- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.181
Bence o an ayagiyla itiyor ya bugün cok yapti bana resmen iş yaoma diyor ayakta oldugum surece belli noktalari sertleştirdi gerildi falanBebegin en sert yeri kafasimi yoksa sırtımı acaba kasigima biyer dayiyor dokununca geri cekiyor semsert tas gibi
Ben burger yiyorum arada ama içine domates ve marul vs yani yıkanan şeyler koydurmuyorum. Et pişmemişse yemem tabiKizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi yarahatça yemek yemeyi özledim
Yeeee yahuuu canın çekmiş hmişsin sennnn yemicende kim yicekkkkKizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi yarahatça yemek yemeyi özledim
Ayy domates Marul olmadan da tadı yavan olur gelince çıkarıp domatesi Marulu yıkasam koysam olmaz mıBen burger yiyorum arada ama içine domates ve marul vs yani yıkanan şeyler koydurmuyorum. Et pişmemişse yemem tabi
Ayagi gibi degil buyuk biryer sirti yada kafasi diye dusunuyorumBence o an ayagiyla itiyor ya bugün cok yapti bana resmen iş yaoma diyor ayakta oldugum surece belli noktalari sertleştirdi gerildi falan
Oyyy maşallah hepsine de detaylı yorumlar yapmışsınCemre ile bu ara çok dalga geçiliyor özellikle kış uzun sürdükçe cemre kötü yola düştü galiba falan diye
Işıl ve inci baya eski isimler özellikle Işıl isimli tanıdıklarım hep cins insanlardıİnci daha iyi.
Neva aslında hoş ama çağırırken ne vaaar diyosun gibi oluyo.
Almila ve türevleri senin de yazdığın gibi çeşit çeşit ve uydurulmuş gibi.
Parla çok duyulmuş bi isim değil hoş. İlay da öyle. Umay da duymuştum benzeri.
Peri yi bende ilk kızımda düşünmüştüm ama kimse beğenmemişti günah olurmuş ne alakaysa. Bence güzel bir isim.
Bu kadar laf söyledin sen ne koycan dersen hiç belli değil 3.kız olunca isim tükendi bizde
Ayy bende bende yazın hele çok severim bıraksalar tüm gün otururum güneşe karşı balkonumda bir elimde kahvem bir elimde nargilemKız bahçeden eve girmem yanibütün gün otur çay kahve keyif oh mis benim ufacık bir yer var güneş bulduğum an atlıyorum, senin gibi müstakil olsa evim bahçede yatarım
O degil de digeri icin sasirdim aicak suya oturmus ayaklari gorunuyor vs diyince icim bi hoş oldu.Öyle bakilmiycak bisey yokki
32 haftalik zaten arkadas bebeginin kilosu falanda iyi 1 hafta kuvezde yatabilir belkisagsalim dogsunda
Ben sormuştum canım kokusu dokusu nasıl merak ettim bir de kargoda sıkıntı oldu mu diye eksik paket vs.Kim sormuştu hatırlamıyorum kizlar ıslak mendil geldi
iyi pişmiş et ise neden sorun olsun sadece yeşillik ve mayonez yeme dışardanKizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi yarahatça yemek yemeyi özledim
Neydi ki isimBu isim konusunda çevremdekilere laf sokacam artık ben de ısrarla soruyorlar ne koyacaksın diye söyleyince de burun büküyorlar sanki kendi çocuklarının isimleri mükemmel gibi... Sanki onların fikrini soran varmış gibiNeymiş yeni isim diye tuhaf isimler seçiyormuşuz bu saatten sonra hayriye bedriye koyacak halimiz yok ya
Ahaha olur herhalde niye olmasın kiAyy domates Marul olmadan da tadı yavan olur gelince çıkarıp domatesi Marulu yıkasam koysam olmaz mı
Aden koyacaktım adem madem dediler lara koycam artık geçen arkadaşlarla konuşuyoruz telde görüntülü burun büküyorlar valla kalp kırcam artıkNeydi ki isim
İlk 5 ay önemliydi ben hasimato hastasıyım sıkı takip edildim ama artık etkilemez dedi doktor. İlaç kullanmıyorum ben normal diye değerlerim.Bayramdan sonra da sağlık ocağı bakar yine giderim dr a uyuşmazlık iğnesi yapılacak o zaman sorarım yükseltmeye gerek var mı diye. Benim ikinci gebelikte de böyleydi ilaç falan içmedim çocukta gayet normal ve zeki maşallah bazı ilaçlar gereksiz geliyor bana ya neyse...
Aden ismini kizlara cok yakistiriyorum bu aralar cok rovasta bende ayaz istiyorum dedikce kendi babam dahil soguk bir cocuk olsunmu istiyorsunuz diye karsi ciktilarAden koyacaktım adem madem dediler lara koycam artık geçen arkadaşlarla konuşuyoruz telde görüntülü burun büküyorlar valla kalp kırcam artık
Ben ara sıra yıyıyorum. Hiç aklıma da öyle şeyleri getirmiyorumKizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi yarahatça yemek yemeyi özledim
Sen neyi sevdiysen onu koy bence ben karar verdim artık bebişimle konuşup ismiyle de çağırıyorum gayet de içime sindi zaten isim seçmek zor Bi de ağzı olan konuşuyor yaAden ismini kizlara cok yakistiriyorum bu aralar cok rovasta bende ayaz istiyorum dedikce kendi babam dahil soguk bir cocuk olsunmu istiyorsunuz diye karsi ciktilartakmamak lazim
Evet bizim ismimizde net babama dedim sen benim ismimi koyarken dusundunmu bunlari dedim biz cahildik diyirSen neyi sevdiysen onu koy bence ben karar verdim artık bebişimle konuşup ismiyle de çağırıyorum gayet de içime sindi zaten isim seçmek zor Bi de ağzı olan konuşuyor ya
Bu isim konusunda çevremdekilere laf sokacam artık ben de ısrarla soruyorlar ne koyacaksın diye söyleyince de burun büküyorlar sanki kendi çocuklarının isimleri mükemmel gibi... Sanki onların fikrini soran varmış gibiNeymiş yeni isim diye tuhaf isimler seçiyormuşuz bu saatten sonra hayriye bedriye koyacak halimiz yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?