Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi ya rahatça yemek yemeyi özledim
Ben burger yiyorum arada ama içine domates ve marul vs yani yıkanan şeyler koydurmuyorum. Et pişmemişse yemem tabi

Kizlar şimdiden özür diliyorum canı isteyen olursa canım Burger istedi mc donalds söyledim ama sonradan da bi korktum toksoplazma cart curt olaylarına. Bi sey olmaz demi ya rahatça yemek yemeyi özledim
Yeeee yahuuu canın çekmiş hmişsin sennnn yemicende kim yicekkkk
Bizimdeevde ben değil eşim aşeriyo

Oyyy maşallah hepsine de detaylı yorumlar yapmışsın hiçbiri aklıma gelmedi doğru düzgün valla ne yalan diyim
Herkes herşeye de bişey diyor bakarsan aslında nryi secsem birileri muhakkak birnkulp bulur napalik artık birinden birini sececgiz
1 taneyi zorla buluyoruz 3.ye bulmakda hakikaten kolay değildir senin işin bizden zor
Kız bahçeden eve girmem yani bütün gün otur çay kahve keyif oh mis benim ufacık bir yer var güneş bulduğum an atlıyorum, senin gibi müstakil olsa evim bahçede yatarım
Ayy bende bende yazın hele çok severim bıraksalar tüm gün otururum güneşe karşı balkonumda bir elimde kahvem bir elimde nargilem balkonumda caddeye bakıyor hee hiç hoş değil aslında ama yinede seviyorum açık havayı bahçe olsun çöpden olsun

Bu isim konusunda çevremdekilere laf sokacam artık ben de ısrarla soruyorlar ne koyacaksın diye söyleyince de burun büküyorlar sanki kendi çocuklarının isimleri mükemmel gibi... Sanki onların fikrini soran varmış gibi Neymiş yeni isim diye tuhaf isimler seçiyormuşuz bu saatten sonra hayriye bedriye koyacak halimiz yok ya

Neydi ki isim

İlk 5 ay önemliydi ben hasimato hastasıyım sıkı takip edildim ama artık etkilemez dedi doktor. İlaç kullanmıyorum ben normal diye değerlerim.

Aden koyacaktım adem madem dediler lara koycam artık geçen arkadaşlarla konuşuyoruz telde görüntülü burun büküyorlar valla kalp kırcam artık
Aden ismini kizlara cok yakistiriyorum bu aralar cok rovasta bende ayaz istiyorum dedikce kendi babam dahil soguk bir cocuk olsunmu istiyorsunuz diye karsi ciktilar takmamak lazim

Aden ismini kizlara cok yakistiriyorum bu aralar cok rovasta bende ayaz istiyorum dedikce kendi babam dahil soguk bir cocuk olsunmu istiyorsunuz diye karsi ciktilar takmamak lazim
Sen neyi sevdiysen onu koy bence ben karar verdim artık bebişimle konuşup ismiyle de çağırıyorum gayet de içime sindi zaten isim seçmek zor Bi de ağzı olan konuşuyor ya

Sen neyi sevdiysen onu koy bence ben karar verdim artık bebişimle konuşup ismiyle de çağırıyorum gayet de içime sindi zaten isim seçmek zor Bi de ağzı olan konuşuyor ya
Evet bizim ismimizde net babama dedim sen benim ismimi koyarken dusundunmu bunlari dedim biz cahildik diyir bende cahilim

onu ben de yaşadım hatta o nasil isim yaa gibisinden tepki alinca artik kimseye söylemiyorum. Belli degil surpriz deyip geciyorum. Sanki ona eleştir yorum yap denildi veya sence nasıl diye soruldu. Soruyorsan sor gec ya da hic sorma demi. Sinir bozucu cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…