Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Renk mendilleri almıycaz son kararım ben de bi pijama bulsaydım keşke bayram tatilinde yıkama ütüleme işlerini yaparım ben de belki
Valla ben lcw den takıldım sadece bi pijamami hamile reyonundan aldim gerisi bi beden büyük normal pijamalar doğumdan sonra da giyerim diye önünü de düğmeli aldim emzirirken kolaylık olsun diye
Sen de iştahım yok
Zayıfım
Kilo almadım
Eksıdeyım diye dolanma ortalarda
Ayy önceden bütün inek yesem gram almazdım simdi su içsem yarıyor
Gecmis olsun canım
Benim kurutma mak çok kırıştırıyor ya çözümü var mı ki
Bebek kıyafetlerini kurutmaya atmaya korkuyorum küçülür diye sorun olmaz mi
Covid genel anlamda altta olan hastalıkları yada kronikleri tetikliyor
Bnm de evin içinde yerim yoktu arka balkona koydum cokda rahat oldu orasi kiler gibi zaten bnm

Bende üstüste koyamadım makine dolap içinde hem makinem bosch kurutma vestel uymaz yani ama banyom büyük tabi biraz yer daralttı ama bazen de çok lazım oluyor. Mesela çocukların montları yıka kurut 2 saat içinde giyilmeye hazır. Aynı şekilde battaniyeleri falan akşama tekrar kullanıma hazır. Koltuklarım açık renk örtü kullanıyorum çocuklar yokken yıkayıp kurutup seriyorum falan herşeyi atmıyorum her zaman ama gerçekten lazım oluyor. Ben alırken indirimdeydi 4 bin civarıydı 6 ay oldu alalı 9 bin olmuş

Bana da tek doz vurdular başka yok dedi. Daha önce de olmuşum.

E bebekin askılı çıtçıtlı bodyleri çekti sadece 1 beden küçüldüler Allahtan büyük almıştım yenidoğan olmuşlar Başka hiçbir şey çekmedi bugüne kadar.

Ay ben güneşi gördüm mü kurtlu gibi duramam takarım kulaklığı tinimini oh , hatta gidiyorum birazdan

memnun musun kurutmadan ? Benim makine de Bosch ama kurutması çok pahalı daha uygun bir şey alayım diyorum yetişemiyorum çamaşıra artık

İlk dozun üstünden 1 ay geçmiş olması lazım ona dikkat et.
Beni de bayramdan sonra kan ve idrar tahlilleri için çağırdı her gidişimde bir dahaki randevu tarihini söylüyor zaten.

memnun musun kurutmadan ? Benim makine de Bosch ama kurutması çok pahalı daha uygun bir şey alayım diyorum yetişemiyorum çamaşıra artık
Ben de şöyle kenarda bekleyeyim kullananlardan tavsiye alırım
Bu kış alacağım mecburen evde çok zor kuruyor çamaşır

Tamam şimdi oldu. benim de 3.9 du ilk olculdugunde. Sanırım biraz daha arttırmak gerek ilaci
Tsh 4.5 cıktı
Doktor dahılıyeye yönlendirdi işte. İlk gebelikte yonlendırmemıstı direkt yazmıştı ilacı.
Üşendim valla gitmeye
Biraz araştırdım bu değerlerde olanlar 50 lik kullanıyormuş
Ben de aldım işte kullanmaya basladım

Bilmedigin bir şey olsa kafama gore yapmazdım. Ama ilkinde gerek görmemişti
Bunda sistem değişti galiba
Ben de takildim kafama gore

evet çok haklısın canım onların söylediği öldükten sonra çağrıldığında kuranda geçen bir isim olmalıymış ,, insanlar bilip bilmeden kuranda geçen bir çok ismi koyuyor biz deniz ismini en çokta deniz gezmişden esinlenerek koymak istedik ama konu buralara geldi

Aynen yaaaa çişe kalkmak bile sorun valla uyulmuyor yinede. 9 a kadar uyuyamadım bak şimdi uyandım kendime geldim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…