Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Onlar da şaşırmış. İlk doğumu yeni oldu sandı galiba
Aşıyı yaparken ilk sandı ama ozaman da söylemiştim 2.bu 12 yaşında oğlum var diye
Neyse artık
Çok ilgili değiller bende takmıyorum
Gittim oldum aşıyı kg tansiyon baktı kalp atışlarını dinledi
Bir daha ki sefer ararım ben dedi

27.hafta toplam 9 kg almışım
Oğlumda toplam 30 kg alınca bunda çok iyi gidiyorum gibi geldi
Sanırım ne kadar yersem yiyeyim kalan sürede 30 kg ile bitiremem değil mi

Gidip birşeyler yiyeyim bari

Aynen cnm en çokta yeme içme konusuna katılıyorum

Gercekten sitelere bakmak istemiyorum. Güvenilir bi kac doktor videosunda tavsiye ediliyor. Iki gün sabah içtim. gercekten de cok rahat ettim. Ara ara iceyim o zaman. her gun de icerim de bakiyim deneye deneye gidebilirim diye dusunuyorum yorum icin tesekkürler

Benim de son tahlillerde 2.5 çıktı 3.trimester a girdin diğer ay yine bakalım dedi vermedi ilac
Bi dahakine göre hareket edecektir. Benim doktor da 3 ü gecmesin dedi. Aslında dozu da artirmayacakti. Ben 4 gün 25 lik 3 gün 50 lik kullaniyordum. Simdi 50 ligi bi gün daha artir dedi sadece. Potansiyel kalici troid hastası olunca ister istemez benim vucut daha cok direnc gösteriyor hem bebek buyuyor belki o da kullaniyor bi de vucudum mevcut troidime saldrip yok ediyor. Kendi vucudumda kullaniyor malum. Ondan ben biraz artirdim ilaci

Anladım dikkat ediyorsan o zaman belki bi daha yuksek olursa dozu artirir. Doktorun karar verir inşallah.
Bayramdan sonra da sağlık ocağı bakar yine giderim dr a uyuşmazlık iğnesi yapılacak o zaman sorarım yükseltmeye gerek var mı diye. Benim ikinci gebelikte de böyleydi ilaç falan içmedim çocukta gayet normal ve zeki maşallah bazı ilaçlar gereksiz geliyor bana ya neyse...

3372. Sayfa artık bilemiyorum uydurmamidir gercekmidir
Baktım başka birinden bahsediyor doğrudur bazen gelip kendini anlatıp uyduranlar oluyor öyle mi acaba dedim. İkiz gebelik zaten normalden daha dikkat edilmesi gereken bir durum gidip bir de sıcak suya oturup kasları gevşetmiş inşallah geri falan tepmişlerdir ne diyim

Zaten sonra az bi vakit kaliyor doguma zekasını etkilemez belki artık da başka bi durum oluşur mu bilmiyorum. Cok acil bir durumda degilsen bayram sonrasina baktiriverirsin stres yap diye demedim her doktor kendi danışanını daha iyi bilir.

Merak ediyorum ama haziran annelerine bakmak istemiyorum içim ürperdi. Burdan yazmissiniz o bile yetti. Allaha binlerce kez şükür diyelim. Cidden zor süreç. Rabbim yanılıp yanlışa düsürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…