- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #42.821
Dün de yazmıştım eşim Nil istiyor diye. Benim de liseden beri hayalim , kızim olursa Vera olmasi . Çoğu dilde anlamı var ve hepsi de güzel. Slav dillerinde "inanç /inanmak" anlamına geliyor . Latin,Slav,Arap,arnavut dillerinde anlamları hep guzel.Melisa isminin gerçek anlamını bulun bana
Ana oğul otu şifalı bir bitki galiba
Melisa o kadar çok istiyorum ki ama anlamı kafamı cok karıstrııyor .
Hay mıtolojisine başlıcam
Nil
Melisa
Defne
Vera
Şuanda aklımda olanlar
Benim hamilelik öncesi ferrittin değerim 4.1 e düşmüştü , 2 ay ilaç sonrası 18 e yükselmişti . Hamilelik ile birlikte geçen ay tekrar 5 e düşmüş . Ama sadece yatmadan 1 doz ferplex içiyorum , doktor hiç ikiye çıkart demedi. Doğum öncesi biraz daha hızlı yükseltmek lazım galiba .Ferritin niye yükselmiyor ya zor yükseliyor demekki o zaman. Düsmeseymis yerinde kalaymıs bari . Ilaca devam etmeliyim o halde
Ay değil miBilene 10 puankız soyadı gecinde biseyler deyin hele hangisi güzel cemreyi eşim istemisdi bu arada
Bende beğeniyorum da eşim pek istemiyor nedense inci yiİnci
Hoşuma gitti
Yok değil bilemedinAy değil mi
Ben Neva seviyorum
Dün de yazmıştım eşim Nil istiyor diye. Benim de liseden beri hayalim , kızim olursa Vera olmasi . Çoğu dilde anlamı var ve hepsi de güzel. Slav dillerinde "inanç /inanmak" anlamına geliyor . Latin,Slav,Arap,arnavut dillerinde anlamları hep guzel.
Etrafımdaki tüm melisalar hep iyi duygular çagristiriyor
Benim hamilelik öncesi ferrittin değerim 4.1 e düşmüştü , 2 ay ilaç sonrası 18 e yükselmişti . Hamilelik ile birlikte geçen ay tekrar 5 e düşmüş . Ama sadece yatmadan 1 doz ferplex içiyorum , doktor hiç ikiye çıkart demedi. Doğum öncesi biraz daha hızlı yükseltmek lazım galiba .Surrender portakal suyu ile içme ve karadut özü olayına bende başlayayım. Dut pekmezim vardı bide onu düzenli yiyeyim
Bir el atin kızlarhangileri daha güzel sizce benim aklımda bir kaç tanesi daha baskın kimisini eşim beğendi.soy adımız çok kısa bu arada 2 harfli
Sen ne düşünüyorsun isim?Ay değil mi
Ben Neva seviyorum
Benim varda tahminim neyseBilene 10 puankız soyadı gecinde biseyler deyin hele hangisi güzel cemreyi eşim istemisdi bu arada
Hiç aklıma o kisim gelmezdi vallaPeri
Parla
Ama işte okulda alfabetik sıraya gore gidildiği icin hep en son adı söylenecek
Takıldıgım şeye bak
Senden bir tırstım doğru bilcekmissin gibi geldi yazmaBenim varda tahminim neyse10 puanımı kenarda gizli tutuyorum
Yok yahu ne bilmesiHiç aklıma o kisim gelmezdi valla
Senden bir tırstım doğru bilcekmissin gibi geldi yazma
BencedeHiç aklıma o kisim gelmezdi valla
Biz onunla hastanede karşılaştık tanıştık yaYok yahu ne bilmesi
Ayak yapıyor
O tahmin sayılmaz lenBiz onunla hastanede karşılaştık tanıştık ya
O zaman "öz"Hiç aklıma o kisim gelmezdi valla
Bende ondan dedim zatenBiz onunla hastanede karşılaştık tanıştık ya
O zaman "öz"
Neva beğeniliyor gercekden hoş değil mi
NevaBir el atin kızlarhangileri daha güzel sizce benim aklımda bir kaç tanesi daha baskın kimisini eşim beğendi.soy adımız çok kısa bu arada 2 harfli
Tahminlerimde yanilmam ama geneldeBende ondan dedim zatenevraklara bakdik ettik gözüne takilmisdir belki şimdi aklına gelmisdir diye tırstım yazma dedim
Ahahha devlet meselesi oldu sanki
Neva beğeniliyor gercekden hoş değil miteşekkür ederim.
NilMelisa isminin gerçek anlamını bulun bana
Ana oğul otu şifalı bir bitki galiba
Melisa o kadar çok istiyorum ki ama anlamı kafamı cok karıstrııyor .
Hay mıtolojisine başlıcam
Nil
Melisa
Defne
Vera
Şuanda aklımda olanlar
Tam emin değilim net hatırlamıyorumda aklımda bi tahmin varBende ondan dedim zatenevraklara bakdik ettik gözüne takilmisdir belki şimdi aklına gelmisdir diye tırstım yazma dedim
Ahahha devlet meselesi oldu sanki
Neva beğeniliyor gercekden hoş değil miteşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?