- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.061
Mayistada tahlil olurum ozamn benimde dikkatimi cekmisti yoksa ama doktor garipsemeyince geri bende uzerine dusmedimCanım hani tedbir amaçlı söylüyüm sana gebelik ilerledikçe TSH da yükseliyor o yüzden takip ettir devamlı..benim kızımda 3.3dü..şimdide 4.7 ben ilaç kullanıyorum..çünkü 2.5un altında olmalı dediler bana hep..şuan 1 yere düştü
Esim kışın kar yağınca ne iniyor ne çıkıyor ahahah işten gelince arabayı caddeye bırakıyor gece yagdiysa gündüz işe geç gidiyorKışın güzel inilir o bayırdan poşetle
Yok benimki yükselmedi o kadar uğraşıya rağmen hala düşüşte 2 ye cıkarman gerekir belki doktora sorcam ben de ikiye cıkarıyım mı diye.Aynen canım işte demir serum yazan değer 160 a kadar olması gerekirken 157 yazıyor ..evet HGB sınırda 13 den 11.6 ya düştü .ilaç alıyorum gece yatarken kan ilacı galiba artık sabah almam gerekecekinşaallah senin gibi benimde yükselir sen sabah mı alınca yükseldi ?
Bak sarı olan demir agirlikli bi vitaminYine anlamadım
Sen arada ölçtür aç karnınaMayistada tahlil olurum ozamn benimde dikkatimi cekmisti yoksa ama doktor garipsemeyince geri bende uzerine dusmedim
Doğrudur, benim müsait hem sahile hem parklara yakınım. Ama senin evin bahçeliydi sanırım beni kimse ordan içeri sokamaz meselaBelki bulunduğun yer müsaittir benim evim cadde üstü ne yürünecek bir park var ne alan hep cadde ev vızır vızır araba yürünecek alanlara gidene kadar zaten 5 bin adım olur varamadan geri döner 10 bin yaparım
Bak sarı olan demir agirlikli bi vitamin
Pembe olanda kan yapma özelliği fazla olan bi vitamin
Sarı olan hem büyük hemde kabiz yapiyor icmiyorum onu ,pembeyide 2 gunde bir aliyorum bulanti yapiyor
Kiz bak Anlamadim dersen artik heceleyip yazarim kutularinida atarim
Sarı olanın adı decavit mi ? Benim içtiğim decavit..çok benziyorBak sarı olan demir agirlikli bi vitamin
Pembe olanda kan yapma özelliği fazla olan bi vitamin
Sarı olan hem büyük hemde kabiz yapiyor icmiyorum onu ,pembeyide 2 gunde bir aliyorum bulanti yapiyor
Kiz bak Anlamadim dersen artik heceleyip yazarim kutularinida atarim
Farkındadır tabi olmaz mı1 haftada 1 kilo almışım üstelik dikkat ediyordum ya
Olabilir, aslında bilmiyormuş gibi davranıyor ama farkındadır durumun heralde
Doğru diyorsun ilkinde yoktu böyle bir şey bu yeni sistem sanırımTsh 4.5 cıktı
Doktor dahılıyeye yönlendirdi işte. İlk gebelikte yonlendırmemıstı direkt yazmıştı ilacı.
Üşendim valla gitmeye
Biraz araştırdım bu değerlerde olanlar 50 lik kullanıyormuş
Ben de aldım işte kullanmaya basladım
Bilmedigin bir şey olsa kafama gore yapmazdım. Ama ilkinde gerek görmemişti
Bunda sistem değişti galiba
Ben de takildim kafama gore
Aaa vallahi mi masallah helal olsun dedim ama aman diyim nazar degmesin düzenin bozulmasın ya.Valla bende hamilelikten öncede çok kalkıyordum. Çok düzenli 3te uyanınca ilacı o saate fixlemistim. Nazarın mi değdi bilmem dün uyanmadim 5 te icebildim ,
Cemre ile bu ara çok dalga geçiliyor özellikle kış uzun sürdükçe cemre kötü yola düştü galiba falan diyeBir el atin kızlarhangileri daha güzel sizce benim aklımda bir kaç tanesi daha baskın kimisini eşim beğendi.soy adımız çok kısa bu arada 2 harfli
Çok mantıklı bana da o çılgınlıktan gerekTek basima bi cilginlik yapip mutfak dolap ici dişi silme yapicam
Cok yormadan usul usul yapicam yemisim pilatesinii,bu daha etkili
Benim suan vaktim yok.Tek basima bi cilginlik yapip mutfak dolap ici dişi silme yapicam
Cok yormadan usul usul yapicam yemisim pilatesinii,bu daha etkili
Evet canim o demiri yukseltiyor bayaSarı olanın adı decavit mi ? Benim içtiğim decavit..çok benziyor
Canım bu arada benim TSH da 4.7...ben 25 mg kullanıyorum 1 yere düştü..Tsh 4.5 cıktı
Doktor dahılıyeye yönlendirdi işte. İlk gebelikte yonlendırmemıstı direkt yazmıştı ilacı.
Üşendim valla gitmeye
Biraz araştırdım bu değerlerde olanlar 50 lik kullanıyormuş
Ben de aldım işte kullanmaya basladım
Bilmedigin bir şey olsa kafama gore yapmazdım. Ama ilkinde gerek görmemişti
Bunda sistem değişti galiba
Ben de takildim kafama gore
Aynı ilaçları kullanıyorum aksine ishal yapıyor beniBi decavit yazdi demir icin , kan icinde gaynoferon pembe bi hap onu kullan demist ikizide asirii kabiz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?