- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.121
Aşıyı yaparken ilk sandı ama ozaman da söylemiştim 2.bu 12 yaşında oğlum var diyeOnlar da şaşırmış. İlk doğumu yeni oldu sandı galiba
NolmuşHaziran annelerini okudum tuylerim diken dikennasil olucak şimdi
Aynen cnm en çokta yeme içme konusuna katılıyorumO öğretmen önce kelime telaffuzu öğrensin. Kimin ne haddi “neden bu ismi koydunuz” demek. Dünyaya bir kere geldik arkadaşlar. İmkanınız kadar yeyin, için, eğlenin, içinizden geleni yapın. Çocuk sizin. Ne isim isterseniz koyarsınız, nasıl eğitmek istiyorsanız eğitirsiniz.
Cok şükürAynen yaaa bi hasta varmış 16 haftalık sonra onu 1 gün bırakmışlar, ne dertler var cidden, alltan o kötü şeyleri atlattık, en azından artık bebişlerimiz yaşam sınırında
16 haftalik bir gebe basur icin sicak suya oturmus acilmasi olmus kese disari cikmisNolmuş
Okumayın öyle şeyleri yaEvet evet o gelen 16 haftalik gebe diye yazmis ya o beni urkuttu kese disarda ayaklar gorunuyor falan
TövbeeCok şükürrabbim kimseyi evladiyla sinamasin
16 haftalik bir gebe basur icin sicak suya oturmus acilmasi olmus kese disari cikmis
Okumayın öyle şeyleri ya
Okumus bulundumTövbee
Kokusu nasılKim sormuştu hatırlamıyorum kizlar ıslak mendil geldi
Kaçıncı sayfada o bana biraz uydurma gibi geldiOkumus bulundum
Gercekten sitelere bakmak istemiyorum. Güvenilir bi kac doktor videosunda tavsiye ediliyor. Iki gün sabah içtim. gercekten de cok rahat ettim. Ara ara iceyim o zaman. her gun de icerim de bakiyim deneye deneye gidebilirim diye dusunuyorum yorum icin tesekkürlercanım ben ilk oğluma hamileyken neredeyse hergün 1 tane rezene çayı içtim süt çok yapar birde hazımsızlığa iyi geliyor diye duymuşrum ünlü bir prof. tan hiç bir sorun yaşamadım hemde doğumdan 3 gün sonra geldi ama kaliteli ve bol sütüm oldu rezenenin faydasımı bilemiyorum .. şimdiki hamileleliğimde de hergün olmasa da sık sık içiyorum internete baktığımda bir sitede hamilelikte bitki çayları zararlı diyor başka sitede rezene mutlaka için diyor doktorlara kalsa içme der o yüzden ben sana kendi tecrübemi yazdım buzamana kadar zararını görmedim her bünye farklı olabilir karar senin
3372. Sayfa artık bilemiyorum uydurmamidir gercekmidirKaçıncı sayfada o bana biraz uydurma gibi geldi
Anladım dikkat ediyorsan o zaman belki bi daha yuksek olursa dozu artirir. Doktorun karar verir inşallah.Sabah aç karnına alıyorum en az 30-40 dk sonra yiyorum. Kan hapını gece içiyorum. Dr.a da gösteremedim acil doğuma gitmişti neyse bayramdan sonra artık.
Bi dahakine göre hareket edecektir. Benim doktor da 3 ü gecmesin dedi. Aslında dozu da artirmayacakti. Ben 4 gün 25 lik 3 gün 50 lik kullaniyordum. Simdi 50 ligi bi gün daha artir dedi sadece. Potansiyel kalici troid hastası olunca ister istemez benim vucut daha cok direnc gösteriyor hem bebek buyuyor belki o da kullaniyor bi de vucudum mevcut troidime saldrip yok ediyor. Kendi vucudumda kullaniyor malum. Ondan ben biraz artirdim ilaciBenim de son tahlillerde 2.5 çıktı 3.trimester a girdin diğer ay yine bakalım dedi vermedi ilac
Bayramdan sonra da sağlık ocağı bakar yine giderim dr a uyuşmazlık iğnesi yapılacak o zaman sorarım yükseltmeye gerek var mı diye. Benim ikinci gebelikte de böyleydi ilaç falan içmedim çocukta gayet normal ve zeki maşallah bazı ilaçlar gereksiz geliyor bana ya neyse...Anladım dikkat ediyorsan o zaman belki bi daha yuksek olursa dozu artirir. Doktorun karar verir inşallah.
Baktım başka birinden bahsediyor doğrudur bazen gelip kendini anlatıp uyduranlar oluyor öyle mi acaba dedim. İkiz gebelik zaten normalden daha dikkat edilmesi gereken bir durum gidip bir de sıcak suya oturup kasları gevşetmiş inşallah geri falan tepmişlerdir ne diyim3372. Sayfa artık bilemiyorum uydurmamidir gercekmidir
Bayramdan sonra da sağlık ocağı bakar yine giderim dr a uyuşmazlık iğnesi yapılacak o zaman sorarım yükseltmeye gerek var mı diye. Benim ikinci gebelikte de böyleydi ilaç falan içmedim çocukta gayet normal ve zeki maşallah bazı ilaçlar gereksiz geliyor bana ya neyse...
Hayir canım kokusu yok desem yeridir çok hafif bir koku var burnuma soktum resmen almak için ama tam olarak ne kokusu çözemedim Zeytinyağı mi bilmiyorum ama yok denecek kadar az bir koku . Sıktım falan köpürme de yapmadıKokusu nasılTaktım kokusuna zeytinyağı mı kokuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?