- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.021
Bir dene benceBenim kurutma mak çok kırıştırıyor ya çözümü var mı ki
Ama seninki yüksek değilmiş ki zatenSonuc 1 ,82 aralığın 2 sinde.
Benim hamileliğe bağlı olduğu için olabilir belki.
Evet canım glukoz yazıyor.Kızlar dünde sormuştum bu açlık şekeri kan testinde glukoz diye mi geçiyor sağlık ocağında doktor çıkmıştı soramadım doktora da yarın gitçem
4.5 du canımAma seninki yüksek değilmiş ki zatenben de hamilelikle kullanmaya başladım. Off offf ne çok ilaç bıktım artık ilaclardan
Valla ben lcw den takıldım sadece bi pijamami hamile reyonundan aldim gerisi bi beden büyük normal pijamalar doğumdan sonra da giyerim diye önünü de düğmeli aldim emzirirken kolaylık olsun diyeRenk mendilleri almıycaz son kararımben de bi pijama bulsaydım keşke bayram tatilinde yıkama ütüleme işlerini yaparım ben de belki
Ayy önceden bütün inek yesem gram almazdım simdi su içsem yarıyorSen de iştahım yok
Zayıfım
Kilo almadım
Eksıdeyım diye dolanma ortalarda
Gecmis olsun canımAh bu arada ben covid oldum. Cumartesi ateşlendim, hastaneye gittim 39'a yükselince. Şu an iyiyim, birkaç gün dinlendim iyi oldum. Ama hala karantinadayım, şöyle ki son booster aşıyı olmamıştım hamile olmadığım için 2 haftalık karantina gerektiriyor. Normal karantina 1 haftaya inmişti oysaki. Evden çalıştığımdan çalışmaya devam ediyorum. Eşim ve kızım da evde benimleler, tek fark bu oldu. Kan sulandırıcı falan vermedi doktor. Bol bol su iç ve hareket et, önemli değil dedi. Burada sıfır müdahaleyle devam ettirmeye gayret ediyorlar hamilelikleri. Neyse önemli olan iyiyiz, keşke ben de 2 hafta izinli olup çalışmasaydım diye iç geçiriyorum arada. Karantina bittiğinde tam 26 haftamız dolmuş olacak inşallah. En azından zaman hızlı akar diye kendimi avutuyorum.
Bebek kıyafetlerini kurutmaya atmaya korkuyorum küçülür diye sorun olmaz miBenim kurutma mak çok kırıştırıyor ya çözümü var mı ki
Covid genel anlamda altta olan hastalıkları yada kronikleri tetikliyorBu arada covid şekeri tetikliyor olabilir ya da artık haftam ilerlediği için olabilir bilmiyorum, geçen akşam ölçüm yaptım, normalde hep genel sınırlar içerisinde çıkıyordu sonucum ama bu sefer kötü çıktı. Ağustos annelerinden bir arkdaş covid şekeri de etkiliyormuş dedi. covid geçirdiği zaman onun da şekeri çıkmış, sonra normal sınırlara geri girmiş. takipteyim bakalım.
Bnm de evin içinde yerim yoktu arka balkona koydum cokda rahat oldu orasi kiler gibi zaten bnmProgramdan da olabilir sırayla hepsini dene ablamın makinada biz yöntemi onda bulduk saçma isimli bir program süper çıkartıyor ütülü gibi nin aksine , bende istiyorum ama yerimi darlaştırıcak diye ertelemiştim, 2. Çocuğa kısmetmiş artık elim mahkum
Bende üstüste koyamadım makine dolap içinde hem makinem bosch kurutma vestel uymaz yani ama banyom büyük tabi biraz yer daralttı ama bazen de çok lazım oluyor. Mesela çocukların montları yıka kurut 2 saat içinde giyilmeye hazır. Aynı şekilde battaniyeleri falan akşama tekrar kullanıma hazır. Koltuklarım açık renk örtü kullanıyorum çocuklar yokken yıkayıp kurutup seriyorum falan herşeyi atmıyorum her zaman ama gerçekten lazım oluyor. Ben alırken indirimdeydi 4 bin civarıydı 6 ay oldu alalı 9 bin olmuşProgramdan da olabilir sırayla hepsini dene ablamın makinada biz yöntemi onda bulduk saçma isimli bir program süper çıkartıyor ütülü gibi nin aksine , bende istiyorum ama yerimi darlaştırıcak diye ertelemiştim, 2. Çocuğa kısmetmiş artık elim mahkum
Bana da tek doz vurdular başka yok dedi. Daha önce de olmuşum.Az önce sağlık ocağındaki ebe aradı en son ne konuştuk sizinle vs hiçbirşey hatırlamıyor doğru düzgün takip vs yok
En son geldiğimde Asi olduğumu söyledim 2.dogum olduğu için tek doz yapacağız dediniz dedim
yok biz 2.dozu yapalım doğumdan sonra kalanları yapariz dedi
Hay Allah'ım ya
