- 23 Ekim 2018
- 16.223
- 37.505
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.161
Annecim memleketteAnnen yakin degilmi , yada vefali bi gorumce elti yokmu
En kotu ihtimal kadin alırsın, inan zor tek yapmak birde detayliysa off
Erken dogmaya niyetli bebiş vardi suyu gelmisti 32 haftadaNisan mayısı atlayıp neden hazirana geçti herkes
Su gelmişse durdurmak zordurErken dogmaya niyetli bebiş vardi suyu gelmisti 32 haftadao dogurdumu diye bakicam gidip
Kiz tek nasil yapican bir kadinda yetmezAnnecim memlekette
Görümcem İstanbul’da
Eltim yeni öyle samimi değiliz
Bende bu ilaçları kullanıyorum pembeyi kahvaltı öğle yemeği arası yarı açken icmemi söyledi doktor sarıyı yatmadan iki saat önce bu şekilde bir yan etkisini görmedimBak sarı olan demir agirlikli bi vitamin
Pembe olanda kan yapma özelliği fazla olan bi vitamin
Sarı olan hem büyük hemde kabiz yapiyor icmiyorum onu ,pembeyide 2 gunde bir aliyorum bulanti yapiyor
Kiz bak Anlamadim dersen artik heceleyip yazarim kutularinida atarim
Yardımcı alırım mecbur da bakıcam artıkKiz tek nasil yapican bir kadinda yetmez
Neysr Hele o gün gelsin simdiden ızdırap çekme
Iyiymiş , ben tok aldigim halde midem bulaniyor neyseki uzun sürmüyor eger duzenli icebilsem gercekten ise yarayaan ilaçlar, yakinlarda tahlil oldubmu kan ve demirin iyi cikar seninBende bu ilaçları kullanıyorum pembeyi kahvaltı öğle yemeği arası yarı açken icmemi söyledi doktor sarıyı yatmadan iki saat önce bu şekilde bir yan etkisini görmedim
Haftaya tahlil vericem sonucu paylaşırımIyiymiş , ben tok aldigim halde midem bulaniyor neyseki uzun sürmüyor eger duzenli icebilsem gercekten ise yarayaan ilaçlar, yakinlarda tahlil oldubmu kan ve demirin iyi cikar senin
Okudum simdi yarina kalmış, bebek iyiymişSu gelmişse durdurmak zordur
İnşallah bi kaç hafta daha dururOkudum simdi yarina kalmış, bebek iyiymiş
Ben de okumadımHaziran annelerini okumayan ben kaldim heralde gideyimde okuyayım
Yok canım aşırı bir yükseklik olmadığı için telaş yapmadım dr da her konuda çok rahat olduğundan bana da geçti o rahatlık heralde
Ben de okumadım ya etkilenebilirim diye açamiyorum aslında biseyler dürtüyor git bak diyeHaziran annelerini okumayan ben kaldim heralde gideyimde okuyayım
Haydaaaakız o kadar küçük değildi sanki seninkiler
Öyle bakilmiycak bisey yokkiBen de okumadım ya etkilenebilirim diye açamiyorum aslında biseyler dürtüyor git bak diye
Çok güzel olmuşEki Görüntüle 3052959
Bizimde kapı süsümüz hazırlanmışisimli tulumunu da arkadaşlarım süpriz yapıp yaptırmışlar
Çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşallahÇok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?