Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kızlar beni dr hiç tartmıyor kilo falan umrunda değil böbrekleri diyorum yok bişeyi diyor down falan diyorum internette her şey yazar sen onlara bakma diyor sat a göre bebek bi 5-6 gün önde sat 30 temmuz 20 si gibi alırsınız dedim 3. sezaryen fazla durmayabilir dedi 3. sezaryen olacak var mı aranızda size de erken alırız dedi mi dr? Dikişler zorlanır diye mi düşündü bilmiyorum. Öncesi de bayrama denk geliyor gerçi bayram sonunu her türlü bekler heralde. Benim diğer ikisi 38+5 te alındı daha da kalırlardı bıraksak aşağı bile inmemişlerdi

Valla sleepyi gördüm bildiğin sulu mendil, unibaby de aynıdır fiyatlara bakıyorum hem 40 yaprak hem çok pahallı yani en çok kullanılacak şeylerden biri ve sırf yenidoğan diye bu kadar para bana gereksiz geldi. Diğer kızlarımda hiç yenidoğan diye bir şey yoktu primanın kremli kokulu mendillerini kullanmıştım ilk zamanlar sonra migrosun ıslak mendilini bile kullandım hiçbirinden bişey olmadı. Babyturco diğerlerinin yarı fiyatına sadece zeytinyağı kokuyor yorumları vardı tiksinirim diye tereddütte kalmıştım baktım diğerleri hepten kokusuz aynı hesap diye düşündüm ne kadar yağ basabilirler bu pahallılıkta Bende geçen indirim yakaladım aldım 24 lü babyturco mayısta kargolanacak diyor farketmez acelem yok. Pakedi 4,7 tl gibi bir fiyata geldi almamak salaklık olurdu

Yok canım aşırı bir yükseklik olmadığı için telaş yapmadım dr da her konuda çok rahat olduğundan bana da geçti o rahatlık heralde

Umarim cidden korkunc ve dikkat edilmeli

Benim annem 3kere sezeryan oldu bişi olmamıştı sorun yaşamadı, son ay gidip gün almıştı 38. Haftaydı sanırım ki taaaa ozmanlar, şimdi bişi olmaz sanırım arrık teknoloji ilerledi ona göre dikiş fln yapıyolardır

Gebelik basindan beri yuzum sivilce doldu gecmiyor basina gelen varmi sudocrem sruyorum ama cok ise yaramiyor ne kullaniyosunuz

Vestel. Yeni aldım zaten de çözemedim heralde daha dilini sık kullanmıyorum. Çamaşırın cinsine göre değişiyor heralde ama özellikle ince şeyler çok kırışıyor.

Benim kurutma beko. Dolap kuruluğu+ diye program var o çok fazla kuruttuğu için çok buruşturuyor. Bunu farketmem biraz sürdü.

Ben de o yüzden genelde tek dolap kuruluğunda çalıştırıyorum. O da çok hafif nemli bırakıyor. Kemer kol kısımları daha nemli oluyor. Katlamadan birkaç dakika elimle falan düzeltip etrafa seriyorum.

Bir de ütü kuruluğu nemli bıraktığı için çabuk açılır elle falan düzeltince..
He bir de nevresim ve çarşaflara çok dolanıyor çamaşırlar. Öyle ki bazen bohça gibi çıkarıyorum. Evin içinde kurutmamak için atıyorum. Genel olarak memnunum çünkü

Gebelik basindan beri yuzum sivilce doldu gecmiyor basina gelen varmi sudocrem sruyorum ama cok ise yaramiyor ne kullaniyosunuz
Sağlık ocağında yazdırıyorum bunu alıyorum bunu kullanıyorum ben sadece sivilceye sürüyorum kurutuyo

Eklentiler

• 3FBB33FA-2BF4-430E-AB2A-9DEE40F92812.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 37
Canına yazık ya ama gaza geldim bir gün ben de dalıcam dolaplara
Şimdi yaomazsam diger ay hic yapamam, birde o kadar cok is varki
Annemle kardesim haziranda gelcekler buyuk temizlige baslancak birde muyfakla oynamasinlar dedim bu aradan cikmis oldu

Şimdi yaomazsam diger ay hic yapamam, birde o kadar cok is varki
Annemle kardesim haziranda gelcekler buyuk temizlige baslancak birde muyfakla oynamasinlar dedim bu aradan cikmis oldu
Benim de yavaş yavaş yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor detaya girmek, bakalım mayısta inşallah ya da birini bulacağım bilmiyorum

Benim de yavaş yavaş yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor detaya girmek, bakalım mayısta inşallah ya da birini bulacağım bilmiyorum
Annen yakin degilmi , yada vefali bi gorumce elti yokmu
En kotu ihtimal kadin alırsın, inan zor tek yapmak birde detayliysa off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…