Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Mayistada tahlil olurum ozamn benimde dikkatimi cekmisti yoksa ama doktor garipsemeyince geri bende uzerine dusmedim

Yok benimki yükselmedi o kadar uğraşıya rağmen hala düşüşte 2 ye cıkarman gerekir belki doktora sorcam ben de ikiye cıkarıyım mı diye.

Bak sarı olan demir agirlikli bi vitamin

Pembe olanda kan yapma özelliği fazla olan bi vitamin

Sarı olan hem büyük hemde kabiz yapiyor icmiyorum onu ,pembeyide 2 gunde bir aliyorum bulanti yapiyor

Kiz bak Anlamadim dersen artik heceleyip yazarim kutularinida atarim

Eklentiler

• 20220421_131000.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 42
Doğrudur, benim müsait hem sahile hem parklara yakınım. Ama senin evin bahçeliydi sanırım beni kimse ordan içeri sokamaz mesela

Sarı olanın adı decavit mi ? Benim içtiğim decavit..çok benziyor

Doğru diyorsun ilkinde yoktu böyle bir şey bu yeni sistem sanırım

Bir el atin kızlar hangileri daha güzel sizce benim aklımda bir kaç tanesi daha baskın kimisini eşim beğendi.soy adımız çok kısa bu arada 2 harfli
Cemre ile bu ara çok dalga geçiliyor özellikle kış uzun sürdükçe cemre kötü yola düştü galiba falan diye
Işıl ve inci baya eski isimler özellikle Işıl isimli tanıdıklarım hep cins insanlardı İnci daha iyi.
Neva aslında hoş ama çağırırken ne vaaar diyosun gibi oluyo.
Almila ve türevleri senin de yazdığın gibi çeşit çeşit ve uydurulmuş gibi.
Parla çok duyulmuş bi isim değil hoş. İlay da öyle. Umay da duymuştum benzeri.
Peri yi bende ilk kızımda düşünmüştüm ama kimse beğenmemişti günah olurmuş ne alakaysa. Bence güzel bir isim.
Bu kadar laf söyledin sen ne koycan dersen hiç belli değil 3.kız olunca isim tükendi bizde

Canım bu arada benim TSH da 4.7...ben 25 mg kullanıyorum 1 yere düştü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…