Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Haydaaaa kız o kadar küçük değildi sanki seninkiler
Küçük haziranda 3 yaşını dolduracak

Kapıyı açıyorum başlıyor neden beni bıraktın neden gittin diye

Babasına ve abisine sizi sevmiyorum sadece annemi seviyorum diyormuş

Bi de başlıyor taşı beni taşı beni şaka gibi ya

Ay kıyamam yaa bebek yüzünden de yapıyor biraz sanki

Benim de yokuş el vermiyor
Ben yine cikiyorum ama arada o kadar bunaltmiyorum kendimi dayanamam yoksa alışkınım çıkmaya AVM falan var yakınımda bazen oraya gidiyorum geziniyorum terasına çıkıp oturuyorum bir kahve içiyorum hava alıyorum hep evde durunca bunaliyorum, park vs yürüyüş alani olsa daha makbul olurdu tabi

Çevremde oyle yürüyüş alanı yok bildiğin bi ileri iki geri bim a101 falan gezip geri eve çıkıyorum avm de yok yaninda yürüme mesafesinde bekarken çok çıkardım ankara ya evlenip bu eve gelince hkc çıkmıyorum ekmek almaya bile çıkmam a101 e güzel ürün gelir gidip almam amaaan sonra söve söve eve giriyorum ufuk görünen düz yerde büyüdüm alışık değilim bi kere bayıldım yokuşu çıkarken hic bana göre değil çünkü ciğerlerim cok güçsüz zaten astım hastası sınırında denecek kadar güçsüz akciğerlerim yok çıkamıyorum

Kız şu bayırı bir çek allah aşkına meraktan ölücem

Anladım canım yapacak bişey yok o zaman

Ay ben güneşi gördüm mü kurtlu gibi duramam takarım kulaklığı tinimini oh , hatta gidiyorum birazdan
Belki bulunduğun yer müsaittir benim evim cadde üstü ne yürünecek bir park var ne alan hep cadde ev vızır vızır araba yürünecek alanlara gidene kadar zaten 5 bin adım olur varamadan geri döner 10 bin yaparım

Kızlar bebelere değil de hali hazırdaki büyümüş veletlere leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz? Okula serbest kıyafetle gidiyorlar 1 haftada kirli sepeti doldu çamur yemek boya her türlü şeye bulaşıp geliyorlar

Bimin aspirini varya onu lekeli bolgeye sık az bisey çitile sonra at makineye baya etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…