Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben bi ara onu da ictim keciboynuzu özü ictim her sabah ac karına. 1 aydan fazla icmisimdir. Hatta cekirdekli üzümü de hala yiyorum. Nalet gitsin

Sorma ne terbiyesiz gelinliğim kaldı ne saygısızlığım kaynana görümce bir oldular düşman oldular bana hamileliğime kimse sevinmedi şu an herkesle iletişimi kestik o değil ben herkese altın takmıştım onlar kaldı mahkemeye versem geri alırım o zaman görürler terbiyesiz saygısız gelini

Şubatta 21 küsürmüş kullandim şubattan beri suan 16.9 gercekten gel de sövme ben ikiye cikarsam acaba nolur bilemedim ki
Doktoruna sor canım ama 2 ye cikarmani önerebilir yüksek ihtimalle.benimde 26 Ken 2 ye çıkardılar 10 gün sonra 16 cikdi nasıl

2 kutu bitti bu zamana kadar yani toplamda 42 günlük ilaç diyelim.
Çünkü içinde 21 tane var.

Ama bugünden itibaren 2 şer kullanmaya başladım.

Ben bi ara onu da ictim keciboynuzu özü ictim her sabah ac karına. 1 aydan fazla icmisimdir. Hatta cekirdekli üzümü de hala yiyorum. Nalet gitsin
Ona rağmen yaramadı demek.

Bu arada hamilelikten önce depolar boşmuş demek ki bizim .
Depolar dolu olsaydi bu kadar düşük olmazdık

Eyvahh onlarda bir işe yaramadı yani desene bir ümidim o vardı şu an.
Terbiyesizlik bir durum yokki onların karışmalari hata zaten.kimse kendine bakmaz zaten karşısındakini suçlar, aman boşver ya konuşmasınlar kafan rahat olur olan altınlara oldu desene
2 kutu bitti bu zamana kadar yani toplamda 42 günlük ilaç diyelim.
Çünkü içinde 21 tane var.

Ama bugünden itibaren 2 şer kullanmaya başladım.
Kız ilacda dayanmıyor 2 alınca biliyomusun anında kutunun dibini siyiriyorsun, nasıl yükselteceğiz hiç bilmiyorum

Ona rağmen yaramadı demek.

Bu arada hamilelikten önce depolar boşmuş demek ki bizim .
Depolar dolu olsaydi bu kadar düşük olmazdık
Üsenmedim hamilelik oncesi hic f3rritin bakmislar mi diye e nabızda tur attım. Gecen sene nisan ayında vermisim o zaman da 18 mi bana anca yetiyormus iyi bari bu vakte kadar iyi idare etmisim

Aynen öyle kuzum kestim muhabbeti kafam rahat gitti paracıklarım da en azından sinirlerim artık sağlam cahille uğraşmak yıpratıcı oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…