- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.141
Valla sleepyi gördüm bildiğin sulu mendil, unibaby de aynıdır fiyatlara bakıyorum hem 40 yaprak hem çok pahallı yani en çok kullanılacak şeylerden biri ve sırf yenidoğan diye bu kadar para bana gereksiz geldi. Diğer kızlarımda hiç yenidoğan diye bir şey yoktu primanın kremli kokulu mendillerini kullanmıştım ilk zamanlar sonra migrosun ıslak mendilini bile kullandım hiçbirinden bişey olmadı. Babyturco diğerlerinin yarı fiyatına sadece zeytinyağı kokuyor yorumları vardı tiksinirim diye tereddütte kalmıştım baktım diğerleri hepten kokusuz aynı hesap diye düşündüm ne kadar yağ basabilirler bu pahallılıktaHayir canım kokusu yok desem yeridir çok hafif bir koku var burnuma soktum resmen almak için ama tam olarak ne kokusu çözemedim Zeytinyağı mi bilmiyorum ama yok denecek kadar az bir koku . Sıktım falan köpürme de yapmadı
Yok canım aşırı bir yükseklik olmadığı için telaş yapmadım dr da her konuda çok rahat olduğundan bana da geçti o rahatlık heraldeZaten sonra az bi vakit kaliyor doguma zekasını etkilemez belki artık da başka bi durum oluşur mu bilmiyorum. Cok acil bir durumda degilsen bayram sonrasina baktiriverirsin stres yap diye demedim her doktor kendi danışanını daha iyi bilir.
Yanlışlıkla orayı takip etmişsindirAy haziran anneleri grubundan da bildirim gelmeye başladı bana biri yeni yorum yazdıkça çok lazımdı
UmarimBaktım başka birinden bahsediyor doğrudur bazen gelip kendini anlatıp uyduranlar oluyor öyle mi acaba dedim. İkiz gebelik zaten normalden daha dikkat edilmesi gereken bir durum gidip bir de sıcak suya oturup kasları gevşetmiş inşallah geri falan tepmişlerdir ne diyim
Benim annem 3kere sezeryan oldu bişi olmamıştı sorun yaşamadı, son ay gidip gün almıştı 38. Haftaydı sanırım ki taaaa ozmanlar, şimdi bişi olmaz sanırım arrık teknoloji ilerledi ona göre dikiş fln yapıyolardırKızlar beni dr hiç tartmıyor kilo falan umrunda değil böbrekleri diyorum yok bişeyi diyor down falan diyorum internette her şey yazar sen onlara bakma diyor sat a göre bebek bi 5-6 gün önde sat 30 temmuz 20 si gibi alırsınız dedim 3. sezaryen fazla durmayabilir dedi 3. sezaryen olacak var mı aranızda size de erken alırız dedi mi dr? Dikişler zorlanır diye mi düşündü bilmiyorum. Öncesi de bayrama denk geliyor gerçi bayram sonunu her türlü bekler heralde. Benim diğer ikisi 38+5 te alındı daha da kalırlardı bıraksak aşağı bile inmemişlerdi
Vestel. Yeni aldım zaten de çözemedim heralde daha dilini sık kullanmıyorum. Çamaşırın cinsine göre değişiyor heralde ama özellikle ince şeyler çok kırışıyor.
Sağlık ocağında yazdırıyorum bunu alıyorum bunu kullanıyorum ben sadece sivilceye sürüyorum kurutuyoGebelik basindan beri yuzum sivilce doldu gecmiyor basina gelen varmi sudocrem sruyorum ama cok ise yaramiyor ne kullaniyosunuz
Ben sordum canım benim ki gelmedi daha nasıl ıslaklığı falanKim sormuştu hatırlamıyorum kizlar ıslak mendil geldi
Gercekten sitelere bakmak istemiyorum. Güvenilir bi kac doktor videosunda tavsiye ediliyor. Iki gün sabah içtim. gercekten de cok rahat ettim. Ara ara iceyim o zaman. her gun de icerim de bakiyim deneye deneye gidebilirim diye dusunuyorum yorum icin tesekkürler
Rica ederimCanım teşekkürler bayadır giremedim herşey yolunda şükür. Sizler de iyisinizdir umarım
Canına yazık ya ama gaza geldim bir gün ben de dalıcam dolaplaraAnlik durum : Kuyruk sokumum felç
Şimdi yaomazsam diger ay hic yapamam, birde o kadar cok is varkiCanına yazık ya ama gaza geldim bir gün ben de dalıcam dolaplara
Benim de yavaş yavaş yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor detaya girmek, bakalım mayısta inşallah ya da birini bulacağım bilmiyorumŞimdi yaomazsam diger ay hic yapamam, birde o kadar cok is varki
Annemle kardesim haziranda gelcekler buyuk temizlige baslancak birde muyfakla oynamasinlar dedim bu aradan cikmis oldu
Annen yakin degilmi , yada vefali bi gorumce elti yokmuBenim de yavaş yavaş yapmam lazım ama hiç içimden gelmiyor detaya girmek, bakalım mayısta inşallah ya da birini bulacağım bilmiyorum
Nisan mayısı atlayıp neden hazirana geçti herkesHaziran annelerini okumayan ben kaldim heralde gideyimde okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?