- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.761
Ben bi ara onu da ictim keciboynuzu özü ictim her sabah ac karına. 1 aydan fazla icmisimdir. Hatta cekirdekli üzümü de hala yiyorum. Nalet gitsinKız en azından sen düzenli kullanmadın demir ilacını hani etki etmese anlarım o şekil.3.aydan beri kullanıyorum hiç aksatmadan çok kafamı bozuyorkendimi pekmeze üzüme falan versem daha iyiydi herhalde bu ne böyle
Sorma ne terbiyesiz gelinliğim kaldı ne saygısızlığım kaynana görümce bir oldular düşman oldular banaFerrtin değeri önemli olan asıl kan deposunu gosteren değer o. Demir başka o depo değilde var olan gibi sanırsam ama kansızlık için Ferritin değerine bakiyolar.
Kendisi kayınvalidesinin isminimi koymuş çocuğunaayrıca koymuş olsa bile sen koymak zorundamiymissin. Allahım hiç hoslanmiyorum şu isim mevzusuna karisilmasindan
Doktoruna sor canım ama 2 ye cikarmani önerebilir yüksek ihtimalle.benimde 26 Ken 2 ye çıkardılar 10 gün sonra 16 cikdi nasılŞubatta 21 küsürmüş kullandim şubattan beri suan 16.9 gercekten gel de sövmeben ikiye cikarsam acaba nolur bilemedim ki
2 kutu bitti bu zamana kadarKız en azından sen düzenli kullanmadın demir ilacını hani etki etmese anlarım o şekil.3.aydan beri kullanıyorum hiç aksatmadan çok kafamı bozuyorkendimi pekmeze üzüme falan versem daha iyiydi herhalde bu ne böyle
Benim Bi ara öyleydi meğersem çatlıyormuş göğüslerin kuru muBenim göğüs uçlarım çok acıyorsizin de öyle mi?
Her gün başka bir şey çıkıyo
Ona rağmen yaramadı demek.Ben bi ara onu da ictim keciboynuzu özü ictim her sabah ac karına. 1 aydan fazla icmisimdir. Hatta cekirdekli üzümü de hala yiyorum. Nalet gitsin
MikemmelDoktoruna sor canım ama 2 ye cikarmani önerebilir yüksek ihtimalle.benimde 26 Ken 2 ye çıkardılar 10 gün sonra 16 cikdi nasıl
Benim 4.5 çıkmıştı. İlaç kullanmaya başladım. Bakalım yarın onun da sonucu çıkacak.Oy oy tsh da fırladı zaten 3 olmuş. Troid hastasıyım bi de o mereti kontrol altina almam lazım. Icim dışım ilaç oldu bee
Sorma Biz böyle gezsek böbrek hastası oluruz
Bu kadın niye hep böyle geziyor
Gerçekten öyleSorma Biz böyle gezsek böbrek hastası oluruz
Kestim iletişimi kafam rahat valla o değil de benim kız ultrason da aynı ne nesine benziyorBu yüzden görmicekse görüşmesin allahım yaaa
Eyvahh onlarda bir işe yaramadı yani deseneBen bi ara onu da ictim keciboynuzu özü ictim her sabah ac karına. 1 aydan fazla icmisimdir. Hatta cekirdekli üzümü de hala yiyorum. Nalet gitsin
Terbiyesizlik bir durum yokki onların karışmalari hata zaten.kimse kendine bakmaz zaten karşısındakini suçlar, aman boşver ya konuşmasınlar kafan rahat olurSorma ne terbiyesiz gelinliğim kaldı ne saygısızlığım kaynana görümce bir oldular düşman oldular banahamileliğime kimse sevinmedi şu an herkesle iletişimi kestik o değil ben herkese altın takmıştım onlar kaldı mahkemeye versem geri alırım o zaman görürler terbiyesiz saygısız gelini
Kız ilacda dayanmıyor 2 alınca biliyomusun2 kutu bitti bu zamana kadaryani toplamda 42 günlük ilaç diyelim.
Çünkü içinde 21 tane var.
Ama bugünden itibaren 2 şer kullanmaya başladım.
Üsenmedim hamilelik oncesi hic f3rritin bakmislar mi diye e nabızda tur attım. Gecen sene nisan ayında vermisim o zaman da 18 miOna rağmen yaramadı demek.
Bu arada hamilelikten önce depolar boşmuş demek ki bizim .
Depolar dolu olsaydi bu kadar düşük olmazdık
Yok hiç değil aksine şu an.Benim Bi ara öyleydi meğersem çatlıyormuş göğüslerin kuru mu
Ben kansız olduğunu biliyordum zatenÜsenmedim hamilelik oncesi hic f3rritin bakmislar mi diye e nabızda tur attım. Gecen sene nisan ayında vermisim o zaman da 18 mibana anca yetiyormus iyi bari bu vakte kadar iyi idare etmisim
Insallah düşmüştür bazen inat ediyor bu tsh. Benim dozum artti bakalim biraz kullanip tekrar baktrcam.Benim 4.5 çıkmıştı. İlaç kullanmaya başladım. Bakalım yarın onun da sonucu çıkacak.
Düşmüş mu meraktayım
Aynen öyle kuzum kestim muhabbeti kafam rahat gitti paracıklarım daEyvahh onlarda bir işe yaramadı yani desenebir ümidim o vardı şu an.
Terbiyesizlik bir durum yokki onların karışmalari hata zaten.kimse kendine bakmaz zaten karşısındakini suçlar, aman boşver ya konuşmasınlar kafan rahat olurolan altınlara oldu desene
Kız ilacda dayanmıyor 2 alınca biliyomusunanında kutunun dibini siyiriyorsun, nasıl yükselteceğiz hiç bilmiyorum
Doktor gibisin maşallahBen kansız olduğunu biliyordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?