Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de tam Surrender ye sorcaktım. 2 kere nasil yapcan diye.

Katılıyorum bebeğin sağlıklı kilo alması ve gelişmesi için düzenli beslenmek önemli bencede
Ben galiba onu da becerwmiyorum bu aralar bi ara iyiydim özellikle bu hafta izin bitip işe döndük sacma sapan bişey oldum ya. Eşim de oruç kendime ne hazirlasam bilemiyorum isteksiz oluyorum kızdım suan kendime hemen çeki düzen vermem lazm

.....
Demiri gündüz kahvaltıdan 1 saat sonra
Akşam 1 demir daha . Demirden 2 saat sonra da yanı yatarken tsh ilacı

Demiri Portakal suyuyla içiyorum. 1 tane portakal sıkıyorum kendime

Geç yatırıyorum bu arada:) yatarken model kazınıyor biraz. Aç karına almış oluyorum işte

Senin için fazla ugrasli geldi bana iyi usenmiyorsun

Ben ilkinde krem artı kalkan kullandım ne yara oldu nede acıdı Philips almıstım keremde lansinondu mor kutuda

Beğeniyorsan koy gitsin yahu bırak anlamını. Kötü anlamı yok sonuçta.
Melisa güzel kafanı karıştırma o zaman

Mesela Bade güzel diyorum anlamı şarap diyorlar. Eee güzelmiş işte diyorum
Ben ikna oldum şahsen güzel bence

Severim

Kuranda geçme olayı banada saçma geliyor.
Kızına bir isim koymuş arkadaşım kuranda geçtiği kısım ağaç , kızın isminin anlamı dal.
Arapça isim sevmiyorum zaten ama anlamı güzel fonetiği güzel olan nadirde olsa yok değil illa koyacaksın madme bir anlamı olsun yok...

Sizde artık bulun isimmmm az kaldı şunun şurasında ne var, bugun bi topikde konu gördüm bebeğin ismini bulamamıştık doğduğunda öylesine bi isim koyduk amaa içime sinmedi bi ay oldu değiştirebilirmiyim diyo sende öyle olma
Kolostrum denen şey geliyor zaten galiba benden. Sarı kıvamlı bisey.
Aman dikkat et aksın dokunmaaa
Kestim iletişimi kafam rahat valla o değil de benim kız ultrason da aynı ne nesine benziyor
Ahh deme öyle deme benzemesin

Evet gördüm o konuyu bende dün aklımızda varda birşeyler tam netleyemedik herkes bişey diyor kafam çorba oluyor dur atayım da bana fikir verin azcik
Kara üzüm özü aldım
Ama düzenli kullanamıyorum. Sabahları aç karına alıyorum .bazen alıyorum bazen almıyorum
Hadi bakalım iyi gelirse bende alayım ondan yarın sonucun çıkınca belli olur bakalım

Bir el atin kızlar hangileri daha güzel sizce benim aklımda bir kaç tanesi daha baskın kimisini eşim beğendi.soy adımız çok kısa bu arada 2 harfli

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-20-21-09-59-227_com.google.android.keep.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…