- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.081
Mayista dahada hımbıl olurum diye simdi yapiym dedimBenim suan vaktim yok.
Ama mayis ortasına doğru boş olacağım. O zaman yapicam işte ne yapacaksam
Yavaş yavaş yap işte
Dikkatli sekilde
Onu kullanıyorum evet ama daha etkili bişey lazım galiba banaBimin aspirini varya onu lekeli bolgeye sık az bisey çitile sonra at makineye baya etki ediyor
Benim kan hapı barsakta eriyen kapsüllerdenBak sarı olan demir agirlikli bi vitamin
Pembe olanda kan yapma özelliği fazla olan bi vitamin
Sarı olan hem büyük hemde kabiz yapiyor icmiyorum onu ,pembeyide 2 gunde bir aliyorum bulanti yapiyor
Kiz bak Anlamadim dersen artik heceleyip yazarim kutularinida atarim
Bahçeli eve mi girmezsin? Niye kiDoğrudur, benim müsait hem sahile hem parklara yakınım. Ama senin evin bahçeliydi sanırım beni kimse ordan içeri sokamaz mesela
Ben evde leke olan herşeyi koslanın leke çıkartıcısıyla temizliyorım, belki o çıkartırKızlar bebelere değil de hali hazırdaki büyümüş veletlere leke çıkarıcı ne kullanıyorsunuz? Okula serbest kıyafetle gidiyorlar 1 haftada kirli sepeti doldu çamur yemek boya her türlü şeye bulaşıp geliyorlar
Kiz beni asiri kabiz yapiyor ishal yapmasi enteresanBenim kan hapı barsakta eriyen kapsüllerden
O kadar korumuyor.
Bence aşırı etkili degil 1 kere denedim
Ama yine de cesaret edemedim baskın renklerle atmaya.
Ben de aynı yorgunluk carpintilar gecti anlamsiz sekilde düsmüş aslnda acaba vucut mu alisti bakti caresi yokPeki demirin bir poha yaramamış olması..
Bir yandan da kendini hiç kansız gibi hıssetmıyor olmam! Halsizlik, yorgunluk hic yok
Olmadı da
Ondan alayım bakayım bideBen evde leke olan herşeyi koslanın leke çıkartıcısıyla temizliyorım, belki o çıkartır
Kan hapı beni çok fena yaptı aşırı mide bulantısı oluyordu sabah aç karnına içiyordum sonra geceye çevirdim şimdi rahatım ama barsakta çözünen kapsül şeklinde benim ve kabız hiç olmadım aksine ishal oluyor bazı yediklerimle etkileşim yapıyor sankiKiz beni asiri kabiz yapiyor ishal yapmasi enteresan
Bu kan hapı iyice tokta olsam icsem midemi sarsıyor sonra geçiyor seni etkilemiyo demek
Kimisi 25 lik kullanıyormuşCanım bu arada benim TSH da 4.7...ben 25 mg kullanıyorum 1 yere düştü..
Tsh baktircagin gün ilacı icme ac karına gel diyorlar. Hamilelik dışı troid hastası olarak 1 bucuk yıldır hep böyle yapıyorum. Dozu artırirlar belki bazen vucut direnc gosteriyor inatla inmiyor tshYa ben 25 lik içiyorum tsh için kan vereceğim gün içmeden gidiyorum yine 3.5 hiç değişmiyor içip mi kan vercem aç karnına olması lazım diye hapı da içmiyom ama boşuna mı içiyorum nedir
Ben de kovidken sekerim yuksek cıkmistı.Bu arada covid şekeri tetikliyor olabilir ya da artık haftam ilerlediği için olabilir bilmiyorum, geçen akşam ölçüm yaptım, normalde hep genel sınırlar içerisinde çıkıyordu sonucum ama bu sefer kötü çıktı. Ağustos annelerinden bir arkdaş covid şekeri de etkiliyormuş dedi. covid geçirdiği zaman onun da şekeri çıkmış, sonra normal sınırlara geri girmiş. takipteyim bakalım.
Hafta sonları eşimle çıkıyorum araba ile çıkıyoruz yokuşu
Kız bahçeden eve girmem yaniBahçeli eve mi girmezsin? Niye ki
Adrenalin tutkunu seniTek basima bi cilginlik yapip mutfak dolap ici dişi silme yapicam
Cok yormadan usul usul yapicam yemisim pilatesinii,bu daha etkili
Hee bende dedim bahçeye ne garezi varKız bahçeden eve girmem yanibütün gün otur çay kahve keyif oh mis benim ufacık bir yer var güneş bulduğum an atlıyorum, senin gibi müstakil olsa evim bahçede yatarım
Başından beri hep 3,5 benim Tsh. 25lik euthyrox kullanıyorum 5 aydır falan 3 kez bakıldı hep 3,5 arttıralım da demedi dr devam diyo içiyom bende zaten çocuğun her yeri gelişti artık düşse ne olur düşmese ne olurTsh baktircagin gün ilacı icme ac karına gel diyorlar. Hamilelik dışı troid hastası olarak 1 bucuk yıldır hep böyle yapıyorum. Dozu artırirlar belki bazen vucut direnc gosteriyor inatla inmiyor tsh
Doktorun vardir bir bildigi. Ben zaten kalici troid hastasiyim. Bu yuzden 10 ay hamile kalamadim. Troidi kontrol altina aldik. Endokrin doktorum hamile kalmadan olabildigince düşürmeye calisalim demisti. Normalde 2 2.5 iyiyse o 1 e kadar düsmesini istedi. Hamile kaldim sonra cok sukur. Gecen haftaya kadar da hep 1.50 1.70 dolaylarindaydi. Gecen hafta 2.80 cikinca dozumu artirdi. 3 ü gecmemeli dedi. Burda kimisinin doktoru sınır 2.5 demiş kimisininki 3 demiş. Belki de bana 3 diye kalıci hastalıgimdan dolayı dedi ya da doktorun yogurt yiyişi böyle diyelim. Doktoruna güven ilaca devam et tabi. Ama muhakkak ilacı demir ilacıyla yakın vakitte alma etkisini dusuruyor. Bir de doktorum 40 dk sonra yemek ye etkisini azaltma özen göster demisti. Son iki haftadır da bazen 9 da bazen 10 bazen 7 de ictigim olduydu ondan önce izinde olmadigim icin hep 7 de iciyrdum. Doktor düzeni mi bozdun bişey mi yaptn diye sordu cunku. Sâatleri degiskenlik gösterdi diyince onu da olabildgnce bi saate sabitle dedi. Stres ve hamilelik ilerledikce de artış göstermesi inatla düşmemesi söz konusu olabiliyor.Başından beri hep 3,5 benim Tsh. 25lik euthyrox kullanıyorum 5 aydır falan 3 kez bakıldı hep 3,5 arttıralım da demedi dr devam diyo içiyom bende zaten çocuğun her yeri gelişti artık düşse ne olur düşmese ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?