Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bilene 10 puan kız soyadı gecinde biseyler deyin hele hangisi güzel cemreyi eşim istemisdi bu arada

Dün de yazmıştım eşim Nil istiyor diye. Benim de liseden beri hayalim , kızim olursa Vera olmasi . Çoğu dilde anlamı var ve hepsi de güzel. Slav dillerinde "inanç /inanmak" anlamına geliyor . Latin,Slav,Arap,arnavut dillerinde anlamları hep guzel.
Etrafımdaki tüm melisalar hep iyi duygular çagristiriyor

Ferritin niye yükselmiyor ya zor yükseliyor demekki o zaman. Düsmeseymis yerinde kalaymıs bari . Ilaca devam etmeliyim o halde
Benim hamilelik öncesi ferrittin değerim 4.1 e düşmüştü , 2 ay ilaç sonrası 18 e yükselmişti . Hamilelik ile birlikte geçen ay tekrar 5 e düşmüş . Ama sadece yatmadan 1 doz ferplex içiyorum , doktor hiç ikiye çıkart demedi. Doğum öncesi biraz daha hızlı yükseltmek lazım galiba . Surrender portakal suyu ile içme ve karadut özü olayına bende başlayayım. Dut pekmezim vardı bide onu düzenli yiyeyim

Evet hem kulağa hoş geliyor
Hem anlamı da güzel vera nin.

Uzun ve akıcı isimleri de seviyorum.
O yüzden melisa var ilk seçeneklerde ama...
Bakalım artık

Bende ondan dedim zaten evraklara bakdik ettik gözüne takilmisdir belki şimdi aklına gelmisdir diye tırstım yazma dedim

Ahahha devlet meselesi oldu sanki

Neva beğeniliyor gercekden hoş değil mi teşekkür ederim.
Tahminlerimde yanilmam ama genelde bu arada isim olarak almina,almira olabilir cok hos

Bende ondan dedim zaten evraklara bakdik ettik gözüne takilmisdir belki şimdi aklına gelmisdir diye tırstım yazma dedim

Ahahha devlet meselesi oldu sanki

Neva beğeniliyor gercekden hoş değil mi teşekkür ederim.
Tam emin değilim net hatırlamıyorumda aklımda bi tahmin var ekranda vardıya bide aynen boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…