- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.781
Dr Bi sor istersen canım süt kanalların gelişiyor olabilir ama en azından için de rahat eder stres yapmaYok hiç değil aksine şu an.
2 kutu hap var. Doğumdan sonra kullanıcamDoktor gibisin maşallah
Benim göğüs uçlarım çok acıyorsizin de öyle mi?
Her gün başka bir şey çıkıyo
Vallahi işe yaramadiysa da belki yavaşlatmıştır.Eyvahh onlarda bir işe yaramadı yani desenebir ümidim o vardı şu an.
Terbiyesizlik bir durum yokki onların karışmalari hata zaten.kimse kendine bakmaz zaten karşısındakini suçlar, aman boşver ya konuşmasınlar kafan rahat olurolan altınlara oldu desene
Kız ilacda dayanmıyor 2 alınca biliyomusunanında kutunun dibini siyiriyorsun, nasıl yükselteceğiz hiç bilmiyorum
Yok stresinde değilim zaten, acısındayımDr Bi sor istersen canım süt kanalların gelişiyor olabilir ama en azından için de rahat eder stres yapma
Ben de dogumdan sonra birakmayacagm bu demiri suan koydum kafama yoksa kendime gelemem sonrasında daha cok enerjiye ihtiyac var ne de olsa2 kutu hap var. Doğumdan sonra kullanıcam
Normal şartlarda bulantı olmaz heralde.
Nasıl olsa doğumdan sonra da demir eksikliği olacak
Ben bızıkladım diye mi acıyo acabaAcımaması lazım aslında .
Canım benim doktor 2 ser al dediVallahi işe yaramadiysa da belki yavaşlatmıştır.Surrender diyince baktim da gecen sene hamilelik oncesi de 18 miş ferritin. Sen yine de kalbini bozma umudunu kesme. Ben de diyim doktora da olmadı 2 şer alıyım. Böyle yavaş bitiyordu kutusu ama simdi 2 şer alirken nasil aliyorsun sabah aksam mi yoksa bi seferde iki kapsül mu
Görgüsüz hamile çünkü
Bu kadın niye hep böyle geziyor
Sıktın mi kız ? Sakın yapma bır daha vücudunu yanıltırsınBen bızıkladım diye mi acıyo acaba
Ama bundan bi kaç ay önce aşırı sızlıyordu, sonra geçti
Ben hiç yaptırmadımSağlık ocağından aradılar 2.tetenoz için çağrıyolar , hiç yaptırasım yok yaaaa 1tane yetmiyomu
Yok sıkmadım aslında öyle, doğru değilmiş diye duymuştum zaten ben deSıktın mi kız ? Sakın yapma bır daha vücudunu yanıltırsın
Valla saglik ocagindaki doktorum izindeydi baska doktora dedim o da direk 2 kutu yazmis sonra tahlil cikti ama doktora gostermedim. kadin dogumcuya da bayram sonrasi gitcem. artik saglik ocagindakine gidip sorarim olmadi beyefendi izninden dönsün deCanım benim doktor 2 ser al dedi
Sağlık ocağındakı doktor da öyle
Bulantıdan dolayı almadım. Ama alıcam bundan sonra cunku bulantı ilacı da alıyorum.
Doktorun değerine bakıp gunde 2 yazar zaten
Belki tabi bilemiyoruz o kısmı tam.bende alacağım pekmez falan ona başlayayım birde bakalım belki işe yarar.oncesinde de dusukmus demekki.benim çok hızlı düştü o kısımda tuhafVallahi işe yaramadiysa da belki yavaşlatmıştır.Surrender diyince baktim da gecen sene hamilelik oncesi de 18 miş ferritin. Sen yine de kalbini bozma umudunu kesme. Ben de diyim doktora da olmadı 2 şer alıyım. Böyle yavaş bitiyordu kutusu ama simdi 2 şer alirken nasil aliyorsun sabah aksam mi yoksa bi seferde iki kapsül mu
Benim göğüs uçlarım çok acıyorsizin de öyle mi?
Her gün başka bir şey çıkıyo
Ay simdi o sekilde zor olacak bana ondan tek sefer iki mi diye bi isin kolayı kaçasım geldiginden sordumBelki tabi bilemiyoruz o kısmı tam.bende alacağım pekmez falan ona başlayayım birde bakalım belki işe yarar.oncesinde de dusukmus demekki.benim çok hızlı düştü o kısımda tuhaf90 kusurden 16 ya. Neyse düzelir inşallah napayım artık elimden geleni yapıyorum.
Sabah ben kahvaltıdan 2 saat önce alıyorum aç karnına birini.saat kuruyorum sabah.digerini de gece yatarken alıyorum yine en az 2 saat süt ürünü çay vs yiyip içmemiş olacak şekilde.2 sini aynı anda değil yani
Evet bende duymusdum onu aynı anada alinmiyormus diye. 2 ye çıkarmak zor olcak sana o zaman inan hiç bilemiyorum o şekilde nasıl olurAy simdi o sekilde zor olacak bana ondan tek sefer iki mi diye bi isin kolayı kaçasım geldiginden sordumben ac karına sabah troid ilaci aliyorum. Aksam demir yatmadan önce aliyorum. Işin kotuau demirle troid beraber yakin vakitte kullanilmamaliymis. Troid ilacinin etkisini dusuruyormus. Ne ara içecem ki ikinciyi Resmen kolumuzun altinda bilmem kac karpuzla cambaz gibi ip üstunde gitmeye calisiyoruz. O kadar da dikkat ettim ben de snin gibi. Duzenli aldim portakal suyuyla falan da ictim. Nazlandı resmen
KatılıyorumÖnemli olan bebeğin kilosu canım..fakat şöyledebişey var azbeslendiğin içinde bebek senin depolardan alıyor olabilir..benim ilk roğumumda bende ilk 5 ay hiç kilo almamıştım..son iki ay almıştım ama sen acıkmayı ve iştahının gelmesini beklersen yanlış yaparsın..günde 3 öğün ve 3 ara öğün..2 porziyon meyve bunları kesin yemelisinbence son zaman yersen alırsın
Tül Beyaz olan, yeşiller belli olmasada eminim çok güzel duruyodur boyama ve yatağa bayıldımFikrinize ihtiyacım varfazla inceliyorum her şeyi sanırım
1.si dolabın tüllerinden beyaz olan mı pembe olan mı güzel? Beyazı kısa yapmış perdenin düzelttireceğim
2.yatağın ek yerleri su yeşili. Sizce onu da beyaza boyamalı mıyım ? Yoksa çok sırıtmıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?