Öğlenden sonra gideceğim 2.doz icin
E bebekin askılı çıtçıtlı bodyleri çekti sadece 1 beden küçüldüler Allahtan büyük almıştım yenidoğan olmuşlarValla ben lcw den takıldım sadece bi pijamami hamile reyonundan aldim gerisi bi beden büyük normal pijamalar doğumdan sonra da giyerim diye önünü de düğmeli aldim emzirirken kolaylık olsun diye
Ayy önceden bütün inek yesem gram almazdım simdi su içsem yarıyor
Gecmis olsun canım
Bebek kıyafetlerini kurutmaya atmaya korkuyorum küçülür diye sorun olmaz mi
Covid genel anlamda altta olan hastalıkları yada kronikleri tetikliyor
Bnm de evin içinde yerim yoktu arka balkona koydum cokda rahat oldu orasi kiler gibi zaten bnm
Ay ben güneşi gördüm mü kurtlu gibi duramamBende hava almaya çıkanlara bayılıyorum beni hiç ellemesinler kapıdan çıkmayayım kimse de gelmesin tüm gün evde oturayım istiyorum. İki adım ötede eczaneye gideceğim üşeniyorum ya hep böyleyim hiç sevmiyorum evden çıkmayı haftasonu ailece çıkmamız hariç
memnun musun kurutmadan ? Benim makine de Bosch ama kurutması çok pahalı daha uygun bir şey alayım diyorum yetişemiyorum çamaşıra artıkBende üstüste koyamadım makine dolap içinde hem makinem bosch kurutma vestel uymaz yani ama banyom büyük tabi biraz yer daralttı ama bazen de çok lazım oluyor. Mesela çocukların montları yıka kurut 2 saat içinde giyilmeye hazır. Aynı şekilde battaniyeleri falan akşama tekrar kullanıma hazır. Koltuklarım açık renk örtü kullanıyorum çocuklar yokken yıkayıp kurutup seriyorum falan herşeyi atmıyorum her zaman ama gerçekten lazım oluyor. Ben alırken indirimdeydi 4 bin civarıydı 6 ay oldu alalı 9 bin olmuş
İlk dozun üstünden 1 ay geçmiş olması lazım ona dikkat et.Az önce sağlık ocağındaki ebe aradı en son ne konuştuk sizinle vs hiçbirşey hatırlamıyor doğru düzgün takip vs yok
En son geldiğimde Asi olduğumu söyledim 2.dogum olduğu için tek doz yapacağız dediniz dedim
yok biz 2.dozu yapalım doğumdan sonra kalanları yapariz dedi
Hay Allah'ım ya
Öğlenden sonra gideceğim 2.doz icin
Tamam şimdi oldu.4.5 du canım
Daha öncesini soruyorsun sandım.
Ben de artık her gün yürüyorum eşim zorla gönderiyor akşam yemeğinden sonra çocuklar da onları terk etmişim gibi gelene kadar ağlıyorAy ben güneşi gördüm mü kurtlu gibi duramamtakarım kulaklığı tinimini oh , hatta gidiyorum birazdan
Ben kızıma carters almıştım.buyuk aldım tabii.E bebekin askılı çıtçıtlı bodyleri çekti sadece 1 beden küçüldüler Allahtan büyük almıştım yenidoğan olmuşlarBaşka hiçbir şey çekmedi bugüne kadar.
Ben de şöyle kenarda bekleyeyim kullananlardan tavsiye alırımmemnun musun kurutmadan ? Benim makine de Bosch ama kurutması çok pahalı daha uygun bir şey alayım diyorum yetişemiyorum çamaşıra artık
HaydaaaaBen de artık her gün yürüyorum eşim zorla gönderiyor akşam yemeğinden sonra çocuklar da onları terk etmişim gibi gelene kadar ağlıyor
Tsh 4.5 cıktıTamam şimdi oldu.benim de 3.9 du ilk olculdugunde. Sanırım biraz daha arttırmak gerek ilaci
evet çok haklısın canım onların söylediği öldükten sonra çağrıldığında kuranda geçen bir isim olmalıymış ,, insanlar bilip bilmeden kuranda geçen bir çok ismi koyuyor biz deniz ismini en çokta deniz gezmişden esinlenerek koymak istedik ama konu buralara geldiYa yanlış anlamasın lütfen kimse ama şu kuranda geçme işi bana çok saçma geliyor. Şeytan da kuranda geçiyor. Şeytan koyalım o zaman
Güzel bir anlamı olduktan sonra kuranda geçip geçmemesinin ne önemi var ki. Buğra mesela. Anlamı deve. Kuranda geçse ne olur geçmese ne olur anlam ortada
Aynen yaaaa çişe kalkmak bile sorun valla uyulmuyor yinede. 9 a kadar uyuyamadım bak şimdi uyandımUykular haram oldu gençliğim de talan da oldu zalım geceler geceler geceler zalım geceler
Uyuyamıyorum a dostlar ben de uykusuzlar kulübündeyim gece çişe kalkıyorum her yerim ağrımış sonra sabaha kadar dön dur yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?