- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.801
Ben de tamEvet bende duymusdum onu aynı anada alinmiyormus diye. 2 ye çıkarmak zor olcak sana o zaman inan hiç bilemiyorum o şekilde nasıl olurSurrender de kullanıyor sanki tiroid ilacı sen nasıl yapacaksın günde 2 kereyi. Demirle aynı anda almamak lazımmış.
Ben galiba onu da becerwmiyorum bu aralar bi ara iyiydim özellikle bu hafta izin bitip işe döndük sacma sapan bişey oldum ya. Eşim de oruç kendime ne hazirlasam bilemiyorum isteksiz oluyorum kızdım suan kendime hemen çeki düzen vermem lazmKatılıyorumbebeğin sağlıklı kilo alması ve gelişmesi için düzenli beslenmek önemli bencede
Demiri gündüz kahvaltıdan 1 saat sonraEvet bende duymusdum onu aynı anada alinmiyormus diye. 2 ye çıkarmak zor olcak sana o zaman inan hiç bilemiyorum o şekilde nasıl olurSurrender de kullanıyor sanki tiroid ilacı sen nasıl yapacaksın günde 2 kereyi. Demirle aynı anda almamak lazımmış.
Senin için fazla ugrasli geldi bana...
Demiri gündüz kahvaltıdan 1 saat sonra
Akşam 1 demir daha . Demirden 2 saat sonra da yanı yatarken tsh ilacı
Demiri Portakal suyuyla içiyorum. 1 tane portakal sıkıyorum kendime
Geç yatırıyorum bu arada:) yatarken model kazınıyor biraz. Aç karına almış oluyorum işte
Şunun şurasında 2 ay işte.Senin için fazla ugrasli geldi banaiyi usenmiyorsun
Ben ilkinde krem artı kalkan kullandım ne yara oldu nede acıdı Philips almıstım keremde lansinondu mor kutudaBen de kremden ziyade şeyi sormak istiyorum öbür ay alacağım için o zaman soracaktım ama plastik göğüs kalkanı alınmalı mi ( gümüş almayı düşünmüyorum) yoksa emzirip duruma göre tahriş olursa mi alınmalı emzirenler söylerse sevinirim her emzirenin göğsü yara olir mu kişiden kişiye değişir mi . Krem illa alicam ama göğüs kalkanı konusunda alinmasi zorunlu mu bilemedim bir de göğüs pedi almadım ben ama çalışmıyorum diye yine de bi tane alsam mı dışarı cikarsak falan sütyenden tsorte gömleğe çıkar mı??
Aynen 2 ay en fazla dediğin gibi. Bende pekmeze baslicam bakalım her gün bir kaşık inşallah fayda eder.Sunun şurasında 2 ay işte.
Mecbur napalim.
Kan çok önemli
Değerlerim düşük baya
Eylül eceAslında ben de ikinci bir isim istiyorum. Eylül ece, eda ece ece nur olabilir diyoruz
Ben ikna oldum şahsen güzel benceBeğeniyorsan koy gitsin yahu bırak anlamını. Kötü anlamı yok sonuçta.
Melisa güzel kafanı karıştırma o zaman
Mesela Bade güzel diyorum anlamı şarap diyorlar. Eee güzelmiş işte diyorum
Sizde artık bulun isimmmm az kaldı şunun şurasında ne var, bugun bi topikde konu gördüm bebeğin ismini bulamamıştık doğduğunda öylesine bi isim koyduk amaa içime sinmedi bi ay oldu değiştirebilirmiyim diyoHiç çok istiyorlarsa yapsinlarda koysunlar
Aynen o konuda şanslısın güzel cevap vermişbenim eşimin umrunda değil bırak söylesin bizim neyi istediğimiz önemli diyor bana konuşsun kale alma diyor
Gerçi bizimde hala bişey bulabildiğimiz de yok Allahım çocuğun isimsiz kalacak
Aman dikkat et aksın dokunmaaaKolostrum denen şey geliyor zaten galiba benden. Sarı kıvamlı bisey.
Ahh deme öyle deme benzemesinKestim iletişimi kafam rahat valla o değil de benim kız ultrason da aynı ne nesine benziyor
Kara üzüm özü aldımAynen 2 ay en fazla dediğin gibi. Bende pekmeze baslicam bakalım her gün bir kaşık inşallah fayda eder.
Evet gördüm o konuyu bende dünSizde artık bulun isimmmm az kaldı şunun şurasında ne var, bugun bi topikde konu gördüm bebeğin ismini bulamamıştık doğduğunda öylesine bi isim koyduk amaa içime sinmedi bi ay oldu değiştirebilirmiyim diyosende öyle olma
Aman dikkat et aksın dokunmaaa
Ahh deme öyle deme benzemesin
Hadi bakalım iyi gelirse bende alayım ondan yarın sonucun çıkınca belli olur bakalımKara üzüm özü aldım
Ama düzenli kullanamıyorum. Sabahları aç karına alıyorum .bazen alıyorum bazen almıyorum
Düzenli kullanmadım amaEvet gördüm o konuyu bende dünaklımızda varda birşeyler tam netleyemedik herkes bişey diyor kafam çorba oluyor dur atayım da bana fikir verin azcik
Hadi bakalım iyi gelirse bende alayım ondan yarın sonucun çıkınca belli olur bakalım
İşte ona rağmen arttiysa vardır bir hikmeti der koşar alırımDüzenli kullanmadım ama
Cemreler aşırı şekilde fena olurlarBir el atin kızlarhangileri daha güzel sizce benim aklımda bir kaç tanesi daha baskın kimisini eşim beğendi.soy adımız çok kısa bu arada 2 harfli
Onuda yazmayayım kız kimliğim afişe olmasın iyice zaten her şeyi yazıyorumCemreler aşırı şekilde fena olurlar
2 harfli deyince " ak " mi
Allah allahOnuda yazmayayım kız kimliğim afişe olmasın iyice zaten her şeyi yazıyorumama ak değil
AyAllah allah
2 harf ne olabilir ki
İnciBir el atin kızlarhangileri daha güzel sizce benim aklımda bir kaç tanesi daha baskın kimisini eşim beğendi.soy adımız çok kısa bu arada 2 harfli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?