde var olan gibi sanırsam ama kansızlık için Ferritin değerine bakiyolar.
Kayınvalidem Bi kere bana benim adımı koyacaksınız ben nenesiyim felan filan dedi ben de annesiyim kusura bakma eski isimleri koymam ben dedim o gün bugündür beni sevmez şu an görüşmüyoruz
Kendisi kayınvalidesinin isminimi koymuş çocuğuna ayrıca koymuş olsa bile sen koymak zorundamiymissin. Allahım hiç hoslanmiyorum şu isim mevzusuna karisilmasindan

Öyle vallaaaa kendileri koysaymış, bizeneeee bunun sucunu benmi çekicem bitanede doğursun koysun
İnstagramda video izledim, çocuğaa annesi babası isim koymassa başkalarını karışırsa oda büüyük günahmış mesela, bırakın günahınıda sevabını ben üstleniyim,
Allahdan eşim hazır cevap uğraşmıyorum

Bu yüzden görmicekse görüşmesin allahım yaaa

Ferritin demir bağlama kapasitesi olabilir

Anladım. Ferritin yükselmemiş düşmüş daha da hayırlısı olsun.

Suan farkettim total protein düşük ama bu durumu yaşayan var mı aranizda?
Bu tahlilleri de yaptırmak istiyor insan sonra da eline verilince tek tek inceleyip strese giriyorum

Son düzenleme:
Ferrtin değeri önemli olan asıl kan deposunu gosteren değer o. Demir başka o depo değilde var olan gibi sanırsam ama kansızlık için Ferritin değerine bakiyolar.
Ferritin niye yükselmiyor ya zor yükseliyor demekki o zaman. Düsmeseymis yerinde kalaymıs bari . Ilaca devam etmeliyim o halde

Hiç çok istiyorlarsa yapsinlarda koysunlar

Aynen o konuda şanslısın güzel cevap vermiş benim eşimin umrunda değil bırak söylesin bizim neyi istediğimiz önemli diyor bana konuşsun kale alma diyor

Gerçi bizimde hala bişey bulabildiğimiz de yok Allahım çocuğun isimsiz kalacak

Ferritin niye yükselmiyor ya zor yükseliyor demekki o zaman. Düsmeseymis yerinde kalaymıs bari . Ilaca devam etmeliyim o halde
Malesef ferritin benim 90 kusurdu hamileliğin başında 3.aydan beri demir ilacı alıyorum 15 20 gündür 2 ye çıkardım değerim 16 en sonunda bırakacağım ilacı çok kafam bozuluyor

Malesef ferritin benim 90 kusurdu hamileliğin başında 3.aydan beri demir ilacı alıyorum 15 20 gündür 2 ye çıkardım değerim 16 en sonunda bırakacağım ilacı çok kafam bozuluyor
Şubatta 21 küsürmüş kullandim şubattan beri suan 16.9 gercekten gel de sövme ben ikiye cikarsam acaba nolur bilemedim ki

Benimde 11 di
Bakalım yarın sonuçlar çıkar cok merak ediyorum
Kız en azından sen düzenli kullanmadın demir ilacını hani etki etmese anlarım o şekil.3.aydan beri kullanıyorum hiç aksatmadan çok kafamı bozuyor kendimi pekmeze üzüme falan versem daha iyiydi herhalde bu ne böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…