- 23 Ekim 2018
- 16.223
- 37.506
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.041
Küçük haziranda 3 yaşını dolduracakHaydaaaakız o kadar küçük değildi sanki seninkiler
internette araştırınca erkek isimlerinde çıkmıştı ama çok bilindik olmadığı için bana da kız ismi gibi gelmedi değillKız aden koyma aden kız ismi hatta ben aden düşünüyordum bir ara
kız istanbulda cihangir bir semt ismi ben koymam çocuğumla dalga geçerlerLen erkek anaları
Cihangir koysaniza
Ay kıyamam yaaKüçük haziranda 3 yaşını dolduracak
Kapıyı açıyorum başlıyor neden beni bıraktın neden gittin diye
Babasına ve abisine sizi sevmiyorum sadece annemi seviyorum diyormuş
Bi de başlıyor taşı beni taşı beni şaka gibi ya
İsim olunca alışılıyor bencekız istanbulda cihangir bir semt ismi ben koymam çocuğumla dalga geçerler
Ben yine cikiyorum ama arada o kadar bunaltmiyorum kendimiBenim de yokuş el vermiyor
neva yada ilay hoşuma gittiBir el atin kızlarhangileri daha güzel sizce benim aklımda bir kaç tanesi daha baskın kimisini eşim beğendi.soy adımız çok kısa bu arada 2 harfli
Çevremde oyle yürüyüş alanı yok bildiğin bi ileri iki geri bim a101 falan gezip geri eve çıkıyorum avm de yok yaninda yürüme mesafesindeBen yine cikiyorum ama arada o kadar bunaltmiyorum kendimidayanamam yoksa alışkınım çıkmaya AVM falan var yakınımda bazen oraya gidiyorum geziniyorum terasına çıkıp oturuyorum bir kahve içiyorum hava alıyorum hep evde durunca bunaliyorum, park vs yürüyüş alani olsa daha makbul olurdu tabi
Kız şu bayırı bir çek allah aşkına meraktan ölücemÇevremde oyle yürüyüş alanı yok bildiğin bi ileri iki geri bim a101 falan gezip geri eve çıkıyorum avm de yok yaninda yürüme mesafesindebekarken çok çıkardım ankara ya evlenip bu eve gelince hkc çıkmıyorum ekmek almaya bile çıkmam a101 e güzel ürün gelir gidip almam amaaan sonra söve söve eve giriyorum ufuk görünen düz yerde büyüdüm alışık değilim bi kere bayıldım yokuşu çıkarken hic bana göre değil çünkü ciğerlerim cok güçsüz zaten astım hastası sınırında denecek kadar güçsüz akciğerlerim yok çıkamıyorum
bende okumuyorum canım hem vakit yok hemde afakanlar basar diyeŞu diğer ay annelerinin topiklerini okumayan bir tek ben varım galiba
Başıma geleceği bildiğim için hiç merak etmiyorum. Aksine bir sayfa okumaya kalksam afakanlar basıyo kapatıyorum
Anladım canım yapacak bişey yok o zamanÇevremde oyle yürüyüş alanı yok bildiğin bi ileri iki geri bim a101 falan gezip geri eve çıkıyorum avm de yok yaninda yürüme mesafesindebekarken çok çıkardım ankara ya evlenip bu eve gelince hkc çıkmıyorum ekmek almaya bile çıkmam a101 e güzel ürün gelir gidip almam amaaan sonra söve söve eve giriyorum ufuk görünen düz yerde büyüdüm alışık değilim bi kere bayıldım yokuşu çıkarken hic bana göre değil çünkü ciğerlerim cok güçsüz zaten astım hastası sınırında denecek kadar güçsüz akciğerlerim yok çıkamıyorum
Belki bulunduğun yer müsaittir benim evim cadde üstü ne yürünecek bir park var ne alan hep cadde ev vızır vızır araba yürünecek alanlara gidene kadar zaten 5 bin adım olur varamadan geri döner 10 bin yaparımAy ben güneşi gördüm mü kurtlu gibi duramamtakarım kulaklığı tinimini oh , hatta gidiyorum birazdan
Anlatılmaz yaşanırKız şu bayırı bir çek allah aşkına meraktan ölücem
Atlet gibi olduğu için çok önemli değil 5 tane zaten yenidoğan almamıştım diğerlerini büyük aldım bendeBen kızıma carters almıştım.buyuk aldım tabii.
Tabiri caizse sittin sene kullandım
Kışın güzel inilir o bayırdan poşetleAnlatılmaz yaşanır
1 haftada 1 kilo almışım üstelik dikkat ediyordum yanerdeyse 20 gündür tartılmıyorum acaba kaç kilo oldum
Olabilir, aslında bilmiyormuş gibi davranıyor ama farkındadır durumun heraldeAy kıyamam yaabebek yüzünden de yapıyor biraz sanki
Bi decavit yazdi demir icin , kan icinde gaynoferon pembe bi hap onu kullan demist ikizide asirii kabiz ediyorDemirle kan ilacı aynı değil mi? Niye 2 ayrı ilaçmış gibi bahsetmiş?
Bimin aspirini varya onu lekeli bolgeye sık az bisey çitile sonra at makineye baya etki ediyorKızlar bebelere değil de hali hazırdaki büyümüş veletlere leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz? Okula serbest kıyafetle gidiyorlar 1 haftada kirli sepeti doldu çamur yemek boya her türlü şeye bulaşıp geliyorlar
Yine anlamadımBi decavit yazdi demir icin , kan icinde gaynoferon pembe bi hap onu kullan demist ikizide asirii kabiz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?