- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #43.221
Aman aman sakın mana verme çok korkarım benzer diye bendeAyyy bizim evde de kayınpederimtövbe estağfurullah kayınpederim bizimle yaşıyor maleseff kiii bu aralar adam cok gözüme batıyo diyorum bazen mana bulduğun gibi olurmuş ya cocuk bide ona benzicek korkuyrm bazen sağlıklı olsun tabii gerisi önemli değil ama arada cok fena geliyolar
Bendee öyle ya diyorum ya bu aralar taktım sankii hep aklımda o var ya benzerseeAman aman sakın mana verme çok korkarım benzer diye bendebazen allahım sen beni affettt ama napıyım diyorum
Neden sizinle yaşıyor merak ettimAyyy bizim evde de kayınpederimtövbe estağfurullah kayınpederim bizimle yaşıyor maleseff kiii bu aralar adam cok gözüme batıyo diyorum bazen mana bulduğun gibi olurmuş ya cocuk bide ona benzicek korkuyrm bazen sağlıklı olsun tabii gerisi önemli değil ama arada cok fena geliyolar
Ahhh ahhh anlatsam roman olurNeden sizinle yaşıyor merak ettim
Allah yardimcin olsun canim ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorumBen kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum beraber kv de yemek yiyorduk kalan zamanlar evimdeydim evlendikten 8ay sonra kv aniden koronadan vefat etti eşim de anasına babasına cok düşkündür babası da psikolojik rahatsz ilaç falan kullanıyor hadi yanlz bırakmayalım dedi eşim tmm dedm kv öldükten sonra alt katta yatmaya başladık sevgili kp cok çekingen sakin bir insandır ama bana bikere demedi siz evinize çıkın falan oğluna demişşş sözdeeebir sene olucak işte hala alt kattayz üst kat misafirhane gibi kullanıyorz cok detaya girmedim kabataslak anlattm ama uzun lafın kısası ne yeni evliliğimden bişey anladm ne evimden gündüzleri evimi özlüyorum cıkıp oturuyrm orda sağlık olsun dedim heryer bizim olsun dedim ama öyle olmuyormuş erkeğin kalması daha zor ya keşke kv kalsaydı diyrm bazen. Cok iyi cok sakin Bi insandır cok severdim yine sevyrm ama bazen gözüme batıyor cok. Cocugu ne ara yaptık onu bile bilmyrm gerisini sen düşün işte böyle..
2 tane görümcem var yakınlar hemde kv varken hep gelirdiler şmdi kv mezarına bile gitmiyorlar çalışıyorlarmışş ayda bir falan geliyolar biz gdyrz öyle.. Kimsenin umrunda değil yanii. Kayınpederim de gitmiyor gerçi de anneme bile onunla gdyrzz uykusu geliyo 2 saat zor durup dönüyrzAllah yardimcin olsun canim ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum
Baska cocugu yokmu , aralıklı kalsa sizde rahat ederdiniz , sanırım yeni evlenen insanlarin basina gelebilecek en nadir bir olay senin basina gelmiş
O görümceler az değilmiş islerine gelmiyor belliki2 tane görümcem var yakınlar hemde kv varken hep gelirdiler şmdi kv mezarına bile gitmiyorlar çalışıyorlarmışş ayda bir falan geliyolar biz gdyrz öyle.. Kimsenin umrunda değil yanii. Kayınpederim de gitmiyor gerçi de anneme bile onunla gdyrzz uykusu geliyo 2 saat zor durup dönüyrzgülüyorm artık alıştım napim huzurum yerinde cok şükür bana karşı da bişeyi yokta kv varken böyle deildi yemeğini bile kendi hazırlar yerdi şmdi ben koymadan yemek yemiyor beni bekliyo suyunu ayağına isticek yakında çayını tatlısını hep istiyo zaten o yüzden gözüme batıyor bu aralar yoksa bana karşı bişeyi yok iyiliğine iyidir ama ister istemez insan eşiyle yanlz kalmak istiyor o düşüncesi hiç yokk.. bazen böyle doluyrm kafanızı şişirdm kusura bakmayın
Allahdan yukarı gelmemiş yukarı gelse saha rahatsız olurdun , en azından gündüz yukarı kaç kafanı dinle, ama zaten aynı binadasınız yani aynı evde niye kalıyosunuzki, yemeğe gelsin insin sonraaaaaaBen kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum beraber kv de yemek yiyorduk kalan zamanlar evimdeydim evlendikten 8ay sonra kv aniden koronadan vefat etti eşim de anasına babasına cok düşkündür babası da psikolojik rahatsz ilaç falan kullanıyor hadi yanlz bırakmayalım dedi eşim tmm dedm kv öldükten sonra alt katta yatmaya başladık sevgili kp cok çekingen sakin bir insandır ama bana bikere demedi siz evinize çıkın falan oğluna demişşş sözdeeebir sene olucak işte hala alt kattayz üst kat misafirhane gibi kullanıyorz cok detaya girmedim kabataslak anlattm ama uzun lafın kısası ne yeni evliliğimden bişey anladm ne evimden gündüzleri evimi özlüyorum cıkıp oturuyrm orda sağlık olsun dedim heryer bizim olsun dedim ama öyle olmuyormuş erkeğin kalması daha zor ya keşke kv kalsaydı diyrm bazen. Cok iyi cok sakin Bi insandır cok severdim yine sevyrm ama bazen gözüme batıyor cok. Cocugu ne ara yaptık onu bile bilmyrm gerisini sen düşün işte böyle..
