Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Vallahi işe yaramadiysa da belki yavaşlatmıştır. Surrender diyince baktim da gecen sene hamilelik oncesi de 18 miş ferritin. Sen yine de kalbini bozma umudunu kesme. Ben de diyim doktora da olmadı 2 şer alıyım. Böyle yavaş bitiyordu kutusu ama simdi 2 şer alirken nasil aliyorsun sabah aksam mi yoksa bi seferde iki kapsül mu

Dr Bi sor istersen canım süt kanalların gelişiyor olabilir ama en azından için de rahat eder stres yapma
Yok stresinde değilim zaten, acısındayım
Zaten bir sey geliyor göğsümden kolostrumdır diye düşünüyorum
sanırım o yüzden acıyor

Canım benim doktor 2 ser al dedi
Sağlık ocağındakı doktor da öyle

Bulantıdan dolayı almadım. Ama alıcam bundan sonra cunku bulantı ilacı da alıyorum.
Doktorun değerine bakıp gunde 2 yazar zaten

Canım benim doktor 2 ser al dedi
Sağlık ocağındakı doktor da öyle

Bulantıdan dolayı almadım. Ama alıcam bundan sonra cunku bulantı ilacı da alıyorum.
Doktorun değerine bakıp gunde 2 yazar zaten
Valla saglik ocagindaki doktorum izindeydi baska doktora dedim o da direk 2 kutu yazmis sonra tahlil cikti ama doktora gostermedim. kadin dogumcuya da bayram sonrasi gitcem. artik saglik ocagindakine gidip sorarim olmadi beyefendi izninden dönsün de

Belki tabi bilemiyoruz o kısmı tam.bende alacağım pekmez falan ona başlayayım birde bakalım belki işe yarar.oncesinde de dusukmus demekki.benim çok hızlı düştü o kısımda tuhaf 90 kusurden 16 ya. Neyse düzelir inşallah napayım artık elimden geleni yapıyorum.
Sabah ben kahvaltıdan 2 saat önce alıyorum aç karnına birini.saat kuruyorum sabah.digerini de gece yatarken alıyorum yine en az 2 saat süt ürünü çay vs yiyip içmemiş olacak şekilde.2 sini aynı anda değil yani

Ay simdi o sekilde zor olacak bana ondan tek sefer iki mi diye bi isin kolayı kaçasım geldiginden sordum ben ac karına sabah troid ilaci aliyorum. Aksam demir yatmadan önce aliyorum. Işin kotuau demirle troid beraber yakin vakitte kullanilmamaliymis. Troid ilacinin etkisini dusuruyormus. Ne ara içecem ki ikinciyi Resmen kolumuzun altinda bilmem kac karpuzla cambaz gibi ip üstunde gitmeye calisiyoruz. O kadar da dikkat ettim ben de snin gibi. Duzenli aldim portakal suyuyla falan da ictim. Nazlandı resmen

Evet bende duymusdum onu aynı anada alinmiyormus diye. 2 ye çıkarmak zor olcak sana o zaman inan hiç bilemiyorum o şekilde nasıl olur Surrender de kullanıyor sanki tiroid ilacı sen nasıl yapacaksın günde 2 kereyi. Demirle aynı anda almamak lazımmış.

Katılıyorum bebeğin sağlıklı kilo alması ve gelişmesi için düzenli beslenmek önemli bencede

Tül Beyaz olan, yeşiller belli olmasada eminim çok güzel duruyodur boyama ve yatağa bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…