Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim kan hapı barsakta eriyen kapsüllerden

Ben evde leke olan herşeyi koslanın leke çıkartıcısıyla temizliyorım, belki o çıkartır

Kiz beni asiri kabiz yapiyor ishal yapmasi enteresan
Bu kan hapı iyice tokta olsam icsem midemi sarsıyor sonra geçiyor seni etkilemiyo demek
Kan hapı beni çok fena yaptı aşırı mide bulantısı oluyordu sabah aç karnına içiyordum sonra geceye çevirdim şimdi rahatım ama barsakta çözünen kapsül şeklinde benim ve kabız hiç olmadım aksine ishal oluyor bazı yediklerimle etkileşim yapıyor sanki

Ya ben 25 lik içiyorum tsh için kan vereceğim gün içmeden gidiyorum yine 3.5 hiç değişmiyor içip mi kan vercem aç karnına olması lazım diye hapı da içmiyom ama boşuna mı içiyorum nedir
Tsh baktircagin gün ilacı icme ac karına gel diyorlar. Hamilelik dışı troid hastası olarak 1 bucuk yıldır hep böyle yapıyorum. Dozu artırirlar belki bazen vucut direnc gosteriyor inatla inmiyor tsh

Ben de kovidken sekerim yuksek cıkmistı.

Hafta sonları eşimle çıkıyorum araba ile çıkıyoruz yokuşu

Yürümedikçe o yol hep zor geliyor kendimden biliyorum.
Benim semtin çevresi de çok fena yokuştur söylesem buradan bile bilen olur. Tarifini hayal edebiliyorum yani.
Ben her gün oğlumu okula bırakırken inip çıkıyorum. Yürüyüş yapmak da iyi oluyor vücudu dengede tutmak için.
Bazen gözümde büyüyor bir defa yürüdüysem okuldan almaya giderken de arabayı alıyorum

Kestirme olsun diye merdivenli yolu kullanıyorum. İki upuzun merdiven inip çıkıyorum. İlk hafta baldırlarım ve ciğerlerim çok zorlandı ağrı çektim hatta ama bırakmadım. Ama vücudum alıştı şimdi. Yine de 10 15 basamakta bir dinleniyorum tabi.
Hareketin zararı yok çık gez..

Bahçeli eve mi girmezsin? Niye ki
Kız bahçeden eve girmem yani bütün gün otur çay kahve keyif oh mis benim ufacık bir yer var güneş bulduğum an atlıyorum, senin gibi müstakil olsa evim bahçede yatarım

Peki hanimlar tahlil yaptiranlar total protein e bakilmis mi? Ben o kadar yogurt peynir ayran yiyorum iciyorum et tavuk da hakeza. Bu proteinim düşmüş. düşük olan varsa doktoruna soran veya doktoru bu konuda bişey diyen varsa aranizda bilgi rica ediyorum. Ben kani baska doktorda verdim saglik ocagindaki kendi doktorum izindeydi soramadim. Internete bakar oldum bebis gelismez portein kacagi zehirlenme vsv vs gordum kapadm okumadm. Bilen var mı napcam bu proteini nasil yükselir

Kız bahçeden eve girmem yani bütün gün otur çay kahve keyif oh mis benim ufacık bir yer var güneş bulduğum an atlıyorum, senin gibi müstakil olsa evim bahçede yatarım
Hee bende dedim bahçeye ne garezi var İnanki bahçeye çıktığım bile yok hemde mutfak balkonumdan da direkt bahçeye çıkabiliyorum ona bile üşeniyorum yaa balkona çıksam yeter

Tsh baktircagin gün ilacı icme ac karına gel diyorlar. Hamilelik dışı troid hastası olarak 1 bucuk yıldır hep böyle yapıyorum. Dozu artırirlar belki bazen vucut direnc gosteriyor inatla inmiyor tsh
Başından beri hep 3,5 benim Tsh. 25lik euthyrox kullanıyorum 5 aydır falan 3 kez bakıldı hep 3,5 arttıralım da demedi dr devam diyo içiyom bende zaten çocuğun her yeri gelişti artık düşse ne olur düşmese ne olur

Doktorun vardir bir bildigi. Ben zaten kalici troid hastasiyim. Bu yuzden 10 ay hamile kalamadim. Troidi kontrol altina aldik. Endokrin doktorum hamile kalmadan olabildigince düşürmeye calisalim demisti. Normalde 2 2.5 iyiyse o 1 e kadar düsmesini istedi. Hamile kaldim sonra cok sukur. Gecen haftaya kadar da hep 1.50 1.70 dolaylarindaydi. Gecen hafta 2.80 cikinca dozumu artirdi. 3 ü gecmemeli dedi. Burda kimisinin doktoru sınır 2.5 demiş kimisininki 3 demiş. Belki de bana 3 diye kalıci hastalıgimdan dolayı dedi ya da doktorun yogurt yiyişi böyle diyelim. Doktoruna güven ilaca devam et tabi. Ama muhakkak ilacı demir ilacıyla yakın vakitte alma etkisini dusuruyor. Bir de doktorum 40 dk sonra yemek ye etkisini azaltma özen göster demisti. Son iki haftadır da bazen 9 da bazen 10 bazen 7 de ictigim olduydu ondan önce izinde olmadigim icin hep 7 de iciyrdum. Doktor düzeni mi bozdun bişey mi yaptn diye sordu cunku. Sâatleri degiskenlik gösterdi diyince onu da olabildgnce bi saate sabitle dedi. Stres ve hamilelik ilerledikce de artış göstermesi inatla düşmemesi söz konusu olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…