Kokusu yok gibi diyebilirim köpürmuyo ben beğendim kargo gayet güzel hızlı geldi eksik gelmedi kolilemislerBen sormuştum canım kokusu dokusu nasıl merak ettim bir de kargoda sıkıntı oldu mu diye eksik paket vs.
Marul ve domatesi yikayacaktim ama dilim değil doğranmışti ayıklayamadim yedim inşallah riskli olmaz toksoplazma için falan ama zaten bin pişman oldum bi dokundu bi dokundu ki sormayın cok midem bulandı bi daha da uzunca bi sure yemem zateniyi pişmiş et ise neden sorun olsun sadece yeşillik ve mayonez yeme dışardan
Kızz gecen gün işte dedm ya görümcemleri iftara aldm kanamam oldu diye ondan bigün önce de eşim dedi almasamıydık acaba iftara dedi oda dio neden e dedi hamile ya beli ağrıyo artık agırlaşıyo yorulcak cok dedi bişey olmaz yavas yavaş yapar o demesin mi içime oturdu o laf ertesi günde Allah cok büyük kanamam oldu direk o laf aklıma geldi bütün gece ağladım duydu sonra görümcemler artık kendi işinizi kendiniz yapın falan dedi eşimle ona o günden beri iyimsn yat dinlen iş yapma dio şmdiO görümceler az değilmiş islerine gelmiyor belliki
Ama bu adamda baya rahatliga alismis ne demek annen gilede beraber geliyor kiz bu adam 2 saattemi tek kalamiyor kuyruk gibi tovbe tovbe
Sen eşinle konus karnin buyuyor git gide aktiflesmiyorsun agirlasiyorsun hizmet etme bu kadar kalksin cayinida alsin yani ,bebek olunca dusunemiyorum yaninda emzirmesi var gecelikle gezmek isteyebilrisin gogusler acik olmali rahat etmem gerek ayy sinir oldum kizz
Aynenn iyiki yukarı gelmedi diyrm bazen de çünkü dikkat etmez hiç üstüne başına bide köyde oturuyoruz bahçeli ev yediğine içtiğine pek dikkat etmez yani yukarda olsak iyice kanser olurdum heraldeeAllahdan yukarı gelmemiş yukarı gelse saha rahatsız olurdun , en azından gündüz yukarı kaç kafanı dinle, ama zaten aynı binadasınız yani aynı evde niye kalıyosunuzki, yemeğe gelsin insin sonraaaaaaÇok zor valla o şekildeeee ne kadar iyi olursa olsunlar , evlenmeden önce el bebek gül bebeğiz, evlendikden sonra bakıcı olmayalım yani
Cok gicik aldim hepsindendeKızz gecen gün işte dedm ya görümcemleri iftara aldm kanamam oldu diye ondan bigün önce de eşim dedi almasamıydık acaba iftara dedi oda dio neden e dedi hamile ya beli ağrıyo artık agırlaşıyo yorulcak cok dedi bişey olmaz yavas yavaş yapar o demesin mi içime oturdu o laf ertesi günde Allah cok büyük kanamam oldu direk o laf aklıma geldi bütün gece ağladım duydu sonra görümcemler artık kendi işinizi kendiniz yapın falan dedi eşimle ona o günden beri iyimsn yat dinlen iş yapma dio şmdi
Cok gicik aldim hepsindende
Keşke arada bi çıksanız cidden hergün aşağıda kalmak zor yaaaaAynenn iyiki yukarı gelmedi diyrm bazen de çünkü dikkat etmez hiç üstüne başına bide köyde oturuyoruz bahçeli ev yediğine içtiğine pek dikkat etmez yani yukarda olsak iyice kanser olurdum heraldeenapimm yinede şükredyrm halime, sadece eşimle yanlz olamamak canımı sıkıyor
Arada çıkıyrzz canım misafir geldikçe evimde ağırlıyrmmKeşke arada bi çıksanız cidden hergün aşağıda kalmak zor yaaaaeşinde azcık anlasa halden
Yukarda durmammı demişArada çıkıyrzz canım misafir geldikçe evimde ağırlıyrmmben zaten kıyafetlerimi falan hiç indirmedm o yüzden hergün muhakkak çıkıyrm da eşim de nadiren işte yatmaya dersen o olmuyo eşim biraz takıntılıdır rüyasında anasını gördü yukarda durma gibi bişey sölemiş rüyada o günden beri yatmıyor yukarıda amaannn anlatacak cok şey var vallaa iyi oldu rahatladım biraz iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?